Virtu4l je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ne ne, sam protiv svih ili si budala ili nisi upravu, pa nek' se skonta šta je

Ja dokumentujem sve što napišem, foto, video...
Je li ga Nasri napravio magarcem? Jeste
Je li nas koštao plasmana na EURO? Jeste
Je li ga Emenike otresao kao krme masnu krpu? Jeste
Je li skrivio 6 penala? Jeste
Je li uvijek neka frka oko njega? Jeste
Veoma jednostavno, pa ti skontaj ko je u pravu. Spinove o taktikama, bekovima, prekršajima van 16erca ili eventualne prekršaje ne priznajem, jer to su slamke očajnika.
Ne vrijedi se raspravljati sa ljudima kojima je bojenje kose u plavo zutu dokaz patriotizma, a ex kapiten da je covjek izvinuo bi se za Nasrija i za Emenikea, onakvo otresanje se ne vidja cesto ni na seoskim tekmama.
Bez obzira na taktiku da te neko otrese onako i bukvalno prodje preko tebe nema ni u snovima, posebno jer se radnja desava na SP u najvaznijoj tekmi gdje su se kapitenu svezale noge.
Nasri je prica za sebe, onakvu glupost ne pravi ni junior, 100 puta sam rekao, trebao je loptu nabiti na ajfelov toranj i time unijeti nervozu kod francuza, a ne on se nasao praviti pametan.
Dodaj i Jorgensena, njemu je pobjegao i zabio taj gol i tu snosi dio krivice. Dodaj i crveni karton koji je Papac dobio mjesto njega, dodaj i penal protiv Madjarske kada je rukom skinuo loptu onako kaubojski, ma uostalom duga je lista svih kikseva i definitivno se nije trebao vracati protiv Izraela i nema sta vise traziti u repki.
Imamo Bicu, Sunju, Zuku, Ogija mladje ljude na kojima ce ostati repka.
Ako si rekao zbogom ne vracaj se vise!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921