Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
K'o mi Bosanci, odma smo se digli sa ovim stadionom, kako je krenulo na proljece cemo ga i otvorit.
.Ne znam kakvi su komentari tipa ljubomora ili ness slicno.Pa cekajte malo, svi smo mi gradjani ove zemlje,i ako smo imalo normalni naravno da ce nam bit drago da se finišira ovako veliki projekat,lokacija nebitna.Previse smo mi mali u svakom pogledu da bi ljubomora tog tipa imala mjesta.Bih je prema zvanicnim podacima stat. zavoda nase nam zemlje u oktobru imala 693.964 nezaposlenih ljudi, te jos 3x vise koji vjerovatno prezivljavaju s' cenerom dnevno a mi pricamo o nekim kosmopolitskim projektima.Necemo bit nezbiljni 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
samo vi brisite prasinu u svojim stolovima.....atdion ce bit to je sigurno samo dali ovakav ili malo "gori" vidice seBarney Stinson je napisao/la:Samo prave planove a vec ovakvih ima na desetine i eno stoje u ladici prasina se skupila po njima..
sto se sporta tice sto su zamislili to su do sada u zenici i realizirali
Ima par bitnih stvari koje se nisu procitale oko ovih projekata pa da ponovimo.
1)Niko nije rekao da ce se stadioni s ovih prezentacija i praviti u Zenici
2)Cilj ovih rjesenja jeste da se vidi kakve ce reakcije izazvati u samom gradu Zenici,ZE-DO kantonu,Federaciji i na kraju BiH
3)Ovim se otvara prica i daje se sansa da svi izraze svoje misljenje putem e.mail adrese na oficijelnoj stranici grada
4)Ako se pokaze spremnost da neko ulozi novac u ovo i radit ce se,a ako ne onda nista od toga
Mislim da su ove stvari jasne svima onima koji su procitali vijest do kraja i razumjeli.Oni koji ne citaju a jos manje razmisljaju,vec samo pricaju gluposti su djaba ove cinjenice i oni ce i dalje s.r.a.t.i.
2)Cilj ovih rjesenja jeste da se vidi kakve ce reakcije izazvati u samom gradu Zenici,ZE-DO kantonu,Federaciji i na kraju BiH
3)Ovim se otvara prica i daje se sansa da svi izraze svoje misljenje putem e.mail adrese na oficijelnoj stranici grada
4)Ako se pokaze spremnost da neko ulozi novac u ovo i radit ce se,a ako ne onda nista od toga
Mislim da su ove stvari jasne svima onima koji su procitali vijest do kraja i razumjeli.Oni koji ne citaju a jos manje razmisljaju,vec samo pricaju gluposti su djaba ove cinjenice i oni ce i dalje s.r.a.t.i.
Nema vise :P
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
oba projekta za te stadione su odlicna, po meni ljepsi ovaj s jednom etazom, kao sto netko navede, tu se moze stvorit pakao, al opet bi radije da se gradi ova s dvije etaze iz prostog razloga sto Celik igra pred koju tisucu gledatelja i tad bi bilo logicno da se npr. pusti samo donja etaza na koriscenje...ljepse je za vidit, izgleda punije, a i lakse za odrzavat, cistit i sve to, manji su troskovi...al koji god da se izgradi svi trebamo bit presretni i zbog reprezentacije i zbog tog da u ovoj drzavi ima nesto pozitivno, a nakon toga i Celik ima predobar stadion koji bi mu jako koristio ako dodje na razinu na kojoj su sad Siroki, Sarajevo, Zeljo i Borac
...dakle, svake godine borba za titulu i Europa
...ova cetiri kluba koja sam nabrojao su danas definitvno iznad ostatka lige, a nadam se da ce jos koji klub dosec njihov nivo, te s tim dat priliku tim istim da za veci napredak...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
definitivno ovaj na dva sprata, hebeno izgleda 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Najgore od svega, sto nece niti jedan od ovih idejni projekata proci vec ce se samo izjednaciti sjever i jug sa zapadom i teren srediti. Ali, ajde i to je veliki pomak za nas glupi narod!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ja sam vec ranije napisao ako onaj travnjak presade bit ce super. Sve ostalo je pusti san.BlueTiger je napisao/la:Najgore od svega, sto nece niti jedan od ovih idejni projekata proci vec ce se samo izjednaciti sjever i jug sa zapadom i teren srediti. Ali, ajde i to je veliki pomak za nas glupi narod!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Upravo si. Jer prvo pitanja koje se postavlja ovdje, ako se napravi stadion od 30.000, jeste, tko ce platiti odrzavanje? To je bi i najveci problem za nasu Grbavicu, jer bi 3 mil godisnje se trebalo izdvajati za to. A CElik ili grad Zenica da izdvaja za to 3 mill, a nema 500 gledalaca na tribinama, stvarno smijesno. Nismo ni mi nista bolje, sa nasih 3.000 mozemo se popisati na ovakve stadione i samo ih sanjati! Jedini tim na balkanu od ovih nasih ex-yuge jeste Crvena Zvezda. Oni imaju 15.000 po tekmi, pa i kada dode zadnji tim na tabeli da igra sa njima. Ostali, sve je ovo ulaganje bez dobiti.Elegant je napisao/la:Ja sam vec ranije napisao ako onaj travnjak presade bit ce super. Sve ostalo je pusti san.BlueTiger je napisao/la:Najgore od svega, sto nece niti jedan od ovih idejni projekata proci vec ce se samo izjednaciti sjever i jug sa zapadom i teren srediti. Ali, ajde i to je veliki pomak za nas glupi narod!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Gradi se i dalje, bez obzira na snijeg i nešto hladnije vrijeme... Očekuje se da će izgradnja sjevera sa kompletnom infrastrukturom bite završena u martu, nakon čega se počinje sa gradnjom juga...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Daj slike, ziv nam bio!!RBA 1987 je napisao/la:Gradi se i dalje, bez obzira na snijeg i nešto hladnije vrijeme... Očekuje se da će izgradnja sjevera sa kompletnom infrastrukturom bite završena u martu, nakon čega se počinje sa gradnjom juga...
Nema slika, ali radi se, trenutno se izlijevaju glavni nosači tribine...BlueTiger je napisao/la:Daj slike, ziv nam bio!!RBA 1987 je napisao/la:Gradi se i dalje, bez obzira na snijeg i nešto hladnije vrijeme... Očekuje se da će izgradnja sjevera sa kompletnom infrastrukturom bite završena u martu, nakon čega se počinje sa gradnjom juga...![]()
![]()
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Zeničani ko bi isfinansirao ovaj projekt, ovaj stadion sa 30 000 gledaoca,koji je pokriven vrijedio bi 200 miliona km
Grad zenica da izdvoji, nadaj te se ko i mi
Grad zenica da izdvoji, nadaj te se ko i mi
za ovakve kao ti, mrzi me pisati. pa ću prosto kopirati post, koji je samo malo visočije gore...
flash je napisao/la:Ima par bitnih stvari koje se nisu procitale oko ovih projekata pa da ponovimo.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- anonymousHD
- Kontakt:
Kad pogledaš ove 3d projekcije, stvarno sve izgleda nerealno i neverovatno da bi se poverovalo da će se napraviti. Ali kad pogledam šta su sve za par godina izgradili u Zenici ja u ovaj projekat verujem. Atletski stadion napraviše, najbolju dvoranu u BIH napraviše, sad grade onaj kamp... Pa Zenica napreduje, a ovakav stadion nam treba i mislim da će se napraviti, aBd...
Meni lično se ovaj sa dva sprata sviđa, izgleda pre*ebeno... Već stadion zamišljam pun!
Meni lično se ovaj sa dva sprata sviđa, izgleda pre*ebeno... Već stadion zamišljam pun!
Drago bi mi bilo da to naprave i nadam se da ce te izabrati najbolje resenje ali i da je u pitanju moj klub i grad ja bih bio protiv iako smo treci u regionu po gledanostiBlueTiger je napisao/la:Upravo si. Jer prvo pitanja koje se postavlja ovdje, ako se napravi stadion od 30.000, jeste, tko ce platiti odrzavanje? To je bi i najveci problem za nasu Grbavicu, jer bi 3 mil godisnje se trebalo izdvajati za to. A CElik ili grad Zenica da izdvaja za to 3 mill, a nema 500 gledalaca na tribinama, stvarno smijesno. Nismo ni mi nista bolje, sa nasih 3.000 mozemo se popisati na ovakve stadione i samo ih sanjati! Jedini tim na balkanu od ovih nasih ex-yuge jeste Crvena Zvezda. Oni imaju 15.000 po tekmi, pa i kada dode zadnji tim na tabeli da igra sa njima. Ostali, sve je ovo ulaganje bez dobiti.Elegant je napisao/la:Ja sam vec ranije napisao ako onaj travnjak presade bit ce super. Sve ostalo je pusti san.BlueTiger je napisao/la:Najgore od svega, sto nece niti jedan od ovih idejni projekata proci vec ce se samo izjednaciti sjever i jug sa zapadom i teren srediti. Ali, ajde i to je veliki pomak za nas glupi narod!
glavno pitanje je sta ce Zenici stadion od 30000,
znam da se oslanjate na reprezentaciju ali on se moze napuniti najvise jednom u 2 godine ako je sa BIH u grupi neka ekstra atraktivna reprezentacija dok ce u ligi biti popunjeno 10% kapaciteta,sta ako za 2-3 godine neko u Sarajevu izgradi stadion i reprezentaciju prebace tamo
najveci razlog sto ovo pisem je naravno novac
po meni najbolje resenje je ako se vec gradi kapacitet 20-25k ili dogradnja tribina iza gola u visini glavne tribine koje bi se uradilo brzo za malo para po mogucnosti doci do kapaciteta od 20-ak hiljada
kapacitet stadiona nije uslov ni za LŠ ni za kvalifikacije reprezentacije,on je uslov za drzave koje zele da organizuju Evropsko prvenstvo ili finalnu utakmicu u LŠ ili EL
Sta se kurc-ite zenicani.
Ko fol svi vas mrze ovo ono, priznajte da je ovo nerealan projekat.
Zato sto mozemoulaznica je napisao/la:Sta se kurc-ite zenicani.
Nema vise :P
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Evo ja koji nisam iz Zenice,pa ni blizu tog grada,se radujem svakom pozitivnom projektu u njemu.Zasto ta vise mrznja izmedju nasaih gradova? Jeli to Zenica nije u BIH i Zenicani nisu Bosanci?ulaznica je napisao/la:Sta se kurc-ite zenicani.
Manite se toga vise,a Zenica kao grad treba da bude primjer mnogima u regionu.Kao grad velicine od oko 120 000 stanovnika je mozda broj jedan po sportskim objektina na prostoru bivse Jug.
Zasto je nerealan projekat?
Imaju najmoderniju arenu u drzavi i jednu od najmodernijih u regionu
Imaju najmoderniji atletski stadion.
Imaju "zmajevo gnijezdo" ili ti ga dom reprezentacije
poceli su izgradnju stadiona za ragby
Imaju Bilino Polje,najljepsi fudbalski stadion u drzavi.
Sve ove cinjenice govore,da ce Zenica nesto poduzeti i ne cekati kao drugi sto rade.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Odgovori ti meni,sta ce selu Hoffenheimu od 3 000 stanovnika,stadion od 30 000?pazzarac je napisao/la:
glavno pitanje je sta ce Zenici stadion od 30000,
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Zašto ne može?
Pa Arenu je izgradila sama Općina Zenica, sa SVOJIM parama (36 miliona KM) i izgrađena u roku od 2 godine, dok je ovaj projekat Bilinog polja napravljen upravo radi toga da se i ostali nivoi vlasti uključe u isti...

Pa Arenu je izgradila sama Općina Zenica, sa SVOJIM parama (36 miliona KM) i izgrađena u roku od 2 godine, dok je ovaj projekat Bilinog polja napravljen upravo radi toga da se i ostali nivoi vlasti uključe u isti...

Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.