Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Po mom misljenju, Carvalho je bolji od Bosingwe. Bar mi trenutno izgleda u boljoj formi.
Sto se tice selektora Portugala koji je uvjeren da Portugal moze osvojiti SP, mogu samo reci : Ekipe koje gube protiv Danske i odigraju 0-0 protiv Albanije, ne osvajaju titule! Treba se skociti prije nego sto se kaze "hop"!
Sto se tice selektora Portugala koji je uvjeren da Portugal moze osvojiti SP, mogu samo reci : Ekipe koje gube protiv Danske i odigraju 0-0 protiv Albanije, ne osvajaju titule! Treba se skociti prije nego sto se kaze "hop"!
- BornInHell
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sad citam na jednoj stranici da je trener ipak izjavio da ce Kristinu staviti na spisak, a trener izjavio kako on zeli da igra ..hmm 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Nek igra onda, bice nespreman i vise ce odmoci nego pomoci, a zna se i gdje ga treba puknut da bi opet zabolilo. Niti je misic, niti koljeno. Mali nagaz, i...klupa.Fudo je napisao/la:Sad citam na jednoj stranici da je trener ipak izjavio da ce Kristinu staviti na spisak, a trener izjavio kako on zeli da igra ..hmm

-
- Kontakt:
Carvalho igra na stoperskoj poziciji, a Bosingva je bek. Jabuke i kruske.Tarik14 je napisao/la:Po mom misljenju, Carvalho je bolji od Bosingwe. Bar mi trenutno izgleda u boljoj formi.
Kad smo vec kod toga, Dzeko ce Carvalha unistiti skok igrom.
Uuu evo zaostrilo se, madrid spreman sve uciniti da zabrani da Gaynaldo zaigra za "cigane"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ovo gaynaldo mi nikad nece biti jasno ?
frajer poguz. sve najljepse manekenke i opet je gay 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Neznam što ste svi toliko zapeli za tog Ronalda?
A ovaj njihov Selektor mi djeluje kao njihova najslabija karika.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
to ti gledao kada je on guzio,pa znaš.jarane mogu i ja reči da sam odradio šta ja znam Heidi Klum,Allysu Milano,Jennifer Love Hevvit.Ja sam od onih koji dok ne vide vlastitim očima ne vjerujuCRNI_SA je napisao/la:ovo gaynaldo mi nikad nece biti jasno ?frajer poguz. sve najljepse manekenke i opet je gay
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kao što je neko rekao on je najbolji pomočni trener na svijetu al zato kada je riječ o funkciji glavnog trenera ili selektora to sve pada u vodu.Jebga nekom nešta ide a nekom nešta.Nemre svak biti Amar OsimAYAN je napisao/la:Neznam što ste svi toliko zapeli za tog Ronalda?![]()

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
vidjeo sam neke slike po plazama meni dostaTMovac je napisao/la:to ti gledao kada je on guzio,pa znaš.jarane mogu i ja reči da sam odradio šta ja znam Heidi Klum,Allysu Milano,Jennifer Love Hevvit.Ja sam od onih koji dok ne vide vlastitim očima ne vjerujuCRNI_SA je napisao/la:ovo gaynaldo mi nikad nece biti jasno ?frajer poguz. sve najljepse manekenke i opet je gay

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Principatus
- Kontakt:
Na jednoj portugalskoj stranici pise da ga Queiroz hoce nominovati i da treba da ga pregledaju portugalski ljekari. Mislim pored svega me cudi Queiroz, ako njihov najbolji igrac ima takvu povredu koja mora da miruje i izljeci do kraja, i ako to kazu doktori u Spaniji i taj strucnjak iz Holandije, zasto to toliko forsira. Dakle njemu je svejedno da li ce se ovaj jos teze ozljediti u dvije veoma zestoke utakmice. Cak hoce nespremnog i hendikepiranog Ronalda da igra protiv nas. Covjek na jednu stranu izjavljuje da su favoriti za SP2010, a na drugu stranu imam osjecaj da ga malo hvata strah.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
e druže moj ne znaš koliko tu ima lažnjaka,paravana.pa zar misliš da on smije priznat da je gay???onda nebi niko sa njim djelio spavaonicu.kada su na pripremama.ili išao na tuširanje poslije tekme.svi bi se bojali da ih ne opali sa leđa.CRNI_SA je napisao/la:vidjeo sam neke slike po plazama meni dostaTMovac je napisao/la:to ti gledao kada je on guzio,pa znaš.jarane mogu i ja reči da sam odradio šta ja znam Heidi Klum,Allysu Milano,Jennifer Love Hevvit.Ja sam od onih koji dok ne vide vlastitim očima ne vjerujuCRNI_SA je napisao/la:ovo gaynaldo mi nikad nece biti jasno ?frajer poguz. sve najljepse manekenke i opet je gay
a da se uvjeris morat ce nesto uraditi ko severina

prije svega, ako bosingwa nebude igrao ona ide Migule po desnoj kod portugala. Ja bi nekako vise volio da igra ronaldo jer onda sve lopte idu na njega a kad neigra onda portugal igra s vise pasova i cuvanjem lopte sto nas repki nikako ne odgovara
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Pa normalno da ga je strah, cuj tebe hahahahahah....
Njemu su se gace tresle nakon sto je pogledao Dzeku i Misketa u ligi prvaka.......
Kao sto ovaj lik gore rece, Dzeko se praviti budalu od Carvalha i u skok igri a i kad je lopta na zemlji..No treba se paziti da ga taj measr ne povrijedi
Njemu su se gace tresle nakon sto je pogledao Dzeku i Misketa u ligi prvaka.......
Kao sto ovaj lik gore rece, Dzeko se praviti budalu od Carvalha i u skok igri a i kad je lopta na zemlji..No treba se paziti da ga taj measr ne povrijedi
burazeru neka njega van terena ipak.nek i idu sve lopte na njega on je ipak zaheban igrač.prodoran brz.navuće na sebe 2-3 naša i onda laganini dodat nekom i taj će lako onda zabit kad ima otvoren put.a tu su i slobodnjaci.vidjeo si kako ih šutira.njima ako ne bude išlo normalno.sudija će im štelit onda bar slobodnjake.a Deco u zadnje vrijeme slabije šutira.tj slabije zabija iz slobodnjaka.dok Ronaldov svaki drugi treći slobodnjak na utakmici je gol.zato neka njega lijepo u Madridu.nek odmara.LFC_LAVOV je napisao/la:prije svega, ako bosingwa nebude igrao ona ide Migule po desnoj kod portugala. Ja bi nekako vise volio da igra ronaldo jer onda sve lopte idu na njega a kad neigra onda portugal igra s vise pasova i cuvanjem lopte sto nas repki nikako ne odgovara

Ne znam cemu tolika loziona, kada se zna da je Portugal za jedno 4-5 klasa jaci od BiH! Prognoziram 3 lagana komada, tj. poraz od 3:0, a u Zenici eventualno neki X ! Sa Ronaldom ili bez njega, imaju krila koja mogu razbucati svaku protivnicku odbranu na planeti!
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Idi ba obrisi sline i igraj klisapancev91 je napisao/la:Ne znam cemu tolika loziona, kada se zna da je Portugal za jedno 4-5 klasa jaci od BiH! Prognoziram 3 lagana komada, tj. poraz od 3:0, a u Zenici eventualno neki X ! Sa Ronaldom ili bez njega, imaju krila koja mogu razbucati svaku protivnicku odbranu na planeti!
- velez_mostar
- Kontakt:
Svak ima pravo da misli sta hoce ,to je ok,ali si se ti prijavio na forum kako bi izbacio iz sebe neki vid frustracije ,i kako bi nalozio raju...neces uspjeti u tome..jer smo mi bez tebe svi svjesni snage naseg tima ,i bez Ronalda i sa njim cemo proci dalje...pancev91 je napisao/la:Ne znam cemu tolika loziona, kada se zna da je Portugal za jedno 4-5 klasa jaci od BiH! Prognoziram 3 lagana komada, tj. poraz od 3:0, a u Zenici eventualno neki X ! Sa Ronaldom ili bez njega, imaju krila koja mogu razbucati svaku protivnicku odbranu na planeti!
Uzivaj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.