PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- TamniVilajet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Veliko slavlje na gwbavici. Sejo ispeko koku zivicarku i poklonio navijacima i upravi fk, nk, fc seljescara. Lutvo i kjosevski se pobili za kosti
Vratio se Amaw da ponovo mogu rostiljati na treningu i jesti bureke u svlacioniciTamniVilajet je napisao/la:Veliko slavlje na gwbavici. Sejo ispeko koku zivicarku i poklonio navijacima i upravi fk, nk, fc seljescara. Lutvo i kjosevski se pobili za kosti

- MocMahale444
dzelllo je napisao/la:Nalicu,skini masku![]()
Znamo da si Pape

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TamniVilajet
- Kontakt:
Ovako ce najpoznatija zvanicna na svijetu pisati za dvadesetak godina:
Navijaci zeljescara spasili zivote djeci u zenici
Prolazeci pored jednog djecijeg igralista u zenici nasi navijaci su primjetili sumnjivo lice koje se ubrzanim korakom i sa dvije bombe u rukama priblizavalo djeci koja su se bezbrizno igrala u parku. O NE, viknuo je vodja sefcet, naredivsi soferu da stane. Cim su se vrata autobusa otvorila, hrabri sefcet je onako goloruk potrcao prema do zuba naoruzanom napadacu. Skocio je nas sefcet na njega ne mareci za svoj zivot, misleci samo kako da pomogne, dok su ostali nasi navijaci svojim tijelima zastitili zbunjenu djecicu od eventualnih gelera. Na svu srecu sefcet je uspio da savlada napadaca i tako sprijecio veliku tragediju.
TVOJE ''O NE!" UCINILO TE LEGENDOM!
Pozz druze i cestitke na danasnjoj pobjedi.Dobar vam je ovaj Zec starijiMocMahale444 je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Nalicu,skini masku![]()
Znamo da si Pape![]()

lezVe do bagro
TamniVilajet je napisao/la:Ovako ce najpoznatija zvanicna na svijetu pisati za dvadesetak godina:Navijaci zeljescara spasili zivote djeci u zenici
Prolazeci pored jednog djecijeg igralista u zenici nasi navijaci su primjetili sumnjivo lice koje se ubrzanim korakom i sa dvije bombe u rukama priblizavalo djeci koja su se bezbrizno igrala u parku. O NE, viknuo je vodja sefcet, naredivsi soferu da stane. Cim su se vrata autobusa otvorila, hrabri sefcet je onako goloruk potrcao prema do zuba naoruzanom napadacu. Skocio je nas sefcet na njega ne mareci za svoj zivot, misleci samo kako da pomogne, dok su ostali nasi navijaci svojim tijelima zastitili zbunjenu djecicu od eventualnih gelera. Na svu srecu sefcet je uspio da savlada napadaca i tako sprijecio veliku tragediju.
TVOJE ''O NE!" UCINILO TE LEGENDOM!

Zenica je postala plava baza a Knez Osim je dobio veliku statuu ispred stadiona Grbavica polje gdje je potpisana povelja Misimovic Bana.
!
- dynamodresden1
Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele

- MocMahale444
Hvala pasa, Zec skontao ako bude los ide na rostilj.dzelllo je napisao/la:Pozz druze i cestitke na danasnjoj pobjedi.Dobar vam je ovaj Zec starijiMocMahale444 je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Nalicu,skini masku![]()
Znamo da si Pape![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jestel tu uračunali trofej zamalo finaliste kupa uefa protiv Reala?svrakino1921 je napisao/la:E moj Skoro kako se vama dodjeli titula bez doigravanjaskoroalen je napisao/la:Propadne jezik u prazan prostor, pa ga izdereš dok izvučeš.svrakino1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Jesil to s konto kad si se zvaljio sa bivsom iz Svrakina
![]()
![]()
![]()
Šalim se, ova moja imala fine zube. K'o da nije iz Švr.
@Raonffa ma jeste vi trofejniji al vidi ba šta se sve smatra trofejom kod vas. Hajd ti superkupovi, i crno i bijelo, al kakva ba savezna liga?
I podsjeti me, u sezoni kad ste osvojili duplu 2001., da li ste igrali superkup protiv finaliste kupa kako se radi u drugim ligama il vam je onako dodijeljen trofej?
Mislim da je zbog Veleza
Pusti se tog dodjeljivanja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- TamniVilajet
- Kontakt:
Kanta! Poznati forumski huligan sa Pestera i vodja ss.ba manijakadynamodresden1 je napisao/la:Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele

Poslije utakmice isli na Banjicu trazit Forse.dynamodresden1 je napisao/la:Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele

!
Citajuci postove zen´ćkih robova stekne se dojam kako su sa Solunskim Gate 4 bara-bara </3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Jesil to dosao u nocnu ?dvokorak je napisao/la:Citajuci postove zen´ćkih robova stekne se dojam kako su sa Solunskim Gate 4 bara-bara </3

!
Pa nismo svi ovdje prljavi pekari da sibamo nocne.bambus je napisao/la:Jesil to dosao u nocnu ?dvokorak je napisao/la:Citajuci postove zen´ćkih robova stekne se dojam kako su sa Solunskim Gate 4 bara-bara </3Imal posla ?
![]()
![]()
Sad mi prica drugar koji radi u BingoCityCentru da se u subotu pojavila nekakva grupica od 20ak krezubih opakih huligana. Da nisu tvoji zenićani to bili?
? ? <3
Zna se da su nocne za kockarnice i bordele.dvokorak je napisao/la: Pa nismo svi ovdje prljavi pekari da sibamo nocne.
Sad mi prica drugar koji radi u BingoCityCentru da se u subotu pojavila nekakva grupica od 20ak krezubih opakih huligana. Da nisu tvoji zenićani to bili?

A reci cemo 40 da je bilo,ruzno rec 20 a niko da uzvrati.Ovako kad cujes 40 **** zvuci ahahahaNa Ircu su nas docekali jajima.Pa sramota,ko se jos gadja jajima.

p.s Ma ebo zenicane,pi*cke ba

!
- MocMahale444
Velika sramota </3 Ali moras imati u vidu da vlada velika besparica na Ircu (aka sadaka city) te da ljudi nisu u mogucnosti da vas docekaju uz CIKLON B </3bambus je napisao/la:Zna se da su nocne za kockarnice i bordele.dvokorak je napisao/la: Pa nismo svi ovdje prljavi pekari da sibamo nocne.
Sad mi prica drugar koji radi u BingoCityCentru da se u subotu pojavila nekakva grupica od 20ak krezubih opakih huligana. Da nisu tvoji zenićani to bili?![]()
A reci cemo 40 da je bilo,ruzno rec 20 a niko da uzvrati.Ovako kad cujes 40 **** zvuci ahahahaNa Ircu su nas docekali jajima.Pa sramota,ko se jos gadja jajima.
p.s Ma ebo zenicane,pi*cke ba
? ? <3
Brate Blatusa ce poslat 3 slepera jaja za ekipu gore u Tuzli.Sad ce cimburijada brate,pa nemoj da se sramotimo.Kako cemo zaboravit kad ste nas gurali kad niko nije.Pa jel tako ? I trebamo neko druzenje napravit da se skupi para ovo za kazne.dvokorak je napisao/la: Velika sramota </3 Ali moras imati u vidu da vlada velika besparica na Ircu (aka sadaka city) te da ljudi nisu u mogucnosti da vas docekaju uz CIKLON B </3

Muha silji ga.

!