Laki je imao istog menadzera kao i jos jedan igrac Veleza koji se nije bas pokazao ove sezone. Kada su tog drugog igraca sjeli na klupu jer je bio van forme, a menadzer je poceo ucjenjivat Velez - da obadvojica moraju igrati u prvom timu ili ce ih on povuc iz kluba. Velez odgovorio da ce ovaj jedan sjest na klupu kad mu trener kaze da sjedne i da nece igrati u prvih 11 dok se ne nametne - a da menadzer nece odredjivat ko ce igrat u Velezu a ko nece. Menadzer ove dvojice je tad dao ultimatum Velezu da ili obojica da igraju ili ce obojica otic iz Veleza jer tako on kaze.dzenan01 je napisao/la:Lakičević je bio dogovoren još u oktobru, a i sa Durakovićem su uspostavljeni kontakti već odavno.BICE GUSTO je napisao/la:Kako ovi nase prelaze u FK Sarajevo ? Pa oni nemaju ni trenera ( bez podrugivanja). Ozbiljno mislim.Valjda se prvo izabere trener, pa onda on bira igracki kadar koji mu je potreban ili nije.Pa nece valjda Uprava jos taktiku i nacin treniranja odredjivati ? A na Upravi je da onda,po mogucnosti, da ispunjava trenerove zelje (potrebe).Ali prvo treba da se zna ko je trener.
Velez odgovorio - nek onda obojica odu al da on nece odredjivat ko ce igrat i nece ucjenjivat Velez. Tako je Lakicevic otiso iz kluba jer ovaj drugi koji je dosao s njim "u paketu" nije bio u prvom timu - a Velez nije htio da im menadzer kroji prvih 11.
I to je nivo postovanja tih istih igraca koje vi ovdje zalite prema svetom klubu.
Ovo je prica od prije nekoliko mjeseci vec.... Mozda se zato u oktobru vec i dogovorilo sa Lakicevicem - jer upravo je tih dana i bilo ovo sve...
PS... a ovo za Colica - ja Boga molim da nije tacno. Meni nece nimalo bit drago ako se Colic vrati u Velez... ja ga ne volim... dobar igrac ali ga ne volim. Ako uprava Veleza dozvoli Colicu da se vrati u Velez mislim da ce to bit velika greska ove uprave...