Ovako Dvocoracove postove odbijem mu od glavu.
Vi se patite s njim i pisete paragrafe.
Druzenje organizujte sa divizijom njihov Robin Hood vas ono pogurao za lopte? Kopacke? Dresove? Sta je ono bilo? A ske za povratak kuci opakih huligancija, alkohol i melem za debele dlakave nozdrve, aaajde zaboravimo to. Sve okbambus je napisao/la:Brate Blatusa ce poslat 3 slepera jaja za ekipu gore u Tuzli.Sad ce cimburijada brate,pa nemoj da se sramotimo.Kako cemo zaboravit kad ste nas gurali kad niko nije.Pa jel tako ? I trebamo neko druzenje napravit da se skupi para ovo za kazne.dvokorak je napisao/la: Velika sramota </3 Ali moras imati u vidu da vlada velika besparica na Ircu (aka sadaka city) te da ljudi nisu u mogucnosti da vas docekaju uz CIKLON B </3![]()
Muha silji ga.
Je l´ ova plava @MocElvireRahic?dynamodresden1 je napisao/la:Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele
Ocekivao sam od tebe da ces navijati za lokalni klub.Okej Sloboda ono 100 godina,premier liga,titula i ludilo protiv Jedinstva.Al brate eto sad vam je lokalni klub u premier ligi,jest da je ime drugo nije Sloga al i Tuzla City fino zvuci.Postujem vise lokalpatriote vec ove sto idu za vecim klubovima,doduse u ovom slucaju je to diskutabilno,al haj.Meni jedan prijatelj navija za Arsenal i nikako ga ne razumijem.Al je*bo to..Ja se osjecam duznim sad,kad su nas svi napustili vi ste nam dali ruku,ja to postujem.Pa kao majka ste nam bili.dvokorak je napisao/la: Druzenje organizujte sa divizijom njihov Robin Hood vas ono pogurao za lopte? Kopacke? Dresove? Sta je ono bilo? A ske za povratak kuci opakih huligancija, alkohol i melem za debele dlakave nozdrve, aaajde zaboravimo to. Sve ok
Kuuuujtim
A u pi?ku ga ?ebalobambus je napisao/la:Ocekivao sam od tebe da ces navijati za lokalni klub.Okej Sloboda ono 100 godina,premier liga,titula i ludilo protiv Jedinstva.Al brate eto sad vam je lokalni klub u premier ligi,jest da je ime drugo nije Sloga al i Tuzla City fino zvuci.Postujem vise lokalpatriote vec ove sto idu za vecim klubovima,doduse u ovom slucaju je to diskutabilno,al haj.Meni jedan prijatelj navija za Arsenal i nikako ga ne razumijem.Al je*bo to..Ja se osjecam duznim sad,kad su nas svi napustili vi ste nam dali ruku,ja to postujem.Pa kao majka ste nam bili.dvokorak je napisao/la: Druzenje organizujte sa divizijom njihov Robin Hood vas ono pogurao za lopte? Kopacke? Dresove? Sta je ono bilo? A ske za povratak kuci opakih huligancija, alkohol i melem za debele dlakave nozdrve, aaajde zaboravimo to. Sve ok
Kuuuujtim![]()
Kad se sjetim tad,repka igrala.Platili vama ku*ve neke i smjestaj u motelu uz magistralu.Tad ste fini bili,samo rostilj.
![]()
![]()
![]()
![]()
1. popiškim vam ovu sadasnju repku (stanje je minulih 15ak godina identicno)bambus je napisao/la:Samo treba lagat,sto vise to bolje.
Sta ko mora znat.
![]()
A moglo se sad i kockat malo,razvuc sebi da se ne patim kasnije kad se vratim,bolje odma popisan onako zalec.
1. uvijek neko krivdvokorak je napisao/la: 1. popiškim vam ovu sadasnju repku (stanje je minulih 15ak godina identicno)
2. Kome ste platili rave te neke? Ćanelu mozda koji je te iste rave mozda i pokrao
3. Koji cete rcaQ rave placati ljudima iz TZ kad je grad pun Ze-Do studentica
4. Ko ovdje laze?
<3
1. Pucaju me kompleksi jer CapajeBo kao glavni gradbambus je napisao/la:1. uvijek neko krivdvokorak je napisao/la: 1. popiškim vam ovu sadasnju repku (stanje je minulih 15ak godina identicno)
2. Kome ste platili rave te neke? Ćanelu mozda koji je te iste rave mozda i pokrao
3. Koji cete rcaQ rave placati ljudima iz TZ kad je grad pun Ze-Do studentica
4. Ko ovdje laze?
<3
2. Nase ljude guramo,ovi koji pisu po forumu dok su na smjeni.![]()
3. Ah joj,nauci se svasta nesto,onda se kasnije jedva odljepis od njih...Hajd da ne bude samo ovi iz Tuzle ima i dijaspore.![]()
4. Ko stigne ,bitno je cija ce laz vise nasmijat.
5. Gabela danas ?
Mene vise brine sto se navijaci Sarajeva zale na cijene karata.dvokorak je napisao/la:
1. Pucaju me kompleksi jer CapajeBo kao glavni gradvedri i oblaci
2.![]()
3.![]()
4.![]()
5. Nikako da pariramo ovoj nasoj tifo sceni </3 Ostale klubove prati cak po 150 ljudi a mi zakazali
Mojne da bratija Elbkaida to sve razbaca!bambus je napisao/la:Mene vise brine sto se navijaci Sarajeva zale na cijene karata.dvokorak je napisao/la:
1. Pucaju me kompleksi jer CapajeBo kao glavni gradvedri i oblaci
2.![]()
3.![]()
4.![]()
5. Nikako da pariramo ovoj nasoj tifo sceni </3 Ostale klubove prati cak po 150 ljudi a mi zakazali![]()
![]()
Ocekivano je to.
Sa bracom ciganima hahabambus je napisao/la:Poslije utakmice isli na Banjicu trazit Forse.dynamodresden1 je napisao/la:Jedini nacin da docekaju titulu i malo se provesele
![]()
![]()
Dvokurac zar mozes ti nekog nazivati pecinskim covjekom xaxadvokorak je napisao/la:Hjao dynamo dresdenZaostali DDR-ovci ih nazivaju pecinskim ljudima oni sa njima bratija
dynamodresden1 je napisao/la:Dvokurac zar mozes ti nekog nazivati pecinskim covjekom xaxadvokorak je napisao/la:Hjao dynamo dresdenZaostali DDR-ovci ih nazivaju pecinskim ljudima oni sa njima bratija
kuknjava
Samo mi reci iz koje si vukojebine hahadvokorak je napisao/la:dynamodresden1 je napisao/la:Dvokurac zar mozes ti nekog nazivati pecinskim covjekom xaxadvokorak je napisao/la:Hjao dynamo dresdenZaostali DDR-ovci ih nazivaju pecinskim ljudima oni sa njima bratija
kuknjava
![]()
U kojoj ti zabludi zivis moj drugar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrze nas ono u fulu haha tamo kad odemo predstavljamo se kao madjaridvokorak je napisao/la:"Drugar" licno sam bio prisutan 10000000000000000000000000000x gdje ljudi covjece najgore stvari pricaju o "Moslems" crncima i manje-vise ci.fu.ti.ma prljavim. Vjeruj da ti sad ne zelim sukati i pod?ebavati te! Ljudi vas MRZE!!!!!! Ali samo nastavi kaciti taj grb DDR-ovskog odrona!!!!!!!
KOJI JE RCAQ DA administracija stiti prljave C I F U T E???????? TO KAO NEKAO UVREDA???? PI?ZDE STE PRAVE SS-ovci
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, jurisicduska, ristagrad, StevieG8 i 37 gostiju.