Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 30 jan 2011, 21:05

L_blancos je napisao/la:
počeLo je ... :roll: :mrgreen:
Nisam ni vidio kako treba situaciju, jer mi je stream bio los.. Samo sam zamolio da neko stavi, nista nisam rekao..
Smesan si
oš' maramicu?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 jan 2011, 21:06

ma yebo vas kup ,nek probaju šta u LP ako mogu i to je to ,od lige nema ništa a ni od Kupa ,kojeg nećemo osvojiti

samo se moliti da neko izbaci Barsu u LP i to je naša šansa ,a niko od mene ne bi bio sretniji kad bi osvojili LP (za mene je to takmičenje broj jedan ) kad bi biro između titula uvijek bi izabro LP[/quote]
:D :mrgreen: pitanje je hoce li se te molitve uslišiti :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 jan 2011, 21:06

Ma nema ništa ni od LP, izbaciti će nas Lyon. U shit smo formi, ništa nam ne ide. Zapravo Ronalda neće gol i to je to. Ronaldo nam je sve.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jan 2011, 21:07

oš' maramicu?
Ah boze moj, da mi je krivo jest.. Ja sam i rek'o da vrlo lako moze doc do ovoga..
Al ipak, ovo je igra u kojoj su oni veceras hiljade i hiljade strpali u djep.. Ja samo gledam tekme uzivam i to je to..
A ti se pusti malo foruma, uci skolu ;)

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 30 jan 2011, 21:07

-7 teško da čete prestići, pogotovo ovu Barçu koja rijetko kiksa, s time da FCB do kraja ima lakši raspored. Vama slijedi teška gostovanja kod Espanyola, Atletica, Deportiva, Athletica, Valencie, Seville, Villarreala...a može vam se uvijek dogoditi neki iznenadni kiks.

Nikad se ne zna, ipak je ovo sport...
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jan 2011, 21:10

L_blancos je napisao/la:
oš' maramicu?
Ah boze moj, da mi je krivo jest.. Ja sam i rek'o da vrlo lako moze doc do ovoga..
Al ipak, ovo je igra u kojoj su oni veceras hiljade i hiljade strpali u djep.. Ja samo gledam tekme uzivam i to je to..
A ti se pusti malo foruma, uci skolu ;)
Kako ste jadni :mrgreen:

Dođi do mene, da te poučim malo školi, neki fazoni i slično ;) ako ti je teško imaš i PP :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2011, 21:13

ma meni svi vi niste jasni kako ovo sve primate srcu (yebati im mater nemoraju nikad osvojiti) e da su me oborili na kladionici onda bi im yebo mater ovako ništa

isto vidim na Barsinoj temi to se raduju yebote :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 30 jan 2011, 21:17

Ciao Amore Ciao Amore haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 30 jan 2011, 21:17

Ma ja sad se svi izvlace,jedini Portillo je ovde pravi navijac.I kad je gubio i kad su vodili Portillo je uvjek bio na strani Reala.I nikad nije reko ma boli me k*** sto su izgubili ili ja nako gledam tekme samo da uzivam itd.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2011, 21:22

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ja sad se svi izvlace,jedini Portillo je ovde pravi navijac.I kad je gubio i kad su vodili Portillo je uvjek bio na strani Reala.I nikad nije reko ma boli me k*** sto su izgubili ili ja nako gledam tekme samo da uzivam itd.

ja navijam za Real ,ali sad da mi je nešta žao kad izgube nije(kad sam bio manji da ,ali sad mi skroz svejedno) :lol:
dođe to s godinama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 jan 2011, 21:22

legenda reala je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ja sad se svi izvlace,jedini Portillo je ovde pravi navijac.I kad je gubio i kad su vodili Portillo je uvjek bio na strani Reala.I nikad nije reko ma boli me k*** sto su izgubili ili ja nako gledam tekme samo da uzivam itd.

ja navijam za Real ,ali sad da mi je nešta žao kad izgube nije(kad sam bio manji da ,ali sad mi skroz svejedno) :lol:
dođe to s godinama
navikne se čovek na poraze :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 jan 2011, 21:23

Stvarno sramota ono s loptama :lol:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2011, 21:32

za vas ne znam ,ali meni je Real donio puno radosti ,titula ,LP ,pobijeda i svega :D (znam da je i Portilu donje sigurno,ipak smo vršnjaci,jeli zadnja titula osvojena kad nas je Portilo odveo dalje ili je to bilo godinu poslije )

ja vam nisam kriv što ste se rodili u pogrešno vrijeme pa pamtite samo loše trenutke (ja pamtim Real kao najači i zato sam i počo navijati ,košto sad raja počinje navijati za Barsu) :lol: :lol: :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 jan 2011, 21:38

Ma ne brinem ja za to, mogu mislit kakve su oni imali frustracije od Reala onda kada smo bili daleko najjaci klub na svijetu, u periodu od 97-me pa do negdje 2004. Proci ce vrijeme i ove Barce, bit cemo mi opet onaj stari Real, ali bit je u tome sto mi mozemo sa ovom ekipom, trenerom i imamo sve preduslove da budemo prvaci, ali jednostavno ne ide sa onim idiotima u upravi, pa i u prvom mandatu trajali smo toliko godina, i mogli jos toliko i postati uvjerljivo najbolji tim koji je ikada igrao lopte, ali smo na tome putu sami sebe unistili.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jan 2011, 21:39

legenda reala je napisao/la:za vas ne znam ,ali meni je Real donio puno radosti ,titula ,LP ,pobijeda i svega :D (znam da je i Portilu donje sigurno,ipak smo vršnjaci,jeli zadnja titula osvojena kad nas je Portilo odveo dalje ili je to bilo godinu poslije )

ja vam nisam kriv što ste se rodili u pogrešno vrijeme pa pamtite samo loše trenutke (ja pamtim Real kao najači i zato sam i počo navijati ,košto sad raja počinje navijati za Barsu) :lol: :lol: :lol:
Eh potpis na zadnja dva tvoja posta..
Nekima je to tesko objasniti..
Djabe vam provokacije, samo dokazujete kolko ste zabludjeni skolarci sa time..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2011, 21:43

To je to. Nazalost, Real u Spaniji ima neprikosnovenu Barcelonu, mogu ih voditi 3 Mourinha, Barca je realno
bolji tim. Treba biti objektivan.
Istina, doveli ste puno pojacanja ali koliko je dobro i lose je. Tim se treba uigrati.
Radi se o mladicima, odlicnim igracima ali sa druge strane ispred Vas stoji jedna Barcelona. Oni su gradjeni dugi niz godina i uvijek ce pretendirati za prvu poziciji, kako u Spaniji tako i u Ligi prvaka.

Mislim da je jasno koliko vam znaci Higuain. Kada ne ide Ronalda uvijek u prvom planu bude Argentinac.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2011, 21:51

U nekad toplom Madridu upekao minus 7 :D ..objektivno Real nije imao sta traziti ni na pocetku sezone svako je znao da Barcelona apsolutni favorit za osvajanje lige ipak su jaci bar za dvije klase od Reala..jbg tako to ide :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 jan 2011, 21:52

Nemamo vise sta traziti u Primeri , jedino sljedecu subotu molit Boga da Ujfalusi slomi nogu Xaviju ili Messiju... :mrgreen: ...onda bi bilo kakvih takvih sansi :mrgreen: , okrenut se KUPu i Ligi Prvaka ... Vise bi volio LP nego Primeru...nasa utrka za Primeru postala je nemoguca misija onda kad se Higuain povrijedio.. :oops:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2011, 21:56

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nemamo vise sta traziti u Primeri , jedino sljedecu subotu molit Boga da Ujfalusi slomi nogu Xaviju ili Messiju... :mrgreen: ...onda bi bilo kakvih takvih sansi :mrgreen: , okrenut se KUPu i Ligi Prvaka ... Vise bi volio LP nego Primeru...nasa utrka za Primeru postala je nemoguca misija onda kad se Higuain povrijedio.. :oops:
Koliko su jadni navijaci kluba iz Madrida pokazuje ovaj post.. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jan 2011, 21:58

Ovo će biti nemoguće stići, cijelu sezonu se mučite na gostovanjima to vam je i najveći problem
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.