AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 29 jan 2017, 17:14

Nisam gledao od 60te minute, a ne znam. Znaci opet DDR i promasena taktika Spallettija, al jbt ga, guraj dalje i zadovoljit se sa ulaskom u lp.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2017, 17:17

Ma nisi nista propustio.Nije da nismo navikli na ove velike padove.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 29 jan 2017, 17:17

Roma igra ocajno vec zadnjih 5-6 utakmica. Jedino sto valja u ovoj ekipi igracki su Edin, Radja i Salah koji nije tu. Na to sve jedan Spaletti i to je to. Mislim da bi Garcia da je ostao uzeo titulu jer Juve igra losije nego proslih sezona,
Iz prostog razloga jer je Garcia bolji strucnjak od Luciana i uz to imao bi Dzeku i Salaha.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 jan 2017, 17:18

@Manuel
2. mjesto majka :D
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2017, 17:23

Denno je napisao/la:@Manuel
2. mjesto majka :D
Pa realno to smo pisali i nakon 5 pobjeda u nizu :mrgreen:
Sta ces takav je zivot nas Romanista :rol: :rol:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 29 jan 2017, 17:41

Urbinato je napisao/la:Roma igra ocajno vec zadnjih 5-6 utakmica. Jedino sto valja u ovoj ekipi igracki su Edin, Radja i Salah koji nije tu. Na to sve jedan Spaletti i to je to. Mislim da bi Garcia da je ostao uzeo titulu jer Juve igra losije nego proslih sezona,
Iz prostog razloga jer je Garcia bolji strucnjak od Luciana i uz to imao bi Dzeku i Salaha.
Netacno da je Garsija bolji strucnjak od Spaletija.
Aljegri, out!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2017, 17:53

Jel ova Roma ikad dala gol nakon kornera, imas Fazia,Dzeka, Manolasa,Rudigera,DeRosia i sl a nikad i ne pokusavaju to iskoristiti

Vermalen katastrofa, ne znam kako je propo ovako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2017, 18:13

kornera niko ne zna ubaciti normalno, nevjerovatno
nema potpisa

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 29 jan 2017, 18:15

Admir_Sa je napisao/la:kornera niko ne zna ubaciti normalno, nevjerovatno
Kad se sjetim da su neki ovdje govorili da Pjanić dok je bio u Romi ne zna izvesti korner :D :crazy:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2017, 18:19

odlican rezultat, keep it up :thumbup:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2017, 20:28

Chinaglia je napisao/la:odlican rezultat, keep it up :thumbup:
Morali smo vas poraz ispostovati :kafa:

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 29 jan 2017, 20:46

VelaHavle je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:Roma igra ocajno vec zadnjih 5-6 utakmica. Jedino sto valja u ovoj ekipi igracki su Edin, Radja i Salah koji nije tu. Na to sve jedan Spaletti i to je to. Mislim da bi Garcia da je ostao uzeo titulu jer Juve igra losije nego proslih sezona,
Netacno da je Garsija bolji strucnjak od Spaletija.
Ovo je prva sezona nakon 3-4 godine da Roma ne igra LP.
I samo zahvaljujuci losoj formi Napolia i ostalih koji pretendiraju na trece mjesto, te odlicnoj formi prvenstveno Dzeke i Salaha Spalletti nije dobio otkaz.
Pa svaka pobjeda im je mrtva guzovaca, bez ideje i vizije i uz to sa monimalnom gol razlikom.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2017, 21:18

Pa i pod Garsijom je Roma vecinu tekmi dobijala 1:0 i 2:1 tako da ti ta konstatcija ne stoji a i ovaj Napoli i generalno liga je jaca nego prije dvije ili tri sezone.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2017, 21:45

Manuel je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:odlican rezultat, keep it up :thumbup:
Morali smo vas poraz ispostovati :kafa:
svaka cast na kolegijalnosti, mozda i niste toliki cigani koliko se smatra da jeste :kafa:
nasima halalim svaki poraz ako je kao sinoc, sve su dali, nije htjela u gol

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2017, 18:52

Gerson i definitivno u Lillu.U pitanju je pozajmica od 5 miliona i jos 13 ako ga budu zadrzali.Cim su dali ove pare za pozajmicu vjerovatno ce ga i kupiti.Ode i on a nije dobio pravu sansu al realno ono sto je odigrao je bas ispod ocekivanja.

Roma i Atalanta su postigli dogovor za cifru između 20 i 22 miliona eura + 3 miliona bonusa.
U transfer će biti uključen neki omladinac koji košta 3 miliona eura kako bi čitava operacija iznosila olo 28 miliona.
Atalanta je htjela Marchizzu, ali Roma smatra da on vrijedi 5 miliona pa se traži drugo ime.Za mene odlicna vijest.Rijec je o fenomenalnom igracu.

Grenier danas trenirao.Zaboravih reci da smo na dobitku sa njim kako god okrenemo.Ako ne zadovolji ide kuci a jos smo ga doveli za sicu.Mogao bi ovo biti odlican transfer.

Manolas nezadovoljan sto juce nije igrao.Luciano je dao preglupo objasnjenje zasto nije igrao pa je bolje ga ne prenositi a mnogi klubovi ga zele kupiti tako da me ne bi cudilo da jos veceras ode u Englesku ili mozda Inter.

Paredesa je htio Juve al srecom Luciano je to sprijecio mada ovdje jos nije sve gotovo.Haos u zadnjim danima mercata sto se tice Rome.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2017, 19:51

daj ba da cujemo objasnjenje :kafa:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2017, 22:12

Spalletti: " Nismo demonstrirali karakter i zrelost iako smo izgubili preokretom u drugom poluvremenu, zadovoljniji sam drugim nego prvim poluvremenom. U drugih 45. minuta stvorili smo neke šanse i uspostavili balans na sredini terena. Zašto sam ubacio Vermaelena, jednostavno na lijevog stopera sam stavio fudbalera koji se služi lijevom nogom, Manolasu je to slabija noga. Ipak Vermaelen nije bilo ko :urnebes:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 30 jan 2017, 22:14

Jel nakon ove utakmice bio ili ipak nije zadovoljan sa Džekom?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2017, 22:17

Bio je zadovoljan,jedan od rijetkih uz Radju koji uvijek odradi svoj dio posla.Njegovo je da zabija a on to radi.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2017, 09:50

prevelika euforija se digla iako smo svi bili svjesni limita ovog rostera i onda dodjes ovdje i procitas pojedine postove kao da smo ne znam sta. vjerujte da me vise iznervirao ulazak na forum i pojedini komentari 'nasih' formusa sto ovdje sto tamo na temi serie a (pogotovo) nego sama utakmica pa sam si zato i dao dan dva prije nego se vratim i komentarisem :D

uglavnom, obzirom da smo usli slabije u 2017. godinu u smislu same igre i kreacije, negdje smo morali popustiti i implodirati pod pritiskom kojeg smo kao i uvijek sami sebi stvorili. sampdorija je bila idealna za to jer bili su zedni osvete nakon onih 4:0 na olimpicu, a i da se ne lazemo - vjerujem da smo cim smo vidjeli vermaelena u prvih 11 svi pomislili isto i halali se sa bodovima tj barem ja jesam.

samim tim o utakmici ne bih previse, ali dok sam tu brzo cu izdvojiti higlighte naseg 5. najplacenijeg igraca:

- crveni protiv porta u gostima u trenucima kada smo vodili i rastavljali ih na proste faktore
- kiks protiv cagliarija kod drugog gole (zajedno sa fazijem) kada smo vodili 2:0, a zavrsilo je 2:2
- povreda salaha na treningu nakon koje ovaj jos uvijek nije isti igrac
- simultanka protiv sampdorije gdje je direktan krivac za jedan i sukrivac za drugi gol

isus je startao 4 utakmice ove godine, imali smo 4 clean sheeta. vermaelen je startao jednu i primili smo 3 gola. slucajnost?

:salut:

kessie je prvo pojacanje koje sam doveo na menadzeru tako da apsolutno podrzavam ovaj transfer :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.