Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Hajdemo biti pošteni pa reći sva trojica kandidata su za k...., posebno ovaj zadnji Devčić. Čuda su moguća, pa tako i da onaj koji bude izabran nešto napravi pozitivno, mada prije da neće.
-
samosingle
- Kontakt:
Nisam subjektivan nego mi je bilo mrsko nabrajati sva ova imena redom.Zrinja92 je napisao/la:Vidim da je samo single subjektivan po pitanju Šumana, jer po njegovom je Šuman bolji od: Smajlagića, Vujovića, Obrvana, Ivandije, Goluže, Zdravka Zovke, Kamenice i svih ostalih trenera u regiji.
PS
Od Goluze sam i ja bolji trener!
Nije da ga baš nešto volim, ali čovjek je kao trener osvojio svjetsko srebro sa juniorima, europsku, svijetsku i olimpijsku broncu.
I bio je izbornik HRVATSKE, sa kojom taj Kolding ne može ne u istu rečenicu nego u isti tekst.
I bio je izbornik HRVATSKE, sa kojom taj Kolding ne može ne u istu rečenicu nego u isti tekst.
Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine
-
samosingle
- Kontakt:
Poredis reprezentaciju jedne zemlje sa klubom to je besmisleno. To sta je osvojio ja mu cestitam, ali je kao trener nula otvori snimak kada uzima time out i sve ce ti biti jasno. A o taktici da ne pricam...Zrinja92 je napisao/la:Nije da ga baš nešto volim, ali čovjek je kao trener osvojio svjetsko srebro sa juniorima, europsku, svijetsku i olimpijsku broncu.
U svakom slučaju bolji je od Śumana jer ima iskustvo vođenja utakmica na vrhunskoj razini, a i savjetnik je bio kao i Šuman. Ovdije se radi o izborniku u reprezentaciji a ne o mjestu pomoćnog trenera.
Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine
-
samosingle
- Kontakt:
To je tvoje misljenje i ja postujem. Po meni je Goluza jedan od najlosijih trenera u historiji rukometa.Zrinja92 je napisao/la:U svakom slučaju bolji je od Śumana jer ima iskustvo vođenja utakmica na vrhunskoj razini, a i savjetnik je bio kao i Šuman. Ovdije se radi o izborniku u reprezentaciji a ne o mjestu pomoćnog trenera.
Ima li tog proglašenja selektora,čini mi se da je petak bio rok,ovaj naš savez ko mjesna zajednica,nikakvog reda i pravila.
Šuman novi selektor. Očekivano:)
Šuman izabran za novog trenera rukometne reprezentacije BiH
Manje više, može se reći očekivano a vidjet ćemo da li je najbolje rješenje u ovom trenutku. Nadam se da će ojačati ekipu novim igračima i naravno uskladiti nedostatke u igri..
Manje više, može se reći očekivano a vidjet ćemo da li je najbolje rješenje u ovom trenutku. Nadam se da će ojačati ekipu novim igračima i naravno uskladiti nedostatke u igri..
Svaka cast Bilale, nek smo se rijesili pijanice.
Hvala Marki za nastup na SP, ali sve iza toga je ravno nuli. Privatni interes ispred javnog.
Hvala Marki za nastup na SP, ali sve iza toga je ravno nuli. Privatni interes ispred javnog.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sretno Bilale! 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
High je napisao/la:Šuman je novi selektor?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Neka mu je sa srećom al nema neki izbor igrača da će uspjeti napraviti značajniji iskorak-plasman na veliko takmičenje,povratak otpisanih neće donijeti neki napredak,svi oni su već bili u izboru pa nije bilo pomaka,jedino ako "izmisli" kojeg novog igrača,volja kod bilija postoji,al da li će to biti dovoljno,ostaje da se vidi...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Joj kad sad pocnemo sve pobjedjivati

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zvanično Šuman novi selektor. Kaže da ćemo imati bazu od 30 igrača, donosi neki sistem iz Skandinavije koji koriste njihovi savezi. Insistirat će da se u16, u16 i u21 najmanje 5 puta godišnje okupljaju. Veliki fokus stavlja na igrače iz naše lige. Lijepo govori a da vidimo to i na djelu.
Sretno.
Sretno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno bili,bio mi je omiljeni igrač i smatram da će dati sve od sebe da napravi rezultat sa repkom,strućnog znanja mu ne nedostaje,ali će ga savez teško ispratiti u ovim idejama oko mlađih selekcija,u kakvoj gabuli je savez govori činjenica da za U-16 repku nije bilo para pa se EHF smilovao i o svom trošku poslao djecu na prvenstvo b divizije,ono što me posebno zanima su imena devet igrača koji do sada nisu bili pozivani,pa ako neko ima kakvih insajderskih informacija,bilo bi lijepo da ih podjeli sa nama znatiželjnima.
Stanko Sabljić prešao iz Zagreba u Erlagen (Bundesligaša od ove godine) , za njeg pametan potez jer će mnogo više igrati nego u Zg. , mišljenja sam da bi nam i on dobro došao , kako u odbarni tako i u napadu , što se tiče ovog Đozića izgleda da on nema kvalitet da igra BundesLigu jer je kako vidim prešao upravo iz Erlagena u TSG Ludwigshafen-Friesenheim (druga Liga).
Najavljuju se velike stvari, vidjet ćemo šta će biti na kraju. Ako Šuman ostvari sve navedeno, nema zime za rukometnu reprezentaciju. Treba uzeti u obzir da se dosta stvari treba promjeniti iz temelja i veliki su to koraci. Mene najviše zanima kako će izgledati taj sistem iz Švedske kao i nova imena u ekipi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sve je ovo fino i vrhunski od Sumana al mislim da RSBIH ni pola nece ispuniti od ovog sto je on naveo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.