Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 feb 2009, 21:42

ma ćiro će postati dosadan savezu, ako izdrži ko slišković svaka mu čast jer pored nakog saveza ni sir alex ferguson ne bi ostao selektor
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 feb 2009, 00:36

Prije rata je Ciro govorio kako Bosna nikad nece imat repku i odveo nam pola bosanskih hrvata igraca da igraju za njegovu Hrvatsku.
A sada je selektor nase reprezentacije i pravi se veliki Bosanac.
Toliko o Ciri. :evil:

A nasi igraci nisu nista bolji. Sramota je od Rijeke izgubiti a imati u reprezentaciji igrace poput
Misimovica, Dzeku, Spahica i Muslimovica.

Tu nesto nestima!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 feb 2009, 00:47

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 feb 2009, 01:18

hehe joj mozete misliti kvalifikuje se neka reprezentacija na svjetsko prvenstvo a primi tricu od neke rijeke..da ne govorim da jos izgubi :D ..
ali ljudi,ja ipak mislim da je ovo sigurno ciro namjerno uradio da zavara belgijance.. ;) hehehe

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 13 feb 2009, 07:32

valdo079 je napisao/la:pa ljudi nije ciro trco za loptom,ima i 11 igracana polju,znam sad ce se svi obrusiti na savez i na ciru,nije da ih branim al koga jos dovesti,nekog grmalja koji ce prijetiti igracima da ce ih razbiti ako izgube,ni mjenjanje trenera nije bas rjesenje
E moj strucko koji si ti naivac ili se samo pravis naivan........kada repka pobjedi,sva paznja i slava tvome sinu ciri a kada izgubi,po tebi i tebi slicnim-"ciro onda nije nista kriv".......evo ti nekoliko razloga zasto je kriv:1.on je najvise zagovarao ovu tekmu i na kraju je sve ispalo cirkus i velika blamaza 2.u Rijeci nismo imali nikakve uslove za trening,tereni katastrofa za treniranje cim malo padne kisa,igraci odrzali samo jedan trening ako se to uopste moze nazvati treningom,razgibavanje(mogli su doci kod moje komsinice kuci jer i ona to radi kod kuce),kad su radili taj trening nisu jos bili dosli svi igraci,tj.i taj jedan trening smo odradili nekompletni 3.ciro dopustio da igraci 2 trening odrade u holu hotela(mogao si da vidis na Ftv-u kako igraci trce po hotelu),svjesno ih podvrgao ponizavanju(vjerovatno je uzivao u tome),ubio ih u pojam s time,to ce ostaviti veoma lose posljedice po moral nasih igraca,ne samo u ovoj tekmi sa Rijekom vec i u nastavku kvalifikacija 4.ciro pozvao par novih igraca da ih ko fol isproba u ovoj tekmi protiv Rijeke a treba li posebno isticati da je napravio svega 2 izmjene poslije kojih je u igru usao samo jedan novi igrac,Mirvic i Zec koji nije novi igrac u repki,ostali spavali na klupi(izgleda da se ciro nije mogao dogovoriti oko tala sa menadzercicima Zrnanovica,Pandze i drugih igraca koji su presjedili na klupi pa zato ovi nisu ni ulazili u igru)........treba li ti jos dokaza zasto je ciro kriv?naravno krive su i hijene iz saveza zbog katastrofalne organizacije u vezi ove tekme i krivi su sto nismo za protivnika imali neku od reprezentacija!!!!!
PS:cirina ponovna prica oko Nadarevica da ce ga vratiti u repku prije Belgije je samo jos jedna u nizu cirinih obmana javnosti-radi to kako bi smirio navijace poslije ove blamaze u Rijeci,isto prica o sponzoru bet bla bla kako se vec zove ima isto za cilj(nije uopste bitno hoce li ili nece biti sponzor),rekao je da ga je Mirvic zadovoljio i da racuna na njega,vidjecete da ga nece vise pozivati,isto je govorio i za druge igrace pa ih nikada vise nije pozvao,nece ni Safeta pozvati..........
ciro PRODAVACU MAGLE ODLAZI!!!!!!!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 feb 2009, 13:10

ciro jeste i lopovo i sve ostalo cime ga nazivate al on jedini moze vratiti papca jer je on takav muljator pa ce mu to poc za rukom a i njemu je to u interesu da moze sto duze ostat na mjestu selektora.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 feb 2009, 13:40

ovo sa rijekom se nesmije ponoviti zato ciro vrati nadarevica jahica i papca ako ga nagovoris
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 13 feb 2009, 13:47

"TRENER svih trenera" mogao bi trenirati svaku momčad na svijetu, pa tako i selekciju trećeg BiH entiteta "Herceg Bosne".

U izjavi za biznis.ba Ćiro Blažević je rekao da ne bi imao ništa protiv vođenja momčadi "Herceg Bosne" ukoliko inicijativa o odigravanju prijateljskih utakmica sva tri BiH entiteta zaživi.

Ideja je pokrenuta na nekim forumima, a kao mjesto odigravanja spominje se Mostar.

"Ja sam izbornik BiH i mogu biti izbornik svih. Odmah prihvaćam biti izbornik trećeg entiteta i Herceg Bosne", izjavio je popularni Ćiro.

Podsjećamo da je Blažević jednom prilikom izjavio kako bi pristao trenirati i Republiku Srpsku, a BiH bi prema njegovim riječima mogla biti balkanska Švicarska.

S nacionalnom selekcijom Ćiro je prekjučer gostovao na Kantridi gdje je poražen od hrvatskog prvoligaša sa 3:2.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 feb 2009, 13:57

24SI - "Trener svih trenera" mogao bi trenirati svaku momčad na svijetu, pa tako i selekciju trećeg BiH entiteta "Herceg Bosne".

U izjavi za biznis.ba Ćiro Blažević je rekao da ne bi imao ništa protiv vođenja momčadi "Herceg Bosne" ukoliko inicijativa o odigravanju prijateljskih utakmica sva tri BiH entiteta zaživi.

Ideja je pokrenuta na nekim forumima, a kao mjesto odigravanja spominje se Mostar.

"Ja sam izbornik BiH i mogu biti izbornik svih. Odmah prihvaćam biti izbornik trećeg entiteta i Herceg Bosne", izjavio je popularni Ćiro.

Podsjećamo da je Blažević jednom prilikom izjavio kako bi pristao trenirati i Republiku Srpsku, a BiH bi prema njegovim riječima mogla biti balkanska Švicarska.

S nacionalnom selekcijom Ćiro je prekjučer gostovao na Kantridi gdje je poražen od hrvatskog prvoligaša sa 3:2.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 13 feb 2009, 14:31

Vuk mijenja dlaku ali ćud nikada.
FUJ!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 feb 2009, 14:40

nema veceg bosanca od cire, ccccc. jeste grozni fakt
nema potpisa

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 feb 2009, 14:50

ĆIRO ODLAZI !
:evil:

Volim sto nisam pizda

Volim sto nisam pizda. Jer da sam pizda ne bih sebe volio. Logicno. Novinari su pizde. Novinari Ciru nazivaju "trenerom svih trenera" kad pobjedjuje i ulizuju mu se, a kad izgubi onda pisu kako je on los i kako su oni to znali. A ustvari su pizde.
I Ciro je pizda. Prica jedno a radi drugo. Prodaje nam pricu kako ce nas odvesti u Afriku ali ja vec znam da od toga nema nista. Jer je ustvari pizda.
Ja nisam nesto posebno lijep. Nemam ni para i babo mi je na birou. Posto ne znam igrati dobro fudbala uvijek sam na golu pa me skolski drugovi napucavaju. Imam problema sa zadacom, ponekad dobijem i jedinicu. Nemam biciklo ni skuter, ne znam pjevati, plesati. Nisam dobar u stranim jezicima i skoro uvijek brisem tablu u razredu. Knjige i sveske su mi ofucane i moje patike su sa pijace. Ali brate, volim sto nisam pizda.

BHF.COM
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 feb 2009, 15:00

lopta je okrugla je napisao/la:
valdo079 je napisao/la:pa ljudi nije ciro trco za loptom,ima i 11 igracana polju,znam sad ce se svi obrusiti na savez i na ciru,nije da ih branim al koga jos dovesti,nekog grmalja koji ce prijetiti igracima da ce ih razbiti ako izgube,ni mjenjanje trenera nije bas rjesenje
E moj strucko koji si ti naivac ili se samo pravis naivan........kada repka pobjedi,sva paznja i slava tvome sinu ciri a kada izgubi,po tebi i tebi slicnim-"ciro onda nije nista kriv".......evo ti nekoliko razloga zasto je kriv:1.on je najvise zagovarao ovu tekmu i na kraju je sve ispalo cirkus i velika blamaza 2.u Rijeci nismo imali nikakve uslove za trening,tereni katastrofa za treniranje cim malo padne kisa,igraci odrzali samo jedan trening ako se to uopste moze nazvati treningom,razgibavanje(mogli su doci kod moje komsinice kuci jer i ona to radi kod kuce),kad su radili taj trening nisu jos bili dosli svi igraci,tj.i taj jedan trening smo odradili nekompletni 3.ciro dopustio da igraci 2 trening odrade u holu hotela(mogao si da vidis na Ftv-u kako igraci trce po hotelu),svjesno ih podvrgao ponizavanju(vjerovatno je uzivao u tome),ubio ih u pojam s time,to ce ostaviti veoma lose posljedice po moral nasih igraca,ne samo u ovoj tekmi sa Rijekom vec i u nastavku kvalifikacija 4.ciro pozvao par novih igraca da ih ko fol isproba u ovoj tekmi protiv Rijeke a treba li posebno isticati da je napravio svega 2 izmjene poslije kojih je u igru usao samo jedan novi igrac,Mirvic i Zec koji nije novi igrac u repki,ostali spavali na klupi(izgleda da se ciro nije mogao dogovoriti oko tala sa menadzercicima Zrnanovica,Pandze i drugih igraca koji su presjedili na klupi pa zato ovi nisu ni ulazili u igru)........treba li ti jos dokaza zasto je ciro kriv?naravno krive su i hijene iz saveza zbog katastrofalne organizacije u vezi ove tekme i krivi su sto nismo za protivnika imali neku od reprezentacija!!!!!
PS:cirina ponovna prica oko Nadarevica da ce ga vratiti u repku prije Belgije je samo jos jedna u nizu cirinih obmana javnosti-radi to kako bi smirio navijace poslije ove blamaze u Rijeci,isto prica o sponzoru bet bla bla kako se vec zove ima isto za cilj(nije uopste bitno hoce li ili nece biti sponzor),rekao je da ga je Mirvic zadovoljio i da racuna na njega,vidjecete da ga nece vise pozivati,isto je govorio i za druge igrace pa ih nikada vise nije pozvao,nece ni Safeta pozvati..........
ciro PRODAVACU MAGLE ODLAZI!!!!!!!!!
nemoj tako pandza je dobar saom ga ciro ne zove...a sa svim ostalim se slazem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 13 feb 2009, 17:35

Zagor je napisao/la:ĆIRO ODLAZI !
:evil:

Volim sto nisam pizda

Volim sto nisam pizda. Jer da sam pizda ne bih sebe volio. Logicno. Novinari su pizde. Novinari Ciru nazivaju "trenerom svih trenera" kad pobjedjuje i ulizuju mu se, a kad izgubi onda pisu kako je on los i kako su oni to znali. A ustvari su pizde.
I Ciro je pizda. Prica jedno a radi drugo. Prodaje nam pricu kako ce nas odvesti u Afriku ali ja vec znam da od toga nema nista. Jer je ustvari pizda.
Ja nisam nesto posebno lijep. Nemam ni para i babo mi je na birou. Posto ne znam igrati dobro fudbala uvijek sam na golu pa me skolski drugovi napucavaju. Imam problema sa zadacom, ponekad dobijem i jedinicu. Nemam biciklo ni skuter, ne znam pjevati, plesati. Nisam dobar u stranim jezicima i skoro uvijek brisem tablu u razredu. Knjige i sveske su mi ofucane i moje patike su sa pijace. Ali brate, volim sto nisam pizda.

BHF.COM
E jesu ovi bhg psihe,sve ko petogodišnjaci...
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 13 feb 2009, 17:55

Ciro je prodana dusa..... Vise prica neg sto radi sam se kurcit zna i to mu je sve, glumac je to pravi nikad ga nisam podnosijo niti cu kad.
Za svaku malu sitnicu igaca **** iz repke. Za godinu dana nece nit jednog sto danas igraju nece bit ako tako nastavi.
CIRO **** JEDAN MARS U PENZIJU
Manijak do smrti....

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 feb 2009, 01:16

Mozete govoriti o Ciri sta hocete, ali u ovome trenutku on je najpodobniji i najbolji za reprezentaciju,
Igraci ga hvale i govore o njemu da je dobar i da se slazu sa njim, e ko smo onda mi da ga blatimo i pricamo ruzno o njemu, ispadosmi "mi" veliki stratezi a nasi igraci kao nemaju pojma. Ta "utakmica" protiv Rijeke nije bila utakmica, nego okupljanje i nemozete Ciru kriviti za taj poraz, u toj "utakmici" nije bio prioritet rezultat nego nesto drugo.
A sto se tice selektorskog posla, kada bi nama dosao bilo ko i odveo nas na svjetsko ili eropsko prvenstvo, opet nam nebi valjao, mi bi mu nasli glupe zamjerke i blatili ga.
Ciro mi se jedino nesvidja radi pozivanja nekih igraca i nepozivanja nekih drugih, ali on je selektori on odlucuje.
Ciro je jedini uz Kodru koji je progovorio protiv saveza i svaka mu cast za to
Ciro samo naprijed i zelim ti puno srece, i tebi i nasim zlatnim momcima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 14 feb 2009, 01:45

amir je napisao/la:Mozete govoriti o Ciri sta hocete, ali u ovome trenutku on je najpodobniji i najbolji za reprezentaciju,
Igraci ga hvale i govore o njemu da je dobar i da se slazu sa njim, e ko smo onda mi da ga blatimo i pricamo ruzno o njemu, ispadosmi "mi" veliki stratezi a nasi igraci kao nemaju pojma. Ta "utakmica" protiv Rijeke nije bila utakmica, nego okupljanje i nemozete Ciru kriviti za taj poraz, u toj "utakmici" nije bio prioritet rezultat nego nesto drugo.
A sto se tice selektorskog posla, kada bi nama dosao bilo ko i odveo nas na svjetsko ili eropsko prvenstvo, opet nam nebi valjao, mi bi mu nasli glupe zamjerke i blatili ga.
Ciro mi se jedino nesvidja radi pozivanja nekih igraca i nepozivanja nekih drugih, ali on je selektori on odlucuje.
Eto...i sad ti kao ono ispade pametan :lol:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 feb 2009, 01:57

amir je napisao/la:Mozete govoriti o Ciri sta hocete, ali u ovome trenutku on je najpodobniji i najbolji za reprezentaciju,
ma nema bez cire nema zivota.sta bolan on sad dobar sto je rekao par rijeci protiv saveza.pa onda nasi svi politicari valjaju,svi imaju hrabrosti govoriti jedni protiv drugim a znamo da se poslije na kafama nalaze.
pasa moj da nas neko odvede na svjetsko,maradona bi bio mala maca za njega..eto jedino i mene malo buni sto ga igraci fale a covjek nista nije uradio za reprezentaciju.mozda su i to nasi mediji izmislili il prenapuhali..gdje ces ga hvaliti zovne onolke stopere na pripremu i onda par njih uopste i ne isproba :shock:

ali eto ciro je opet obecao da ce dovesti papca.samo sto ce mu sad otici u Glasgow.sad cemo vidjeti koliko je i ovo tacno

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2009, 04:46

ciro rekao par rijeci protiv saveza, a njeguje otvoreno prijateljstvo sa munibom i kompanijom. najzalosnije je sto raja fura misljenje iz novina, pogotovo avaza, a svi dobro znamo da je avaz jedan od glavnih partnera saveza....

zalosno majke mi
nema potpisa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 feb 2009, 09:51

ako je tebi mala zamjerka sto je on govorio da nasa repka nece nikad postojati e onda neznam sta je velika....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.