Vrijedno je istaći da će, putem BORDO TV rubrike na zvaničnoj klupskoj web stranici, svi aktivni članovi kluba imati priliku gledati čitave snimke pripremnih utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo u Čatežu nekoliko sati po njihovom završetku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
Sta reci osim Dominacija !!!!!Sabinho je napisao/la:Zaista nisam neko ko pretjeruje ali nas drugi tim (trenutno) izgleda zaista strasno, vjerujem da bi se ova ekipa odvojeno od prvog tima takodje borila za prva tri mjesta na tabeli:
+ Kalassi, Mihojevic, Kobiljar, Anjdusic kao rezerve. Ja mislim da bi cak Berberovic i Puric bili u vecini drugih timova starteri.

Znam da se vecina nece sloziti samnom sto sam izostavio Tatka, ali svi znamo da je on najbolje utakmice svoje u dresu Sarajeva odigrao na desnom Beku i da i nije neki stoper (trudio se jeste stvarno) pogotovo ako to nije ono sta nama sada treba.
Volio bi Puzigacu zamijeniti na lijevom beku ali ne sa Almirom Bekicem jer mu to nije pozicija, ali sta znam ja, mozda bas tu na toj poziciji bljesne
A za pocetak bi Radovcu da prednost ispred Stojceva i Alispahica jer definitivno moze kvalitetno odigrati na toj poziciji, zna podvaliti loptu, veoma je okretan i moze napraviti visak u sekundi, svi znamo da moze i stojcev napraviti visak ali isto tako znamo da ga J**+ dodavanje i da uvijek dodir vise ima sa loptom. Sto se tice Alispahica ne znamo koliko je spreman i oporavljen, ali zna se sta se ocekuje od njega!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Nemojte molim vas opet iste priče, pa nakon par kola ne valja ovaj ne valja onaj, Dženo odlazi. Lagano neka stvari idu svojim tokom. Imamo 20-tak kvalitetnih igrača, nekoliko veoma kvalitetnih, i nekoliko potencijala, sve to treba složiti na terenu i tu pokazati gdje smo.
Lagano samo, ja vjerujem da će svi učiniti sve što je u njihovoj moći da nas opet obraduju.
Lagano samo, ja vjerujem da će svi učiniti sve što je u njihovoj moći da nas opet obraduju.
-
Oploditelj
- Kontakt:
Osnovno je da spustimo MI ovdje neku euforiju. Poljaci nisu sasha i to ce te vidjeti na Kosevu u prvoj tekmi. Imaju slabe i dobre strane kao i sve ekipe na svijetu. Njihov budjet je ko nasih 5...ulazu puno i naravno hoce da im se to vrati (plus profit) kroz LS. Koliko mi zapnemo protiv njih isto toliko ce i oni...
Ako ih shvatimo ozbiljno i Dzeno dobro pripremi ekipu , spremi dobru taktiku ...bez srljanja , mozemo se nadati pozitivi pa cak i prolasku u sljedece predkolo. Znaci , trka i 3 srca na terenu. A mi se za sada ostavimo furki...prolazimo milion %
Ako ih shvatimo ozbiljno i Dzeno dobro pripremi ekipu , spremi dobru taktiku ...bez srljanja , mozemo se nadati pozitivi pa cak i prolasku u sljedece predkolo. Znaci , trka i 3 srca na terenu. A mi se za sada ostavimo furki...prolazimo milion %
Prva utakmica protiv Lecha:
---------------------- golman ----------------------
Hebibovic ---- Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
---------------- Radovac -- Cimirot ---------------
Duljevic -------- Stojcev/Mesa --------- Velkoski
----------------------a Benko ------------------------
Zamjene oko 60-70 minuta ako budu potrebne:
Napadacke: Mesa/Stojcev, Okic, Bekic a ako se bude utakmica zavarala onda Ikande umjesto CImija/Radovca.
Druga utakmica protiv Lecha:
----------------------- golman -----------------------
Tatomirovic --Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
----------------- Radovac -- Cimi/Ikande ----------
Hebibovic ------- Mesa/Stojcev -- Velkoski/Bekic
------------------------ Benko ------------------------
U drugom poluvremenu uvest Duljevica umjesto Hebibovica.

---------------------- golman ----------------------
Hebibovic ---- Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
---------------- Radovac -- Cimirot ---------------
Duljevic -------- Stojcev/Mesa --------- Velkoski
----------------------a Benko ------------------------
Zamjene oko 60-70 minuta ako budu potrebne:
Napadacke: Mesa/Stojcev, Okic, Bekic a ako se bude utakmica zavarala onda Ikande umjesto CImija/Radovca.
Druga utakmica protiv Lecha:
----------------------- golman -----------------------
Tatomirovic --Stepanov -- Barbaric -- Puzigaca
----------------- Radovac -- Cimi/Ikande ----------
Hebibovic ------- Mesa/Stojcev -- Velkoski/Bekic
------------------------ Benko ------------------------
U drugom poluvremenu uvest Duljevica umjesto Hebibovica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 jun 2015, 14:29, ukupno mijenjano 2 puta.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
kad je izvlacenje premijer lige ? kladim se da cemo se sa malima sastati iza 12 kola ...
Hmmm, po meni- zamijenio si 3 od 4 odbrambena igraca, i sa dva nova u zadnjoj liniji smo neuigrani a kamoli sa tri. Dalje, razdvojio si nas najjaci par u ekipi, dva igraca koja najbolje funkcionisu jedan do drugog, Cimirot-Radovac.Mrcho je napisao/la:
Znam da se vecina nece sloziti samnom sto sam izostavio Tatka, ali svi znamo da je on najbolje utakmice svoje u dresu Sarajeva odigrao na desnom Beku i da i nije neki stoper (trudio se jeste stvarno) pogotovo ako to nije ono sta nama sada treba.
Volio bi Puzigacu zamijeniti na lijevom beku ali ne sa Almirom Bekicem jer mu to nije pozicija, ali sta znam ja, mozda bas tu na toj poziciji bljesne
A za pocetak bi Radovcu da prednost ispred Stojceva i Alispahica jer definitivno moze kvalitetno odigrati na toj poziciji, zna podvaliti loptu, veoma je okretan i moze napraviti visak u sekundi, svi znamo da moze i stojcev napraviti visak ali isto tako znamo da ga **** dodavanje i da uvijek dodir vise ima sa loptom. Sto se tice Alispahica ne znamo koliko je spreman i oporavljen, ali zna se sta se ocekuje od njega!!!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Auf, kad se sjetim da 6 klubova ispada ove sezone 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Ne moze kapiten tek tako na klupu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@evolution sto ne bi mogao? Ako se barbaric pokaze boljim ja bi volio da ide na klupu. Govorimo kako mrzimo sto Dzemo igra zbog nekih odnosa sa Dzenom a zbog istog razloga bi ostavili Tatka u prvoj?
Ko je bolji i kvalitetniji, on neka i igra
Ko je bolji i kvalitetniji, on neka i igra
-
Oploditelj
- Kontakt:
Sta ba ljudi jeste li vi normalni. Ovo su skupa pojacanja da bi sjedila na klupi , i garantujem da im je i obecano da ce igrati. <na to sve dodajte da Dzemo ide u penziju recimo za Novu God. Jel trebamo , da drzimo covjeka na terenu koji se oprasta od fudbala za nekih 6 mjeseci...daj ba , ne budalite
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Evolution ne shvaca da je sad druga ekipa , da svake godine igraci jaci dolaze i vise se od njih zahtjeva , neki nece moci da ispune neki hoce i td... vidjet cemo sve kako i sta , ako alispahic udje u formu njemu je mjesto zagarantovano , ne vjerujem da ce barbaric poceti protiv lecha ... ocekujem stepanova i tatka ... najgore sto berberovic mora biti medju 11 zivi bili pa vidjeli ...
Dzemo igra zadnju sezonu u karijeri a kapiten bi trebao biti unovcen,Krste i Cimirot isto tako
Objasnio.Oploditelj je napisao/la:Sta ba ljudi jeste li vi normalni. Ovo su skupa pojacanja da bi sjedila na klupi , i garantujem da im je i obecano da ce igrati. <na to sve dodajte da Dzemo ide u penziju recimo za Novu God. Jel trebamo , da drzimo covjeka na terenu koji se oprasta od fudbala za nekih 6 mjeseci...daj ba , ne budalite
Eto saznalo se i to fAmozno ime ....sad dovite da dodje 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
?Pantelija je napisao/la:Eto saznalo se i to fAmozno ime ....sad dovite da dodje
FK Sarajevo !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pantelija lozi raju 
-
Oploditelj
- Kontakt:
Nek napise neko to famozno ime mi na pp ako nije problem.... 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946