..JOŠ UVIJEK ISTA PJESMA ŽELJO **** sarajeva...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:....a godine prolaze i nista se ne mjenjaaa.....Neandertalac je napisao/la:...i moj je dedo pjev`o ti se Sarajevo yebi...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:od 46te postoji ovaj derbi.....
osmi-tri zajebancije ha haLakoste je napisao/la:30?
Na kojoj ste te utakmici i kojeg datuma prije 30 godina digli trans manijaci?
Hvala.
Ok ako ces prihvatiti odgovor. Bila je grupa Joint Union koja je pratila istoimeni i dan danas Željezničar. To su bili Manijaci i tako se i dan danas zovemo!To isto mi kazem koje godine je sarajevo nastalo nije 1946 to je Torpedo. Nije pisalo sarajevo. A stas ocekivati od koji nemaju sta reci za brojnost,titule,dominaciju,trofeje,najboljeg igraca repke ili trenera najtrofjenijeg lige nego nesto kao pricati. Kad smo vec kod Torpeda=Sarajeva evo jedan stari dobri rezultat.uNbx je napisao/la:Sasvim legitimno pitanje. Tajanstveni, tajanstveni Željkan.
grbavicka je napisao/la:za igora kristica, ovo je 133. zvanicni derbi, 113. prvenstveni i 50. premijerligaski!!!
znam da citas, pa da se ne obrukas bezveze opet pred kamerama...
grbavicka je napisao/la:za igora kristica, ovo je 133. zvanicni derbi, 113. prvenstveni i 50. premijerligaski!!!
i kladim se opet da ce pogrijesitiBernardBarnjak je napisao/la:grbavicka je napisao/la:za igora kristica, ovo je 133. zvanicni derbi, 113. prvenstveni i 50. premijerligaski!!!
Tako je kolega. Da ne bude poslije, nije se znalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.