Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Ponos Torina » 21 nov 2009, 00:03

zmal je napisao/la:Imam pitanje za ove sto hoce da ciro ode, KO CE BIRATI DRUGOG TRENERA ?

Bira ce ga koga je birao do sada nazalost.

Ja bi volio da se napravi jedna stvar da se u opticam uzme 20 trenera i da se sa njima razgovara naravno koji zele da treniraju BIH i onda da narod odluci pozivima na telefonski broj,naravno svaki kandidat ce imati svoj broj,koji dobije najvise glasova neka bude selektor ali naravno to se nikad nece desiti,NAROD NIKADA NECE BIRATI,Narod u ovoj ZEMLJI SE NISTA NEPITA!!!

Propali smo nacisto jer opet ovisimo o majmunima(nebi da vrijedzam zivotinje)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 21 nov 2009, 00:06

Ponos Torina je napisao/la:
zmal je napisao/la:Imam pitanje za ove sto hoce da ciro ode, KO CE BIRATI DRUGOG TRENERA ?

Ja bi volio da se napravi jedna stvar da se u opticam uzme 20 trenera i da se sa njima razgovara naravno koji zele da treniraju BIH i onda da narod odluci pozivima na telefonski broj,naravno svaki kandidat ce imati svoj broj,koji dobije najvise glasova neka bude selektor ali naravno to se nikad nece desiti,NAROD NIKADA NECE BIRATI,Narod u ovoj ZEMLJI SE NISTA NEPITA!!!

BIRAT CE GA HAMDIJA ABDIC TIGAR IZ CUZE :D ZALOSNO ALI ISTINITO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2009, 00:07

bistrikboy je napisao/la:Ćiro dobija otkaz!

Kako saznaje naš portal, šef državne nogometne selekcije Miroslav Ćiro Blažević neće dobiti podršku čelnih ljudi NSBiH i male su šanse da ostane na klupi „zmajeva“. Ovo nam je potvrdio jedan od članova Izvršnog odbora krovne kuće bh. nogometa, koji nas je zamolio da mu ne otkrivamo identitet (ime poznato redakciji), jer kako kaže, ne želi „biti prvi koji će sa takvom informacijom izaći u javnost“.

Naime, apostrofirano je da se selektoru bh. nacionalne vrste zamjera što je „flertovao“ sa pojedinim klubovima i dogovarao angažman u trenucima kada se naša reprezentacija borila za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Napomenuto je da su rezultati naše nogometne reprezentacije odlični i da to nije uzrok ovakvog scenarija. Tražili smo odmah i komentar selektora Blaževića, ali je bio nedostupan. Ugovor koji je selektor nogometne reprezentacije BiH potpisao sa NSBiH ističe u ljeto 2010. godine.
Popisaj novinare. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 21 nov 2009, 00:11

Ćiro **** :!: :!:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 nov 2009, 00:17

Dok vam je valjo govorili ste Ciro majstore
a sad dok vam ne valja CIRO P.EDERU :x
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 nov 2009, 00:18

zorz je napisao/la:

BIRAT CE GA HAMDIJA ABDIC TIGAR IZ CUZE :D ZALOSNO ALI ISTINITO
Nabijem ga na onu stvar kakvi nama retardosi sjede na pozicijama to je nevjerovatno.

Ja bi ga u OZ posla,da se malo pozabave s njim naravno sa cijelim savezom..

Meni je Ciro valjao i volio bi da ostane,jer ako se selektor opet promjeni ode sve u pm sve ono sto se stvaralo ove kvalifikacije,to je ono sto savez zeli i radi sve ove godine zato i neidemo na velika takmicenja,to planski rade sa dosta uspjeha.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 nov 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 21 nov 2009, 00:18

:lol:

Pa to vam je demokratija i sloboda. Narod kao ima sva prava, uziva u slobodama ali to je samo mazanje ociju. U demokratiji velika riba jede malu, narod se nikad nizasto nece pitati nit je se pitao. Narodu se preko medija koji su najjace oruzje od svih objasni sta i kako da misli, a narod naravno to poslusa. Nije da poslusa, nego jednostavno bude programiran !

Isto sto niko za Obamu nije znao do prije godinu i kusur dana, a za kratki period mediji su od njega napravili ikonu, tako da je pobjedio protiv mnogo poznatijih i boljih politicara. Sad je tu gdje jeste !

Nasi politicari, funkcioneri u savezu, mediji itd...su male mace za ove na Zapadu. A oni su nam kao uzor :mrgreen: , ne znate sta vas ceka.Jer da znate napravili biste odmah revoluciju i vratili socijalizam :mrgreen:,diktatora nekog postavili i uzivali :D !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 21 nov 2009, 00:22

ciro nije svetac to svi znaju ali se mora priznati da je napravio jedno jedinstvo u reprezentaciji kojeg prije nije bilo..imao je on i gresaka i svega ali istina kad se pogleda koga smo dobili u barazu odmah se znalo da ispadamo...ma znalo se dok su odlucili da ce postojiati nosioci baraza

da smo igrali i bolje protiv portugala bilo bi nam isto kao i irskoj

speed_40
Kontakt:

Post Postao/la speed_40 » 21 nov 2009, 00:31

Sada je najlakse,po ciri udariti,treba tu gamad iz fudbalskog saveza najuriti....izbaciti za sva vremena.Citam u ova zadnja dva dana sta se sve pise po forumu,pa treba biti prije svega objektivan.Nismo mi Brazil,nemamo mi nasa repka 100 kvalitetnih igraca,pa da mozemo mjenjati.Jedva smo krpili repku i kroz ove zadnje kvalifikacije za J.A.R.Na kraju krajeva ,sve i da smo dobili Portugal u prvoj tekmi u Lisabonu,i da smo u zenici poveli Portugal bi opet bio ta ekipa koja bi otisla na svjetsko,Sve je to bilo vec unaprjed izrezirano od strane FIFA I UEFA,pa znate li ljudi koji se tu novac obrce,A MI SMO SKROMNA I POSTENA JEDNA MALA ZEMLJA,KOJU VELIKI NE ZELE DA VIDE NA NAJVECOJ SMOTRI FUDBALA TJ. SVJETSKOG PRVENSTVA.ZATO GLAVU GORE I PODRZIMO NASEG I VASEG SELEKTORA CIRU BLAZEVICA, I NASE ZMAJEVE DZEKU I,IBISEVICA,SALIHOVICA,PJANICA.KAPITENA SPAHICA,HASAGICA,NADAREVICA,BAJRAMOVICA,JAHICA,MUSLIMOVICA,MEDUNJANINA,BEGOVICA,SUPICA,ZAHVALITI SE MURATOVICU I RAHIMICU.NAMJERNO SAM IZOSTAVIO MISKETA,O NJEMU JE SVE VEC ISPRICANO MOZAK REPKE,BEZ NJEGA NISTA NIJE ISTO TO SE VIDJELO I U ZENICI KADA GA NIJE BILO NA TERENU,I KADA SAM PROCITAO DA ZA NJEGA NIJE BILO MJESTA U SVECANOJ LOZI,OSTAO SAM BEZ RJECI ON KOJI JE TOLIKO ZADUZIO REPKU I NOGOMETNI SAVEZ DAVAO JE SVOJ MAKSIMUM ,SRCE JE OSTAVLJAO NA TERENU, I DA MU SE TAKO VRACA SRAMOTA SRAMOTA.JOS ZA KRAJ I SAM ULAZAK U BARAZ ZA NAS JE USPJEH,NIKAKO NEMOGU ZABORAVITI SVA TA ZBIVANJA U ISCEKIVANJU UTAKMICA PROTIV PORTUGALA TU EUFORIJU.TAJ NAS NAPACENI BOSANKI I HERCOGOVACKI NAROD,KOJI SU ZABORAVILI ZA SVE NEDACE,ZA GLAD ZA NEZAPOSLENOST.SVE OCI SU BILE UPRETE U NASE ZMAJEVE I NASEG SELEKTORA CIRU BLAZEVICA,JA LICNO SAM SE KROZ SVE OVE KVALIFIKACIJE I KROZ OVE DVIJE UTAKMICE BARAZA OSJECAO PONOSNO STO SAM BOSANAC.I SADA SE NASLA DZUBRAD I GAMAD DA PLJUJU PO CIRI,TREBA I ZASLUZIO JE DA MU SE UKAZE I DRUGA PRILIKA,JER NAGODINU POCINJU KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO,A AKO CIRO OSTANE SIGURAN SAM 100%DA CE ODVESTI NASU REPKU NA EVROPSKO U UKRAJINU I POLJSKU.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 21 nov 2009, 00:37

speed_40 je napisao/la:Sada je najlakse,po ciri udariti,treba tu gamad iz fudbalskog saveza najuriti....izbaciti za sva vremena.Citam u ova zadnja dva dana sta se sve pise po forumu,pa treba biti prije svega objektivan.Nismo mi Brazil,nemamo mi nasa repka 100 kvalitetnih igraca,pa da mozemo mjenjati.Jedva smo krpili repku i kroz ove zadnje kvalifikacije za J.A.R.Na kraju krajeva ,sve i da smo dobili Portugal u prvoj tekmi u Lisabonu,i da smo u zenici poveli Portugal bi opet bio ta ekipa koja bi otisla na svjetsko,Sve je to bilo vec unaprjed izrezirano od strane FIFA I UEFA,pa znate li ljudi koji se tu novac obrce,A MI SMO SKROMNA I POSTENA JEDNA MALA ZEMLJA,KOJU VELIKI NE ZELE DA VIDE NA NAJVECOJ SMOTRI FUDBALA TJ. SVJETSKOG PRVENSTVA.ZATO GLAVU GORE I PODRZIMO NASEG I VASEG SELEKTORA CIRU BLAZEVICA, I NASE ZMAJEVE DZEKU I,IBISEVICA,SALIHOVICA,PJANICA.KAPITENA SPAHICA,HASAGICA,NADAREVICA,BAJRAMOVICA,JAHICA,MUSLIMOVICA,MEDUNJANINA,BEGOVICA,SUPICA,ZAHVALITI SE MURATOVICU I RAHIMICU.NAMJERNO SAM IZOSTAVIO MISKETA,O NJEMU JE SVE VEC ISPRICANO MOZAK REPKE,BEZ NJEGA NISTA NIJE ISTO TO SE VIDJELO I U ZENICI KADA GA NIJE BILO NA TERENU,I KADA SAM PROCITAO DA ZA NJEGA NIJE BILO MJESTA U SVECANOJ LOZI,OSTAO SAM BEZ RJECI ON KOJI JE TOLIKO ZADUZIO REPKU I NOGOMETNI SAVEZ DAVAO JE SVOJ MAKSIMUM ,SRCE JE OSTAVLJAO NA TERENU, I DA MU SE TAKO VRACA SRAMOTA SRAMOTA.JOS ZA KRAJ I SAM ULAZAK U BARAZ ZA NAS JE USPJEH,NIKAKO NEMOGU ZABORAVITI SVA TA ZBIVANJA U ISCEKIVANJU UTAKMICA PROTIV PORTUGALA TU EUFORIJU.TAJ NAS NAPACENI BOSANKI I HERCOGOVACKI NAROD,KOJI SU ZABORAVILI ZA SVE NEDACE,ZA GLAD ZA NEZAPOSLENOST.SVE OCI SU BILE UPRETE U NASE ZMAJEVE I NASEG SELEKTORA CIRU BLAZEVICA,JA LICNO SAM SE KROZ SVE OVE KVALIFIKACIJE I KROZ OVE DVIJE UTAKMICE BARAZA OSJECAO PONOSNO STO SAM BOSANAC.I SADA SE NASLA DZUBRAD I GAMAD DA PLJUJU PO CIRI,TREBA I ZASLUZIO JE DA MU SE UKAZE I DRUGA PRILIKA,JER NAGODINU POCINJU KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO,A AKO CIRO OSTANE SIGURAN SAM 100%DA CE ODVESTI NASU REPKU NA EVROPSKO U UKRAJINU I POLJSKU.
E vidis radi tebe i takvih beskicmenjaka nama se ovo sve desava, treba podrzati ciru a otjerati ove iz saveza, to ti kazes beskicmenjaku jedan, a taj istzi ciro sinoc brani usketa, taj isti ciro veceras kaze da ako miske sutra bude igrao da nas je izdao, e radi tebe i takvih smo mi u kurcu j.ebo te ciro ublehas

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 21 nov 2009, 00:43

Pita se narod ali se Nogometni savez i sav ostali jad u našoj državi rješava se na opštim izborima, jer kad daš mandat nekoj političkoj opciji onda si posredno izabrao i IO saveza i Direktora repke i selektora....A narod ko narod uvijek bira protiv plasmana na Svjetsko i Evropsko prvenstvo i ja više ne krivim ni sudije ni fifu , ni UeFU nego glupi narod koji upravo svojim glasovima spriječava našu repku da ode jednu stepenicu više...

_Energy_
Kontakt:

Post Postao/la _Energy_ » 21 nov 2009, 00:46

dosta psovke...sam sebe degradiras i stavljas sebe na nizi nivo a govoris njemu kao da je beskicmenjak smiri malo.momak je samo rekao svoje misljenje i to se treba postovati a ne tako burno reagovat !!! ciro je mnogo uradio za ovu reprezentaciju to je neupitno,kada smo pobjedjivali svi smo ga dizali u nebo i jedan kiks je bio dovoljan da bi pao na dno.definitvno on to ne zasluzuje. to mozemo vidjeti po njegovoj reakciji poslije poraza od portugala,pa covjek se prepolovio doslovno...bas zbog takvih "primitivaca" ne mozemo ici naprijed.ja sam za to da ciri definitivno treba dati jos jednu sansu koju on sigurno zasluzuje !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2009, 00:52

Uvjek sam govorio da nismo dosli do baraza radi Cire, nego unatoc njemu. Eh sad je pitanje ko ce doc ako on dobije otkaz. Licno bi najvise volio Bajevica, ali vrlo tesko ce se to desit. Bazdarevic bi mozda i mogo preuzet, jer nije zadovoljan u Grenobleu. Tu je i Barbarez naravno koji ce se uvjek spominjat i jednom ce 100% bit selektor. Ne znam, ali ja ne bi nimalo zalio kad bi Ciro otiso.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 21 nov 2009, 00:57

_Energy_ je napisao/la:dosta psovke...sam sebe degradiras i stavljas sebe na nizi nivo a govoris njemu kao da je beskicmenjak smiri malo.momak je samo rekao svoje misljenje i to se treba postovati a ne tako burno reagovat !!! ciro je mnogo uradio za ovu reprezentaciju to je neupitno,kada smo pobjedjivali svi smo ga dizali u nebo i jedan kiks je bio dovoljan da bi pao na dno.definitvno on to ne zasluzuje. to mozemo vidjeti po njegovoj reakciji poslije poraza od portugala,pa covjek se prepolovio doslovno...bas zbog takvih "primitivaca" ne mozemo ici naprijed.ja sam za to da ciri definitivno treba dati jos jednu sansu koju on sigurno zasluzuje !
Ko svim koga je podrzavao, ublehasa nikad u zivotu, zasto bi podrzavao nekoga kome je u zadnjih 11 godina najveci uspjeh ispasti u barazu sa iranom. Njegovih reakcija, pa ebote mis ti kao da si dijete od 15 godina pa padas na cirine reakcije, hmhm kako si dno dotakeo sa tom izjavom i za kraj daj nama svim primitivcima reci sta je ciro uradio za reprezentaciju, sem sto je usketa i bagru ostavio u sedlu te sto je pomogao sinu da proda kojeg igraca i sto se nakon lisabona izivljavao na misketu, ajde molim te nam reci

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2009, 01:01

pinoche je napisao/la:
_Energy_ je napisao/la:dosta psovke...sam sebe degradiras i stavljas sebe na nizi nivo a govoris njemu kao da je beskicmenjak smiri malo.momak je samo rekao svoje misljenje i to se treba postovati a ne tako burno reagovat !!! ciro je mnogo uradio za ovu reprezentaciju to je neupitno,kada smo pobjedjivali svi smo ga dizali u nebo i jedan kiks je bio dovoljan da bi pao na dno.definitvno on to ne zasluzuje. to mozemo vidjeti po njegovoj reakciji poslije poraza od portugala,pa covjek se prepolovio doslovno...bas zbog takvih "primitivaca" ne mozemo ici naprijed.ja sam za to da ciri definitivno treba dati jos jednu sansu koju on sigurno zasluzuje !
Ko svim koga je podrzavao, ublehasa nikad u zivotu, zasto bi podrzavao nekoga kome je u zadnjih 11 godina najveci uspjeh ispasti u barazu sa iranom. Njegovih reakcija, pa ebote mis ti kao da si dijete od 15 godina pa padas na cirine reakcije, hmhm kako si dno dotakeo sa tom izjavom i za kraj daj nama svim primitivcima reci sta je ciro uradio za reprezentaciju, sem sto je usketa i bagru ostavio u sedlu te sto je pomogao sinu da proda kojeg igraca i sto se nakon lisabona izivljavao na misketu, ajde molim te nam reci
Mnogi ljudi pricaju kao da je Ciro napravio ovu repku. A on nijednog novog znacajnog igraca nije doveo ili "pronasao". Pa novinari mu morali preporucit Jahica i Stilica. Muzurovic je taj koji je doveo Dzeku, Ibisevica, Ibricica, Nadarevica i Salihovica u repku. Pod Cirom su se pojavili i Pjanic, Begovic i Medunjanin, ali nije ih Ciro naso. Jedini "njegov" igrac je Supic. To dovoljno govori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_Energy_
Kontakt:

Post Postao/la _Energy_ » 21 nov 2009, 01:04

sta je uradio za reprezentaciju? jel se to salis molim te? pa igraci nikad nisu bilo slozniji,svi disu kao jedan ! a ti me pitas sta je uradio.kada odes na trening repke i kada vidis da spahic dzeku oslovljava " e brate "...sve ti je jasno oni nisu kolege iz reprezentacije oni su braca,sinovi nase BiH..eto sta je ciro uradio..ne znam da li postoji bolji motivator od cire.eto ti jos jedan razlog ;) zelis jos ili je ovo dovoljno?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2009, 01:17

_Energy_ je napisao/la:sta je uradio za reprezentaciju? jel se to salis molim te? pa igraci nikad nisu bilo slozniji,svi disu kao jedan ! a ti me pitas sta je uradio.kada odes na trening repke i kada vidis da spahic dzeku oslovljava " e brate "...sve ti je jasno oni nisu kolege iz reprezentacije oni su braca,sinovi nase BiH..eto sta je ciro uradio..ne znam da li postoji bolji motivator od cire.eto ti jos jedan razlog ;) zelis jos ili je ovo dovoljno?
Dzeko i Spahic i jesu daljna braca.
Naime oni su bliza familija :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 21 nov 2009, 01:19

_Energy_ je napisao/la:sta je uradio za reprezentaciju? jel se to salis molim te? pa igraci nikad nisu bilo slozniji,svi disu kao jedan ! a ti me pitas sta je uradio.kada odes na trening repke i kada vidis da spahic dzeku oslovljava " e brate "...sve ti je jasno oni nisu kolege iz reprezentacije oni su braca,sinovi nase BiH..eto sta je ciro uradio..ne znam da li postoji bolji motivator od cire.eto ti jos jedan razlog ;) zelis jos ili je ovo dovoljno?
:lol:

Normalno da ce imati respekta jedan prema drugom, jer tu su zajedno i imaju isti cilj. A Ciro je taj koji nas je prodao u najvaznijim utakmicama, a prije toga je uveo nemir medju igrace pred te vazne utakmice.

Polako, samo polako sve ce se saznati.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 21 nov 2009, 01:27

Drug pusti suplju, sta je uradio konkretno, dozvolio tebi i takvima da idete na treningem da idete u hotele e serem mu se na to sto je uradio

Ventola
Kontakt:

Post Postao/la Ventola » 21 nov 2009, 01:29

Nije Ciro kriv, krivi smo mi..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.