Kvalifikacije za SP 2018.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Isto tako bilo bi zanimljivo s pobjedom Engleza uz pobjede Slovenije i Škotske
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Crna Gora - Rumunija moguca sva tri znaka... Malu prednost dajem Crnogorcima. No pitanje je umiju li diktirati igru, preuzeti inicijativu protiv malo jace reprezentacije. U Rumuniji i Danskoj su uzeli 4 boda na bunker i kontre. Adut Crne Gore veceras su Jovetic i prekidi...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
crnogorci imaju dosta varijacia u igri u ovim kvalama, sa rumunima u gostima jedva remi, onda oderu kazahstan kući, preslušaju dance u gostima, onda dobijenu utakmicu u armeniji izgube (isto kao mi protiv Kipra), umalo X izvuku sa poljacima po Goricom, sada su dobro odigrali u kazahstanu, sigurna igra i ja iskreno očekujem kec večeras, plus što treba očekivati stadion pod Goricum pun navijačaMirko je napisao/la:Crna Gora - Rumunija moguca sva tri znaka... Malu prednost dajem Crnogorcima. No pitanje je umiju li diktirati igru, preuzeti inicijativu protiv malo jace reprezentacije. U Rumuniji i Danskoj su uzeli 4 boda na bunker i kontre. Adut Crne Gore veceras su Jovetic i prekidi...
jesil ti pogledao rezultate luksemburga u ovom kvalifikacijama, i kakve su tekme odigrali. ovo su njihove najbolje kvalifikacije ikad. odigrali su maestralu tekmu u bugarskoj, dobili bjeloruse kući i igrali nerješeno u borisovu, i sada kao kruna ovo protiv francuske. mislim da ih osim holanđana niko nije nabio, sve su tekme bile do pola drugog jako knap. elem vidjećemo kako će ih švedi riješiti ....sljivo je napisao/la:Neriješeno Fra sa Luxom je čisti zakon velikih brojeva, u narednih 100 tekmi će opet Lux u stotoj uzet bod. U Švica je sa Hitzfeldom još i izgubila. Jednostavno desi se.
ja mislim, da osim italije naravno, nema reprezentacije u potencijalnom baražu koju bi mi teže dobili nego švicu. to je disciplinovani fizički fudbal koji nama ne odgovara ni 1%.Sheyi je napisao/la:Zanimljivo da bi Švicarci mogli u posljednje kolo ući sa 9-0-0 i onda idu Portugalu, tamo izgube, odu u baraž, dobiju nas i mi ih ovakvi traljavi izbacimo.
A kakav god Luksemburg bio, ovdje je rijec o Francuskoj. Takav potencijal imaju, igraci im idu za 100+mil i ne mogu dobiti Lux. Vec sam jucer rekao sta je problem pa necu da se ponavljam.
Slozio bih se s onom izjavom da danas svako zna igrati nogomet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma naravno! svi osim nasharden je napisao/la:A kakav god Luksemburg bio, ovdje je rijec o Francuskoj. Takav potencijal imaju, igraci im idu za 100+mil i ne mogu dobiti Lux. Vec sam jucer rekao sta je problem pa necu da se ponavljam.
ali bez zezanja, to sinoć je pokazalo zašto francuzi neće biti svjetski prvaci dogodine pored svih tih silnih imena. oni nemaju konstantnosti i nemaju pravog i istinskog (bijelog) vođu. oni su sa platinijem i zidanom osvajali, bez njih puše!
27. oktobar 1971. / kvalifikacije za EP / Titograd: vicesampion Evrope Jugoslavija - Luksemburg 0:0harden je napisao/la:Slozio bih se s onom izjavom da danas svako zna igrati nogomet.
Znamo mi ali zna i Kiparjestamaji je napisao/la: ma naravno! svi osim nas![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
to je bila zadnja nebitna tekma u kvalifikacijama, mislim da smo je odigrali sa trećim timom. bilo je negdje na ovom forumu priče o toj tekmiMirko je napisao/la:27. oktobar 1971. / kvalifikacije za EP / Titograd: vicesampion Evrope Jugoslavija - Luksemburg 0:0harden je napisao/la:Slozio bih se s onom izjavom da danas svako zna igrati nogomet.
Al' se u jugoslovenskoj javnosti 70-ih i 80-ih dugo pamtila kao opomena... U kvalifikacijama za Spaniju 82. smo ih lagano ''odradili'', ali za Meksiko 86. je slijedilo nezaboravno mucenje i promasivanje...jestamaji je napisao/la:to je bila zadnja nebitna tekma u kvalifikacijama, mislim da smo je odigrali sa trećim timom. bilo je negdje na ovom forumu priče o toj tekmiMirko je napisao/la:27. oktobar 1971. / kvalifikacije za EP / Titograd: vicesampion Evrope Jugoslavija - Luksemburg 0:0harden je napisao/la:Slozio bih se s onom izjavom da danas svako zna igrati nogomet.
1971. smo igrali u skoro pa najjacem sastavu! Dujkovic - Rajkovic, Stepanovic, Pavlovic, Paunovic, Holcer, Petkovic, Oblak, Bukal, Acimovic, Bjekovic... Nedostajao jedino Dzaja...
I kuci protiv Holandije su odigrali odlicnu utakmicu, presudio je samo individualni kvalitet Holandjana koji je dosao do izrazaja u 2-3 situacije.jestamaji je napisao/la:jesil ti pogledao rezultate luksemburga u ovom kvalifikacijama, i kakve su tekme odigrali. ovo su njihove najbolje kvalifikacije ikad. odigrali su maestralu tekmu u bugarskoj, dobili bjeloruse kući i igrali nerješeno u borisovu, i sada kao kruna ovo protiv francuske. mislim da ih osim holanđana niko nije nabio, sve su tekme bile do pola drugog jako knap. elem vidjećemo kako će ih švedi riješiti ....sljivo je napisao/la:Neriješeno Fra sa Luxom je čisti zakon velikih brojeva, u narednih 100 tekmi će opet Lux u stotoj uzet bod. U Švica je sa Hitzfeldom još i izgubila. Jednostavno desi se.
ja mislim, da osim italije naravno, nema reprezentacije u potencijalnom baražu koju bi mi teže dobili nego švicu. to je disciplinovani fizički fudbal koji nama ne odgovara ni 1%.Sheyi je napisao/la:Zanimljivo da bi Švicarci mogli u posljednje kolo ući sa 9-0-0 i onda idu Portugalu, tamo izgube, odu u baraž, dobiju nas i mi ih ovakvi traljavi izbacimo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fudbal u Luksemburgu je vec 5-6 godina u zamahu...
Reprezentacija im nije vise topovska hrana...
Klubovi su im stizali do plej-ofa evrokupova, izbacivali Salcburga, Rendzerse...
Medjutim zlatno doba im ostaje prva polovina 60-ih kada su dolazili do 1/4 finala Kupa evropskih nacija, tukli Euzebiov Portugal 4:2, imali nekoliko top-igraca pod ugovorom u Francuskoj...
Reprezentacija im nije vise topovska hrana...
Klubovi su im stizali do plej-ofa evrokupova, izbacivali Salcburga, Rendzerse...
Medjutim zlatno doba im ostaje prva polovina 60-ih kada su dolazili do 1/4 finala Kupa evropskih nacija, tukli Euzebiov Portugal 4:2, imali nekoliko top-igraca pod ugovorom u Francuskoj...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Raspucao se San Marino, ovo im je vec tri gol u gostima u posljednjih 16 godina
Don't believe the hype.
Sta veceras gledati braco? 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nigeriji dobar bod u Kamerunu, 90% su u Rusiji
LeBron James
Satraše mi Engleze.
Kako im lijepo izgleda tribina s ovim zastavama. Nije kao u nas, s onim čaršafima i posteljinama.
Zadnja izmjena: High, dana/u 04 sep 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledam Svabe i NorvezaneSheyi je napisao/la:Sta veceras gledati braco?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- MysticAladin
- Kontakt:
Ozil maestro.. Njega samo treba znat iskoristit, a Wenger to ne zna
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Protiv poluamatera. Glavni krivac sto nisu evropski prvaci je Ozil. Na SPu se se jedva provukli i pored toga sto su imali daleko najbolju ekipu jer je Low uporan s guranjem Ozila. U Rusiji ocekujem krah ako on bude igrao.MysticAladin je napisao/la:Ozil maestro.. Njega samo treba znat iskoristit, a Wenger to ne zna
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.