FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Interesuje me hoceli biti prenosa u subotu ZELJO - celik i hoceli biti derbil kola ono kao prosle polu sezone?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 27#p350627amarpustahija je napisao/la:Interesuje me hoceli biti prenosa u subotu ZELJO - celik i hoceli biti derbil kola ono kao prosle polu sezone?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 27#p350627amarpustahija je napisao/la:Interesuje me hoceli biti prenosa u subotu ZELJO - celik i hoceli biti derbil kola ono kao prosle polu sezone?

Nemam uopste ikakvih sumlji u pobjedu nad celikom ima samo jedna dilema sa koliko razlike...pripreme su prosle dobro dobro se i radilo...u nastavku mozemo ocekivati fizicki i takticki bolju ekipu nego smo bili u prvom dijelu prvenstva.I sto se tice pojacanja puno sam zadovoljni narocito ovim zadnjim djelom Bogicevic i Gancev, prvi je vec potpisao a drugi ce ako bog da uskoro...Samo se po sebi namece plavo proljece a i bilo je i vrijeme da koliko toliko stanemo na noge.Jos dva dana i VOLIM TE ZELJO
Za stoleta visca je fit

Za stoleta visca je fit

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Znao sam ja da ce njega Lojo "srediti" onaj dan ..pile87 je napisao/la:Za stoleta visca je fit

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
amarpustahija je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 27#p350627amarpustahija je napisao/la:Interesuje me hoceli biti prenosa u subotu ZELJO - celik i hoceli biti derbil kola ono kao prosle polu sezone?
Stole iz Bora je napisao/la:Po ko zna koji put da napisem posto ima jos onih koji razmisljaju koja ce utakmica biti u subotu:
U prvom proljetnom kolu narednog vikenda nece biti emitirana nijedna utakmica, a neizvjesno je sta ce se dalje desavati.[/size]
AMAR OSIM
Mesanovic je isto bio lakse povrjedjen ali bice sve OK, za Bajru sam cuo da se isto lakse povrjedio ali isto tako nije nista strasno od svih igraca na malo duzi period je izgubljen mali Colic.Iz razgovora se nekim ljudima iz kluba sam saznao da se jedva cceka da pocne od igraca pa do svih u klubu, svi ocekuju da budemo punooo bolji nego do sad, pogotovo kako sezona bude odmicala.Stole iz Bora je napisao/la:Znao sam ja da ce njega Lojo "srediti" onaj dan ..pile87 je napisao/la:Za stoleta visca je fit
Sta se plavi u gori zelenoj 

Al je snijeg al su labudovi, labudovi nisu garant, snijeg nema teorijeSeyo_TM je napisao/la:Sta se plavi u gori zelenoj

Moramo pobijediti ali mislim da nece biti lagano na terenu,pogotovo sto je vjerovatno teren los,pa mozda ni igra nece biti na nivou kako ocekujemo,ali pobjeda se mora desiti ako zelimo bilo sta u ovoj sezoni...moja ocekivanja su velika ,a nadam se da ce Gancev zadovoljiti,nesto bi mi bilo gotivno da on potpise nemam pojma zasto
...sa potpisom Bogicevica,karijera naseg Edisa je definitivno zavrsena,mada bi i bez ovog potpisa Mulalic tesko ikako dobio koji minut...u svakom slucaju,ulazimo jaci,spremniji,motivisaniji,uigraniji i stvarno treba ocekivati bolje proljece

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
boccaccio pricali smo vec o tome kad se ispravno radi na kraju dodju i rezultati, ja ipak mislim da ce biti i bolje nego sto svi ocekuju, nikad nisam bio pretjerani optimista bez razloga...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja mu ga dodjem sad neka crna ovca ovde. Jedini sam koji nema pretjeranog optimizma. Nadam se izlasku u Evropu na bilo koji nacin ali da ce biti plavo proljece jos uvjek sumnjam. Trebat ce 5-6 kola da mi dokazu da je to nesto to sto ocekuju svi.
AMAR OSIM
Bice posrtaja sigurno,u pravu si da ne treba u euforiju ici,ali prepoznaje se sve bolji i bolji rad i da igraci imaju sve bolje uslove,samo to je dovoljno da razmisljamo optimisticnije,a bice padova itekako,samo polako i bice sve u redu,bez pritiska i lagano iz utakmice u utakmicuStole iz Bora je napisao/la:Ja mu ga dodjem sad neka crna ovca ovde. Jedini sam koji nema pretjeranog optimizma. Nadam se izlasku u Evropu na bilo koji nacin ali da ce biti plavo proljece jos uvjek sumnjam. Trebat ce 5-6 kola da mi dokazu da je to nesto to sto ocekuju svi.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Naravno da se to mora pokazati i na terenu najbitnije je da kostantno napravimo iskorak na bolje naravno a sad za sad hvala Allahu dragom ide dobro.
-
- Kontakt:
ojjj ljudi sace tekma, sace subota....huhuhuh....tebi pjeva juzna tribina....oleole...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da se razumijemo, i ja mislim da se odlicno radilo na pripremama, da su bolji medjuljudski odnosi u klubu i medju igracima, da su bolji uslovi sto se tice isplacivanja plata igracima itd. Ali i dalje ostajem negdje izmedju pesimizma i optimizma dok me ne uvjere da predjem na jedno od to dvoje tj. dok me svojim igrama ili s.ebu ili oraspoloze. A za to ce trebati sigurno 5-6 kola.boccaccio je napisao/la:Bice posrtaja sigurno,u pravu si da ne treba u euforiju ici,ali prepoznaje se sve bolji i bolji rad i da igraci imaju sve bolje uslove,samo to je dovoljno da razmisljamo optimisticnije,a bice padova itekako,samo polako i bice sve u redu,bez pritiska i lagano iz utakmice u utakmicuStole iz Bora je napisao/la:Ja mu ga dodjem sad neka crna ovca ovde. Jedini sam koji nema pretjeranog optimizma. Nadam se izlasku u Evropu na bilo koji nacin ali da ce biti plavo proljece jos uvjek sumnjam. Trebat ce 5-6 kola da mi dokazu da je to nesto to sto ocekuju svi.
AMAR OSIM
Syebavanje obicno puno brze ide 

- kosewsko hill
- Kontakt:
Onda bi ja došao kao neki "umjereni optimista".Ova prva utakmica je stvarno najgora za igrače bez obzira što su "nabrijani" zbog pauze (znamo čijom zaslugom:D)..Ono što je meni najviše išlo na živce u jesenjem dijelu je to da niko od igrača nije imao meda da odapne sa 25-30 metara i tako ev. riješi utakmicu kad je guravo.Sada se nadam od Višće i Bajre da to koliko-toliko riješe.Dalje, ovaj makedonac je stvarno dobar, barem koliko sam vidio na onom video materijalu.Ima dobar pas, pregled igre, jak i miran u duelu..ko' da je vezni ...Bogičević mi je nepoznanica pa neću o njemu, nek se dokazuje malo prvoStole iz Bora je napisao/la:Ja mu ga dodjem sad neka crna ovca ovde. Jedini sam koji nema pretjeranog optimizma. Nadam se izlasku u Evropu na bilo koji nacin ali da ce biti plavo proljece jos uvjek sumnjam. Trebat ce 5-6 kola da mi dokazu da je to nesto to sto ocekuju svi.

Nije teško sabrati 2 i 2
Željo - My first love!!!
odbrana bi definitivno trebala biti jaca strana tima...samo jos da napad proradi to jest realizacija da se poboljsa...i imacemo razloga biti optimisticni...dalje samo da ovu prvu pobjedimo i bice mno, mnogo lakse, sjecam se amarove izjave pred prvo kolo kad smo trebali sa celikom igrat kad je rekao da je prva utakmica teska bilo protiv koga da igras, tako da ce i ova biti teska ali nadam se pobjedi...sto se tice terena nije tolko los a evo i danas suce obasjava nas grad i valjda ce tako i ostat, pa ocekujem da ce se i teren moci dobro pripremiti...jos 2 DANA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Kad zagrmim u subotu...