PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 04 mar 2019, 01:15

slika

Ovako Dvocoracove postove odbijem mu od glavu.
Vi se patite s njim i pisete paragrafe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 01:16

bambus je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: Velika sramota </3 Ali moras imati u vidu da vlada velika besparica na Ircu (aka sadaka city) te da ljudi nisu u mogucnosti da vas docekaju uz CIKLON B </3
Brate Blatusa ce poslat 3 slepera jaja za ekipu gore u Tuzli.Sad ce cimburijada brate,pa nemoj da se sramotimo.Kako cemo zaboravit kad ste nas gurali kad niko nije.Pa jel tako ? I trebamo neko druzenje napravit da se skupi para ovo za kazne. :urnebes:

Muha silji ga. :rol:
Druzenje organizujte sa divizijom njihov Robin Hood vas ono pogurao za lopte? Kopacke? Dresove? Sta je ono bilo? A ske za povratak kuci opakih huligancija, alkohol i melem za debele dlakave nozdrve, aaajde zaboravimo to. Sve ok :thumbup:

Kuuuujtim :ljepota:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 01:18

dynamodresden1 je napisao/la:Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele
slika
Je l´ ova plava @MocElvireRahic?
? ? <3

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 mar 2019, 01:22

dvokorak je napisao/la: Druzenje organizujte sa divizijom njihov Robin Hood vas ono pogurao za lopte? Kopacke? Dresove? Sta je ono bilo? A ske za povratak kuci opakih huligancija, alkohol i melem za debele dlakave nozdrve, aaajde zaboravimo to. Sve ok :thumbup:

Ocekivao sam od tebe da ces navijati za lokalni klub.Okej Sloboda ono 100 godina,premier liga,titula i ludilo protiv Jedinstva.Al brate eto sad vam je lokalni klub u premier ligi,jest da je ime drugo nije Sloga al i Tuzla City fino zvuci.Postujem vise lokalpatriote vec ove sto idu za vecim klubovima,doduse u ovom slucaju je to diskutabilno,al haj.Meni jedan prijatelj navija za Arsenal i nikako ga ne razumijem.Al je*bo to..Ja se osjecam duznim sad,kad su nas svi napustili vi ste nam dali ruku,ja to postujem.Pa kao majka ste nam bili. :urnebes: :urnebes: Kad se sjetim tad,repka igrala.Platili vama ku*ve neke i smjestaj u motelu uz magistralu.Tad ste fini bili,samo rostilj. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 01:26

bambus je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: Druzenje organizujte sa divizijom njihov Robin Hood vas ono pogurao za lopte? Kopacke? Dresove? Sta je ono bilo? A ske za povratak kuci opakih huligancija, alkohol i melem za debele dlakave nozdrve, aaajde zaboravimo to. Sve ok :thumbup:

Ocekivao sam od tebe da ces navijati za lokalni klub.Okej Sloboda ono 100 godina,premier liga,titula i ludilo protiv Jedinstva.Al brate eto sad vam je lokalni klub u premier ligi,jest da je ime drugo nije Sloga al i Tuzla City fino zvuci.Postujem vise lokalpatriote vec ove sto idu za vecim klubovima,doduse u ovom slucaju je to diskutabilno,al haj.Meni jedan prijatelj navija za Arsenal i nikako ga ne razumijem.Al je*bo to..Ja se osjecam duznim sad,kad su nas svi napustili vi ste nam dali ruku,ja to postujem.Pa kao majka ste nam bili. :urnebes: :urnebes: Kad se sjetim tad,repka igrala.Platili vama ku*ve neke i smjestaj u motelu uz magistralu.Tad ste fini bili,samo rostilj. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
A u pi?ku ga ?ebalo :( Oci boje druge sad mi trebaju
? ? <3

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 mar 2019, 01:29

Samo treba lagat,sto vise to bolje.
Sta ko mora znat.
:mrgreen: :urnebes:

A moglo se sad i kockat malo,razvuc sebi da se ne patim kasnije kad se vratim,bolje odma popisan onako zalec.
!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 01:35

bambus je napisao/la:Samo treba lagat,sto vise to bolje.
Sta ko mora znat.
:mrgreen: :urnebes:

A moglo se sad i kockat malo,razvuc sebi da se ne patim kasnije kad se vratim,bolje odma popisan onako zalec.
1. popiškim vam ovu sadasnju repku (stanje je minulih 15ak godina identicno)
2. Kome ste platili rave te neke? Ćanelu mozda koji je te iste rave mozda i pokrao :D
3. Koji cete rcaQ rave placati ljudima iz TZ kad je grad pun Ze-Do studentica
4. Ko ovdje laze?
<3
? ? <3

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 mar 2019, 01:41

dvokorak je napisao/la: 1. popiškim vam ovu sadasnju repku (stanje je minulih 15ak godina identicno)
2. Kome ste platili rave te neke? Ćanelu mozda koji je te iste rave mozda i pokrao :D
4. Ko ovdje laze?
<3
1. uvijek neko kriv
2. Nase ljude guramo,ovi koji pisu po forumu dok su na smjeni. :urnebes:
3. Ah joj,nauci se svasta nesto,onda se kasnije jedva odljepis od njih...Hajd da ne bude samo ovi iz Tuzle ima i dijaspore. :lolno:
4. Ko stigne ,bitno je cija ce laz vise nasmijat.
5. Gabela danas ?
!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 01:50

bambus je napisao/la:
dvokorak je napisao/la: 1. popiškim vam ovu sadasnju repku (stanje je minulih 15ak godina identicno)
4. Ko ovdje laze?
<3
1. uvijek neko kriv
2. Nase ljude guramo,ovi koji pisu po forumu dok su na smjeni. :urnebes:
3. Ah joj,nauci se svasta nesto,onda se kasnije jedva odljepis od njih...Hajd da ne bude samo ovi iz Tuzle ima i dijaspore. :lolno:
4. Ko stigne ,bitno je cija ce laz vise nasmijat.
5. Gabela danas ?
1. Pucaju me kompleksi jer CapajeBo kao glavni grad :rol: vedri i oblaci
2. :mrgreen:
3. :mrgreen:
4. :mrgreen:
5. Nikako da pariramo ovoj nasoj tifo sceni </3 Ostale klubove prati cak po 150 ljudi a mi zakazali :thumbdown:
? ? <3

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 mar 2019, 01:55

dvokorak je napisao/la:
5. Nikako da pariramo ovoj nasoj tifo sceni </3 Ostale klubove prati cak po 150 ljudi a mi zakazali :thumbdown:
Mene vise brine sto se navijaci Sarajeva zale na cijene karata. :mrgreen: :mrgreen:
Ocekivano je to.
!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 01:59

bambus je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:
Mene vise brine sto se navijaci Sarajeva zale na cijene karata. :mrgreen: :mrgreen:
Ocekivano je to.
Mojne da bratija Elbkaida to sve razbaca!
? ? <3

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 04 mar 2019, 02:00

bambus je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele
Poslije utakmice isli na Banjicu trazit Forse.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sa bracom ciganima haha

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 02:06

Hjao dynamo dresden :urnebes: Zaostali DDR-ovci ih nazivaju pecinskim ljudima oni sa njima bratija :mrgreen:
? ? <3

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 04 mar 2019, 02:09

dvokorak je napisao/la:Hjao dynamo dresden :urnebes: Zaostali DDR-ovci ih nazivaju pecinskim ljudima oni sa njima bratija :mrgreen:
Dvokurac zar mozes ti nekog nazivati pecinskim covjekom xaxa :urnebes: kuknjava

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 02:10

dynamodresden1 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:Hjao dynamo dresden :urnebes: Zaostali DDR-ovci ih nazivaju pecinskim ljudima oni sa njima bratija :mrgreen:
:urnebes:
U kojoj ti zabludi zivis moj drugar :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
? ? <3

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 04 mar 2019, 02:12

dvokorak je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la:
:urnebes:
U kojoj ti zabludi zivis moj drugar :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo mi reci iz koje si vukojebine haha

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 02:15

"Drugar" licno sam bio prisutan 10000000000000000000000000000x gdje ljudi covjece najgore stvari pricaju o "Moslems" crncima i manje-vise ci.fu.ti.ma prljavim. Vjeruj da ti sad ne zelim sukati i pod?ebavati te! Ljudi vas MRZE!!!!!! Ali samo nastavi kaciti taj grb DDR-ovskog odrona!!!!!!!

KOJI JE RCAQ DA administracija stiti prljave C I F U T E???????? TO KAO NEKAO UVREDA???? PI?ZDE STE PRAVE SS-ovci :mrgreen:
? ? <3

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 04 mar 2019, 02:19

dvokorak je napisao/la:"Drugar" licno sam bio prisutan 10000000000000000000000000000x gdje ljudi covjece najgore stvari pricaju o "Moslems" crncima i manje-vise ci.fu.ti.ma prljavim. Vjeruj da ti sad ne zelim sukati i pod?ebavati te! Ljudi vas MRZE!!!!!! Ali samo nastavi kaciti taj grb DDR-ovskog odrona!!!!!!!

KOJI JE RCAQ DA administracija stiti prljave C I F U T E???????? TO KAO NEKAO UVREDA???? PI?ZDE STE PRAVE SS-ovci :mrgreen:
mrze nas ono u fulu haha tamo kad odemo predstavljamo se kao madjari
slika
:bih: :bih:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 02:22

Samo nastavi sa daljnim heftanjem kojekakvih fotografija sa tribine jer ste kao dva grada koja su poprilicno propatila..... Samo nastavi da zivis u ubjedjenju kako vas DDR-ovci zaostali vole i o vama fino misle. <3
? ? <3

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 mar 2019, 02:39

Evo da drugaru dynamo dresden jos nekoliko situVacija prepricam sa toliko finim dresdenovcima :mrgreen:
Jedne prilike ti nama u firmu dolazi pokrivena djevojka kao nova radnica na posao i znas sta nam sef govori? Znas li za sto je najbolja ova radnica? Odgovaram kako veze nemam, na sta ce ti moj sef, pa treba ju uzeti naopako i pod njom oprati Iduca situVacija, znas li ko ti je oca posljednji put vidio? Pa snajperista. Iduca situVacija, ajde deri krmetinu ovdje te u Njemackoj ne vide sta radis. Da ne nastavljam pisati o ostalim gadostima na racun religije i herkunfta
Samo mojne te majmuncine ovdje toliko da slavis jer ti je veci prijatelj navijac neki preko Drine nego ove pi?durine koje toliko gotivis....
? ? <3

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, jurisicduska, ristagrad, StevieG8 i 37 gostiju.