Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 18 jan 2011, 18:02

dean_ je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Dajte ba, dosta spama!

PS. Ovo u vezi da nasi portali pisu previse o Dzeki pa i treba da se pise o nasem ponosu. Ja cak mislim da je i najpoznatiji Bosanac u Svijetu, a nekima to izgleda smeta. Zavirite malo na Hrvatske portale pa ce te vidjeti tonu tekstova o Modricu, Kranjcaru.[/quote]

pretpostavljam da misliš na index hr....oni su malo poseban portal....oni namjerno pišu o modriću jer znaju da će se masa srba zaljepit na tu temu..svaki članak o modriću preraste u svađu srba i hrvata..prvo se počnu uspoređivat igrači a sve završi na vukovaru i jasenovcu

što se tiče edina đžeke..normalno da se raja u bih najviše loži na njega kad nemaju na šta drugo....
''nemaju'' ili nemamo :roll:
Ako mislis na to prvo,drzi se ti Indexa pa opleti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 18 jan 2011, 18:07

Možel mi neko reć imal Džeko pravo nastupa večeras u utakmici FA Cup-a?

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 18:09

NKZG je napisao/la:Možel mi neko reć imal Džeko pravo nastupa večeras u utakmici FA Cup-a?
Nema :!:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 18:10

NKZG je napisao/la:Možel mi neko reć imal Džeko pravo nastupa večeras u utakmici FA Cup-a?
Nisu ga uspjeli na vrijeme prijaviti u prvom mecu, a mislim da nema veze sto se utakmica ponavlja...
Isto vazi,
tako da nema pravo nastupa. ;)

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 jan 2011, 18:28

Twinky je napisao/la:Iako smo mala drzavica, mislim da imamo josh dosta poznatih ljudi, dobrih sportista kojima bi se moglo ustupiti malo prostora...al ne nakon 2 godine pisanja gdje ce dzeko da li ce u milan, juventus, real, chelsea, bayern, man utd, man city, barcelonu, almeriju, metalac, slobodu, drinu i gdje vec ne....onda ide sad pisanje o tome kakave jakne i gace nosi dzeko xD, koliko dnevno puta se*e, je*e i pisa i sta je baloteli rekao, a sta tevez sta manchini, i ko je ga ogovarao na kafama a ko ga voli i ne voli....zar ne bi se mogo koji clanak o drugim bh sportistima....

PS: Mi nismo Hrvatska, da mora biti kod nas kako i kod njih..
Ne znam koji je tvoj problem.Vijest koja je najinteresantnija je napisana najvise puta i privlaci najvise citalaca sto je i njihov cilj.
Cuj pisite i o drugim sportistima.Znas li ti da "prelistas" ovaj portal kako treba?
Svakakvih vijesti,nista im ne promice.Ponekad se i cudim sta sve javljaju ali eto nisam znao da ima i onih kojima je i ovo malo.Koliko placas ti ove vijesti?

@essi sto se upali "levat" zbog jedne sale :lol:
i da je ista jakna i da nije to je bila samo sala
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 jan 2011, 18:33

Baloteli je upravu, City je jaci tim i samim tim jaci je u napadu.

Tevez>>Messi
Baloteli>Pedro
Dzeko=Villa(ako se prvi pokaze u Premiershipu onda ce i to biti na strani Citya jer Villa je smijesan dajver)
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 18 jan 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 jan 2011, 18:33

Prvo i osnovno:

Villa ima 29 godina - on je sada na vrhuncu snage i umjeca. Vec sljedece godine - a mozda i ove godine - on ce polako poceti da slabi kao igrac.

Dzeko ima 24 godine - i njegovih 6 najjacih godina tek dolazi.

Drugo, Dzeko igra u jakim ligama tek 3 i pol godine - ono sto je naucio u Zelji i Premier ligi - mozete macku o rep baciti - nasa liga nije nikad do sad izbacila talenta - prema tome mi nemamo sta pricati o nekom iskustvu kod nas. Lionel Messi i ako ima 23 godine je rastao u najjacim skolama fudbala. Dzeko nije. Tek ce se za 2-3 godine moci zaista vidjeti ko je ko izmedju njih dvojice.

A ismijavati Dzeku i reci da nije klasa igraca - pomalo je smijesno jer niko nebi platio 42 miliona dolara za igraca da nije klasa igraca. Sve iznad 40 miliona dolara su svjetski igraci - a vi se smijali ne smijali, to vam je tako. Ti ljudi na vrhu, nebi bili na vrhu da neznaju ko vrijedi tih para a ko ne vrijedi.

Drugim rijecima Dzeko trenutno nije Villa i nije Messi - ali jedno je ocigledno - neki ljudi koji su jako uspjesni u svijetu fudbala i koji su dovoljno pametni da imaju 42 miliona dolara ocigledno vjeruju da taj isti Dzeko moze da bude neko u rangu Messija i Ville - a vi se smijite koliko hocete.

Nije cudo sto se glupim Bosancima smiju novinari Engleske kad pisu da su ga "nasi strucnjaci" zvali kloc. Ono sto Englezi ne znaju je ne da su neki Bosanci glupi - nego da su EXTRA glupi - cak toliko glupi da ponizavaju ono svoje da nebi slucajno bili nesto vise od nekog drugog.

Dzeko je najjaci igrac BiH u zadnjih 40 godina. Ja momka neznam - a Zelju ne volim nikako - ali nisam chmar od covjeka da umanjujem tudju vrijednost radi svoje zavisti. Dzeko je za nas sviju primjer i za mene je on iznad svih.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 18 jan 2011, 18:42

-Paja je napisao/la:Baloteli je upravu, City je jaci tim i samim tim jaci je u napadu.

Tevez>>Messi
Baloteli>Pedro
Dzeko=Villa(ako se prvi pokaze u Premiershipu onda ce i to biti na strani Citya jer Villa je smijesan dajver)
HAHAHHAHAHAH paja budi realan bola :|
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 18 jan 2011, 18:54

dean_ je napisao/la:
pretpostavljam da misliš na index hr....oni su malo poseban portal....oni namjerno pišu o modriću jer znaju da će se masa srba zaljepit na tu temu..svaki članak o modriću preraste u svađu srba i hrvata..prvo se počnu uspoređivat igrači a sve završi na vukovaru i jasenovcu

što se tiče edina đžeke..normalno da se raja u bih najviše loži na njega kad nemaju na šta drugo....
@deen: cime se vi dole po selima u zapadnoj hercegovini lozite?
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2011, 18:56

-Paja je napisao/la:Baloteli je upravu, City je jaci tim i samim tim jaci je u napadu.

Tevez>>Messi
Baloteli>Pedro
Pajkane,eno Bendo ode dominrati u Vucice.Cijena troduplo veca nego Dzekina jedino kad bi ti racunao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 jan 2011, 19:01

harishp je napisao/la:

Tevez>>Messi
Baloteli>Pedro
Pajkane,eno Bendo ode dominrati u Vucice.Cijena troduplo veca nego Dzekina jedino kad bi ti racunao.
Jesi siguran da ode ili si samo na sportsport ba procitao?
Dio Arsenala

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2011, 19:09

Nikada ni jedan trener niti bilo ko iz FK Željezničar nije Edina Džeku prozvao klocem, jer to jednostavno nije bilo moguće. Zašto? Zato što je Edin Džeko bio daleko najbolji igrač Želje od pionira, kadeta i juniora. Po sezoni je u mlađim kategorijam davao i po 40 golova i po tom kriterijumu je bio ne najbolji igrač Želje, nego i cjelokupnog takmičenja, zavisno u kojoj starosnoj kategoriji je igrao. Edina Džeku sa 16 godina i nešto mjeseci treneri Želje su stavljali u prvi tim seniora, što znači da ga oni sigurno nisu tretirali kao kloca. Navijači Želje su skandiranjem prozivali 17-ogodišnjaka da zaigra u zvaničnim evropskim utakmicama (Hearts) i to dovoljno govori o tretmanu koji je imao najbolji igrač mlađih kategorija u BiH. Istina je da je u jednom intervjuu neko od navijača Želje Edina Džeku prozvao klocem, ali je to mišljenje pojedinca. U zadnje vrijeme zlonamjerni novinari pokušavaju preko Džeke omalovažiti stručnost Željinih trenera koji su u svojoj školi proizveli niz fantastičnih igrača, a u zadnje vrijeme i dvojicu najskupljih sa ovih prostora Edina Džeku i Elvira Baljića. Imena koja su prošla Željinu školu su i Mišo Smajlović, Ivica Osim, Josip Katalinski, Mehmed Baždarević, Mirsad Baljić i generacije fudbalera koji su igrali u vrhunskim svjetskim ekipama. Zaključak: Termin kloc upotrebljavaju zlonamjerni novinari, koji žele nanijeti štetu Želji, preko imena Edina Džeke, a kakv je odnos Džeke prema Želji najbolje se vidjelo kada je zajedno sa navijačima na zapadnoj tribini stadiona Grbavica sa zapaljenom bakljom u ruci proslavljao zadnju Željinu titulu u utakmici protiv Laktaša. Umalo nam ne zapali zapadnu drvenu tribinu. Džeko voli Želju, za razliku od seoskih novinarčića koji liječe komplekse na uštrb Džeke i Želje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2011, 19:12

-Paja je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Tevez>>Messi
Baloteli>Pedro
Jesi siguran da ode ili si samo na sportsport ba procitao?
Dupli sport ti je ko' Londonski Times ili je bilo ili ce biti. :mrgreen:
P.S pa nisi ti dzabe na ovom portalu. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 19:16

avlami97 je napisao/la:Nikada ni jedan trener niti bilo ko iz FK Željezničar nije Edina Džeku prozvao klocem, jer to jednostavno nije bilo moguće. Zašto? Zato što je Edin Džeko bio daleko najbolji igrač Želje od pionira, kadeta i juniora. Po sezoni je u mlađim kategorijam davao i po 40 golova i po tom kriterijumu je bio ne najbolji igrač Želje, nego i cjelokupnog takmičenja, zavisno u kojoj starosnoj kategoriji je igrao. Edina Džeku sa 16 godina i nešto mjeseci treneri Želje su stavljali u prvi tim seniora, što znači da ga oni sigurno nisu tretirali kao kloca. Navijači Želje su skandiranjem prozivali 17-ogodišnjaka da zaigra u zvaničnim evropskim utakmicama (Hearts) i to dovoljno govori o tretmanu koji je imao najbolji igrač mlađih kategorija u BiH. Istina je da je u jednom intervjuu neko od navijača Želje Edina Džeku prozvao klocem, ali je to mišljenje pojedinca. U zadnje vrijeme zlonamjerni novinari pokušavaju preko Džeke omalovažiti stručnost Željinih trenera koji su u svojoj školi proizveli niz fantastičnih igrača, a u zadnje vrijeme i dvojicu najskupljih sa ovih prostora Edina Džeku i Elvira Baljića. Imena koja su prošla Željinu školu su i Mišo Smajlović, Ivica Osim, Josip Katalinski, Mehmed Baždarević, Mirsad Baljić i generacije fudbalera koji su igrali u vrhunskim svjetskim ekipama. Zaključak: Termin kloc upotrebljavaju zlonamjerni novinari, koji žele nanijeti štetu Želji, preko imena Edina Džeke, a kakv je odnos Džeke prema Želji najbolje se vidjelo kada je zajedno sa navijačima na zapadnoj tribini stadiona Grbavica sa zapaljenom bakljom u ruci proslavljao zadnju Željinu titulu u utakmici protiv Laktaša. Umalo nam ne zapali zapadnu drvenu tribinu. Džeko voli Želju, za razliku od seoskih novinarčića koji liječe komplekse na uštrb Džeke i Želje.
Ja sam gledao interv.njegovog oca i isto tako on je pricao kako su svi njegovi treneri u Zelji smatrali su ga talentovanim i mnogo zrelijim dijecakom od ostalih..

A novinari bh casopisa da im sada ne navodim ime su digli najvecu hajku kad je on otisao iz Zelje u Teplice, oni su pisali kako je zeljo uvalio kloca pliseku :lol: dijete koje ima 185 kojeg ni zeljo nezeli, kloc, loto za zelju itdd ismijavali ga..a novinarima je lako loptu pricu prebaciti na drugu stranu sada :oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 jan 2011, 19:22

Kolika primanja ima Dzeko, sedmicna, godisnja i to ? :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2011, 19:23

Los_Blanos2 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Nikada ni jedan trener niti bilo ko iz FK Željezničar nije Edina Džeku prozvao klocem, jer to jednostavno nije bilo moguće. Zašto? Zato što je Edin Džeko bio daleko najbolji igrač Želje od pionira, kadeta i juniora. Po sezoni je u mlađim kategorijam davao i po 40 golova i po tom kriterijumu je bio ne najbolji igrač Želje, nego i cjelokupnog takmičenja, zavisno u kojoj starosnoj kategoriji je igrao. Edina Džeku sa 16 godina i nešto mjeseci treneri Želje su stavljali u prvi tim seniora, što znači da ga oni sigurno nisu tretirali kao kloca. Navijači Želje su skandiranjem prozivali 17-ogodišnjaka da zaigra u zvaničnim evropskim utakmicama (Hearts) i to dovoljno govori o tretmanu koji je imao najbolji igrač mlađih kategorija u BiH. Istina je da je u jednom intervjuu neko od navijača Želje Edina Džeku prozvao klocem, ali je to mišljenje pojedinca. U zadnje vrijeme zlonamjerni novinari pokušavaju preko Džeke omalovažiti stručnost Željinih trenera koji su u svojoj školi proizveli niz fantastičnih igrača, a u zadnje vrijeme i dvojicu najskupljih sa ovih prostora Edina Džeku i Elvira Baljića. Imena koja su prošla Željinu školu su i Mišo Smajlović, Ivica Osim, Josip Katalinski, Mehmed Baždarević, Mirsad Baljić i generacije fudbalera koji su igrali u vrhunskim svjetskim ekipama. Zaključak: Termin kloc upotrebljavaju zlonamjerni novinari, koji žele nanijeti štetu Želji, preko imena Edina Džeke, a kakv je odnos Džeke prema Želji najbolje se vidjelo kada je zajedno sa navijačima na zapadnoj tribini stadiona Grbavica sa zapaljenom bakljom u ruci proslavljao zadnju Željinu titulu u utakmici protiv Laktaša. Umalo nam ne zapali zapadnu drvenu tribinu. Džeko voli Želju, za razliku od seoskih novinarčića koji liječe komplekse na uštrb Džeke i Želje.
Ja sam gledao interv.njegovog oca i isto tako on je pricao kako su svi njegovi treneri u Zelji smatrali su ga talentovanim i mnogo zrelijim dijecakom od ostalih..

A novinari bh casopisa da im sada ne navodim ime su digli najvecu hajku kad je on otisao iz Zelje u Teplice, oni su pisali kako je zeljo uvalio kloca pliseku :lol: dijete koje ima 185 kojeg ni zeljo nezeli, kloc, loto za zelju itdd ismijavali ga..
Odnos kluba i navijača Želje prema Džeki i obrnuto se vidi i iz situacija kada je Džeko u Sarajevu i direktno na utakmicama na Grbavici. Protiv Laktaša je Džeko prvi zapalio baklju na zapadnoj tribini kada je Željo osigurao titulu. Željo je Džeki dao puno i sada mu Džeko uzvraća istom, ako i ne većom mjerom. Džeko voli Želju i obrnuto, bez obzira koliko to nekome smetalo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jan 2011, 19:40

MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo i osnovno:

Villa ima 29 godina - on je sada na vrhuncu snage i umjeca. Vec sljedece godine - a mozda i ove godine - on ce polako poceti da slabi kao igrac.

Dzeko ima 24 godine - i njegovih 6 najjacih godina tek dolazi.

Drugo, Dzeko igra u jakim ligama tek 3 i pol godine - ono sto je naucio u Zelji i Premier ligi - mozete macku o rep baciti - nasa liga nije nikad do sad izbacila talenta - prema tome mi nemamo sta pricati o nekom iskustvu kod nas. Lionel Messi i ako ima 23 godine je rastao u najjacim skolama fudbala. Dzeko nije. Tek ce se za 2-3 godine moci zaista vidjeti ko je ko izmedju njih dvojice.

A ismijavati Dzeku i reci da nije klasa igraca - pomalo je smijesno jer niko nebi platio 42 miliona dolara za igraca da nije klasa igraca. Sve iznad 40 miliona dolara su svjetski igraci - a vi se smijali ne smijali, to vam je tako. Ti ljudi na vrhu, nebi bili na vrhu da neznaju ko vrijedi tih para a ko ne vrijedi.

Drugim rijecima Dzeko trenutno nije Villa i nije Messi - ali jedno je ocigledno - neki ljudi koji su jako uspjesni u svijetu fudbala i koji su dovoljno pametni da imaju 42 miliona dolara ocigledno vjeruju da taj isti Dzeko moze da bude neko u rangu Messija i Ville - a vi se smijite koliko hocete.

Nije cudo sto se glupim Bosancima smiju novinari Engleske kad pisu da su ga "nasi strucnjaci" zvali kloc. Ono sto Englezi ne znaju je ne da su neki Bosanci glupi - nego da su EXTRA glupi - cak toliko glupi da ponizavaju ono svoje da nebi slucajno bili nesto vise od nekog drugog.

Dzeko je najjaci igrac BiH u zadnjih 40 godina. Ja momka neznam - a Zelju ne volim nikako - ali nisam chmar od covjeka da umanjujem tudju vrijednost radi svoje zavisti. Dzeko je za nas sviju primjer i za mene je on iznad svih.

Meni se cini da bas ti ponizavas nas fudbal kada tvrdis da "nasa liga nikad nije izbacila talenta" ili da je Dzeko (koji je realno tek na pocetku svoje karijere) nas "najjaci igrac u zadnjih 40 godina".
Jeli govoris o BiH ili o San Marinu?
Kao da smo prije par godina tek poceli igrati fudbal...
To sto je fudbal u zadnjih 10-15 godina komercijalizovan i globalizovan, i sto sada svaki malo bolji igrac automatski postaje i celebrity zvijezda, ne znaci da prije nismo imali velikih igraca, cak i boljih od Dzeke (do sada).
Danas svaki malac u Indiji ili Kini prati englesku ili spansku ligu, Ligu prvaka, i zna nabrojati sve najbolje igrace. ne moze se to porediti sa prijasnjim vremenima. Susic za 3 utakmice u reprezentaciji postigne 10 golova a ipak, malo je ko van Juge znao za njega. Da mu je danas 23-24 godine poredili bi ga sa Messijem. A izbacila ga Krivaja iz Zavidovica :lol:
Dakle necu da umanjim Dzekino znanje i umijece nego samo tvrdim da on nije nikakav izuzetak kao sto ti hoces da kazes, on je samo jedan u nizu velikih igraca koji su iz BiH.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 jan 2011, 19:51

Los_Blanos2 je napisao/la:

A novinari bh casopisa da im sada ne navodim ime su digli najvecu hajku kad je on otisao iz Zelje u Teplice, oni su pisali kako je zeljo uvalio kloca pliseku :lol: dijete koje ima 185 kojeg ni zeljo nezeli, kloc, loto za zelju itdd ismijavali ga..a novinarima je lako loptu pricu prebaciti na drugu stranu sada :oops:
SVE STO STE NAPISALI,, JA PODRZAVAM,,, I VJERUJEM DA JE TAKO,,, samo da jos nesto napisem,,,,, dali je i jedan taj novinar koji sad pise kako su Dzeku zvali kloc i itd, i kad prije napisao kako ce Dzeko biti vrhunski igrac svjetske klase,,ako su znali da njie KLOC zasto nisu pisali o njemu kao o velikom talentu,,,nisu ga ni spomenuli,, Dzeko da nije otisao tada za Teplice vjerovatno nikad nebi ovako uspjeo,, jer iz Zelje nebi ga Wolfsburg nikad kupio jer se nasa liga neprati,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 jan 2011, 20:05

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d2e1004b747b

evo vam link za danasnju tekmu!! Treba vam program veetle i super je slika!!

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports

a ovdje ima jos linkova i ako na ovoj stranici kliknete na software, tu mozete veetle instalirati :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 20:07

Sta je bilo sa A.Skorom :mrgreen:

Nasa se liga neprati zato je mladi vrhunski "talent" Huse otisao u Werder sa 17,8 godina iz Tuzle 8-) koliko je pokazao..svi imaju razlicit put..Dzeko je otisao u europu tj. Teplice a njegov put nije se tu zaustavio.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ovisnik i 10 gostiju.