PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
nisu vam isti rosteri pa zbog toga
- Amoxicillin
- Kontakt:
nije slab net, nego im roster nije isti, pa vidiš šta piše
tj online database
tj online database
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma nisam ni gledao sliku, kontam da ih ono izbacuje zbog lose konekcije
Neko je editovo timove
Salim se. Nije vam isti patch najvjerovatnije

Salim se. Nije vam isti patch najvjerovatnije
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
to je zbog kose crte , odnosno najvjerovatnije spore konekcije (nemojte misliti odmah da to mora biti sporo kad otvaraš stranice , već za pes je sporo)...
Mnogo nas (pogotovo u drugoj ligi) ima taj problem , ali lako se rješava , ukoliko obojica imaju kosu crtu pored imena onda obojica trebaju restartovat pes i opet ući u isti lobby i moći će igrat (jer će se pojaviti crte pored imena), ukoliko barem jedan od njih ima barem jednu crticu pored imena onda taj treba hostat meč i sve će raditi kako treba..
Vidim da je kod tebe dosta brz net , tako da je najvjerovatnije slučaj da je tvoj protivnik imao "kosu crtu" a hostao je meč , tako da vas je izbacilo ... Prije meča uvijek pitaj protivnika koliko crta imaš , a i ti njemu reci koliko on ima , tako da se zna ko će hostat.
Mnogo nas (pogotovo u drugoj ligi) ima taj problem , ali lako se rješava , ukoliko obojica imaju kosu crtu pored imena onda obojica trebaju restartovat pes i opet ući u isti lobby i moći će igrat (jer će se pojaviti crte pored imena), ukoliko barem jedan od njih ima barem jednu crticu pored imena onda taj treba hostat meč i sve će raditi kako treba..
Vidim da je kod tebe dosta brz net , tako da je najvjerovatnije slučaj da je tvoj protivnik imao "kosu crtu" a hostao je meč , tako da vas je izbacilo ... Prije meča uvijek pitaj protivnika koliko crta imaš , a i ti njemu reci koliko on ima , tako da se zna ko će hostat.
- Goalgetter
- Kontakt:
Probao sam ja sa @Head, internet mu je dosta dobar, sve je super radilo, do protivnika mu je bilo 

Ma do njega je.Mjerio frajer ping i bude mu preko 150.Download mu 1,9.
Nedo imaj me u vidu da veceras bacimo jednu tekmu.

1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze jaraneHead je napisao/la:Ma do njega je.Mjerio frajer ping i bude mu preko 150.Download mu 1,9.![]()

de ba ljudi o čemu pričate, kakva konekcija... izbacuje ih zato što im patch/roster nije isti, moraju obadva imati isti patch da bi mogli igrati u euroleague ili bilo kojoj drogoj sobi, iznimka je worldwide tamo moze sa različitim patchevima... i kad bude po 1 crta preporučjem da idete RR jer će i tad biti lag, ako je 2 onda je ok!Head je napisao/la:
Ne mozemo da igramo,izbacuje nam neki error,zna li neko do cega je
@FarisPes , govorili smo (barem ja) o drugoj slici , kada ih izbacuje kada trebaju birati timove 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e ebemu mu dzojstik vise
Evo par dana igrao sve normala i danas ga ukljucim R1 i R2 mi pokazuje kao istu tipku
Da li je neko imao isti problem...?
I jos jedno pitanje, moze li se u online modu igrati na wide kameri ?

I jos jedno pitanje, moze li se u online modu igrati na wide kameri ?
Za dzojstik ne znam, a naravno da se moze igrati na wide 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
..cuj to, a ja se mucim godinama sa onom normal sto dodje
..al moras jelde svaki put napravit kad pauzu prvu ugrabis ? 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako igrati na wide?
Zna li neko moze li se reklamirati ta roba male vrijednosti u imtecu?
Zna li neko moze li se reklamirati ta roba male vrijednosti u imtecu?
E vidis, sad ni ja ne znam. Kod mene oduvijek bilo na wide cim upalim.
:nemampojma:
:nemampojma:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Pritisnes start , odes u podesavanja , pise Camera Options tako nesto , udjes unutra namjestis na Wide , izadjes i nastavis igrat.
tesko ?
tesko ?
Sloboda Tuzla !!!
..pa ja sta sam ja rekao, cekas prvu pauzu xdpesmaster je napisao/la:Pritisnes start , odes u podesavanja , pise Camera Options tako nesto , udjes unutra namjestis na Wide , izadjes i nastavis igrat.
tesko ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.