3. Sarajevo - Maribor
4. Sarajevo - Bate
Sto bi bilo dobro

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije istina, živjeli.amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
ko da je tebe pitaoRN87 je napisao/la:Nije istina, živjeli.amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
@Aerodromsko, što su ti dobre te kombinacije
Pridružujem se. Živio kinosrvi!FrancescoTotti je napisao/la:Isti smo. Taj me lik nikad nije iznevjeriokanarinac je napisao/la:ja vise nikom nevjerujem sto se tice insajdera,samo kinosrvi on kad bi meni rekao da ibrahimovic dolazi ja njemu vjerujem
Odigrao je on solidno prvi dio sezone.zagorski je napisao/la:Ja mislim da Dzeno ozbiljno na Okica i da je ozbiljan kandidat za prvih 18.
Jos ako bude na onom nivou od prosle godine...
Jel se zayebavate il ne kontate da je to ŠVRAKINO (naselje u nasem gradu) satro kinosvra al nema ga, ko supera (benzina) s pocetka devedesetih.BosnianKingdom je napisao/la:Pridružujem se. Živio kinosrvi!FrancescoTotti je napisao/la:Isti smo. Taj me lik nikad nije iznevjeriokanarinac je napisao/la:ja vise nikom nevjerujem sto se tice insajdera,samo kinosrvi on kad bi meni rekao da ibrahimovic dolazi ja njemu vjerujem
Grob te ****, iskapio bi na njojMrcho je napisao/la:https://www.facebook.com/tijana.jankovic.96199?fref=ts
Svi joj zahtije posaljite
amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
kinosvra je napisao/la:amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci da li je istina da sevko okic dolazi u mladost dk na posudbu...
Budalastina svjetska, nema ni 0, 001 % sanse.
A takve su sanse i da Krasic dodje kod nas...
A Piric iz Slobode ganja neki klub u Belgiji, zato nije otisao na pripreme.
P.S.hvala braco na povjerenju, trudim se da vam javim provjerene i sigurne informacije a ne budalastine.
manje vise tako i dodje, al jbg mahala kad se uhvati za neko ime ne popustazeljo123 je napisao/la:Fener je doveo novog trenera, i povećan je broj stranaca koji mogu igrati tako da ozbiljno računaju na njega(Krasića), a i da ne računaju treba biti realan, čovjek će ostati i u u21 ekipi zbog svog velikog ugovora kojeg nigdje ne bi mogao dobiti ( između 1 i 2 miliona eura po sezoni). Kad bi se vraćao na ove prostore vjerovatno bi to bili Partizan ili Zvezda.