FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 17:15

enobarca je napisao/la:
losmi je napisao/la:slika
Novine pisu,kako ce od sledece sezone Barcelona nositi bele dreseve :)
...e to ne bih volio iako nisu losi dresovi... :D
Sto da ne gostujuci dres,bas je dobar :) ...sigurno domaci nece biti bijel mislim :oops:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 28 dec 2010, 17:55

Portillo je napisao/la:Mater mu ko nindja :mrgreen:
Jbo mater, ne mogu vjerovat da ne zna lotpu na ledja stavit, mislim ne znam ni ja, al on bi trebo znat. Nebitno, doveli ste tog malog Ibrahima... zato jer niste imali para za Ozila :lol:
Nije uredu da na takav način vrijeđaš jednu pobožnu hanumu(ninđa).Žena je sasvim ok i zato ne razumijem te tvoje glupe upadice.Malo razmisli da tvoju mamu neko vrijeđa na neki neprimjeren način.Ako tvojoj mami ne odgovara nadimak kako ti kažeš ninđa,možda joj odgovara neki drugi.Ibrahimova majka je samo jedna ponosna majka,a uz to i pobožna.Ima zaista i biti ponosna na nešto.Sin joj igra za najbolji klub na svijetu. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 18:08

Tek vidim da sad igra Katalonija-Honduras :) u 19 utakmica pocinje,nece biti lose ovo pogledati :)

P.S. ovi dresovi gore su kolko sam skontao nisu ni gostujuci,vec neki rezervna opcija,ugl domaci nosi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 dec 2010, 19:11

miky_hz je napisao/la:Tek vidim da sad igra Katalonija-Honduras :) u 19 utakmica pocinje,nece biti lose ovo pogledati :)

P.S. ovi dresovi gore su kolko sam skontao nisu ni gostujuci,vec neki rezervna opcija,ugl domaci nosi
Daj link

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 19:14

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Vidi koji ti je najbolji-koji radi

P.S. od Barcinih utakmicu poceli Valdes,Puyol,Busquets,Bojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 20:43

Uf Krkic se raspuco nece ovo na dobro,Katalonija vodi 4-0 ,Bojance 3 komada,ima jos nekih 18 minuta ima fore jos koji da zabije :)

Mislim da mu je u posjetio bio Deda Mraz :mrgreen:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 dec 2010, 21:41

...kako je zavrsila utk... ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 21:43

4-0

I zajebo sam se dobro,Bojan je dao 2 gola i imao 2 asistencije...a ne 3 gola kako sam napisao :oops:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 dec 2010, 16:03

enobarca je napisao/la:
losmi je napisao/la:slika
Novine pisu,kako ce od sledece sezone Barcelona nositi bele dreseve :)
...e to ne bih volio iako nisu losi dresovi... :D
to je izgleda bila mala sala :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 dec 2010, 16:45

Kod nas ne smiju ni pertle biti bijele, kamoli dres

Ljudi, bez obzira na sve, na ljeto bi trebali krenuti u trku za Bale-a, ono je fenomen, koliko kosta da kosta, ako momak pokaze ikakvu zelju da dodje, trebalo bi krenuti u ofanzivu. Cesc, torres i ostali su male mace za njega, Bale na lijevom beku kod nas bio bi zvijer. Pitanje je naravno koliko bi Totenham trazio za njega, ali ni 40 milionceka za onako mocnog i jako mladog igraca nije puno oca'm
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 dec 2010, 17:07

Ma ono je sala za dres,pre nekoliko dana je bio praznik u Spaniji,slican nasem prvom aprilu,pa su se novine malo nasalile. :D
Romario odakle odjendnom takvo mislnjenje o bale?
MVP - Messi-Villa-Pedro

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 dec 2010, 17:22

Romariooo je napisao/la:Kod nas ne smiju ni pertle biti bijele, kamoli dres

Ljudi, bez obzira na sve, na ljeto bi trebali krenuti u trku za Bale-a, ono je fenomen, koliko kosta da kosta, ako momak pokaze ikakvu zelju da dodje, trebalo bi krenuti u ofanzivu. Cesc, torres i ostali su male mace za njega, Bale na lijevom beku kod nas bio bi zvijer. Pitanje je naravno koliko bi Totenham trazio za njega, ali ni 40 milionceka za onako mocnog i jako mladog igraca nije puno oca'm
to nije mnogo...
to je previse...ludost bi bila dati toliko love za njega...pa sta je vama....pa 40 miliona nije mala lova...
ne moze se suditi na osnovu jedne utakmice koju je odigrao na visokom nivou,a ostale odigrao u normali...nema sanse..mislim da bi bila ludost dati ovoliko love...sigurno je da ima i bolji i jeftinijih rjesenja..
mislim da su svi svjesni da lova ne pada s neba..s toga tesko da ce se ovo desiti...a iskreno se i sam nadam da do ovog nece doci..neka gdje i jest...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 dec 2010, 17:27

T-MAC je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Kod nas ne smiju ni pertle biti bijele, kamoli dres

to nije mnogo...
to je previse...ludost bi bila dati toliko love za njega...pa sta je vama....pa 40 miliona nije mala lova...
ne moze se suditi na osnovu jedne utakmice koju je odigrao na visokom nivou,a ostale odigrao u normali...nema sanse..mislim da bi bila ludost dati ovoliko love...sigurno je da ima i bolji i jeftinijih rjesenja..
mislim da su svi svjesni da lova ne pada s neba..s toga tesko da ce se ovo desiti...a iskreno se i sam nadam da do ovog nece doci..neka gdje i jest...
Njegova realna cena je max 35 miliona,toliko smo platili i alvesa,al bale ima samo 21 god i jos mnogo mesta za napredak.Stim da ,iako je to njegova realna cena,nama je to ipak puno :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 dec 2010, 17:30

losmi je napisao/la: Njegova realna cena je max 35 miliona,toliko smo platili i alvesa,al bale ima samo 21 god i jos mnogo mesta za napredak.Stim da ,iako je to njegova realna cena,nama je to ipak puno :)
prvo tesko je da ce klub kao barca dovest engleskog reprezentativca...mislim odma tu ima razlog njegovog nedovodzenja..
dalje..i 35 milki je malo puno..30 je idealno..al opet da se mene pita ja ga nebi dovodio..
kazem sigurno je da imamo i boljih i jeftinijih rjesenja...pobogu zasta sluze skauti onda..ha ya..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 dec 2010, 17:30

Bale ne vrijedi 40 miliona i samo ljudi poput Pereza ili nekih seika bi izdvojili taj novac za igraca. Uostalom, kao sto rece T-Mac, 40 miliona nije mala suma. Ok, trziste je drugacije, te za boljeg igraca moras izdvojiti puno vise novca negoli je njegova nominalna vrijednost, ali dati 40 miliona za njega je samoubistvo. Uostalom, svakako Barca ima izuzetno jaku desnu stranu sa Alvesom, tako da nema potrebe za ovakvim transferom posebno u ovom periodu kada Barca i ne posluje bas najbolje. Bolje bi bilo raditi na produzenju ugovora sa Alvesom(isplativije u svakom slucaju), zar ne? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 dec 2010, 17:34

Monolog je napisao/la:Bale ne vrijedi 40 miliona i samo ljudi poput Pereza ili nekih seika bi izdvojili taj novac za igraca. Uostalom, kao sto rece T-Mac, 40 miliona nije mala suma. Ok, trziste je drugacije, te za boljeg igraca moras izdvojiti puno vise novca negoli je njegova nominalna vrijednost, ali dati 40 miliona za njega je samoubistvo. Uostalom, svakako Barca ima izuzetno jaku desnu stranu sa Alvesom, tako da nema potrebe za ovakvim transferom posebno u ovom periodu kada Barca i ne posluje bas najbolje. Bolje bi bilo raditi na produzenju ugovora sa Alvesom(isplativije u svakom slucaju), zar ne? :D
Alves i Bale ne igraju na istoj strani, mada je lijeva strana odlicno popunjena Abidalom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 dec 2010, 17:36

Nail for Real je napisao/la: Alves i Bale ne igraju na istoj strani, mada je lijeva strana odlicno popunjena Abidalom.
plus maxvel i plus adriano koji moze igrati na obe strane... ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 dec 2010, 17:39

@Nail,

Znam da ne igraju, pobogu. Napisah to jer se Barcini napadi vise baziraju na one sa desne strane gdje je Alves, a Abidal koji je lijevo igra defanzivnijeg bocnog igraca, sa drasticno manjom ulogom u ofanzivnim zadacima. Dolaskom Bale-a, Barca bi onda igrala sa milion ofanzivnih igraca, a svakako je cijena istog vise nego prenapuhana. Po meni, izrazito precijenjen igrac, no "spasava" ga to sto igra u Premiershipu te sto ima dugo-vazeci ugovor. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 29 dec 2010, 17:49

Ma oept ovaj Romariooo serunda.Kume ti ne poznajes Barcelonu , kakv Bale , >Torres,fabregas?
Evo po tvom bi doveli svu troicu i sta onda ? Unisitis karijeru Thiagu , Afellayu ,Bojanu ,Jeffrenu, Jonathanu ,Adrianu,Abidalu , Maxvelu itd ??? Mislis da to Barca zeli uradit i pljunut 100 mil eto nako , a ima bolje igrace i od Toresa , Balea i Cesca ??? Nepotrebno, ovoj ekipi netreba niko , doveden je Afellay , zavrsen prelazni rok , ostale pozicije popunjene , sa turbo kvalitetom ! Tvoje zelje su jedno , a zelis previse kao da si navijac RM

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 dec 2010, 17:56

Stvarno vam ne treba više igrača...
Afellay je doveden i mislim da je to to za januarski prijelazni rok.

Igrač koji zaista nije precijenjen je Bale.Momak je brz,snažan,s lakoćom prolazi možda i najboljeg desnog beka na svijetu,Maicona.No svakako da ne vrijedi 40M,30M je za njega sasvim dovoljno,ali precijenjen igrač nije,definitivno.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.