Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 10 nov 2012, 20:00

Opet ova prica o menadžerima, malo je reci da su pojedinci u zabludi. Eto ispade ako da Safet zove samo igrace cije menadžere poznaje i ima tala sa njima. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 nov 2012, 20:16

Veceras Aco PEtrovic gostovo na face objasnio kako se gradi duh ekipe i atmosfera..kaze 6mj prije pocetka priprema sve smo igrace obisli ja i Harun i popricali snjima,kad su dosli na pripreme nikakvih problema nije bilo..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 nov 2012, 20:17

Sad slusam Selektora Kosarkaske Repke BiH kako samo zbori i sta su sve uradili i sta ce uraditi da BiH napravi dobar rezultat, a 100% sam uvijeren za manje pare, nego nas Susic koji jedino zna reci onoj staroj prdi , da pokusa nazvati nekog u inostranstvo :lol: :lol: :lol:

ps. hebi ga zgembo i tebi odmah Susic pao na pamet! :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 20:33

@harishp

Ajd pretpostavimo da je Hajrovic kriv za sve kako ti to hoces reci i recimo da su prije devet mjeseci Susic i Hajrovic sve dogovorili, ovaj nek mjenja papire, a Pape ce mu uputiti poziv za prvo naredno okupljanje. Zanima me zasto ga onda Pape u devet mjesec niti jednom nije nazvao, cuo se s njim, cisto da upita dokle je doslo s papirima, ili u krajnjem slucaju zasto ne zeli mjenjati papire ako je vec sve bilo dogovoreno. To bi bio ozbiljan pristup, po tom pitanju Pape i ostali iz saveza mogu na casove H. Mahmutovicu, koji je zvao Preldzica istog dana kad je saznao da ce ovaj igrati za Tursku.

E sad druga stvar je sto je njemu Pape u prolazu rekao da mu trebaju nasi papiri ako zeli igrati za nas, a poziv vjerovatno nije ozbiljno ni spomenuo. Momak ne zeli mjenjati papire jer je siguran u poziv Svicarske, za razliku od nas gdje nigdje nije dobio cvrsto obecanje da ce u narednom periodu biti pozvan.

Cinjenica je da Pape i savez imaju sve samo ne ozbiljan pristup u ovakvim situacijama, a isto je cinjenica da Hajrovic nije najveci patriota (iako bi na njegovom mjestu bar 80% ljudi postupilo isto). Ja krivim savez i Susica zato sto nama svaki igrac koji ima kvalitet treba vise vec mi njemu. Ovaj momak je pozivom velikog strucnjaka pokazao da kvaliteta definitivno ima.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 20:40

Kuko je napisao/la:@harishp

Ajd pretpostavimo da je Hajrovic kriv za sve kako ti to hoces reci i recimo da su prije devet mjeseci Susic i Hajrovic sve dogovorili, ovaj nek mjenja papire, a Pape ce mu uputiti poziv za prvo naredno okupljanje. Zanima me zasto ga onda Pape u devet mjesec niti jednom nije nazvao, cuo se s njim, cisto da upita dokle je doslo s papirima, ili u krajnjem slucaju zasto ne zeli mjenjati papire ako je vec sve bilo dogovoreno. To bi bio ozbiljan pristup, po tom pitanju Pape i ostali iz saveza mogu na casove H. Mahmutovicu, koji je zvao Preldzica istog dana kad je saznao da ce ovaj igrati za Tursku.

E sad druga stvar je sto je njemu Pape u prolazu rekao da mu trebaju nasi papiri ako zeli igrati za nas, a poziv vjerovatno nije ozbiljno ni spomenuo. Momak ne zeli mjenjati papire jer je siguran u poziv Svicarske, za razliku od nas gdje nigdje nije dobio cvrsto obecanje da ce u narednom periodu biti pozvan.

Cinjenica je da Pape i savez imaju sve samo ne ozbiljan pristup u ovakvim situacijama, a isto je cinjenica da Hajrovic nije najveci patriota (iako bi na njegovom mjestu bar 80% ljudi postupilo isto). Ja krivim savez i Susica zato sto nama svaki igrac koji ima kvalitet treba vise vec mi njemu. Ovaj momak je pozivom velikog strucnjaka pokazao da kvaliteta definitivno ima.
Ko kaze da nije.I hajrovic je sam rekao da su se culi u par navrata poslije.
Ali fazon je sto je ovaj konstantno se odazivao u U-21 Svajcarsku repku i pravio se cjelo vrijeme nenoramalan u vezi papirologije.
Cuj nema veze sto cu zaigrati za Svajcarsku A selekciju u prijateljskom mecu.Mogu ja to opet promjeniti.
Fakat ako je intervju istinit ovaj sto posto nije normalan.Kao ni oni sto ga u tome podrzavaju.
To ti ispadne imas cerku za udaju i dodje ti gelipter koji kaze prizenit cu ti cerku u par dana,pa ako ne zadovolji odoh ja kod druge komsinice a tebi malu vracam.Jedino ti preostaje da mu zvalje razvalis i nista drugo.
Ostalo pisanje je suvisno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2012, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 20:46

harishp je napisao/la: Ali fazon je sto je ovaj konstantno se odazivao u U-21 Svajcarsku repku i pravio se cjelo vrijeme nenoramalan u vezi papirologije.
Fazon je sto je se odazvao i nasoj juniorskoj reprezentaciji, ali nije on taj kvalitet bio za nase strucnjake u savezu, pa decko nije dobio ni sansu da pokaze sta zna.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 20:49

Kuko je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ali fazon je sto je ovaj konstantno se odazivao u U-21 Svajcarsku repku i pravio se cjelo vrijeme nenoramalan u vezi papirologije.
Fazon je sto je se odazvao i nasoj juniorskoj reprezentaciji, ali nije on taj kvalitet bio za nase strucnjake u savezu, pa decko nije dobio ni sansu da pokaze sta zna.
Kako ce dobiti ako ni dan danas nema promjenjeno sportsko drazvljanstvo.
Mozes li ti voziti auto bez vozacke,mozes,dok te ne uhvate.A onda si nayeb'o.
A za vozacku se moras pobrinuti ti,nece ti se dajdza slikati umjesto tebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 20:55

Kakva je situacija sa Vašim bratom Izetom?

- On je i dalje član Grashopersa. Za sada ulazi sa klupe. Igra za prvi tim. Veliki je potencijal. Pitanje je dana kada će napustiti Švicarsku. Ipak, nije mi jasno zašto u BiH nisu primijetili njegov talenat. Bio je na okupljanju juniorske selekcije. Napravili su veliku nepravdu prema njemu. To zaista nije fer.

Ocigledno da je zelja kod Izeta postojala cim je bio na okupljanju, druga je stvar sto savez nije prepoznao kvalitet i pomogao momku tamo gdje je trebalo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 21:02

Kuko je napisao/la:Kakva je situacija sa Vašim bratom Izetom?

- On je i dalje član Grashopersa. Za sada ulazi sa klupe. Igra za prvi tim. Veliki je potencijal. Pitanje je dana kada će napustiti Švicarsku. Ipak, nije mi jasno zašto u BiH nisu primijetili njegov talenat. Bio je na okupljanju juniorske selekcije. Napravili su veliku nepravdu prema njemu. To zaista nije fer.

Ocigledno da je zelja kod Izeta postojala cim je bio na okupljanju, druga je stvar sto savez nije prepoznao kvalitet i pomogao momku tamo gdje je trebalo.
Izet ni sekunde nije rekao u vezi kontakta,razgovora i ostalog sa Papetom da je se neko ponio sa njim ne fer.Nego cak sta vise vrlo konkretno.Znaci ovo je posve druga prica od onog prije sto mu se desavalo.
Ili u prevodu on se ponio drugi put prema selektoru A selekcije,kao sto je njemu prije ucinjeno ali sasvim neko drugi.
Ili kako bi ti rekao jako neozbiljan pristup,doticnog igraca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 21:04

Ovom harishp ili je Safet familija ili mu dodje pare :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 nov 2012, 21:04

harishp je napisao/la:

Izet ni sekunde nije rekao u vezi kontakta,razgovora i ostalog sa Papetom nije rekao da je se neko ponio sa njim ne fer.Nego cak sta vise vrlo konkretno.Znaci ovo je posve druga prica od onog prije sto mu se desavalo.
Ili u prevodu on se ponio drugi put prema selektoru A selekcije,kao sto je njemu prije ucinjeno ali sasvim neko drugi.
harislave idi zeni izmasiraj noge dosadan si :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 nov 2012, 21:08

On je bio na okupljanju našeg juniorskog tima prije nego je zaigrao za Švicarsku,pa mu je samim tim bilo potrebno samo naše državljanstvo koje očito ima.Mislim da samo igrači koji igraju vec za neku repku moraju ganjati i to sportsko ukoliko žele zaigrati za neki drugi tim,a da igrači koji nisu igrali za repku mogu bez frke zaigrati za bilo koju repku ma gdje su rođeni.Naravno pod uslovom da imaju državljanstvo te države za koju žele nastupati
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 21:13

ceze je napisao/la:Ovom harishp ili je Safet familija ili mu dodje pare :mrgreen:
Pa i ti dodjes nekima zivaca,ali tom potom.
@Sakarage bolje ispasti iz tramvajna nego poglup.Citiras tri cetiri posta da bi poput tog lika na tvom avataru izvalio ko fol pametnu.
Ne radi se o selektoru,nebitno ko je selektor,vec sto par igracica konstantno mogu se zayebavati na racun repke,da bi se par hasima naslo da ih podrze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 10 nov 2012, 21:16

zgembo89 je napisao/la:Veceras Aco PEtrovic gostovo na face objasnio kako se gradi duh ekipe i atmosfera..kaze 6mj prije pocetka priprema sve smo igrace obisli ja i Harun i popricali snjima,kad su dosli na pripreme nikakvih problema nije bilo..
Pape nema Harunaaaaaaaaa

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 nov 2012, 21:21

KODRO je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Veceras Aco PEtrovic gostovo na face objasnio kako se gradi duh ekipe i atmosfera..kaze 6mj prije pocetka priprema sve smo igrace obisli ja i Harun i popricali snjima,kad su dosli na pripreme nikakvih problema nije bilo..
Pape nema Harunaaaaaaaaa
Zato ima Slavicu Pecikozu kodnog naziva PUNTO,koja vrijedi kao 5 Haruna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 nov 2012, 21:24

vrebac86 je napisao/la: ps. hebi ga zgembo i tebi odmah Susic pao na pamet! :lol:
ocam akd nisam zaplako,još onaj Aco nije radio pod ugovorom faktički džaba..Ovaj Sušić u Parizu dolazi uglavnom kad su kvalifikacije u mislim crnom lexusu,a spisak igrača se mijenja godišnje,boli ga qrac nacija se divi 8:1 sa lihtenstajnom,a kad nas otrese Grčka u martu biće igrači krivi jer imaju tajni pakt :P

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 21:25

harishp je napisao/la:
ceze je napisao/la:Ovom harishp ili je Safet familija ili mu dodje pare :mrgreen:
Pa i ti dodjes nekima zivaca,ali tom potom.
@Sakarage bolje ispasti iz tramvajna nego poglup.Citiras tri cetiri posta da bi poput tog lika na tvom avataru izvalio ko fol pametnu.
Ne radi se o selektoru,nebitno ko je selektor,vec sto par igracica konstantno mogu se zayebavati na racun repke,da bi se par hasima naslo da ih podrze.
Ja niti se prepirem sa ljudima 3 dana ovdje, niti pokusavam da ispravim krivu Drinu.
Ne znam kako bi nekome mogao "doci zivaca", kao sto kazes :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 21:30

@ceze e u tom je poenta sa ljudima se ne prepires,vec vodis normalni dijalog kao recimo sa @Kukom i slicnim.
Imamo razlicita misljenja,ali se opet dijalog vecinom normalno moze voditi.
Dok sa ovim nekim drugima sa svojim upadicama,naravno i nema normalnog dijaloga nego pocetak prepirke,koju je najbolje odmah i u korijenu sasjeci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2012, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 10 nov 2012, 21:32

TMovac je napisao/la:
KODRO je napisao/la:
Pape nema Harunaaaaaaaaa
Zato ima Slavicu Pecikozu kodnog naziva PUNTO,koja vrijedi kao 5 Haruna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma ja ona mora obići 22-25 a jadni harunnnnnnnn samo 12

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 21:33

harishp je napisao/la:@ceze e u tom je poenta sa ljudima se ne prepires,vec vodis normalni dijalog kao recimo sa @Kukom.
Imamo razlicita misljenja,ali se opet dijalog vecinom normalno moze voditi.
Dok sa ovim nekim drugima sa svojim upadicama,naravno i nema normalnog dijaloga nego pocetak prepirke,koju je najbolje odmah i u korijenu sasjeci.
Sve to stoji, ali ja sam mislio na to da si se u posljednja 3 dana posvadjao sa pola foruma.
Uvjetno receno posvadjao.
A ako mislis na mene kad si spomenuo upadice, ja sam samo izrazio svoje misljenje prvi dan i danas napisao da si familijarno vezan sa selektorom :mrgreen: , od cega je i pocela ova nasa rasprava.
Ako sam te uvrijedio, izvini, nije bilo zlonamjerno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.