NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mandrak
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:38

dema je napisao/la:znaci ti si kontras,nemas svoj stav nego je bitno samo pucat kontru,moj ti je savjet al ozbiljno,mozes ovdje al nemoj to u zivotu primjenjivat obit ce ti se o glavu.Imam u blizini takvu jednu osobu sebi zivot propasto jer je vazda kontra svih i cesto na svoju stetu.
Pa normalno da necu u stvarnom životu, toliko vec nisam lud...vec ovdje samo.
Vidim koliko vam je stalo da taj pokvareni Miami izgubi ,e onda i meni je stalo da ti dobri momci iz Dallas izgube :lol:
Ništa licno ni prema kome ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:39

Mandrak je napisao/la:
dema je napisao/la:znaci ti si kontras,nemas svoj stav nego je bitno samo pucat kontru,moj ti je savjet al ozbiljno,mozes ovdje al nemoj to u zivotu primjenjivat obit ce ti se o glavu.Imam u blizini takvu jednu osobu sebi zivot propasto jer je vazda kontra svih i cesto na svoju stetu.
Vidim koliko vam je stalo da taj pokvareni Miami izgubi ,e onda i meni je stalo da ti dobri momci iz Dallas izube :lol:
aj posteno reci ,jeli po tebi Dirk igrac vrijedan 1 prstena ili npr Kid,bar na trenutak zaboravi nas kakvi god da smo ti

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:42

dema je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Vidim koliko vam je stalo da taj pokvareni Miami izgubi ,e onda i meni je stalo da ti dobri momci iz Dallas izube :lol:
aj posteno reci ,jeli po tebi Dirk igrac vrijedan 1 prstena ili npr Kid,bar na trenutak zaboravi nas kakvi god da smo ti
A jesu li Barkley (i on je bio prica selica u lovu na prsten, u prevodu Gloryhunter), Ewing, Malone, Stockton,Hill,Miller, Iverson, Nash i mnooogi drugi veliki igraci zaslužili prsten :?: :?: pa gdje im je prsten :?: šta su to Kidd i Dirk bolji i veci igraci od njih :?:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:45

ponavljam pitanje jeli mislis da bi bilo dobro jer su veliki NBA igraci da odu iz lige s psrtenom,pusti ostale njihova je mana sto su igrali u vrijeme nepobjedivog

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:48

dema je napisao/la:ponavljam pitanje jeli mislis da bi bilo dobro jer su veliki NBA igraci da odu iz lige s psrtenom,pusti ostale njihova je mana sto su igrali u vrijeme nepobjedivog
Nece biti ni prvi ni poslednji koji bi otišli u penziju bez prstena.
Opet ti kažem, i mnogo veci igraci od te navedene dvojice su otišli u penziju bez prstena.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 22:52

Mandrak je napisao/la:
dema je napisao/la:ponavljam pitanje jeli mislis da bi bilo dobro jer su veliki NBA igraci da odu iz lige s psrtenom,pusti ostale njihova je mana sto su igrali u vrijeme nepobjedivog
Nece biti ni prvi ni poslednji koji bi otišli u penziju bez prstena.
Opet ti kažem, i mnogo veci igraci od te navedene dvojice su otišli u penziju bez prstena.
ok neces da kazes,znam ja koji su otisli bez prstena ali Dirk i Kidd svakako su medju tim velikim bez prstena i zato sam uz Dallas a i taj razlog zbog kojeg si ti sad uz Heat,jer nisi bio od prve utakmice tu na forumu,jest sto su Dallasu davali tek 1 pobjedu u predvidjanju finala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 22:56

Ma pošteno govoreci, znaš koliko me boli neka stvar za Heat :?: nisi ni svjestan ,vjeruj mi ;)
Ali ovdje ima dosta licemjerja.
Evo da ja tebe pitam, a ti odgovori iskreno ako možeš.
Da li bi ti navijao sad za Miami, da su kojim slucajem u finalu, da imaju po 35 godina, da nemaju prstena i da im je ovo zadnja šansaa, zadnji voz da nešto osvoje...hajd budi iskren pa reci to ;)
Da li bi tad pricao price kako te velike zvijezde zaslužuju uzeti prsten, kao što sad pricas za Dallasove :?:
Da vidimo taj odgovor :mrgreen: igra zvana iskrenost :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 23:00

Mandrak je napisao/la:Ma pošteno govoreci, znaš koliko me boli neka stvar za Heat :?: nisi ni svjestan ,vjeruj mi ;)
Da li bi ti navijao sad za Miami, da su kojim slucajem u finalu, da imaju po 35 godina, da nemaju prstena i da im je ovo zadnja šansaa, zadnji voz da nešto osvoje...hajd budi iskren pa reci to ;)
Da li bi tad pricao price kako te velike zvijezde zaslužuju uzeti prsten, kao što sad pricas za Dallasove :?:
Evo navijao sam za njih kad su bili s Shaqom,a jos su mi bili drazi s Big Z Mourningom i Tim Hardweyom,ta mi je ekipa bila super,kako su se samo tukli s Knicksima.A sad znaci 2 puta sam tu istu ekipu gotivio a ovu iskreno s Jamesom nebi,kad bi ostali Wade i Bosh i oni s 35 i npr neko umjesto Jamesa tipa Melo itd onda bi bio bih uz njih.Njegovo mi se ponasanje gadi,i ovo Wade nije prije radio a on je zapoceo i ovo ruganje,kasljanje Wade nastavio.Eto ne moze iskrenije

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 23:09

Hajd dobro.
Samo ne znam šta je raja navalila toliko na Jamesa...pa taj covjek doslovno uništava Miami u finalu...ne trebaju njima protivnici, kad ih ovakakv James sam uništava...hejteri Miamija bi zapravo trebali slaviti ovakvog kukavickog Jamesa koji nema muda, a ne da ga mrze....logika.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 jun 2011, 23:24

I ja iskreno nisam ocekivao ono od wadea ocigledno se previse druzi sa jamesom. Najdrazi mi je igrac al ono je totalno nepostivanje sta bi bilo da je dirk prisao njemu kad se na utakmici povrijedio i poceo da mu se smije stvarno ono me iznenadilo.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2011, 23:26

Mandrak je napisao/la:Ma pošteno govoreci, znaš koliko me boli neka stvar za Heat :?: nisi ni svjestan ,vjeruj mi ;)
ja bih navijao za njih. iako ne volim ni jamesa ni bosha, ne bi mi bilo drago da se njih dvojica oproste od lige bez prstena. dobro bosh manje vise, nije on neka velicina, ali james svakako ;)

ali ako bi oni igrali sa ovom ekipom mavsa danas, navijo bi za mavse svejedno. toliko meni dragih igraca ima u mavsima, da bih navijao za njih protiv bilo koje ekipe osim sunsa u finalu, hipotetski govoreci. nowitzki, kidd, marion, butler, terry, cak i mali jj su meni nevjerovatno dragi igraci.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 23:27

bear grylls je napisao/la:I ja iskreno nisam ocekivao ono od wadea ocigledno se previse druzi sa jamesom. Najdrazi mi je igrac al ono je totalno nepostivanje sta bi bilo da je dirk prisao njemu kad se na utakmici povrijedio i poceo da mu se smije stvarno ono me iznenadilo.
to je to,treba postivat protivnika,a James nije poznat po tome,sjeti se kad nije htio da se rukuje s Howardom kad ih Magic izbaci.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 23:27

Ma njih dvojica su možda guzni haveri, možda se sexaju uvece :lol: možda u troje zajedno sa Boshom - ko ce ga znati :ugeek:
A šta bi se tek pisalo da se ovo desilo u americi, ne smijem ni zamisliti.

slika

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2011, 23:30

Mandrak je napisao/la:Ma njih dvojica su možda guzni haveri, možda se sexaju uvece :lol: možda u troje zajedno sa Boshom - ko ce ga znati :ugeek:
A šta bi se tek pisalo da se ovo desilo u americi, ne smijem ni zamisliti.

slika
naravno da ne mozes jer su sva 3 rekli da se nikad nebi udruzili jer bi sve izgubilo smisao.
Kazu sva 3 ja sam zelio pobjedit Birda ili Magica ali nikako im se pridruzit.Poenta je da dvostruki MVP ide nekom na noge to se ne radi,jer tebi svi trebaju doc a ne ti da ides.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 jun 2011, 23:33

dema je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:I ja iskreno nisam ocekivao ono od wadea ocigledno se previse druzi sa jamesom. Najdrazi mi je igrac al ono je totalno nepostivanje sta bi bilo da je dirk prisao njemu kad se na utakmici povrijedio i poceo da mu se smije stvarno ono me iznenadilo.
to je to,treba postivat protivnika,a James nije poznat po tome,sjeti se kad nije htio da se rukuje s Howardom kad ih Magic izbaci.
Ma dobro u usporedbi s ovim to je nista al opet to pokazuje kakav je on karakter al wade brate pa on je dosad uvijek postivao druge io fer nije se vukao po medijama i glumio nekog centralnog lika lige al bogami ove sezone se promijenio nevalja mu to.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 23:35

Šta tek reci za ovu cetvorku gloryhuntera, hajmo sad pošteno ;)

slika

A vidi ovih ljubimaca iz Bostona, citav život su bili Kelti u srcu :lol: njih je ljubav prema košarci spojila, a ne lov na prsten ;)

slika

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 23:39

slika

To su ti velikani, koje ljubav prema košarci spaja :lol: :lol:

Samo tad se nije moralisalo kao sad o Miamiju ;) treba biti realan a ne licemjeran.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 11 jun 2011, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2011, 23:41

Mandrak mos li nas spasit svojih upisa ?

To sto ima i onih sto ne svrsavaju na Miami odkad se i ova dvojka ukljucila, ne znaci da trebas da kakis po svakom forumasu ovdje. Onakvo ismijavanje necije bolesti u finalu nba lige je prije svega djetinjasto.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 11 jun 2011, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 jun 2011, 23:42

Titova-Juga je napisao/la:Mandrax mos li nas spasit svojih upisa ?
Istina boli nekad, znam da je teško ali mora se reci ma koliko bolna bila :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2011, 23:46

Mandrak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Mandrax mos li nas spasit svojih upisa ?
Istina boli nekad, znam da je teško ali mora se reci ma koliko bolna bila :mrgreen:

Ovdje je jedino istina tvoje svrsavanje na trojac iz Miamia i velicanje ponasanja Jamesa i na moje neugodno iznenadjenje Wade-a... Koliko vas je samo, sutra bi za Djerzelez navijali po potrebi.. :o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.