Ko je tebi beton ? Od sinoc si 55 postova pljuvackih napisao ? Sta je tvoj cilj ovdje jel ?ThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:11Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah fulardzija beton igrac hahahahahahahahahahahahahahahah nek bude traktor nek ide orat njive, eto nasao si mu svrhu neku, samo nek se batali fudbalaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:39Julardzija je beton igrac, svaku utakmicu preore teren. Imali smo posjed lopte protiv zrinjskog u gostima. Mislis da je to lako i moguce ostvariti da su losi ti sto ih ti ismijavas?![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Vala neznam ni jednog igraca koju se duže cekao od njega ,te pozicija nije dobra,te povreda,neda mu trener itd itd.
Sreca njegova pa je stranac pa nije podložan kritikama kao domaci igraci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
buhuhuuu zasto ne igra superhik balta...
buhuhuu zasto ne igra zejlkovic (zbog kojeg umalo ne primismo gol protiv sloge gv)
buhuuu zasto ne igra stravislav serbecic
buhu zasto ne igra vrancic kojeg (nazalost) svako moze pretrcati, a trebao bi biti glavna riba u maloj bari i po renomeu i plati.
Raduje me cinjenica da svaki dosad Rozmanov/Ibricicev dovedeni igrac se bolje pokazao nego svi u zadnja 3 prelazna roka.
Samo da nastave trend.
buhuhuu zasto ne igra zejlkovic (zbog kojeg umalo ne primismo gol protiv sloge gv)
buhu zasto ne igra vrancic kojeg (nazalost) svako moze pretrcati, a trebao bi biti glavna riba u maloj bari i po renomeu i plati.
Raduje me cinjenica da svaki dosad Rozmanov/Ibricicev dovedeni igrac se bolje pokazao nego svi u zadnja 3 prelazna roka.
Samo da nastave trend.
Sretno Saha i da karijeru od Vladana bolju napravis
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- skullcrusher
- Kontakt:
Al zato ovaj husrefov ljubitelj evo pljuje po rozmanu i svim igracima od jucer bukvalno kad god udjem na nasu temu on pljuje, kako iz rupa izadju kad dodje poraz neki aaaa sise malealeole je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:43buhuhuuu zasto ne igra superhik balta...
Samo da nastave trend.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Jjebote 80% postova počinje sa podrška Rozmanu pa onda 25 rečenica kao neke kritike ja bi ovo ja bi ono, nije mi jasno kako možeš podržati čovjeka a kritikovati njegove odluke.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako ti to nije jasno? To što podržavaš nekoga, ne znači da ga ne možeš kritizirati - pozitivna kritika je uvijek dobro došla, a mislim i da zaboravljate bit foruma.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cuj Dal nezasluzeno imao prednostNirton je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:02Sretno Avrame, momak kod kojeg borbenost nikad nije izostala. Imao je problema sa povredama, stavljano ga je da igra zadnjeg veznog, Dal je nezasluzeno imao prednost u odnosu na njega, a on je uvijek davao 100%. Hvala za golove Tuzli i Slobodi prosle sezone, koji su nam donijeli Evropu.![]()

I zato 'glupi' Turci iskesirase Dala a ovaj stari bogalj ode da pravi ajvar kuci u Makedoniji

Avramu ne halalim ni sto nam je ove dvije godine bespotrebno trosio nas zagadjeni sarajevski zrak.
Poslije potpisa Safeta Susica Papeta za Sarajevo ,ovaj danasnji odlazak starog makedonskog bogalja je najznacajniji trenutak FK Sarajeva.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vec sam rekao, znaci ne citas moje postove s razumijevanjem, tako da nisi relevantan da ti odgovorim, kao i tvoji prethodnici koji nisu dobili moju paznju, ali eto nazalost i ovo ce se brojati kao odgovor, iako ga nisi vrijedan.skullcrusher je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:36Ko je tebi beton ? Od sinoc si 55 postova pljuvackih napisao ? Sta je tvoj cilj ovdje jel ?ThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:11Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah fulardzija beton igrac hahahahahahahahahahahahahahahah nek bude traktor nek ide orat njive, eto nasao si mu svrhu neku, samo nek se batali fudbalaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 dec 2023, 18:39
Julardzija je beton igrac, svaku utakmicu preore teren. Imali smo posjed lopte protiv zrinjskog u gostima. Mislis da je to lako i moguce ostvariti da su losi ti sto ih ti ismijavas?![]()
1946~
- skullcrusher
- Kontakt:
Golman sreca novi dosao onaj je rupa al realno, jedan igrac tipa Rahman znaci ne kazem da mora biti on nego onakvog karaktera a i igrackih sposobnosti jer realno ne mlze ovaj vezni red puno dzaba mali Buljibasic i Julardzija su i jucer dobri bas bili pa i Mustafic donekle ali vidi se da tu treba jedan da to sve poveze kako treba, ne znam kad ce i koliko ce i da li ce Pena i Almedin igrati al jedno krilo na toj strani i to je to. Max dva igraca i nadam se da nece biti neko kome ce se karijera ozivljavati nego neko zeljan igre, te price da Rozman nema pojma i to daj ba kako moze to neko napisati. Evropa nije problem mi samo trebamo igru sa Koseva prenijeti u goste bukvalno na Kosevu smo Real Madrid a u gostima Alaves ahhaahha zato je potreban bas taj jedan koji ce ih nosit i vodit, bice to dobro braco bez pljuvanja i to je to.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Avramovski je 2.igrac nakon Sahinovica sa kojim se pozdravljamo ove zime. Nazalost nismo dobili sta smo ocekivali od njega, sretno mu u nastavku karijere.
Ja se samo nadam da se encemo ovako oprastati od Pene kao cekali smonte ali nedocekasmo.
Jedno je sigurno 10tka dolazi uskoro, a ko ce viti vidjet cemo
Ja se samo nadam da ce sva pojacanja doci do 5.1. da se sa istim krene u pripreme da nebi bilo nekih opravdanja na proljece.
Na proljece ocekujemo igre na gostovanjima kao kuci
Trener je rekao da je sad upoznao ekipu, upoznao ligu odradit ce pripreme, dovesti par igraca po svom ukusu i iskreno ja na proljece ocekujem da nas jedino moze Zrinjski i Borac dobiti. Sve ostalo moramo pregaziti kao plitak potok, nista manje od toga ne ocekujem
Ja se samo nadam da se encemo ovako oprastati od Pene kao cekali smonte ali nedocekasmo.
Jedno je sigurno 10tka dolazi uskoro, a ko ce viti vidjet cemo
Ja se samo nadam da ce sva pojacanja doci do 5.1. da se sa istim krene u pripreme da nebi bilo nekih opravdanja na proljece.
Na proljece ocekujemo igre na gostovanjima kao kuci
Trener je rekao da je sad upoznao ekipu, upoznao ligu odradit ce pripreme, dovesti par igraca po svom ukusu i iskreno ja na proljece ocekujem da nas jedino moze Zrinjski i Borac dobiti. Sve ostalo moramo pregaziti kao plitak potok, nista manje od toga ne ocekujem
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ove "nase legende" se vrte kao hijene i jedva cekaju da pljuju ljude sa strane koji imaju iskustvo rada u jacim ligama, da bi oni ugrabili neku poziciju. A nisu u stanju dobiti angazman ni u Gosku.
-
- Kontakt:
Podrška Rožmanu i Ismiru do kraja. Nema nazad!
LW 

Uskoro nešto slično očekujem
Uskoro nešto slično očekujem
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Navodno Jakir ne računa na Menala u nastavku sezone ,ima li šanse njega dovesti?
Ok. Možda sam se malo pogrešno izrazio, ne kritika nego osporavanje njegovih odluka ako ceš malo preciznije.
Daješ podršku a onda dalje škrabaš zašto nema Marija zašto nema Balte šta ce mu Šaha na golu itd....
Za Onaj nivo na kojem bi voljeli da igramo treba minmalno 2 godine i mislim da nas ovaj čovjek vodi ka tome.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Evo ja vam kazem da je Rozman imao video analizu drugog gola, 5 puta objasnjeno kako se to brani, upozoreno na igraca koji uđe svjesno u offside I odvuce na prvu , trenirano 3 dana to I glupi Durakovic se ne zna kretati I dzaba. A identicno sve, nacrtano izanalizirano do u detalj, a prvi gol smo svakako iz faula primili lakat u visini glave Memije 1/1
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se. 1 dobra utakmica i onda 5 prosječnih ili ispod toga, loš učinak i stalno povrijeđen.boki86 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:09Za Dala smo barem kakve pare uzeli, ovaj se vukao povrijedjen mjesecima, sigurno imao dobru platu i na krajj ode mufte.Nirton je napisao/la: ↑19 dec 2023, 19:02Sretno Avrame, momak kod kojeg borbenost nikad nije izostala. Imao je problema sa povredama, stavljano ga je da igra zadnjeg veznog, Dal je nezasluzeno imao prednost u odnosu na njega, a on je uvijek davao 100%. Hvala za golove Tuzli i Slobodi prosle sezone, koji su nam donijeli Evropu.![]()
Momku sa srećom i sve najbolje, nije loš igrač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Medo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, senad82 i 9 gostiju.