AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 02 mar 2011, 17:48

Bice dosta neobicno gledati Mexesa u dresu Milana...naravno AKO ode...!!!

slika

U mecu sa Leceom nece biti Tottija-suspendovan...Mec se igra u petak od 20:45...!!!

Ako sad ne uzmemo 3 boda...mozemo se hladno pozdraviti sa L.P za sledecu zezonu...!!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 mar 2011, 18:04

Google je napisao/la:Bice dosta neobicno gledati Mexesa u dresu Milana...naravno AKO ode...!!!
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -in-favour
http://acmilan-bih.****/2011/03 ... ilanu.html
http://translate.googleusercontent.com/ ... K3K69MzQEA

Mislim da je dosta :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 03 mar 2011, 02:57

robovi88 je napisao/la:
Google je napisao/la:Bice dosta neobicno gledati Mexesa u dresu Milana...naravno AKO ode...!!!

To je jos uvijek sve novinarska-rekla kazala...Treba sacekati nove vlasnike,onda ce se vijerovatno rijesavati i pitanje Mexesa kao i ostalih kljucnih igraca kojima je ugovor pred istek...!!!

Mexes je sam izjavio da ceka nove vlasnike da vidi kakav imaju plan...A negdje sam citao da je i sam Mexes u razgovoru sa navijacima obecao da nece pojacati rivalske timove,ako bude napustao da ce to vijerovatno biti Engleska LIga,jer ima dosta ponuda iz te lige...!!!

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 03 mar 2011, 09:43

evo i risse ode u newcastle :o

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 mar 2011, 11:00

Romanisti, da vas pitam. Kad bi Montella (Aviončić - L'Aeroplanino) bi na listi najvećih legendi kluba, a lista ili ljestvica da ima jačinu od 1 do 10, gdje bi tu Montella bio? Bi li bio zakucan na desetki ili ipak baz za jedan broi ispod?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 03 mar 2011, 14:38

koga briga za riise..lik je iz utkamice u utkamicu sve to gori..nama ce doc ancelloti i kaka..a mexes ce ostat..zamilsi to..

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 03 mar 2011, 15:28

Chelsea_CBH je napisao/la:Romanisti, da vas pitam. Kad bi Montella (Aviončić - L'Aeroplanino) bi na listi najvećih legendi kluba, a lista ili ljestvica da ima jačinu od 1 do 10, gdje bi tu Montella bio? Bi li bio zakucan na desetki ili ipak baz za jedan broi ispod?
Montella je na listi legendi kluba zbog dva prosta razloga (bez obzira na broj, staviga ti....)
1) sa svojim golovima (ne samo njegovim naravno) dosli smo di scudetta 2001
2) uvalio u jednom derbiju 4 komada nasim rodjacima sa sela (a za sve ostalo postoji mastercard ;) )
forzaaaaromaaa je napisao/la:koga briga za riise..lik je iz utkamice u utkamicu sve to gori..nama ce doc ancelloti i kaka..a mexes ce ostat..zamilsi to..
Citam jutros po internetu, da se prica i o Mourinhu za sledecu godinu.....
Snam da je nemoguce, al eto... malo fantazije novinara....
Mogu zamisliti njegovu press konferencu pre derby.... "Lazio? 11 godina un serie B.... Reja... izgubio je sve derbije prije ovoga.... Sta hocete vise da vam kazem" :lol: :lol:
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 04 mar 2011, 21:24

evo lece -roma vodi od 32 minute vučinić

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2011, 21:40

Kakva majstorija vucinica..strasan gol 8-) 8-)

Prevelik je majstor jednostavno...

Prvo poluvrijeme solidno,mozda malo ispod prosjeka..prvi dio dosta los,bez prilika al onda se to malo popravilo i dosao je gol...bilo je dosta i prekida...casseti je napustio igru zbog povrede a prije toga imao veliku sansu kod 0-0...

Roma potpuno kontrolise tekmu....Lecce vrlo los,brani se..nezz kako smo mi izgubili od njih :oops:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 mar 2011, 21:43

sarajlija89 je napisao/la:Kakva majstorija vucinica..strasan gol 8-) 8-)

Prevelik je majstor jednostavno...

Prvo poluvrijeme solidno,mozda malo ispod prosjeka..prvi dio dosta los,bez prilika al onda se to malo popravilo i dosao je gol...bilo je dosta i prekida...casseti je napustio igru zbog povrede a prije toga imao veliku sansu kod 0-0...

Roma potpuno kontrolise tekmu....Lecce vrlo los,brani se..nezz kako smo mi izgubili od njih :oops:
Pa zato sto ste losiji od nas, logicno :D

Gledam ovu tekmu protiv bologne i sad ovo prvo pol i ono potpuna kontrola, e onda mi nikako nije jasno kako nam parma uvali dva komada :roll:
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2011, 22:32

Admir_Sa je napisao/la:
Pa zato sto ste losiji od nas, logicno :D
Hoćeš se ti rugati evo sad 1:1 :P
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2011, 22:47

E jbg... :evil:

2-1 za Romu..u 90 iz penala :evil:

Lecce bolji u drugom poluvremenu,dosao do zasluzenog izjednacenja preko Giacomazija,fantastican gol glavom...prije toga su propustili 2-3 dobre prilike...poslije se igralo bez vecih uzbuđenja

I onda u 89-90. minuti nakon centarsuta,neko od igraca leccea je blokirao udarac glavom i penal...Pizzaro za 2-1...

Veoma vazna pobjeda za Romu,nama sada bjeze 5 bodova :cry: a priblizili su se laziu i udinesu u borbi za LP...

P.s.

Brigghi propusta derby sa laziom zbog kartona koji je dobio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 mar 2011, 22:48

Tanko ovo skroz, nikako nisam zadovoljan sa drugim pol. Kad smo primili gol tamo rise il ne znam ko je cuvao onog ko je centrirao ebote kao da cuva messija, pa se odmakao 3 metra od igraca, pridji mu ebo te on ba, sta se zaebajes bezveze

ovo je sretna pobjeda, nishta vishe

do kad cu gledati u romi brighija, casetija, tadeija, perotu :roll:

hocu promjene!

Mexes bog!
nema potpisa

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 03:19

Google je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

To je jos uvijek sve novinarska-rekla kazala...Treba sacekati nove vlasnike,onda ce se vijerovatno rijesavati i pitanje Mexesa kao i ostalih kljucnih igraca kojima je ugovor pred istek...!!!

Mexes je sam izjavio da ceka nove vlasnike da vidi kakav imaju plan...A negdje sam citao da je i sam Mexes u razgovoru sa navijacima obecao da nece pojacati rivalske timove,ako bude napustao da ce to vijerovatno biti Engleska LIga,jer ima dosta ponuda iz te lige...!!!
E nije ,sam montella je rekao da ne zeli o tome a potom se osvrnuo da se svako moze zamijeniti ,a sky je javio da je to 100% zavrseno i odmah su ga navijaci rome napali upitavsi ga jel istina da je potpisao za milan on je samo pognuto otrcao do auta.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 05 mar 2011, 11:40

Pa ova roma iz kola u kolo penale dobije ko bajramski poklon. Haman kod njihA bajram svake sedmice. Ja mislim da se kvota na penal za romu u derbiju iduce hefte i ne isplacuje. Toliko je ocito. Haj vozdra.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 11:55

@silvio

Mexes je dao rijec Milanu,postignut je verbalni(usmeni) dogovor al nista nije potpisano...e sad hocel ispostovat to,vidjecemo...

@samadhi

Bio je cist penal jbg..nema sta tu....

al razumijem da se dizu tenzije pred derby :lol:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 05 mar 2011, 12:16

samadhi je napisao/la:Pa ova roma iz kola u kolo penale dobije ko bajramski poklon. Haman kod njihA bajram svake sedmice. Ja mislim da se kvota na penal za romu u derbiju iduce hefte i ne isplacuje. Toliko je ocito. Haj vozdra.
Vec se trazi alibi za peti poraz u nizu...!!!

A sto se tice penala,prvo pogledaj pa onda komentarisi penale...!!!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 05 mar 2011, 13:08

Google je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Pa ova roma iz kola u kolo penale dobije ko bajramski poklon. Haman kod njihA bajram svake sedmice. Ja mislim da se kvota na penal za romu u derbiju iduce hefte i ne isplacuje. Toliko je ocito. Haj vozdra.
Vec se trazi alibi za peti poraz u nizu...!!!

A sto se tice penala,prvo pogledaj pa onda komentarisi penale...!!!
Nema se tu sta traziti kolega, dosta mi je bilo vidjeti prosli derbi kad se za igranje Lichtsteinera rukom dosudio penal za romu a igranje Baptiste u sesnaestercu je pusteno.

Al razumijem ja da su tu sumnjive igre u pitanju, prodaja rome onom jenkiju talijanskih korijena je u pitanju a i kad iza ledja imas jednu od najjacih talijanskih banki (koji i drze romu) onda nije ni cudo sto vucica dobije penalei kad treba i kad ne treba. Treba biti cojek pa priznati. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 mar 2011, 16:51

veze ti sa zivotom nemas

brishi
nema potpisa

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 mar 2011, 12:01

@samandhi
ti veze nemas blage sa fudbalom
ako ti ono nije penal...lijeci se !!!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.