Alijin kazu srbiLacoste je napisao/la:Ciji si ti momce

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Alijin kazu srbiLacoste je napisao/la:Ciji si ti momce
Iskreno ja nisam bio akivan jer mi se uvjek bilo mrsko prijavit al citam ga odavno , medjutim kad je potpisao Stepanov moro sam uc da strumfovima se smijem .Sabinho je napisao/la:Forumas sa 107 postova preispituje ovog sa 69![]()
I kazu nismo najjaciSabinho je napisao/la:Forumas sa 107 postova preispituje ovog sa 69![]()
Da ti nisi Dzenan Uščuplićpaulus je napisao/la:Iskreno ja nisam bio akivan jer mi se uvjek bilo mrsko prijavit al citam ga odavno , medjutim kad je potpisao Stepanov moro sam uc da strumfovima se smijem .Sabinho je napisao/la:Forumas sa 107 postova preispituje ovog sa 69![]()
Jok ja sam Simonrevolt je napisao/la:Da ti nisi Dzenan Uščuplićpaulus je napisao/la:Iskreno ja nisam bio akivan jer mi se uvjek bilo mrsko prijavit al citam ga odavno , medjutim kad je potpisao Stepanov moro sam uc da strumfovima se smijem .Sabinho je napisao/la:Forumas sa 107 postova preispituje ovog sa 69![]()
Pa eto iskreno, sto bi se reklo dobio sam maximalno kvalitetne ono sto bi se reklo naocale, jelSabinho je napisao/la:@paulus sve ok brate, hajkamo se malo.
@uNbx uvijek bili hehe,
Nego Dzeno ne radi ovo zenama, gledaj ga Allaha mi![]()
![]()
![]()
[img]http://www.fcsarajevo.ba/assets/uploads ... kovica.jpg[/img]
Hahahaha Omerta boySabinho je napisao/la:@paulus sve ok brate, hajkamo se malo.
@uNbx uvijek bili hehe,
Nego Dzeno ne radi ovo zenama, gledaj ga Allaha mi![]()
![]()
![]()
http://www.fcsarajevo.ba/assets/uploads ... kovica.jpg
Ljubi brat.paulus je napisao/la:Iskreno ja nisam bio akivan jer mi se uvjek bilo mrsko prijavit al citam ga odavno , medjutim kad je potpisao Stepanov moro sam uc da strumfovima se smijem .Sabinho je napisao/la:Forumas sa 107 postova preispituje ovog sa 69![]()
Jesi srumfovi potpisali jos koju izbjeglicu , joj kakav je onaj Brazilac , prepo sam se , al str grozni sa prozivkama za Dzenu , valjo sam se od smjeha. Sta ce covjek ako prica **** ga znaci , ne moze kako se zove drugacijeLacoste je napisao/la:Ljubi brat.paulus je napisao/la:Iskreno ja nisam bio akivan jer mi se uvjek bilo mrsko prijavit al citam ga odavno , medjutim kad je potpisao Stepanov moro sam uc da strumfovima se smijem .Sabinho je napisao/la:Forumas sa 107 postova preispituje ovog sa 69![]()
uNbx je napisao/la:![]()
![]()
![]()
On i je brate sa mnom u Vojsci bio kad je zvjezda bio , on i Gogalic. ni tad se nije osisaoMrcho je napisao/la:Ma ko bi reko da je ovaj Dzeno nekad bio fudbaler ahhahaahha
Da se brat hoce osisati zapuco bi kroz balkon od srece ko na svadbi
Trenutno korisnika/ca: alacious, jurisicduska, nedimmmm1337, Seipronto, Semper i 75 gostiju.