Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Ja sam bario jednu dugo vremena i zavila se, upisala madresu i jbg a bila yebeno savrsena. Noge, sise, faca, inteligencija, kosa, oci

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Servirala ti se na pladnju sama kad se zavila, a ti tako 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
To se zeni odmaOtelo je napisao/la:Ja sam bario jednu dugo vremena i zavila se, upisala madresu i jbg a bila yebeno savrsena. Noge, sise, faca, inteligencija, kosa, oci![]()
Mia San Mia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Anela uvijek dobra bila.rob do bagro je napisao/la:![]()
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 609547c385" onclick="window.open(this.href);return false;
Selma je bombon.rob do bagro je napisao/la:![]()
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... e=554C6EB1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 158ee5517b" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... e=558C02DD" onclick="window.open(this.href);return false;
A Šejla vam je zauzeta.Liverpool. YNWA je napisao/la:ljepota
Don't believe the hype.
Otelo je napisao/la:Ja sam bario jednu dugo vremena i zavila se, upisala madresu i jbg a bila yebeno savrsena. Noge, sise, faca, inteligencija, kosa, oci![]()
Nikad nije kasno.
Mislim da je kasno da se odvije, vec je duze zavijena al kad bi to uradila bio bih prvi u reduVelaHavle je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ja sam bario jednu dugo vremena i zavila se, upisala madresu i jbg a bila yebeno savrsena. Noge, sise, faca, inteligencija, kosa, oci![]()
Nikad nije kasno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ih, zar se mora odvijat'Otelo je napisao/la:Mislim da je kasno da se odvije, vec je duze zavijena al kad bi to uradila bio bih prvi u reduVelaHavle je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ja sam bario jednu dugo vremena i zavila se, upisala madresu i jbg a bila yebeno savrsena. Noge, sise, faca, inteligencija, kosa, oci![]()
Nikad nije kasno.
Mora 
Traži drugu ja ću ovu 
Steta sto sam pred zenidbu, znaju bule bit Yebozovne 
Mia San Mia
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sto se mora otkrivati ? Da pascad d. na nju ? Zar mora biti u izlogu. One se u kuci sredjuju za svoje muzeve ko kraljice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bas takoBosniacum Lilium je napisao/la:Sto se mora otkrivati ? Da pascad d. na nju ? Zar mora biti u izlogu. One se u kuci sredjuju za svoje muzeve ko kraljice
Mia San Mia
Pa nemamo svi isti ukus.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sto se mora otkrivati ? Da pascad d. na nju ? Zar mora biti u izlogu. One se u kuci sredjuju za svoje muzeve ko kraljice
Ja ne volim kad je kosa pokrivena i to me najviše nervira.
A i nije to moj tip žene/djevojke
-
gojzerica
- Kontakt:
učini se 'rac ovo lijevoLiverpool. YNWA je napisao/la:
ljepota
Istogojzerica je napisao/la:učini se 'rac ovo lijevoLiverpool. YNWA je napisao/la:
ljepota
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
#Ynwa
-
HarisHelic
- Kontakt:
Ovo neki model, sponzorusa sa malo mozga ili sta vec?akisarajevo92 je napisao/la:Anela uvijek dobra bila.rob do bagro je napisao/la:![]()
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 609547c385" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto misliš da je sponzoruša, možda djevojka ima odlična primanja, i odakle ti to da ima malo mozga, možda ima završen fakultet?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.