Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

belafonte
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la belafonte » 06 jan 2010, 20:01

However, an Arsenal fan in north London has argued that the match should have been cancelled far earlier, even stating that Bolton fans should be angry at the developments.

The **** said to Goal.com earlier, "I live right near the stadium and was there this morning; it was painfully obvious that they were never going to be able to clear the roads and surrounding areas in time. In fact this was the case yesterday.

"The blame must fall to Arsenal. I think their selfishness in wanting to get the game out of the way and get second place in the league, within a point of Chelsea, was unjustified here, bearing in mind they knew there would be fans coming from the other side of the country to the game.

"They were only expecting around 300 of them (which is very low by Premier League standards) so they decided to essentially take advantage of them and wait desperately until the last minute to try and get a game on. Totally unnecessary, unfair on and inconsiderate towards those who will have already started their travelling by now."

U pravu je covjek, ee gunnersi, pregorit cete u zelji da nas stignete, gledam i po izjavama Wengera on je vec pregorio jer ako ove godine ne osvoji nesto sve njegove bajke ce postati surova realnost, morate biti svjesni svojih mogucnosti, nemate ekipu za titulu cccc

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 20:04

belafonte je napisao/la:
However, an Arsenal fan in north London has argued that the match should have been cancelled far earlier, even stating that Bolton fans should be angry at the developments.

The **** said to Goal.com earlier, "I live right near the stadium and was there this morning; it was painfully obvious that they were never going to be able to clear the roads and surrounding areas in time. In fact this was the case yesterday.

"The blame must fall to Arsenal. I think their selfishness in wanting to get the game out of the way and get second place in the league, within a point of Chelsea, was unjustified here, bearing in mind they knew there would be fans coming from the other side of the country to the game.

"They were only expecting around 300 of them (which is very low by Premier League standards) so they decided to essentially take advantage of them and wait desperately until the last minute to try and get a game on. Totally unnecessary, unfair on and inconsiderate towards those who will have already started their travelling by now."

U pravu je covjek, ee gunnersi, pregorit cete u zelji da nas stignete, gledam i po izjavama Wengera on je vec pregorio jer ako ove godine ne osvoji nesto sve njegove bajke ce postati surova realnost, morate biti svjesni svojih mogucnosti, nemate ekipu za titulu cccc
nezanima nas tvoje misljenje
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 06 jan 2010, 20:05

belafonte je napisao/la: U pravu je covjek, ee gunnersi, pregorit cete u zelji da nas stignete, gledam i po izjavama Wengera on je vec pregorio jer ako ove godine ne osvoji nesto, sve njegove bajke ce postati surova realnost, morate biti svjesni svojih mogucnosti, nemate ekipu za titulu cccc
Stalno spominju svoju zaostalu utakmicu i govore da ce nas stic :P Gunnersi ko politicari - samo obecavaju :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 20:08

lejla je napisao/la:
belafonte je napisao/la: U pravu je covjek, ee gunnersi, pregorit cete u zelji da nas stignete, gledam i po izjavama Wengera on je vec pregorio jer ako ove godine ne osvoji nesto, sve njegove bajke ce postati surova realnost, morate biti svjesni svojih mogucnosti, nemate ekipu za titulu cccc
Stalno spominju svoju zaostalu utakmicu i govore da ce nas stic :P Gunnersi ko politicari - samo obecavaju :mrgreen:
a ti izgleda spavas na nasoj temi
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 06 jan 2010, 20:19

Cescinho4 je napisao/la: Neka jale,stipu Lejlu :D Bas fino sto dolazi na nasu temu ;)
Ovaj komentar od belafontea necu ni da komentarisem,sve ce se vidjeti na kraju sezone.Chelseavci su kao narod - samo se nadaju :mrgreen: A to da nemamo ekipu za titulu je apsurdno,glupo,jadno 8-)
Ovo je demokratski forum :mrgreen:

Navedi mi jednog vaseg igraca (osim Fabregasa) da je u rangu sa JT-om, Lampardom, Drogbom, Anelkom, Essienom, Ballackom, Decom il cak Ivanovicem?? Kod vas su svi perspektivni, niko nije klasa ;)

Odgovor ne ocekujem, jer zahtijeva objektivnost, a ti tog nemas ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 22:23

lejla je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la: Neka jale,stipu Lejlu :D Bas fino sto dolazi na nasu temu ;)
Ovaj komentar od belafontea necu ni da komentarisem,sve ce se vidjeti na kraju sezone.Chelseavci su kao narod - samo se nadaju :mrgreen: A to da nemamo ekipu za titulu je apsurdno,glupo,jadno 8-)
Ovo je demokratski forum :mrgreen:

Navedi mi jednog vaseg igraca (osim Fabregasa) da je u rangu sa JT-om, Lampardom, Drogbom, Anelkom, Essienom, Ballackom, Decom il cak Ivanovicem?? Kod vas su svi perspektivni, niko nije klasa ;)

Odgovor ne ocekujem, jer zahtijeva objektivnost, a ti tog nemas ;)
evo ti jedan Arshavin,Van Persie,Nasri,Walcot najbrzi igrac lige

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 22:40

Imal kakvih pojacanja kod vas, emirati moji...ozb. pitam necu spamanja :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 22:46

rob do bagro je napisao/la:Imal kakvih pojacanja kod vas, emirati moji...ozb. pitam necu spamanja :lol: :lol:
za sad samo jedno i to welington igra u brazilskoj ligi ali ce za nas moci igrati tek 2011

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 22:48

Pa dobar je taj igrac, nije lose pojacanje moram reci, nisam gledao tabelu da vidim koliko zaostajete za vodecim ekipama.Mogli bi ste i titulu uzet, neka osvoji bilo ko, pa i chelsea(nemoj da se ljutite) :D , samo da onaj Mancho ne dodiren taj trofej u svojim rukama.Sretno vam u nastavku i nastavite dalje pruzat odlicne i jake partije :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 06 jan 2010, 23:21

Ne morate komentarisati moje postove i sigurno ne mogu biti 100% objektivan ali meni je drag i Arsenal i ManU(jedino ne mirisem Liverpool, al i njih u zadnje vrijeme drugacije gledam il se samo saosjecam sa njima :D ), pohvalim ih kad dobro igraju, u tim klubovima su igrali ili igraju neki od meni omiljenih igraca Bergkamp, Henry, Van Persie, Cesc, Giggs, Ronaldo, Rooney itd. pa stoga smatram da mogu nekad i kritikovat, vise da se razvije neka normalna diskusija, da se razmjene misljenja i slicno(volim ja nekad i malo podbadat, priznajem, al sve u sportskom duhu :lol: ). I vi ste dosli kod nas na temu pa klikcete kako cemo propast sad zato sto su nam Drogba, Essien, Mikel, Kalou otisli, u redu postujem, ali to je meni povrsna analiza ekipe, evo ja kazem da imamo najbolju odbranu u ligi i da smo u decembru primali golova vise nego u prethodna 3 mjeseca, znaci u naredna 3 meca nek sacuvamo gol realno je ocekivat 9 bodova, mislim da je to malo objektivnije razmisljanje.
Tako da mislim da je ovaj moj predzadnji post na mjestu i sa njim bi se slozili i navijaci ManU-a, Liverpoola, Chelsea i svih ostalih klubova Premier Lige, jednostavno morate postat malo kriticni prema klubu, jer necu da kazem da se uzalud nadate o osvajanju titule, al malo se osvrnite i pogledajte ekipu trenutnu, vama kao suho zlato treba napadac sto prije, moze i Bendtner proci ako se oporavi, al frajer nikako da proigra kao sto igra u repki, zatim iznenadno nagomilavanje susreta koje trebate odigrat, Wenger se vec zalio zbog prolaska ekipe u sljedece kolo FA kupa sto dovoljno govori o kapacitetima ekipe, plus sto je polovina igraca od stakla, lako se povrijede, nema vise onih "snagatora" Viera, Parlow, cvrste odbrane Adams, Keown, Dixon, Winterburn koja je osvajala titule, kad se samo sjetim onog duela Drogbe i Traorea, rame od rame, Traore odleti ko onaj skijas na spustu kad pri punoj brzini izleti sa staze nakon skoka ili kad te FAP zvekne, jednostavno cvrsti momci osvajaju Premiership ili se preselite u Primeru i onda cete moci osvajat trofeje, do tada il dok vas neko ne kupi, hladite nam jaja :mrgreen:

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 07 jan 2010, 00:02

Naravno da ce kraj sezone biti najbolji sudija, ali sta sad trebamo zakljucat sve teme i cekat kraj sezone da bi diskutovali.

Evo i ja ne govorim da ce Celsi uzet titulu, ali ja kazem da imaju tim za to i sve ostale preduslove, isto kao sto i ManU to sve ima, isto kao sto kazem da Arsenal nema tim za titulu a ti kazes da ima, u startu se opasno razlikujemo :mrgreen:
Slazes se sa mnom da nemate cvrste igrace a opet smatras da je to nebitan razlog za osvajanje titule, po meni je to strasno bitan razlog i argumentovo sam ti sa igracima koji su osvajali titule sa Arsenalom, poredi tadasnju generaciju poredi sadasnju, ja vidim ogromnu razliku, ti ne vidis, isto tako negdje sam spomenuo, nemate lokalnog momka, nemate Engleza kako treba, nemate starosjedioca u klubu(Van Persie jedini tu moze proci al on je out za ovu sezonu), nemate dovoljno lidera, sve to imaju ManU i Chelsea, puno stvari je protiv vas da bi konkurisali za titulu.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 07 jan 2010, 02:04

Cescinho4 je napisao/la:
PREZIME je napisao/la: ima ih još zaključak ti si objektivan ona nije
Hvala...sto me podsjecas na onog IME :mrgreen:

JE LI DOSTA?
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jan 2010, 09:48

@belafonte, mislim da si pogriješio temu... OCat' idi dipr negdje drugo, jer pun te je kufer više...
Ja da hoću napadat Arsenal ja bi ga napadao, mi ne volimo Chelsea, Manchester itd itd. iz razloga što misle da pare sve mogu, da su sve riješili ako kupe i et ga... Arsenal ima 10 godina stvara ovu ekipu i u tih 10 godina stalno je u top 4 a i osvajao je trofeje, bio u finalu LP itd itd... Zato, ozbiljno ti kažem, furaj mali sa ove teme, jer ti da si objektivan nebi govorio tako... Nego je vama svima krivo jer Arsenal ove sezone je najkonstatniji tim i najbolje igraju, ne gube teme protiv malih timova i to vas brine... Eh, i treba da vas brine jer ste nadljali, neće vam pomoći ni rusu ni ameri, svakako propadate ( što se tiče debila ) a chelski, polahko, embargo na kupovinu samo što nije pošao...

Arsenal - Bolton utakmica je odgođena za info, ovima koji ne znaju ili se prave da ne znaju, zbog loše situacije PRILAZU stadionu... Stadion je ćist i mogao bi bit 100% spreman za odigravanje al dolazak na Emirates NIJE SIGURAN za navijače i jednog i drugog tima...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 07 jan 2010, 11:11

Napisem dva posta na temi i odmah me pun kufer hahhahha

Cuj Arsenal stvara tim 10 godina, e pa stvarno, kojih crnih 10 godina, Wenger pravi novu ekipu svake dvije godine, i kad napravi igrace onda ih prodaje drugim klubovima i pod isprikom za neosvajanje trofeja koja svake godine glasi mlada ekipa, nemaju dovoljno iskustva itd. on skida pritisak sa sebe, to je najbolje Murinjo reko
“[Arsene] Wenger has been Arsenal’s coach for 15 years but he hasn’t won even a Carling Cup for six years.
I ja se bezze raspravljam, treba mi neko od starijih navijaca Arsenala a ne oni koji gledaju u Cesca kao velikog brata i ljepse spavaju nakon Wengerovih prica za laku noc :mrgreen:

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 07 jan 2010, 11:46

Ooo to nisi trebo spominjati :lol: mislim da ti je losa analogija, losa po Arsenal jer Federer moze samo dole i mislim da ce strmoglav pad biti za njega ove godine, on je ispuho realno, ovi mladji ce preci preko njega ove godine, a Nadal je nepoznanica iskreno, povreda je ostavila traga definitivno da li ce se moci vratiti ove godine pored Del Potra, Murraya, Djokovica... Federer nije problem jer je poznato da se frajer usere u gace cim je s druge strane mreze Nadal, nadam se da nije takva situacija sa Arsenalom kad im na megdan izadje Chelsea 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jan 2010, 11:58

Opet ti govorim, pogriješio si temu. Prvo Wenger je na klupi Arsenala nekih 13-14 godina, ne 15, Liga kup, odnosno Carling Cup, kako se sada zove, Arsenal, odnosno Wenger izvodi najmlađi sastav, da momci stasaju, a normalno, kako ćeš ti to znat kad pojma nemaš...

Ok, tebi je bitno da viiš da rus uloži pare a meni nije, jer meni se svijet ne vrti oko para nego oko užitka i slavlja, a to je Arsenal. Ja svaku njihovu pobjedu uživam i slavim, dok ti, nikad nećeš uživat gledajući chelski a slavit možes samo da bi drugima naškodio... Btw. uskoro će embargo na transfere...

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 07 jan 2010, 12:04

Engleska policija je potvrdila da su opljackana dva nogometasa u zadnja 2 dana. Ryanu Giggsu je ukradeno 11 EPL medalja, 2 medalje LP, 4 FA kup medalje i 3 liga kup medalje. Cescu Fabregasu, kapetanu Arsenala ukraden je toster u nedostatku trofeja :D :D :D :D

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 07 jan 2010, 12:06

GunnerS je napisao/la:Opet ti govorim, pogriješio si temu. Prvo Wenger je na klupi Arsenala nekih 13-14 godina, ne 15, Liga kup, odnosno Carling Cup, kako se sada zove, Arsenal, odnosno Wenger izvodi najmlađi sastav, da momci stasaju, a normalno, kako ćeš ti to znat kad pojma nemaš...

Hahahhah, nisam ja to reko, to kaze Mourinho, znaci ti kazes da Mourinho pojma nema :?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jan 2010, 12:09

Higuain za Fabregasa

Veću glupost nisam pročitao, ocam' :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 07 jan 2010, 12:48

Cescinho4 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:[url=http://www.---%20SPAM%20---.com/sport/nogomet/clanak/100107033]Higuain za Fabregasa[/url]

Veću glupost nisam pročitao, ocam' :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Sta si ocekivao od Marce ;)
mozda Higuain+pare=Fabregas ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.