FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
BlueTigers1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedva cekam utakmicu da se usute cave....Razbit cemo malog Plzena!!

Lazite vas par sami sebe, a mi koji mislimo suprotno ne morate ni citirati a isto tako ne vrijedati...
Mi nemamo gOlijata 
gOlijat je napisao/la:Lazite vas par sami sebe, a mi koji mislimo suprotno ne morate ni citirati a isto tako ne vrijedati...

DRUG NEBI TI PUNCA
Moj Pile87 možda ćemo mi i ove godine sa ovakvom igrom biti prvi u ovoj našoj ligi, ali nemoj se čuditi kada na sljedećoj proslavi bude 4.500 gledalaca (2011/12 Željo-Kozara 10.000 gledalaca; 2012/13 Željo-Leotar 6.500 gledalaca). Ja znam da ću aBd biti, međutim neću se puno iznenaditi malom broju gledalaca. Očito da i stručni štab mora napokon nešto mijenjati u filozofiji igre.
-
petisesti98
- Kontakt:
Danasnji Sastav :
Karić (Kjosevski), Hasanhodžić, Kerla (Hasanović), StaniĆ, Čolić E. En. Sadiković, Svraka, Zaimović, Bajić, Hodzic i
Pehilj (Alibašić)
Karić (Kjosevski), Hasanhodžić, Kerla (Hasanović), StaniĆ, Čolić E. En. Sadiković, Svraka, Zaimović, Bajić, Hodzic i
Pehilj (Alibašić)
SWRA
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
pile ovaj golijat je najvjerovatnije samir ahmetbeg.. zeli da se vrati pa tjera amaraDevotion je napisao/la:Moj Pile87 možda ćemo mi i ove godine sa ovakvom igrom biti prvi u ovoj našoj ligi, ali nemoj se čuditi kada na sljedećoj proslavi bude 4.500 gledalaca (2011/12 Željo-Kozara 10.000 gledalaca; 2012/13 Željo-Leotar 6.500 gledalaca). Ja znam da ću aBd biti, međutim neću se puno iznenaditi malom broju gledalaca. Očito da i stručni štab mora napokon nešto mijenjati u filozofiji igre.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Joj likova ocam ne mogu da vjerujem. Uzme FA Kup u Football Manageru i konta da je pametniji od Amara
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Ko je ovaj Zaimovic
- velez_mostar
- Kontakt:
Simpatisem Zelju, ali mislim da ce u dvomecu protiv Plzena gol razlika biti dvocifrena.
Zalosno je da iz godine u godinu Premijer liga rapidno pada u kvalitetu.
juniorDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ko je ovaj Zaimovic
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Al cuj Karic hahaha prije bi rekao da je automehanicar nego golman
Drago mi je sto vidim da su svi nasi mladi momci igrali, sto se Svraka vratio u pogon i to je to. Gledajuci ovaj sastav nista bolje se nije ni moglo izvuc iz ove prijateljske. Idemo dalje, hvala na odgovoru.petisesti98 je napisao/la:Danasnji Sastav :
Pehilj (Alibašić)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- the scouser
- Kontakt:
Ima tu i do pada u kvalitetu, a i do činjenice da je Viktoria daleko najjači protivnik sa kojim se srećemo u Europi od povratka Osima. Ljudi su prije par mjeseci u dvomeču sa Napolijem igrali 5-0, logično je očekivati puno slabiji rezlutat od nas.velez_mostar je napisao/la:Simpatisem Zelju, ali mislim da ce u dvomecu protiv Plzena gol razlika biti dvocifrena.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
misli da ako ste mogli dobiti Bate Borisov...to bi bio daleko najteži protivnik
Tacno se bojim tekme protiv plzena, bojim se da se ponovi repriza od prosle godine 
BlueTigers1987 je napisao/la:Jedva cekam utakmicu da se usute cave....Razbit cemo malog Plzena!!![]()
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Nama treba dva stopera i jedan polu spic. Mi sa Kerlom nemozemo igrati momak se ubio za karate a ne fudbal
Ma komšo čemu strah. Bolji su 25 puta ali ne lete. Hrabro i u kost..ko ih hebe...
Procitao sam negdje drugo pa mi pade na pamet Amarova jedna izjava : "Ako neko ekipu ocjenjuje po pripremnim utakmicama il nema pojma il' je veliki strucnjak"
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.