Sto da ne gostujuci dres,bas je dobarenobarca je napisao/la:...e to ne bih volio iako nisu losi dresovi...losmi je napisao/la:
Novine pisu,kako ce od sledece sezone Barcelona nositi bele dreseve

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Sto da ne gostujuci dres,bas je dobarenobarca je napisao/la:...e to ne bih volio iako nisu losi dresovi...losmi je napisao/la:
Nije uredu da na takav način vrijeđaš jednu pobožnu hanumu(ninđa).Žena je sasvim ok i zato ne razumijem te tvoje glupe upadice.Malo razmisli da tvoju mamu neko vrijeđa na neki neprimjeren način.Ako tvojoj mami ne odgovara nadimak kako ti kažeš ninđa,možda joj odgovara neki drugi.Ibrahimova majka je samo jedna ponosna majka,a uz to i pobožna.Ima zaista i biti ponosna na nešto.Sin joj igra za najbolji klub na svijetu.Portillo je napisao/la:Mater mu ko nindja![]()
Jbo mater, ne mogu vjerovat da ne zna lotpu na ledja stavit, mislim ne znam ni ja, al on bi trebo znat. Nebitno, doveli ste tog malog Ibrahima... zato jer niste imali para za Ozila
Daj linkmiky_hz je napisao/la:Tek vidim da sad igra Katalonija-Hondurasu 19 utakmica pocinje,nece biti lose ovo pogledati
P.S. ovi dresovi gore su kolko sam skontao nisu ni gostujuci,vec neki rezervna opcija,ugl domaci nosi
to je izgleda bila mala salaenobarca je napisao/la:...e to ne bih volio iako nisu losi dresovi...losmi je napisao/la:
to nije mnogo...Romariooo je napisao/la:Kod nas ne smiju ni pertle biti bijele, kamoli dres
Ljudi, bez obzira na sve, na ljeto bi trebali krenuti u trku za Bale-a, ono je fenomen, koliko kosta da kosta, ako momak pokaze ikakvu zelju da dodje, trebalo bi krenuti u ofanzivu. Cesc, torres i ostali su male mace za njega, Bale na lijevom beku kod nas bio bi zvijer. Pitanje je naravno koliko bi Totenham trazio za njega, ali ni 40 milionceka za onako mocnog i jako mladog igraca nije puno oca'm
Njegova realna cena je max 35 miliona,toliko smo platili i alvesa,al bale ima samo 21 god i jos mnogo mesta za napredak.Stim da ,iako je to njegova realna cena,nama je to ipak punoT-MAC je napisao/la:to nije mnogo...Romariooo je napisao/la:Kod nas ne smiju ni pertle biti bijele, kamoli dres
Ljudi, bez obzira na sve, na ljeto bi trebali krenuti u trku za Bale-a, ono je fenomen, koliko kosta da kosta, ako momak pokaze ikakvu zelju da dodje, trebalo bi krenuti u ofanzivu. Cesc, torres i ostali su male mace za njega, Bale na lijevom beku kod nas bio bi zvijer. Pitanje je naravno koliko bi Totenham trazio za njega, ali ni 40 milionceka za onako mocnog i jako mladog igraca nije puno oca'm
to je previse...ludost bi bila dati toliko love za njega...pa sta je vama....pa 40 miliona nije mala lova...
ne moze se suditi na osnovu jedne utakmice koju je odigrao na visokom nivou,a ostale odigrao u normali...nema sanse..mislim da bi bila ludost dati ovoliko love...sigurno je da ima i bolji i jeftinijih rjesenja..
mislim da su svi svjesni da lova ne pada s neba..s toga tesko da ce se ovo desiti...a iskreno se i sam nadam da do ovog nece doci..neka gdje i jest...
prvo tesko je da ce klub kao barca dovest engleskog reprezentativca...mislim odma tu ima razlog njegovog nedovodzenja..losmi je napisao/la: Njegova realna cena je max 35 miliona,toliko smo platili i alvesa,al bale ima samo 21 god i jos mnogo mesta za napredak.Stim da ,iako je to njegova realna cena,nama je to ipak puno
Alves i Bale ne igraju na istoj strani, mada je lijeva strana odlicno popunjena Abidalom.Monolog je napisao/la:Bale ne vrijedi 40 miliona i samo ljudi poput Pereza ili nekih seika bi izdvojili taj novac za igraca. Uostalom, kao sto rece T-Mac, 40 miliona nije mala suma. Ok, trziste je drugacije, te za boljeg igraca moras izdvojiti puno vise novca negoli je njegova nominalna vrijednost, ali dati 40 miliona za njega je samoubistvo. Uostalom, svakako Barca ima izuzetno jaku desnu stranu sa Alvesom, tako da nema potrebe za ovakvim transferom posebno u ovom periodu kada Barca i ne posluje bas najbolje. Bolje bi bilo raditi na produzenju ugovora sa Alvesom(isplativije u svakom slucaju), zar ne?
plus maxvel i plus adriano koji moze igrati na obe strane...Nail for Real je napisao/la: Alves i Bale ne igraju na istoj strani, mada je lijeva strana odlicno popunjena Abidalom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.