Amauri=kanta
Trezeguet=rasni strijelac...
Amauri nije doveden da štopa lopte nego da zabija golove svoj posao ne radi cist promasaj...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Saurman je napisao/la:evo i ja ukratko da kazem nesto o pomenutom dvojcu....
Amauri=kanta
Trezeguet=rasni strijelac...
Amauri nije doveden da štopa lopte nego da zabija golove svoj posao ne radi cist promasaj...
evo o tome pricamo sad na Juvebalkan.. bilo bi extra.. lik ima para, zna raditi svoj posao i pored toga cistokrvni bianconero!!!JuveSissoko je napisao/la:zadnji trac,Flavio Briatore mijenja Blanca
Nerko_Juventino je napisao/la:Evo jos jedna odlicna vijest. Nakon sto je Molinaro preso u Stuttgart,rijesili smo se i levata Tiaga koji je otisao u Atletico na pozajmicu.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... s-atletico
daffy je napisao/la:Bettega legendo!!!
ovo nam je trebalo.. prava cistka!!
daffy je napisao/la:Lanzafame je nase igrac i odavno se znalo da se treba vratiti u Juve..
meni Ledesma nije nesto.. on igra veznjaka zadnjeg ako se ne varam gdje mi imamo Sissoka, Mela, Marchisia i Poulsena sada.. kazes moze i na krilu, brate moze i Marchisio na krilu, a meni je draze gledati Marchu da igra nego bilo kojeg drugog igraca na svijetu.. jer Marcha ce za par godina biti ono sto je danas Gerrard, samo sto nece biti kapiten.. jer ispred njega su Buffon koji ce igrati do 40 godine i Chiellini koji je od njega stariji samo 2 godine..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.