FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anti_zli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anti_zli » 06 jul 2013, 21:34

stadion je napisao/la:Ma komšo čemu strah. Bolji su 25 puta ali ne lete. Hrabro i u kost..ko ih hebe...
Samo tako igraci trebaju razmisljati :D

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 06 jul 2013, 21:35

Evo malo sam cackao po forumu plzena i citao neke komentare njihovih navijaca, pa oni vise kukaju od nas vjerujte, toliko su ne zadovoljni igrom i kondicijom njihovih igraca pa to je za ne povjerovati, cak se i neki pribojavaju nase ekipe :D

Samo trebaju uci u mec hrabro bez straha i ostaviti srce na terenu, ginuti za sveti dres ;)

Idemo u Plzen po bodove ;)
SWRA

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 21:36

to je pile 87 tačno 100% ali kontam da su pripreme i tekme u istim način da se nametneš za prvih 11 . Znači da se spremaš i gineš na takvim tekmama. Iz takvog pristupa dolazi i dobar rez kako u tim tekmama ali i kasnije u prvenstvenim

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 jul 2013, 21:37

petisesti98 je napisao/la:Evo malo sam cackao po forumu plzena i citao neke komentare njihovih navijaca, pa oni vise kukaju od nas vjerujte, toliko su ne zadovoljni igrom i kondicijom njihovih igraca pa to je za ne povjerovati, cak se i neki pribojavaju nase ekipe :D

Samo trebaju uci u mec hrabro bez straha i ostaviti srce na terenu, ginuti za sveti dres ;)

Majke ti te sto kukaju i sto su skepticni jel ovi optimisticni nazivaju pljuvacima, dusmanima i izdajicama ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 jul 2013, 21:38

anti_zli je napisao/la:Tacno se bojim tekme protiv plzena, bojim se da se ponovi repriza od prosle godine :(
da se samo ne ponovi HAPOEL I MACCABI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jul 2013, 21:39

8 golova primiti u dvije utakmice je dno dna.Čuj neki Aluminiji sad počeo cjepati Želju kao da je neki drugoligaš. :?

Bez adekvatnih pojačanja ovaj klub na euro sceni neće puno toga napraviti nego se samo dodatno sramotiti.U dvomeču sa Plzenom očekujem da će primiti 7-8 komada.

Važno je da se novac od transfera uredno troši na plate ovim panjevima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 06 jul 2013, 21:39

exbabilon je napisao/la:
petisesti98 je napisao/la:Evo malo sam cackao po forumu plzena i citao neke komentare njihovih navijaca, pa oni vise kukaju od nas vjerujte, toliko su ne zadovoljni igrom i kondicijom njihovih igraca pa to je za ne povjerovati, cak se i neki pribojavaju nase ekipe :D

Majke ti te sto kukaju i sto su skepticni jel ovi optimisticni nazivaju pljuvacima, dusmanima i izdajicama ?

Nije bas tako brutalna situacija kao kod nas :D
SWRA

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 06 jul 2013, 21:41

Ovo je rezultat (ne)rada strucnog staba i uprave u protekle 4 godine, ekipa bez glave i repa, bez jasne vizije i cilja. Ne treba zanemariti rezultate koji su pravljeni u domacem prvenstvu, ali izgleda to je maksimum ove ekipe i strucnog staba!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 06 jul 2013, 21:43

Ko o čemu a mi o parama koje su prošle kroz klub ko da su milijarde prošle.
Sve se nešto prati i voli Željo, sve se nešto kune u Amara a pola ne pročita šta čovjek govori ili ne pogleda ni jedan njegov intervju.
Nikako da se skonta da se od tih para sve ove godine živjelo jer od naših sponzora male koristi, da su igrači koje smo imali od tih para bivali plaćani da se ne dovedemo u situaciju u kojoj nam je komšijski klub bio kad su igrači u pitanju, nikako da se skonta da je financijska situacija u klubu teška, da smo pare za zimske pripreme jedva skucali a neki hoce zvučna imena.
Da mi je samo znati koji to klub neki sa foruma prate :roll:

I nije istina da se svaku kritiku ili drugačije mišljenje odmah dočekuje "na nož", dočekuju se samo postovi onih koji misle da misle, al im ne uspijeva da nešto smisleno smisle .

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 21:45

Svašta tu može biti. Ako vas podcijene ko Levski nas prošle god u prvoj tekmi a vaši igrači daju srce i dušu na terenu...pa i zabiju jedan ili čak 2. E onda svašta može biti pa da ih i izbacite. Sječam se da smo i mi slično razmišljali prošle god spominjuči vaš debakl od 4-0 na onom stadionu u Bugarskoj. Ali ovi moji su fakat odigrali hrabro tamo a ovdje ih devastirali. Levski podcijenio nas..kad su se dohavizali..već kasno...mi podcijenili zetu..došli sebi ali kasno. Jbg Plzen natrpa Napoli 5 kom u 2 tekme i normalno da kontaju ..ma hebo ove, lako ćemo. Igrajte mušku tekmu ..šansa postoji

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 06 jul 2013, 21:50

ne znam da li su navijaci organizovali ovaj vatromet, ili Tifa.... ali sve to je na stadionu izgledalo PERVERZNO.
Rio de Janeiro, London, Sangaj, Sarajevo..... sto se vatrometa tice :mrgreen:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jul 2013, 21:54

Meni nije samo jasno što odgovarate ovim miševima koji provociraju,i to zbog poraza u prijateljskoj utakmici :o
Prijateljske i služe da se uigravaju igrači i formacije,što više gubimo u prijateljskim to sam sve više sigurniji u titulu..što se više približava tekma tako sve više vjerujem da ih možemo proci,ono što sam zapazio je da puno forsiraju ofsajd zamke i to bi mi trebali da iskoristimo..
p.s. još jednom da vam kažem da iskulirate miševe koji ce nestati u svoje rupe za par sedmica kad krene liga.. :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 06 jul 2013, 21:56

Ozren je napisao/la:Ovo je rezultat (ne)rada strucnog staba i uprave u protekle 4 godine, ekipa bez glave i repa, bez jasne vizije i cilja. Ne treba zanemariti rezultate koji su pravljeni u domacem prvenstvu, ali izgleda to je maksimum ove ekipe i strucnog staba!
Citam svo vrijeme ove rasprave oko Dzeke, reuzltata tekme, plata i ne da mi se da se ubjedjujem sa "strucnjacima", ali sad sam morao... Citam i ne vjerujem... :shock: staviti rijec "nerad" u protekle cetiri godine je bezobrazno... svake godine makar jedan trofej i to je nerad?
kad ce ljudi shvatit da su potrebne VELIKE pare da se napravi iskorak u Evropi... Dinamo ulaze PUNO vise i opet ne moze da da gola grupnoj fazi LP... Prodaju igrace za visemilionske iznose, imaju ogromnu finansijsku pomoc vlasti i opet se na jedvite jade plasiraju u LP i ne mogu gola dat u takmicenju...
vidim nas dobri Golijat je provalio u racunovodstvo kluba i dosao do platnih lista igraca... pa nevjerovatno... on bi Messiju dao 3.200 KM sa toplim obrokom i kartom...
svi bi mi doveli dobre igrace da se ima uslova, jer igrac koji bi nas pojacao vrijedi puno, a dovoditi samo da bi se dovelo nema smisla... al nekom je lakse metar u guzicu neg cenat u glavu...
Zadnja izmjena: BlueIsTheColor, dana/u 06 jul 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 06 jul 2013, 21:57

prijatelj je napisao/la:ne znam da li su navijaci organizovali ovaj vatromet, ili Tifa.... ali sve to je na stadionu izgledalo PERVERZNO.

evo malo atmosfere sa Tifinog koncerta ;)

slika
SWRA

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 22:15

gOlijat je napisao/la: Druga je stvar sto Amar nema mozga pa ovim neznalicama daje pare umjesto sto placa 5 neznalica bolje mu je da onda plati 2 igraca ali da valjaju. Ovo sam pisao koliko oni vrijede a ne koliko im Osim daje. Nek se ubije ako daje vise para od ovoga. Onda on nema pojma o zivotu.
Ti si očito neki stručnjak, zapravo sigurno jesi, vidim ja razumiješ se u fudbal. De još nam piši, o gigante, o znalče.
Radmilo je napisao/la:Mene ovi porazi toliko zabole da sam ja za **** ne mogu zaspat naveče buljim u komp ko stoka i pratim na svaki način klub, a ono nabije nas neki bezveze klub gdje ovaj igra aluminij bog ga ne ubio.
Jest mi te žao, ne možeš da zaspiš navečer, buljiš u comp. Možda ne guziš dovoljno ? :mrgreen:

Da pogodim, tvoj prijedlog je da otjeramo Amara :lol:

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 06 jul 2013, 22:19

petisesti98 je napisao/la:
prijatelj je napisao/la:ne znam da li su navijaci organizovali ovaj vatromet, ili Tifa.... ali sve to je na stadionu izgledalo PERVERZNO.

evo malo atmosfere sa Tifinog koncerta ;)

slika
Joj jest' mi krivo sto ne odoh u picku materinu !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 06 jul 2013, 22:23

Amar vam počeo ekipu navikavat na ove visoke poraze.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2013, 22:24

Vandelanoitte je napisao/la:Amar vam počeo ekipu navikavat na ove visoke poraze.
Ma kako smo se navikli na titule, tako cemo i na ove visoke poraze jbg

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jul 2013, 22:26

nime_tm87 je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Amar vam počeo ekipu navikavat na ove visoke poraze.
Ma kako smo se navikli na titule, tako cemo i na ove visoke poraze jbg
:lol: :lol: :lol: :lol: dobro mu rece
SLOBODA NAVIJAČIMA

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 jul 2013, 22:27

Pripremna je utakmica, ocito to nekima nije jasno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.