Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Lever

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Bayer će biti hit ove godine, ko BVB prije dvije sezone.
Da ne znam kako sad igraju ja ne vjerujem u njih. U martu ce da cucnu.rikimo je napisao/la:Bayer će biti hit ove godine, ko BVB prije dvije sezone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon imaju glavu i rep.
Doveli su dobrog i ambicioznog trenera koji je u Salzburgu radio odlicno a evo vidimo da to isto radi i u Leverkusenu.
Doveli su dobrog i ambicioznog trenera koji je u Salzburgu radio odlicno a evo vidimo da to isto radi i u Leverkusenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav bi to bio dobitak za Bubdesligurikimo je napisao/la:Bayer će biti hit ove godine, ko BVB prije dvije sezone.
Inace,ovo je treca utakmica u nizu u kojoj daju gol iz prvog suta
Na ovaj presing teško će se davati odgovor. Ovo je vrh.
Imaju sve za jednu uspješnu sezonu:
- sjajan spoj mladih talenata i nekoliko rutinera
- genijalnog trenera koji je Bielsa u nastanku (vidi ga kako se trese uz liniju, živi utakmicu 100%)
Imaju sve za jednu uspješnu sezonu:
- sjajan spoj mladih talenata i nekoliko rutinera
- genijalnog trenera koji je Bielsa u nastanku (vidi ga kako se trese uz liniju, živi utakmicu 100%)
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ovo je stvarno ludacki presing. Vidjet ćemo dokle ce izdrzati ali mislim da niko normalan ne može igrati ovako visok tempo cijelu sezonu.rikimo je napisao/la:Na ovaj presing teško će se davati odgovor.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Drugu godinu zaredom 4 predstavnika u grupnoj fazi LP. Da Bog da ko prošle sezone opet bila 4 i u osmini finala.
A o dalje naravno.....
Leverkusen igra sjajan fudbal, kao što rekoh neki dan, vidi se pečat i rukopis trenera Schmidta.
Samo se i ja jedino još pitam da li će oni ovakav tempo moći izdržati cijelu sezonu. ALi u svakom slučaju dugo bi mogli biti i na vrhu konkurentni. Bit će uzbudljivo...
Leverkusen igra sjajan fudbal, kao što rekoh neki dan, vidi se pečat i rukopis trenera Schmidta.
Samo se i ja jedino još pitam da li će oni ovakav tempo moći izdržati cijelu sezonu. ALi u svakom slučaju dugo bi mogli biti i na vrhu konkurentni. Bit će uzbudljivo...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Onako na prvu,svi Bundesligasi bi trebali(morali) proci u 1/8 finala.
Bayer se izvukao iako mu je prijetila grupa smrti, šteta pa su dobili Monaca kada je bilo mnogo slabijih timova (igrački) iz četvrtog šešira.
Svi mogu proći, tako da se nadam da će opet u top šesnaest biti četiri ekipe iz Bundeslige.
Svi mogu proći, tako da se nadam da će opet u top šesnaest biti četiri ekipe iz Bundeslige.
Uvijek sam želio najjaču grupu (u uporedbi sa ostalim njemačkim ekipama) jer je nekako očekivano da će Bayern najviše pokazati i samim tim opravdati svoju ulogu. Kao veliki fan Bundeslige pomno pratim i ostale ekipe i sa današnjim žrijebom mogu biti zadovoljni.
Dortmund, kao druga snaga BuLija, ne bi trebala imati (pre)velikih problema. Grupu S04 neki podsmjehuju i zavide londonskom Čelskiju na fortuni, no mislim da će tu biti svašta. Barem u borbi za drugo mjesto.
Leverkusen, ekipa koja nekima nikad neće biti simpatična i koja će biti vazda cvajte ziga u ovih par utakmica plijeni pažnju. Grupa im je mogla biti idealna da se nije desio Monaco. Ovako to izgleda dosta ujednačajnije i samim tim neizvjesnije.
Raspored kod mnogih nije loš i to je razlog više da vjerujemo u prolazak svih ekipa u naredni krug.
Dortmund, kao druga snaga BuLija, ne bi trebala imati (pre)velikih problema. Grupu S04 neki podsmjehuju i zavide londonskom Čelskiju na fortuni, no mislim da će tu biti svašta. Barem u borbi za drugo mjesto.
Leverkusen, ekipa koja nekima nikad neće biti simpatična i koja će biti vazda cvajte ziga u ovih par utakmica plijeni pažnju. Grupa im je mogla biti idealna da se nije desio Monaco. Ovako to izgleda dosta ujednačajnije i samim tim neizvjesnije.
Raspored kod mnogih nije loš i to je razlog više da vjerujemo u prolazak svih ekipa u naredni krug.
Vom Jäger zum Gejagten
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po onom što je 'kusen pokazao zasad i po onome što je Monaco odigrao, a gledao sam i jedne i druge, apotekari nemaju nikakvog razloga za strah, a pogotovo jer i Falcao po svemu sudeći ide iz Kneževine 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Monaco je ekipa bez glave i repa, kupovalo se sve i svašta, a doveo se trener koji nije dorastao tom poslu.
Bolje za Bayer da se što ranije susretnu.
Bolje za Bayer da se što ranije susretnu.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Drugovi jel istina ovo da golman u NJemackoj mora imati potrebnu visinu da bi branio ?? ili je to samo suplja prica ??
Naravno da je glupost....GracanicaAA je napisao/la:Drugovi jel istina ovo da golman u NJemackoj mora imati potrebnu visinu da bi branio ?? ili je to samo suplja prica ??
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dolazak Kagawe za Bundesligu bi bio jako pozitivan.
Igrački su timovi napravili veliki napredak, tako da očekujem pozitivne stvari u Evropi. Bundesliga, malo po malo napreduje, odličan posao su napravile mnoge ekipe.
Igrački su timovi napravili veliki napredak, tako da očekujem pozitivne stvari u Evropi. Bundesliga, malo po malo napreduje, odličan posao su napravile mnoge ekipe.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kalou vrlo blizu Herthe. 
Nevjerovatno koliko dobrih transfera ovog ljeta kada su Bundesligasi u pitanju.
Jos sad kad se Kagawa vrati u BvB.
Nevjerovatno koliko dobrih transfera ovog ljeta kada su Bundesligasi u pitanju.
Jos sad kad se Kagawa vrati u BvB.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na danasnjem zrijebu grupne faze LE, Gladbach je dobio grupu po mjeri i sve osim prolaza dalje bio bi neuspjeh, dok je grupa u koju je upao Wolfsburg moze nazvati i grupom smrti, no smatram da Wolfsburg moze proci dalje ukoliko ovo takmicenje shvate ozbiljno, jer Lille nije toliko jak kao prethodnih sezona i tu ocekujem borbu sa Evertonom za prvu poziciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kalou, Stocker pa i Heitinga su top transferi. Hertha je napravila veliki posao i može se reći da su uz Bayern, BVB i HSV uradili najviše na transfer tržištu ovog ljeta. I ostala Herthina pojačanja su interesantna, moguće da su čak i sa Schieberom pogodili. A eto izgleda da bi Hertha možda mogla još nekog dovesti. Izgleda da je još 5 miliona eura za transfere na raspolaganju. Spominje se napadač Alan iz RB Salzburga, a isto tako ima špekulacija da je berlinski klub zainteresovan i za Holtbyja, za kojeg interes pokazuje i HSV.Omerbavarac je napisao/la:Kalou vrlo blizu Herthe.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto Kalou je prosao preglede i postace novi igrac Herthe koja je ovaj prelazni rok odradila fenomenalno.
Ocekivao sam od Vukova da mozda dovedu Bkelokoscanina ali su ocigledno oni bili isuvise inferiorni no to ne znaci da do kraja prelaznog roka me ocekujem od njih neki zanimljiv transfer.
Kagawa je isto novi stari igrac BvB-a sto je vrlo pametan potez.
Otvaranje drugog kola nije moglo bolje poceti barem za one koji zele da gledaju golijadu.
Augsburg se cuvao za zadnjih 10 minuta ali je nogomet takva igra da zahtijeva borbu svih 90 minuta. Dortmund je svakako dosao do zasluzene pobjede iako su na kraju itekako strepili.
Ocekivao sam od Vukova da mozda dovedu Bkelokoscanina ali su ocigledno oni bili isuvise inferiorni no to ne znaci da do kraja prelaznog roka me ocekujem od njih neki zanimljiv transfer.
Kagawa je isto novi stari igrac BvB-a sto je vrlo pametan potez.
Otvaranje drugog kola nije moglo bolje poceti barem za one koji zele da gledaju golijadu.
Augsburg se cuvao za zadnjih 10 minuta ali je nogomet takva igra da zahtijeva borbu svih 90 minuta. Dortmund je svakako dosao do zasluzene pobjede iako su na kraju itekako strepili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.