Ocito je da je vecina spavanac vec...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Moze izvor?Tarik14 je napisao/la:Imamo podrsku iz Egipta : "Spain and Turkey will qualify. I hope Bosnians are not "stupid" enough to think that they can actually qualify".![]()
koji kralj...Principatus je napisao/la:Ma sta nas briga Tarike, ko gdje sta kaze, jer mi smo sebi dovoljni.![]()
Evo vam za dobar san:
nikad joj likova ,, pa 5 igraca fulisVita_Novalis je napisao/la:Nadam se da ce Ciro krenuti sa ovim sastavom:
-----------------------------------------Supic-----------------------------------
Jahic-----------------Nadarevic-----------------------Spahic-----------Hrgovic
---------------------------------------Bajramovic/Rahimic--------------------
Pjanic-------------------------------------------------------------------Ibricic/Salihovic
------------------------------------------Misimovic------------------------------
-----------------------Muslimovic-----------------------------Dzeko------------------
Tarice!!!Principatus je napisao/la:Ma sta nas briga Tarike, ko gdje sta kaze, jer mi smo sebi dovoljni.![]()
Evo vam za dobar san:
Do mene. Automatski sam im svima oduzeo po 6 bodova. Mada će tako i bit' na kraju. Francuzi i Grci će uzet' Farane i Moldavce bez problema. Ako i ne uzmu, opet ekstra. Samo mislim da na onoj prvobitnoj tvojoj tabeli nije uopšte bilo broja bodova.JASC0 je napisao/la: Zašto?
to je trenutno stanje tabele.... Sto znaci da u ovom trenutku tabela drugoplasiranih tako izgleda.
Francuska je dosad samo jedanput igrala sa Farskim ostrvom... isto tako Grčka sa moldavijom... znaci te ekipe jos su pred nama...
TABELA je tacna.
Blago nama jel je FIFA do sada bezbroj puta pokazala da ne voli "male" reprezentacije poput nas.mostar_mo je napisao/la:zanimljivo je da Fifa jos nije odlucila na koji nacin ce biti izvuceni parovi u baražu .., da li ce se dvije jakosne skupine napraviti po trenutnoj Fifa ljestvici , po ljestvici drugoplasiranih reprezentacija tj..po broju osvojenih bodova u grupama ili neće uopšte biti dirigovano izvlacenje ..
ja mislim da to oni ostavljaju prostora za manipulaciju , tj ..ove ¨VELIKE ˝ ..Francuska itd... na kraju ce biti kako njima najvise bude odgovaralo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.