Ljudi su ispali od konobara, da li im zato treba dati podršku?Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
FEDERER= KLOC
pa ovaj shamrock je na razini goska.....dobro ih grobari nisu pobili,glume igracine a ispadose od amateraIker C je napisao/la:Ljudi su ispali od konobara, da li im zato treba dati podršku?Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jasta su, manijak molim te, izgleda da si zelen josThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zato su delije boljesoba 39 je napisao/la:"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Ovi drugi su skroz suprotno sve što više Zvezda tone oni sve vjerniji

ma ne dizem ja nikog u zvijezde, torcida jeste najbolja na balkanu, a ja sam samo rekao da su delije bolje od gorbara, nista vise, nikoga ja nisam dizao vise nego sto treba, bolji navijaci, po pjesmama i koreografijama, razumijes ?
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 25 avg 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e heboteneutralan__ je napisao/la:Čuj,pa odakle mu samo staviše ovaj "nadimak".E svašta.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja mislim da se igrac zove mohammed, sve ti je jasnoneutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
Ja sam očekivao da Grobari zapjevaju:
[youtube][/youtube]

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- badblueboylivno
- Kontakt:
onog međeda treba vratiti u finsku.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jedna od kodeksa navijacaIker C je napisao/la:Ljudi su ispali od konobara, da li im zato treba dati podršku?Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kakva finska cuj finska u sumu ga treba vratiti bolan.donjuan je napisao/la:onog međeda treba vratiti u finsku.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jedan od razloga si upravo naveo zbog kojeg su delije boljeBosniacum Lilium je napisao/la:jedna od kodeksa navijacaIker C je napisao/la:Ljudi su ispali od konobara, da li im zato treba dati podršku?Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
uvijek biti uz klub kakav god rezultat bio
protiv konobara, protiv sljakara, protiv uniteda

Za zivot cijeli!
- neutralan__
- Kontakt:
@Bosniacum Lilium Mogli su mu onda komotno staviti i "Mudo",ha ja
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ponos Torina
- Kontakt:
Medo mu je nadimak zato mu i stoji na dresu a to sto se zove Muhamed niej uopste bitno i zato neserite tu....
Ponosni Irci poginuli su na terenu i pobijedili posteno,a igraci Partizana su sami krivi za ovo i trebali su pruziti ruku ekipi koja ih je pobijedila a ne tu im psovati sve redom,ispali su pravi papci i nista vise sto im i prilici uvjek se isto ponasaju i misle da su najbolji a u stvari su qurci obicni!
Ponosni Irci poginuli su na terenu i pobijedili posteno,a igraci Partizana su sami krivi za ovo i trebali su pruziti ruku ekipi koja ih je pobijedila a ne tu im psovati sve redom,ispali su pravi papci i nista vise sto im i prilici uvjek se isto ponasaju i misle da su najbolji a u stvari su qurci obicni!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
On je mozda i najpitomiji i najkulturniji u ekipi sto naravno ne opravdava njegov potez...donjuan je napisao/la:onog međeda treba vratiti u finsku.
Inace za novog trenera mozete ocekivati Kizu Milinkovica...
Kriza i Zvezda i Partizan.Nakon odlicne prosle sezone crno beli umjesto da naprave jos veci iskorak sto je ocekivano zbog odlicnih rezultata,ali i prihoda klasicni odron.Dovedeni su istroseni igraci.Cast izuzecima kao sto je Volkov i ovi mladji sto treba da se nametnu.I pored ovog ispadanja Partizan mi djeluje kavlitetnije od komsinice.
AMAR OSIM!
Prozivka u Samroku pred put za Beograd:
Pekar-tu
Mlekar-tu
Klesar-tu
Konjusar-tu
Postar-tu
Sumar-tu

Pekar-tu
Mlekar-tu
Klesar-tu
Konjusar-tu
Postar-tu
Sumar-tu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Hodza - odusutan (posti)Dylan Dog je napisao/la:Prozivka u Samroku pred put za Beograd:
Pekar-tu
Mlekar-tu
Klesar-tu
Konjusar-tu
Postar-tu
Sumar-tu

Imali negdje snimka golova, da vidim taj prkresaj za crveni. Nek neko kaze sta je bilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]
Obrisano vam je nekoliko postova gde se "brojite",sad mozete u miru da nastavite da tugujete ili da se radujete porazu Partizana. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
haha nisam mogao vjerovati kad sam vidio
da je 1-1
pa ljudi onaj golman sutra mora na poso a lijevi bek mu knjige vodi
sramota
a kad je pao drugi gol nisam znao dal da se smijem ili da placem
da je 1-1
sramota
Thomas Müller - Fußballgott
Dobro je da ti je takvo stanje bilo samo kod drugog gola,ja sam u takvom jos od 18:30.don_burza je napisao/la:haha nisam mogao vjerovati kad sam vidio
da je 1-1
sramota

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.