Samo tako igraci trebaju razmisljatistadion je napisao/la:Ma komšo čemu strah. Bolji su 25 puta ali ne lete. Hrabro i u kost..ko ih hebe...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo tako igraci trebaju razmisljatistadion je napisao/la:Ma komšo čemu strah. Bolji su 25 puta ali ne lete. Hrabro i u kost..ko ih hebe...
Majke ti te sto kukaju i sto su skepticni jel ovi optimisticni nazivaju pljuvacima, dusmanima i izdajicama ?petisesti98 je napisao/la:Evo malo sam cackao po forumu plzena i citao neke komentare njihovih navijaca, pa oni vise kukaju od nas vjerujte, toliko su ne zadovoljni igrom i kondicijom njihovih igraca pa to je za ne povjerovati, cak se i neki pribojavaju nase ekipe![]()
Samo trebaju uci u mec hrabro bez straha i ostaviti srce na terenu, ginuti za sveti dres
Idemo u Plzen po bodove
da se samo ne ponovi HAPOEL I MACCABIanti_zli je napisao/la:Tacno se bojim tekme protiv plzena, bojim se da se ponovi repriza od prosle godine
exbabilon je napisao/la:Majke ti te sto kukaju i sto su skepticni jel ovi optimisticni nazivaju pljuvacima, dusmanima i izdajicama ?petisesti98 je napisao/la:Evo malo sam cackao po forumu plzena i citao neke komentare njihovih navijaca, pa oni vise kukaju od nas vjerujte, toliko su ne zadovoljni igrom i kondicijom njihovih igraca pa to je za ne povjerovati, cak se i neki pribojavaju nase ekipe![]()
Samo trebaju uci u mec hrabro bez straha i ostaviti srce na terenu, ginuti za sveti dres
Idemo u Plzen po bodove
Citam svo vrijeme ove rasprave oko Dzeke, reuzltata tekme, plata i ne da mi se da se ubjedjujem sa "strucnjacima", ali sad sam morao... Citam i ne vjerujem...Ozren je napisao/la:Ovo je rezultat (ne)rada strucnog staba i uprave u protekle 4 godine, ekipa bez glave i repa, bez jasne vizije i cilja. Ne treba zanemariti rezultate koji su pravljeni u domacem prvenstvu, ali izgleda to je maksimum ove ekipe i strucnog staba!
prijatelj je napisao/la:ne znam da li su navijaci organizovali ovaj vatromet, ili Tifa.... ali sve to je na stadionu izgledalo PERVERZNO.
Rio de Janeiro, London, Sangaj, Sarajevo..... sto se vatrometa tice
Ti si očito neki stručnjak, zapravo sigurno jesi, vidim ja razumiješ se u fudbal. De još nam piši, o gigante, o znalče.gOlijat je napisao/la: Druga je stvar sto Amar nema mozga pa ovim neznalicama daje pare umjesto sto placa 5 neznalica bolje mu je da onda plati 2 igraca ali da valjaju. Ovo sam pisao koliko oni vrijede a ne koliko im Osim daje. Nek se ubije ako daje vise para od ovoga. Onda on nema pojma o zivotu.
Jest mi te žao, ne možeš da zaspiš navečer, buljiš u comp. Možda ne guziš dovoljno ?Radmilo je napisao/la:Mene ovi porazi toliko zabole da sam ja za **** ne mogu zaspat naveče buljim u komp ko stoka i pratim na svaki način klub, a ono nabije nas neki bezveze klub gdje ovaj igra aluminij bog ga ne ubio.
Joj jest' mi krivo sto ne odoh u picku materinu !petisesti98 je napisao/la:prijatelj je napisao/la:ne znam da li su navijaci organizovali ovaj vatromet, ili Tifa.... ali sve to je na stadionu izgledalo PERVERZNO.
Rio de Janeiro, London, Sangaj, Sarajevo..... sto se vatrometa tice
evo malo atmosfere sa Tifinog koncerta
Ma kako smo se navikli na titule, tako cemo i na ove visoke poraze jbgVandelanoitte je napisao/la:Amar vam počeo ekipu navikavat na ove visoke poraze.
nime_tm87 je napisao/la:Ma kako smo se navikli na titule, tako cemo i na ove visoke poraze jbgVandelanoitte je napisao/la:Amar vam počeo ekipu navikavat na ove visoke poraze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.