PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TamniVilajet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kae prepale se kone naseg vijetnamca. Pa kako se nece prepasti kad cojek jede kerove. Ko da bi nama bilo svejedno da oni dovedu ljudozdera.

Amar otjero Adžema i ugasio mu projekt akademije
e jbg vala, nema duše frajer
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
SutiDenchi je napisao/la:Amar otjero Adžema i ugasio mu projekt akademije![]()
![]()
Mozda pocne ovaj Vijetnamac da tjera
Zato
kupio je nek tjerasvrakino1921 je napisao/la:SutiDenchi je napisao/la:Amar otjero Adžema i ugasio mu projekt akademije![]()
![]()
Zato
nije ukro ništa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hoćel bit pritiska na Kol Džoa? za dozvolu? prozivanja? to se on s Misketom liže SDAovci stari 
- svrakino1921
- Kontakt:
Kupio-prava rijec
Denchi je napisao/la:kupio je nek tjerasvrakino1921 je napisao/la:SutiDenchi je napisao/la:Amar otjero Adžema i ugasio mu projekt akademije![]()
![]()
Zato![]()
![]()
nije ukro ništa
Švrakindolac,pa znas li ti da su Vijetnamci Amere rastavili na proste faktore,sta mislis od ove Skretnice sta ce uraditi...svrakino1921 je napisao/la:@Mortem @skoroalen
NEDIRAJ TE MI NASELJE
de ba pričajte malo o sebi jbtsvrakino1921 je napisao/la:Kupio-prava rijec
dokle je Amarov investitor? imal novih sponzora da zamjene ovih pola što su otišli?
nešto pozitivno?
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma gledao sam neke filmoveVanja8 je napisao/la:Švrakindolac,pa znas li ti da su Vijetnamci Amere rastavili na proste faktore,sta mislis od ove Skretnice sta ce uraditi...svrakino1921 je napisao/la:@Mortem @skoroalen
NEDIRAJ TE MI NASELJE![]()
![]()
Jel ono Rambo isao u one vukojebine nekakve da oslobada zarobljene amere
Jel to bio Vijetnam
Jes,jes on,samo sto vi nemate Ramba,vec Morža...svrakino1921 je napisao/la:Ma gledao sam neke filmoveVanja8 je napisao/la:Švrakindolac,pa znas li ti da su Vijetnamci Amere rastavili na proste faktore,sta mislis od ove Skretnice sta ce uraditi...svrakino1921 je napisao/la:@Mortem @skoroalen
![]()
Jel to bio Vijetnam
Stopirano Denchi,jer je sud utvrdio da su golubovi podnijeli tužbu...Denchi je napisao/la:de ba pričajte malo o sebi jbtsvrakino1921 je napisao/la:Kupio-prava rijecjel stopirana tužba za pronevjeru? il se ne može više stopirat?
dokle je Amarov investitor? imal novih sponzora da zamjene ovih pola što su otišli?
nešto pozitivno?
pa tako sam čuo a sreća pa kod nas to može prijaviš kriminal pa se predomisliš "mi se šalili" i oni kažu ma ja bolaVanja8 je napisao/la: Stopirano Denchi,jer je sud utvrdio da su golubovi podnijeli tužbu...![]()
i zaustave
Ne može bas tako...Denchi je napisao/la:pa tako sam čuo a sreća pa kod nas to može prijaviš kriminal pa se predomisliš "mi se šalili" i oni kažu ma ja bolaVanja8 je napisao/la: Stopirano Denchi,jer je sud utvrdio da su golubovi podnijeli tužbu...![]()
![]()
i zaustave![]()
Ali kad sud vidi da je Skretnica u pitanju,onda ima ona iznimka "Pa to je onaj cirkus,sa besplatnim ulazom,pusti nisu ozbiljni uopste..."
tek se sad vidi da je Amar zbog ljubavi ušao u želja a ne zbog te tužbe...

Kad je ulazio rekao je "Novac me ne interesuje ,samo glavnica i KAMATA"...Denchi je napisao/la:tek se sad vidi da je Amar zbog ljubavi ušao u želja a ne zbog te tužbe...![]()
![]()
KongrateUK je napisao/la:Možeš misliti fajt njih i robije u ze.MortemHz je napisao/la:
Oni su malo namazaniji nisu glupi ko vi, ustvari i vi ste dosli pameti nema vise parkiranja kod Arene
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MocMahale444
Nema sta sve alkaponovi sinovi
Steta sto oni pravi mangupi nekad fasuju zbog levata. Uvijek bilo i tako ce ostati.
Steta sto oni pravi mangupi nekad fasuju zbog levata. Uvijek bilo i tako ce ostati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
Pitaristok
- Kontakt:
cak norissvrakino1921 je napisao/la:Ma gledao sam neke filmoveVanja8 je napisao/la:Švrakindolac,pa znas li ti da su Vijetnamci Amere rastavili na proste faktore,sta mislis od ove Skretnice sta ce uraditi...svrakino1921 je napisao/la:@Mortem @skoroalen
![]()
Jel to bio Vijetnam
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.