FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amko21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amko21 » 06 jul 2013, 23:23

koliko su igrali pioniri danas sa slobodom?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 23:24

amko21 je napisao/la:koliko su igrali pioniri danas sa slobodom?
izgubili 2:0.
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 23:27

gOlijat je napisao/la:
Pravi treneri ne prodaju igraca 10 dana pred evropu. Nego ti nama reci kao sto si i proslih godina pred evropu smirivao strasti, zna Amar sta radi pa bub 6 komada, cim ti opet smirujes strasti opet nam ide bub 5 komada.
Ja kad vidim kako te Amar izludjuje bude mi bas ono fino oko srca i zaboravis reci da svake godine uzmemo titulu.
Dok Amar zavrsi ti ces u ludari zavrsiti i da ne sekiraj se bice sve OK Amar zna sta radi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 06 jul 2013, 23:30

vi ste gori sto odgovarate ovom idiotu golijatu, frajer poremecen sto posto, i vi se sa takvim osobama raspravljate ccc

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 23:32

pile87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
Pravi treneri ne prodaju igraca 10 dana pred evropu. Nego ti nama reci kao sto si i proslih godina pred evropu smirivao strasti, zna Amar sta radi pa bub 6 komada, cim ti opet smirujes strasti opet nam ide bub 5 komada.
Ja kad vidim kako te Amar izludjuje bude mi bas ono fino oko srca i zaboravis reci da svake godine uzmemo titulu.
Dok Amar zavrsi ti ces u ludari zavrsiti i da ne sekiraj se bice sve OK Amar zna sta radi.
Pisao sam ti vec da Amar osvaja ovu ligu jer su konkurenti jako losi. Kad smo prosli Serifa napravio je solidnu ekipu, znao sam da ce prodati par igraca ali sam mislio da ce nastaviti trend jacanja Zelje i da cemo biti puno jaci sljedeci sezona.
Sta se desava prvaci smo drzave , odbranili smo titulu umjesto da smo mamac za igrace, da dovodemo na koga pokazemo mi ne moze nista. Vjeciti nedostatak para, igraca i ostalih izvlakusa.

Dabogda mi prosli Plzena i ti bio sve u pravu, ali ako sad opet primimo 5 komada a ti nam pisao, sabura tu je Amar ne sikirajte se...odjavi se boga ti s foruma ...

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 06 jul 2013, 23:34

pitarska je sudbina teška...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 06 jul 2013, 23:37

joj brata mi ko da zivimo u njemackoj, i ko da smo bayern, a ne zeljo, pa da mi pokazemo prstom na, lupam, kajkuta, i taj poleti u zelju, za milju maraka mjesecno :D hahahhaha tacno ne vjerujem, kakve sve budaletine pisu ovde, to je tek za pricu hahahhahaha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 23:38

gOlijat je napisao/la:
Pisao sam ti vec da Amar osvaja ovu ligu jer su konkurenti jako losi. Kad smo prosli Serifa napravio je solidnu ekipu, znao sam da ce prodati par igraca ali sam mislio da ce nastaviti trend jacanja Zelje i da cemo biti puno jaci sljedeci sezona.
Sta se desava prvaci smo drzave , odbranili smo titulu umjesto da smo mamac za igrace, da dovodemo na koga pokazemo mi ne moze nista. Vjeciti nedostatak para, igraca i ostalih izvlakusa.

Dabogda mi prosli Plzena i ti bio sve u pravu, ali ako sad opet primimo 5 komada a ti nam pisao, sabura tu je Amar ne sikirajte se...odjavi se boga ti s foruma ...
Pa i budala zna da nemozemo proci Plzen ali mozemo uzeti ligu i uzecemo je opet.I sabur Amar je tu da bi neki cir dobili :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 23:39

gOlijat je napisao/la: Dabogda mi prosli Plzena i ti bio sve u pravu, ali ako sad opet primimo 5 komada a ti nam pisao, sabura tu je Amar ne sikirajte se...odjavi se boga ti s foruma ...
Šta predlažeš kao rješenje ? Vidim, ne valja ako ne prodamo Adilovića, ne valja ako ga prodamo. Imal nešto da valja, gmizavac :mrgreen:
ja sam je napisao/la:pitarska je sudbina teška...
Vjeruj da nisu svi pitari, ima tu i "naših" Landža, Ahmedbegovića, Sipovića koji bi nešto da hajruju. Doduše, sve te "naše" bi složio u bijelo roblje ili im prodao organe, džaba :mrgreen:

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 23:42

pile87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:

Pa i budala zna da nemozemo proci Plzen ali mozemo uzeti ligu i uzecemo je opet.I sabur Amar je tu da bi neki cir dobili :mrgreen:
Ako nastavi i ove godine s 6 komada u evropi bez dvije akcije siguran sam da cu dobiti cir od njega. Vec me ke prosle sezone polako pripremao gdje na Grbavici jedva zabijemo gol Celiku, napravi 3 akcije Gradini i slicno.
Gledanje Adilovica kako majstorski zabija Leotaru het trik, a u finalu kupa sam na sesnestercu pogada korner zastavicu pet puta.

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 23:43

Najbolje da otjeramo Amara, **** 5 titula u 4 sezone. Ti i tvoji pajdaši možete mnogo bolje :mrgreen:

Opet, nisi popio onu plavu tableticu u 22.00 ;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jul 2013, 23:47

BlueIsTheColor je napisao/la:
Ozren je napisao/la:Ovo je rezultat (ne)rada strucnog staba i uprave u protekle 4 godine, ekipa bez glave i repa, bez jasne vizije i cilja. Ne treba zanemariti rezultate koji su pravljeni u domacem prvenstvu, ali izgleda to je maksimum ove ekipe i strucnog staba!
Citam svo vrijeme ove rasprave oko Dzeke, reuzltata tekme, plata i ne da mi se da se ubjedjujem sa "strucnjacima", ali sad sam morao... Citam i ne vjerujem... :shock: staviti rijec "nerad" u protekle cetiri godine je bezobrazno... svake godine makar jedan trofej i to je nerad?
Ako ovakav Zeljo dominira ligom zamisli onda kakvi su tek ostali.Zadnjih 5 godina nije ostvaren gotovo nikakav napredak što se tiče Europe.Svaki duel protiv iole ozbiljnog kluba se završava debaklom i blamažom.I tako iz godine u godinu ista priča.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 06 jul 2013, 23:52

De ljudi sta vam je ? Smirite se malo..ovo su pripremne utakmice, pogledajte sastav sa kojim sa kojim smo igrali. Svako normalan vidi da Amar trazi 11 najbolji za LP

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 06 jul 2013, 23:52

Amebo, nema šuški, kontaš. Ne možeš uzeti golfa 2, uložiti dvije milje u njega i kontati da se možeš nositi sa većom klasom vozila koja imaju bolje motore, gume, mjenjače, ABS i Servo.

Banalizirao sam, možda uspiješ da shvatiš poentu :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jul 2013, 23:55

Ivici Osimu je trebalo 7 godina za iskorak u evropi sa onim Željom.Zamislite onda koliko nama treba za taj iskorak.Ali što je najbitnije osvajamo titule i tako će ostati.
DRUG NEBI TI PUNCA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 06 jul 2013, 23:55

gOlijat je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:

Ako nastavi i ove godine s 6 komada u evropi bez dvije akcije siguran sam da cu dobiti cir od njega. Vec me ke prosle sezone polako pripremao gdje na Grbavici jedva zabijemo gol Celiku, napravi 3 akcije Gradini i slicno.
Gledanje Adilovica kako majstorski zabija Leotaru het trik, a u finalu kupa sam na sesnestercu pogada korner zastavicu pet puta.
Nekim ljudima je pehar važan, pa makar ga kupili u prodavnici. :mrgreen:
Kakav im je obraz i čast, manje više.Njima je važno da Amar sredi titulu prvaka ove pišane lige i da misle da su jaki.To što ih tamo neki Aluminij kanta, kao nije važno, i to da će od Plzena bar petaka u pola fasovat.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 06 jul 2013, 23:57

lev77 je napisao/la:De ljudi sta vam je ? Smirite se malo..ovo su pripremne utakmice, pogledajte sastav sa kojim sa kojim smo igrali. Svako normalan vidi da Amar trazi 11 najbolji za LP
Brate ja bih volio da je tako. Ali je problem sto on nema sta traziti jer od 18 igraca ne znas koje gori. Stanic, E Colic, Selimovic nema tu sta...Nije doveo prava pojacanja. Pa brate drage mi dovodimo Skaljica koji nije igrao pola sezone, dovodimo Bucana koji godinu nema kluba, to su nama pojacanja. Daj ba, vrlo dobro ja znam sta pisem, a ovi se prikrivaju nekim titulama.

Piletu sam ja mozda glup, lupam, mozda za njega veze nemam ali samo da razmisli da Amar poslije duple krune, kupa pa odbrane titule ima na proslavi 5 milja treba da se zapita da li on sta radi da pojaca ekipu, jer masa ljudi zeli da gleda bar poneku akciju, nekog dobrog igraca tipa Bekrica, Zeba ...otisli oni, otisli i ljudi s tribina.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 07 jul 2013, 00:04

jedno je sto masa hoce a jedno su mogucnosti, porediti se sa klubovima koji imaju po 10 puta veci budzet od nas je presmijesno a da ne pricam o infrastrukturi...
kaze stagniramo 4 godine, jesi li pobijedio serifa koji ima 4 puta veci budzet od tebe? a ove ostale tekme ni ne gledaj jer su to ekipe sa 10 puta vecim budzetom
zivimo u doba stare slave , gledamo podatke iz doba kad smo bili u sastavu jedne od najvecih fudbalskih sila svijeta (ujedno smo i mi jaki bili) pa dokle vise da se zivi u proslosti ovo je sadasnjost i nije lijepa!!!!! il ostani il idi, svi mi cekamo bolje dane, kad ce doci pojma nemam hocel doci pojma nemam al sam tu i vjerujem u taj maleni radnicki klub i bolje ti je da sutis papcino( ovo je za sve sto su kenjaus)

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 07 jul 2013, 00:13

gOlijat je napisao/la:
Brate ja bih volio da je tako. Ali je problem sto on nema sta traziti jer od 18 igraca ne znas koje gori. Stanic, E Colic, Selimovic nema tu sta...Nije doveo prava pojacanja. Pa brate drage mi dovodimo Skaljica koji nije igrao pola sezone, dovodimo Bucana koji godinu nema kluba, to su nama pojacanja. Daj ba, vrlo dobro ja znam sta pisem, a ovi se prikrivaju nekim titulama.

Piletu sam ja mozda glup, lupam, mozda za njega veze nemam ali samo da razmisli da Amar poslije duple krune, kupa pa odbrane titule ima na proslavi 5 milja treba da se zapita da li on sta radi da pojaca ekipu, jer masa ljudi zeli da gleda bar poneku akciju, nekog dobrog igraca tipa Bekrica, Zeba ...otisli oni, otisli i ljudi s tribina.
Koji je prijedlog onda ? PRIJEDLOG NAPIŠI. Kako riješiti problem :mrgreen:

Masa je dovela na vlast Hitlera. Šta to govori o masi, da je povodljiva i debilna. Šta tvoja priča govori o tebi, da si DUŠMAN.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2013, 00:13

Nije Tifa zasluzio 3-4 hiljade ljudi ali grad je dokazao veceras da je mrtav nazalost,zivio grand
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee, Sarun i 43 gosta.