BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
[youtube][/youtube]
Dobra kvota na Džumija! 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Haider-Maurer je još jedan u nizu igrača koji su mogli postići mnogo više u karijeri, ali psihička nestabilnost ga je spriječila u tome. Ima odličan footwork, jak servis i veoma malo strpljenja. Često pokušava da izvede nemoguće udarce i zakucava winnere bukvalno ni iz čega, kako mi volimo reći 'lupa k'o Maksim po diviziji'. Jučer smo vidjeli da je u stanju zakomplikovati dobijen meč isključivo zbog svojih gluposti.
Naši igrači su često igrali protiv njega, a jedini koji ga je uspio pobijediti je Tomo Brkić. Damir mora odigrati meč sličan onom sinoć, držati lopticu što je duže moguće u igri i time razbijati ritam austrijanca čiji pokloni će sigurno doći, a on kad krene da poklanja - teško prestaje.
Austrijanac je favorit po kladionicama,

Eventualnom pobjedom večeras Damir će ponovo ostvariti renking karijere i biće 106. igrač na touru. Sa tom poziciom bio bi četvrta alternativa na glavnom žrijebu US Opena, što bi značilo da gotovo sigurno upada na USO.
Naši igrači su često igrali protiv njega, a jedini koji ga je uspio pobijediti je Tomo Brkić. Damir mora odigrati meč sličan onom sinoć, držati lopticu što je duže moguće u igri i time razbijati ritam austrijanca čiji pokloni će sigurno doći, a on kad krene da poklanja - teško prestaje.
Austrijanac je favorit po kladionicama,

Eventualnom pobjedom večeras Damir će ponovo ostvariti renking karijere i biće 106. igrač na touru. Sa tom poziciom bio bi četvrta alternativa na glavnom žrijebu US Opena, što bi značilo da gotovo sigurno upada na USO.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Dzumi idemo dati sve od sebe pa da bude treća sreća:)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Protivnik u prvom kolu Poznana ce biti Argentinac Martin Alund,29 godina.trenutno 186 na ATP listi.Ovo ce biti drugi medjusobni susret Dzumhura i Alunda.Alund ima pobjedu od prije dvije godine sa turnira u San Marinu,a slavio je u prvom kolu rezultatom 2-0 u setovima.Najbolji plasman mu je 83 mjesto od prije 16 mjeseci.Takodje Damir ce nastupiti i u dublovima a igrace u dublu sa Nikolom cacicem iz Srbije.
BosnaE
Jos 3 sata..Da mi je neko na pocetku godine rekao da ce Damir uci na GS bez kvalifikacije,mislio bi da je lud,a eto ako danas pobijedi a nekako sam siguran da hoce,desit ce se to..Haider je jucer pokazao da je dobar igrac ali i jedan golem komad budale sa kojim samo treba bit strpljiv i sa igrom od jucer Damir sigurno pobjedjuje...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mene već nervoza uzima. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moglo bi biti kiše u San Benedettu, jutros je padala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne slutiVirtu4l je napisao/la:Moglo bi biti kiše u San Benedettu, jutros je padala.
Zamolio bih link ako ko ima da postavi 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Dzumii

Sretno Dzumii
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo: " onclick="window.open(this.href);return false;Nakamura je napisao/la:Zamolio bih link ako ko ima da postavi
Tomo pobjedio Mottia 6-0, 7-6 u 2. kolu challengera Recanati u 3. kolu igra protiv Vegera iz Hrvatske.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hajde Damira pozuri samo sto nisam zaspao
@Unofficial jel Tomo igra kvalifikacije za taj turnir ili...
Ma Haider je "budaletina" kao naš Mirza,nema živaca kad je razmjena udaraca u pitanju i gleda što prije da završi poen,i onda pravi greške koje ga unervoze i gubi meč.Isti Mirza,kad ide servis onda je zeznut,zato Damir treba da forsira duže poene i čeka njegove greške.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest. Zaboravio to napisat.suhakrpa je napisao/la:Hajde Damira pozuri samo sto nisam zaspao![]()
idemoo Damire do titule i US Opena
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
koji je ovo racku kad je ovako mračno ili ja dobro ne vidim 
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ja ne kontam ovaj stream sto ste postavili ovde samo snimci starih meceva ? :S
- Trezeguet17
- Kontakt:
čekaju se igrači da izađu na teren i onda će početi streamgrgr je napisao/la:Ja ne kontam ovaj stream sto ste postavili ovde samo snimci starih meceva ? :S
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Evo jos jedan stream, vec su izasli na zagrijavanje
http://0eb.net/video/983677.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://0eb.net/video/983677.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pune tribine, Damir to najviše voli 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.