Ima li asistencija sa Željine tekme protiv MDK? Imaš li neko pojašnjenje?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željezničar za život cijeli!
E čuj veliki klub 
Možda nekad bio. Ne živi se od stare slave.
Treba im govoriti da su upravu, nije im lahko. Strah me da se ne objese od muke, pa valja nositi na duši.

Možda nekad bio. Ne živi se od stare slave.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako ima onda sam stavio ako nema onda nisam.SudoHusika je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:42Ima li asistencija sa Željine tekme protiv MDK? Imaš li neko pojašnjenje?
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba znat sta je asistencija
A ne koeficijentima se bavit
A ne koeficijentima se bavit
Samo između nogu hahahahahahsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:26Boli a?Stroj1946 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:13AmebosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:10
Imaju vise nastupa u ligi sampiona nego ta atalanta koja vas je nasibala 0:8.
Ovi sa ss.ba,pišu samo o želješčaru, nema potrebe da Zukanović piše.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Celtic je u 20 ekipa koje imaju najvise nastupa u historiji Lige Prvaka, a fajtali smo se. "Ta" Atalanta je sezonu prije nas nabila Evrtona 1:5 u Engleskoj, istu sezonu kad je nas nasibala nabila je i Juventusa 3:0 i izbacila ga iz kupa Italije...Da ne nabrajam sada. I te iste sezone kad su nas nasibali 0:8 smo mi vas nasibali 0:3 i osvojili duplu krunu, zamisli sta bi se vama desilo.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:10Imaju vise nastupa u ligi sampiona nego ta atalanta koja vas je nasibala 0:8.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobili Torina tu sezonu ili sezonu poslije 7-0 cini mi se.Miljacka je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:21Celtic je u 20 ekipa koje imaju najvise nastupa u historiji Lige Prvaka, a fajtali smo se. "Ta" Atalanta je sezonu prije nas nabila Evrtona 1:5 u Engleskoj, istu sezonu kad je nas nasibala nabila je i Juventusa 3:0 i izbacila ga iz kupa Italije...Da ne nabrajam sada. I te iste sezone kad su nas nasibali 0:8 smo mi vas nasibali 0:3 i osvojili duplu krunu, zamisli sta bi se vama desilo.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:10Imaju vise nastupa u ligi sampiona nego ta atalanta koja vas je nasibala 0:8.

U gostima.
Zamisli koliko bi ovi što se naguzuju primili golova, a znamo kako skidaju bugarima.
Zamisli da onaj trener Makabija nije rekao stop nemojte više da li bi bilo 10-0?

Šugava plava go.vna treba ih trljati gov.nimaa po žvaljavim ustima.
Moras biti golema neznalica da napises "Imaju vise nastupa u ligi sampiona nego ta atalanta koja vas je nasibala 0:8" aludirajuci na to da je Ferencvaros opasniji protivnik od Atalante. Cuj Ferencvaros dan te ****, cega se lik dosjetio. A da ne govorim kako je u tom trenutku kad su prosjaci igrali s njima taj isti Ferencvaros bio u rangu Slovana iz Bratislave ili cak i gore. I Nottingham **** Forest je bio prvak Evrope nekad i to dva puta.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jesi li normalan kakav crni Slovan - Slovan je ekipa za onaj Cvaroš u rangu velšana ni manje ni više s kojim smo igrali.Miljacka je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:35Moras biti golema neznalica da napises "Imaju vise nastupa u ligi sampiona nego ta atalanta koja vas je nasibala 0:8" aludirajuci na to da je Ferencvaros opasniji protivnik od Atalante. Cuj Ferencvaros dan te ****, cega se lik dosjetio. A da ne govorim kako je u tom trenutku kad su prosjaci igrali s njima taj isti Ferencvaros bio u rangu Slovana iz Bratislave ili cak i gore. I Nottingham **** Forest je bio prvak Evrope nekad i to dva puta.
Ferencvaroš je te godine imao koeficijent 3.200
Honved trenutno ima 5.500
Budućnost Podgorica 6.000
Zrinjski Mostar 8.000
Flora 6.250
Santa Coloma 4.500
Itd...
Honved trenutno ima 5.500
Budućnost Podgorica 6.000
Zrinjski Mostar 8.000
Flora 6.250
Santa Coloma 4.500
Itd...
- svrakino1921
- Kontakt:
Achtung
Mi smo izbacili veliki klub
Ferencvárosi TC
I Celik je u intertoto kupu da je prosao Gent igrao bi sa PSG
A gledaj danas gdje PSG
Pitari krivo vam je
Pa ne mogu da vjerujem
Mi smo izbacili veliki klub
Ferencvárosi TC
I Celik je u intertoto kupu da je prosao Gent igrao bi sa PSG
A gledaj danas gdje PSG
Pitari krivo vam je
Pa ne mogu da vjerujem
nikad gora postava plavih na forumu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
sta im radis svrakino 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ma nikad gora postava plavih
Dan 136. otkako je Emir Hadžić procijenio da su Ahmetović i Handžić dovoljni centarfori za ambicije Sarajeva u ovoj sezoni.
Popravio mi je dan

Morao sam screenshot opaliti da me uveseljava kad sam lose.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu