FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma dovest ce se golman ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mora se dovesti,ako nista kao alternativa Ostrakovicu ukoliko se odluci da on bude prvi golman,Plakalo mi bas ne obecava izgleda da je Dejo dobro uticao na njega 

Golman treba da bude priritet jer tu smo najtanji.zagorski je napisao/la:Mora se neka kvalitetna alternativa naci. Ostrakovic je solidan golman,ali nije klasa Delaca,a mi smo svakako trenutno samo na dva golmana. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kada bi se Ostri povrijedio. Ne daj Boze!Head je napisao/la:Bice ebeno bez Delaca.
-
- Kontakt:
Ali se nama ne da nikako ovu odbranu sklopiti jbt, prvo fale dobri štoperi, a nakon što smo njih (valjda) riješili sada fali (opet) golman! 

Slazem se golman prije svega,ne znam zasto su nasi toliko sigurni da ce se matej vratit pa pokusavaju dovesti igraca kakav je milos od kojeg cekaju odgovor,ili je ostrakovic toliko dobar da moze zamjeniti mateja pa se onda dali u ovaj posaoAjax je napisao/la:Golman treba da bude priritet jer tu smo najtanji.zagorski je napisao/la:Mora se neka kvalitetna alternativa naci. Ostrakovic je solidan golman,ali nije klasa Delaca,a mi smo svakako trenutno samo na dva golmana. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kada bi se Ostri povrijedio. Ne daj Boze!Head je napisao/la:Bice ebeno bez Delaca.
Vjerovatno postoji neki plan B,jer se je u startu znalo za Delaca da nije siguran.
- HzHercegovac
- Kontakt:
ma šta se sikirate ligu igramo bez golmana
svega mi ne treba nam

svega mi ne treba nam

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne cini li vam se da malo pretjerujete i sa tom djevojkom i sa Dzenom zezanje je ok ali ovo je previse. Imaju oni svoj privatni zivot i da ste u njihovoj kozi ne bi vam bilo smijesno naprotiv.
Ceka se odgovor krasica,vrlo moguce ako ovaj dodje kod nasamar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
Ja mislim da Dzeno ozbiljno na Okica i da je ozbiljan kandidat za prvih 18.
Jos ako bude na onom nivou od prosle godine...
Jos ako bude na onom nivou od prosle godine...
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 28 jun 2015, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
zagorski je napisao/la:Mora se dovesti,ako nista kao alternativa Ostrakovicu ukoliko se odluci da on bude prvi golman,Plakalo mi bas ne obecava izgleda da je Dejo dobro uticao na njega
a piric nije otiso sa slobodom na pripreme

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: FK Sarajevo
I ja sve kontam da je Krasic u pitanjupastore je napisao/la:Ceka se odgovor krasica,vrlo moguce ako ovaj dodje kod nasamar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ja vise nikom nevjerujem sto se tice insajdera,samo kinosrvi on kad bi meni rekao da ibrahimovic dolazi ja njemu vjerujem 

Samo Sarajevo
Piric ima cini mi se trogodisnji ugovor sa Slobodom,tako da...Rule_hz je napisao/la:zagorski je napisao/la:Mora se dovesti,ako nista kao alternativa Ostrakovicu ukoliko se odluci da on bude prvi golman,Plakalo mi bas ne obecava izgleda da je Dejo dobro uticao na njega
a piric nije otiso sa slobodom na pripreme
A zasto nije na pripremama?
kako, kad lik ima ugovor jos godinu ?pastore je napisao/la:Ceka se odgovor krasica,vrlo moguce ako ovaj dodje kod nasamar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
edit: osim ako se ne misli na neku posudbu ?
Pyro is not a crime !
Da je Krasić otpisan u Fenerbahčeu govori podatak da je jedini stranac koji igra u rezervnom timu, gde su većinom fudbaleri mlađi od 20 godina, koji kucaju na vrata prvog tima istanbulskog velikana.THEC je napisao/la:kako, kad lik ima ugovor jos godinu ?pastore je napisao/la:Ceka se odgovor krasica,vrlo moguce ako ovaj dodje kod nasamar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
edit: osim ako se ne misli na neku posudbu ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Isti smo. Taj me lik nikad nije iznevjeriokanarinac je napisao/la:ja vise nikom nevjerujem sto se tice insajdera,samo kinosrvi on kad bi meni rekao da ibrahimovic dolazi ja njemu vjerujem

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, BungaBum, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Rule_hz, tuitamo i 98 gostiju.