Nemoj onda da seres o njemu kad pojma nemastuzlak1987 je napisao/la:Svi oni koji su i danas tu, a dobili pozicije pri komitetu za normalizaciju. A uz sve to nisu imali nikakve veze sa fudbalom do tada. Vratio nam je reprezentaciju svaka mu cast i uvalio lopove u savez koji stavljaju pod tepih Trebinje, punca, Bandovica, Neretljaka.svrakino1921 je napisao/la:Po imenu i prezimenu koji su to ljudi koje je on uvalio u saveztuzlak1987 je napisao/la:Mediji kada je nesto na stetu Slobode i Tuzle - jedna vijest.
Mediji kada je nesto na stetu Osima i Sarajeva - 3 dana kmecanja.
Veliki je udarac ovo na drzavu, na covjeka koji je osvajao kup Jugoslavije sa Partizanom kada su Arkanovci vec ocistili etnicki Semberiju, a protjerano pola Podrinja, a onda se kao veliki patriota vratio u BIH 18 godina kasnije da uvali Sarajevske sibicare u Fudbalski savez.
Kada se moglo trenirati bila prica nisam ja Bosanac ja sam Jugoslaven, a kada se ne moze trenirat onda hajde Bosanac sam, daj da poslozim FS, da uvalim sina u reprezentaciju, da mu se kupi koja titula BIH.
To jugosloven je rekao Hrvatskom savezu
Trebinje-u isto vrijeme ste vi igrali u Istocnom Sarajevu i niste pigledali na gol protivnika
Sad dali niste znali ili smjeli to vi znate
Mislim da je o tome govorio vas Secerbegovic
Mogli ste izgubit 1:0
Niste smjeli 2:0
Hajd ti meni objasni zasto niste izgubili 3:0 ili 4:0
Sta se desava kad ste primili 2 gol
Sto o tome ne pricate