100%, laktašenko nema ovlasti ni za šta pa udara, grize, vrijeđa pa i gnusno laže ali bori se za ono što on misli da je pravedno/ostanak na vlasti radi još više novca u padže. Koliko god to bilo pogrešno opet radi mnogo više nego 95% političara iz ovog entiteta. Teška srca ali to je činjenica.Soldat je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:20Ma može se sve samo treba malo vise borbe od strane naših gov.nara. Jbt onaj dodick i ekipa redovno krše, ruše državu, niko im ništa ne radi ovi naši sve po protokolu hoće. E pa ne moze to tako, s ****.arima moraju i naši malo vise čupat, grist, ujedat, a ne ovako se letargicno postavit!!!
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rusija je u tolikoj mjeri bila na pravoj strani povijesti da je Molotov-Ribbentrop paktom raskomadala Poljsku i jedno vrijeme financirala i održavala Hitlerov režim resursima kako bi ovaj nastavio sa svojim operacijama, o tome koliko su Staljin i komunisti pobili ljudi da ne govorim.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
@Tristan
Ne možeš u isti kontekst stavljat rat iz '14 i' 41. Jos si uzeo da porediš ovaj rat sa ta dva...
To je pokazatelj tvog poznavanja historije.
Ne možeš u isti kontekst stavljat rat iz '14 i' 41. Jos si uzeo da porediš ovaj rat sa ta dva...
To je pokazatelj tvog poznavanja historije.
Ne citirajte ga. Njima je ispran mozak od propagande, gledaja rtrs, pinka i slicne, citaju informer, alo i nauceni su na paralelnu stvarnost. Visedecenijsko ispiranje mozgova se ne moze popraviti tako lako. Meni ih je malo zao, nije ni do njih jbg kad ti neko sistematski ispire mozak.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ako se isplati dobiti ban na nasem forumu opravdavajuci ubijanje ljudi u njihovim domovima, nastavi nam objasnjavati kako je ukrajinu potrebno denacifikovati stranom vojskom.
Upozorenje je finalno.
Zar nije mnogo ljepse i pametnije pricati o sportu?
A u miru svog doma, fino podrzavaj Rusiju u Ukrajini, kukaj na Amerikance, sjeti se kosovskog boja... sta god volis
Bili su na pravoj strani historije. Čak su potpisali pakt o nenapadanju sa Njemačkom i pustili hitleru da razori poljsku.JohnCleese je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:23Da li je i danas u Ukrajini na pravoj strani?
-
- Kontakt:
Drzava Kosovo! A ove nase nesposobnjakovice i lopove nabijem na kitu. Steta sto Becirovic nije onomad pobijedio Dzaferovica. Bio bi mnogo bolji predsjednik i prozivao bi zapad sigurno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mislim da je mnogo korisnije nekome mijenjati misljenje kroz adekvatnu komunikaciju nego stavljati pod tepih. Sve dok je u granicama normalnosti zalazem se da ne banuje se niko, ali svakako ti si sef.
Ne kontam sto odmah cetnik,iznosi lik svoje misljenje.
Ehhh da smo mi 92,93 imali podrsku svijeta kao sad Ukrajinci.Daju im oruzje,hranu itd itd ukidaju rusima sve zivo.A nama bacali istekli ikar i uveli embargo na naoruzanje ahahahaha...rusi su trenutno protiv citavog svijeta ne znam kako mogu biti na pravoj strani...oni su sad nacisticka Njemacka koja napada druge suverene nezavisne zemlje i prijeti svima.
Ehhh da smo mi 92,93 imali podrsku svijeta kao sad Ukrajinci.Daju im oruzje,hranu itd itd ukidaju rusima sve zivo.A nama bacali istekli ikar i uveli embargo na naoruzanje ahahahaha...rusi su trenutno protiv citavog svijeta ne znam kako mogu biti na pravoj strani...oni su sad nacisticka Njemacka koja napada druge suverene nezavisne zemlje i prijeti svima.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Covjek je hladno NATO i EU izjednacio sa nacistima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tesko mi je to priznati, ali Bosnje su sami sebi pucali u koljena kad su glasali za Komsica. To je trenutak koji je totalno okrenuo Covicevu politiku na mlin RS-u, a mk smo zauzvrat zamijenili Bakira za njegovu marionetu.Bundesliga je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:30Drzava Kosovo! A ove nase nesposobnjakovice i lopove nabijem na kitu. Steta sto Becirovic nije onomad pobijedio Dzaferovica. Bio bi mnogo bolji predsjednik i prozivao bi zapad sigurno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Predstavnici Srbije u Savetu Evrope povukli su se tokom glasanja o “suspenziji” ruskih diplomata i delegata u glavnim telima te organizacije, saznaje dnevni list “Nova”.
U WW2 izvršili genocid nad Ukrajinskim stanovništvom, slali njihove građane na prve linije, punili gulag sa njima, ali su bili na pravoj strani, jeste kad je njih Njemačka napala, inače bi dijelili sve da se Hitler nije osilio..Winters je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:27Rusija je u tolikoj mjeri bila na pravoj strani povijesti da je Molotov-Ribbentrop paktom raskomadala Poljsku i jedno vrijeme financirala i održavala Hitlerov režim resursima kako bi ovaj nastavio sa svojim operacijama, o tome koliko su Staljin i komunisti pobili ljudi da ne govorim.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovom covjeku je najteze trenutno.Vučić tvrdi da je ostario 10 godina od početka rata u Ukrajini: Ovo je noćna mora

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Nikad nisam glasao za Komsica. Glasao sam za Becirovica i bilo bi 5 puta bolje da je on predsjednik. SDA je kancer ali dzaba kad su ljudi glupi pa za njih stalno glasaju. Sto se tice Covica, to je samo prica. On i Dodik su stari pajdasi i bilo bi 2 na 1 u predsjednistvu. Nemas ti sta gledati konsenzus vec sam izadjes i kazes kako stoje stvari.SMR187 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:36Tesko mi je to priznati, ali Bosnje su sami sebi pucali u koljena kad su glasali za Komsica. To je trenutak koji je totalno okrenuo Covicevu politiku na mlin RS-u, a mk smo zauzvrat zamijenili Bakira za njegovu marionetu.Bundesliga je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:30Drzava Kosovo! A ove nase nesposobnjakovice i lopove nabijem na kitu. Steta sto Becirovic nije onomad pobijedio Dzaferovica. Bio bi mnogo bolji predsjednik i prozivao bi zapad sigurno.
I am not yet born; O hear me.
- ASD
- Kontakt:
Botovi pišu kako su Rusi osvojili Kherson.
Ja ne vjerujem dok ne vidim izjavu kako jurišaju na Mykolaev.
Ja ne vjerujem dok ne vidim izjavu kako jurišaju na Mykolaev.