Zar nije onaj Ducksch bio najveći potencijal
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Gdje baš taj nick da izabereš
Nezgodno je igrati protiv drugoligasa u prvom kolu s obzirom da su mnogo ranije poceli sezonu a mnogi od njih nisu nista slabiji od pojedinih Bundesligasa.
Do danas su ispali Mainz,Stuttgart,Paderborn,Augsburg a ceka se Schalke veceras
Do danas su ispali Mainz,Stuttgart,Paderborn,Augsburg a ceka se Schalke veceras
Moguće je Ado da se i to desi samo što bi tad ispali od tećeligaša. 
Jos bolje...bilo bi sladje 
Kupiš De Bryune i Gustava i onda sve začiniš sa letvom poput Bendtnera e moj Alfose lipicaneru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
zdena vrijeme je da nam baciš link za novu sezonu managera 
treba sastavit ekipu do vikenda
treba sastavit ekipu do vikenda
Agieren statt reagieren
Izgleda da onog menadžera više nema. 
- TammoHarder
- Kontakt:
Zdena04 je napisao/la:Gdje baš taj nick da izabereš![]()
Dobro ste sinoć odigrali
#Rummennigge zur #Schalke-r Leistung bei @dynamodresden: "Lächerlich."
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- TammoHarder
- Kontakt:
Dakle, nakon što je VW sponzor FC Buy€rna, sad će i SAP postati njihov sponzor - oni izgleda nikad nisu čuli za sukob interesa i sve je u redu i nema nikih problema. Ova liga postaje sve više i više degutantna za pratit.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
zato predjite na onaj koji sam ja postavioZdena04 je napisao/la:Izgleda da onog menadžera više nema.
trenutno nas ima u obicnoj ligi 19,a u h2h 17
O kakvom je tu sukobu inteteresa rijec? Dobro bi bilo da malo proguglate sta znace neki termini prije nego krenete u javnu diskusiju. Zahvaljujem.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sukob interesa, ili lik ne zna da Sap nije većinski vlasnik Hoffenheima. Sukob je interesa bio i u pogledu Ulija i kupljenih dionica BVB-a. Što ga nisu prijavili, da i za to robija.rikimo je napisao/la:O kakvom je tu sukobu inteteresa rijec? Dobro bi bilo da malo proguglate sta znace neki termini prije nego krenete u javnu diskusiju. Zahvaljujem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Prica se o sponzorstvu, tu odma odpada bilo kakav sukob interesa.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Taman i da kupe 8-9 posto dionica ne radi se o sukobu interesa jer ni u Hoffenheimu, ni u Bayernu SAP nema upravljačka prava.ALi žutaji uvijek gledaju u komšino, a ne u svoje. MEni je veći sukob interesa da prodaš 10 posto dionica za 27 miliona, ako klub vrijedi puno više. Pa sad vidimo ko je tu kriminalac, ko je uzeo pare da se klub obezvrijedi na takav način. Molim tužilaštvo iz Bochuma da malo pročačka , ima tu materijala za neke optužnice.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- schweinsteiger
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Leverkusen odlicno igra,ali kako glupo primise 2 gola,nevjerovatno za ovako vazne utakmice.
Prvi iz kornera,drugi jedva nekako udje nakon prekida.
Ali lijepo igraju,steta sto Sama vise nema,s obzirom da Son i Calhanoglu razvaljuju,da on jos ima,bila bi to odlicna sredina
Ali lijepo igraju,steta sto Sama vise nema,s obzirom da Son i Calhanoglu razvaljuju,da on jos ima,bila bi to odlicna sredina
#miasanmia
- samo_lijevo
- Kontakt:
ovi Danci i nisu neka sila,ali ova dvojica deru na sredini.schweinsteiger je napisao/la:Leverkusen odlicno igra,ali kako glupo primise 2 gola,nevjerovatno za ovako vazne utakmice.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- schweinsteiger
- Kontakt:
Znam da nisu,ali Calhanoglu razvaljuje,a ima,mislim,20 godina.samo_lijevo je napisao/la:ovi Danci i nisu neka sila,ali ova dvojica deru na sredini.schweinsteiger je napisao/la:Leverkusen odlicno igra,ali kako glupo primise 2 gola,nevjerovatno za ovako vazne utakmice.
Cijelo vrijeme razmisljam kolikonje zalosno sto Sam ode,mogli su ciljat i na cetvrtfinale LP.
Da hoce ubaciti Drmica malo umjesto Kiesslinga.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi Prleta, ubi ga ljubomora. 
Leverkusen je rutinski odradio posao u Danskoj iako sam nakon dva primljena gola mislio da otpadaju no dobro su igrali i na kraju su zasluzeno slavili.
Hakan je odlicno pojacanje, vec pokazuje sav svoj raskosni talenat.
Leverkusen je rutinski odradio posao u Danskoj iako sam nakon dva primljena gola mislio da otpadaju no dobro su igrali i na kraju su zasluzeno slavili.
Hakan je odlicno pojacanje, vec pokazuje sav svoj raskosni talenat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoffenheim ganja Parminog Paletu, Vukovi sada zele Kaloua a Briand je novi igrac Hannovera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.