dobri poslovi kao Krpić i Dalibor Pandža kad su dolazili u Dinamo,plus tu su još Bekić i Zakarić koji su isto bili ''veliki talenti'', pa nikad nisu zaigrali u Dinamu.par tekmica za Lokomotivu i nakon toga povratak u BosnuEngland je napisao/la:http://****/clanak/13287/armin-hodzic-novi-clan-zagrebackog-dinama
Vrlo dobar posao Dinama, Ara je pravi igrac.
1. HNL
Re: 1. HNL
Naravno da je odlican izbor, pa mali je medju najboljima u Premijer ligi, a tek mu je 19, igrac koji ima i pobjednicki mentalitet, ide 200 na svaku, radnik.Seaman je napisao/la:dobri poslovi kao Krpić i Dalibor Pandža kad su dolazili u Dinamo,plus tu su još Bekić i Zakarić koji su isto bili ''veliki talenti'', pa nikad nisu zaigrali u Dinamu.par tekmica za Lokomotivu i nakon toga povratak u BosnuEngland je napisao/la:http://****/clanak/13287/armin-hodzic-novi-clan-zagrebackog-dinama
Vrlo dobar posao Dinama, Ara je pravi igrac.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
To stoji da se odlucujuce igraju u isto vrijeme, al nisu prije pocetka prvenstva mogli znat sta ih ceka. Trebalo se odmah stavit u pravilnik da se barem zadnje kolo igra u istom terminu. Nebi im to kostalo.Grdan je napisao/la:utakmice koje odlučuju opstanak igraju se u isto vrijeme i mislim da je dobar potez što se ove dvije ostale utakmice prenose jer Split i Lokomotiva međusobno odlučuju o europi a Dinamo i Hajduk je ipak derbi i ne bi se ništa postiglo s tim da se igraju u isto vrijeme.
De ti reci @signore bola' kako je u Zepcu stanje?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nogometno il vremensko?Lillard je napisao/la:De ti reci @signore bola' kako je u Zepcu stanje?
uspjeli su Dinamo,Rijeka i HNS sačuvati Osijek
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
http://www.sib.hr/sport/nogomet/13291-n ... -ligi.html
Koje ludilo
Sta li Brend i Glava kazu na ovakvu proslavu i gdje su svi ovi ljudi bili tokom cijele sezone?
Koje ludilo
Sta li Brend i Glava kazu na ovakvu proslavu i gdje su svi ovi ljudi bili tokom cijele sezone?
Rijeka nositelj u trecem pretkolu? Update

EDIT: Ipak 2 od 4
Turci iako zeznuse na kraju izvukose. Trabzon umjesto u trece ide u cetvrto pretkolo, a u trece ce Sivasspor koji je danas izgubio i zbog gol razlike pao ispod Trabzona koji ima veci koeficijent od Rijeke, a Sivasspor ima manji i gura Rijeku jedno mjesto gore. Debrecen i Ruch samo trebaju odrzat svoju prednost iako u Poljskoj ima jos timova koji mogu bit treci, ali Ruch je u najboljoj poziciji.
Ukrajina - Zorya mora zavrsiti ispred Vorskle.
Cipar - APOEL mora osvojiti Kup protiv Ermisa ili zavrsiti prvi/drugi.
Danska - Brondby ne smje zavrsiti treci u ligi.
Grcka - Asteres ne smje biti na prva dva mjesta u play offu.
Nizozemska - Doigravanje AZ - Groningen mora dobiti Groningen.
Austrija - RBS mora osvojiti Kup protiv St.Poltena
Svedska - Helsingborg mora osvojiti Kup protiv Elfsborga
Turska - Kasimpasa mora zavrsiti ispred Trabzona.
Cekamo 3 od 4Poljska - Ruch mora zavrsiti ispred Wisle. Ruch ima 3 boda vise 4 kola prije kraja
Ceska - Teplice moraju zavrsiti ispred Libereca. Liberec ima 2 boda vise 2 kola prije kraja
Belgija - Oostende/Kortrijk mora u finalu play offa za EL pobijediti Waregema
Madjarska - Debrecen mora biti prvak. 2 kola prije kraja imaju 3 boda viska (EDIT: Izjednaceni su, Debrecen ima utakmicu manje)
EDIT: Ipak 2 od 4
http://www.hrsport.net/vijesti/473043/n ... oprivnici/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
dvoboj između hdz-ove prćije Cibalie i sdp-ove prćije Slavena 
Ja se nadam da Slaven ostaje. Nekako su mi miliji od Cibalije, ali bi svakako volio da Cibalia onda naredne sezone udje, uz ispadanje Zadra, naravnoEngland je napisao/la:http://www.hrsport.net/vijesti/473043/n ... oprivnici/
Inace, iz Druge HNL ispali Solin i Zelina. Dugopolje se na kraju izvuklo, a opasno im je gorilo. Ipak, drago mi je zbog tog.
U Drugu HNL ce uci dva od pet prvaka Trece HNL. Vjerujem da je sistem isti kao i ove sezone. Pet prvaka na neutralnom terenu po jednokruznom liga sistemu razigravaju. Prosle sezone je samo jedan ulazio, jer je ispadalo pola lige. Tad su samo Val i Segesta htjeli u visi rang, a pravilnik u tom slucaju nalaze da oni igraju dvije utakmice, jednu u Sisku i jednu u Kastelu.
Trenutno stanje u Trecoj HNL:
-Istok
Tri kola prije kraja Slavonija Pozega i BSK Bijelo Brdo imaju po 52 boda. Prati ih Mladost Antin sa 48. BSK ovdje ima utakmicu manje.
-Jug
Tri kola prije kraja Sibenik i Imotski imaju po 65 bodova i jedini su konkurenti za prvo mjesto.
-Sjever
Dva kola prije kraja prva je Koprivnica sa 61 bodom, a prate ih Medjumurje Cakovec i Bjelovar sa po 59.
-Srediste
Dva kola prije kraja Maksimir ima 56, Bistra 55, Dugo selo 52 i Vrbovec 50.
-Zapad
Cetiri kola prije kraja prva je Opatija sa 58, a jedina prijetnja Novigrad ima 57.
Nebi volio u Drugoj ligi vidjet nikog iz grupa Zapad, Srediste i Istok. Sa Zapada ne vjerujem da ce itko dobit i licencu, u Sredistu su u igri samo nezanimljivi klubovi iz Zagreba i okolice, a na Istoku bi cak Slavonija bila interesantna da ima infrastrukturu i da ne igra na stadionu kojem su tribine od drveta. BSK ce tu vjerojatno biti prvi, a i zadovoljit infrastrukturno.
Iz grupe Jug tko god zavrsi prvi bio bi mi zanimljiv u Drugoj ligi. Povratak Sibenika ili Imotski na Splitov pogon. U grupi Sjever samo da Bjelovar ne bude prvi. Medjumurje je stari prvoligas, a Koprivnica sa Slavenovim podmlatkom bi mogla biti zanimljiva, ali ipak prije bi Medjimurje.
Jel itko zna ista o onim B momcadima koje bi trebale igraci Trecu HNL naredne sezone?
Inace, najveci hit svih Trecih liga je NK Cakovec koji je u 28 kola upisao 2 boda uz gol razliku 12:216
Jači i od Mamića: Predsjednik Zagreba sjeda na trenersku klupu
Pjesnici su osvojili Drugu ligu ponajprije zahvaljujući sjajnom proljeću, no u elitnom rangu neće ih voditi dosadašnji trener. Vjekoslav Lokica napustio je klub zbog razilaženja u mišljenju s predsjednikom Draženom Medićem, kojem to nije bio prvi puta da dolazi u nesuglasice sa šefom stručnog stožera, ma tko god on bio.
Medić se potom odlučio spustiti iz predsjedničkog ureda na trenersku klupu, čime postaje apsolutni vladar NK Zagreba. Sjedinjavanje svih bitnih funkcija nije pošlo za rukom niti Zdravku Mamiću u Dinamu.
"Dogodio se prijateljski stisak ruku između njega i predsjednika kluba Dražena Medića, kao i izmjena uzajamnih riječi zahvale na međusobnoj suradnji, koja je u biti i bila ključ uspješnih, lepršavih, uvjerljivih Zagrebovih igara.
Pitanje je, naime bi li bez stalne i budne Medićeve nazočnosti uz momčad, kao i njegovih vrlo vidovitih zapažanja, prosudbi i odluka, već u ovom ciklusu bio ostvaren cilj povratka u Prvu ligu obzirom da je riječ o vrlo mladoj momčadi, u prosjeku ispod 22 godine“, objavljeno je na klupskim stranicama Zagreba.
Obrazloženo je i zašto će na klupu upravo Medić, čiji sin Lovro predvodi napad Zagreba:
„Nije si Medić izvjesne ovlasti u odnosu na momčad dodijelio iz hira, nego ponajprije iz sasvim pragmatičnih razloga. U NK Zagreb je već devet godina, od prvih je dana nazočan gotovo svakom treningu, pratio je rad brojnih trenera i entuzijastički, iz godine u godinu slagao si je određene postulate za koje vjeruje da ih je dužno poštivati želi li se nešto napraviti kako treba."
Javna je tajna kako Medić momčad vodi već godinama, a zbog toga je uostalom 'prekipjelo' i Lokici. Stvari su se sada zapravo samo formalizirale, a svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se Medić sa svojim trenerskim vizijama snaći na prvoligaškoj sceni iduće sezone. Odnosno, tko će mu biti kriv ako rezultati ne budu zadovoljavajući...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/zagreb ... 36843.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pjesnici su osvojili Drugu ligu ponajprije zahvaljujući sjajnom proljeću, no u elitnom rangu neće ih voditi dosadašnji trener. Vjekoslav Lokica napustio je klub zbog razilaženja u mišljenju s predsjednikom Draženom Medićem, kojem to nije bio prvi puta da dolazi u nesuglasice sa šefom stručnog stožera, ma tko god on bio.
Medić se potom odlučio spustiti iz predsjedničkog ureda na trenersku klupu, čime postaje apsolutni vladar NK Zagreba. Sjedinjavanje svih bitnih funkcija nije pošlo za rukom niti Zdravku Mamiću u Dinamu.
"Dogodio se prijateljski stisak ruku između njega i predsjednika kluba Dražena Medića, kao i izmjena uzajamnih riječi zahvale na međusobnoj suradnji, koja je u biti i bila ključ uspješnih, lepršavih, uvjerljivih Zagrebovih igara.
Pitanje je, naime bi li bez stalne i budne Medićeve nazočnosti uz momčad, kao i njegovih vrlo vidovitih zapažanja, prosudbi i odluka, već u ovom ciklusu bio ostvaren cilj povratka u Prvu ligu obzirom da je riječ o vrlo mladoj momčadi, u prosjeku ispod 22 godine“, objavljeno je na klupskim stranicama Zagreba.
Obrazloženo je i zašto će na klupu upravo Medić, čiji sin Lovro predvodi napad Zagreba:
„Nije si Medić izvjesne ovlasti u odnosu na momčad dodijelio iz hira, nego ponajprije iz sasvim pragmatičnih razloga. U NK Zagreb je već devet godina, od prvih je dana nazočan gotovo svakom treningu, pratio je rad brojnih trenera i entuzijastički, iz godine u godinu slagao si je određene postulate za koje vjeruje da ih je dužno poštivati želi li se nešto napraviti kako treba."
Javna je tajna kako Medić momčad vodi već godinama, a zbog toga je uostalom 'prekipjelo' i Lokici. Stvari su se sada zapravo samo formalizirale, a svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se Medić sa svojim trenerskim vizijama snaći na prvoligaškoj sceni iduće sezone. Odnosno, tko će mu biti kriv ako rezultati ne budu zadovoljavajući...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/zagreb ... 36843.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
I spot je konacno izasao
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.tportal.hr/sport/334148/Evo- ... zivot.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Euforija u gradu nakon dugo dugo vremena.U nedjelju u 16:00 okupljanje u centru,korteo..sve me nekako podsjeca na Novalju,odmah sve rjesiti u prvoj tekmi
Euforija u gradu nakon dugo dugo vremena.U nedjelju u 16:00 okupljanje u centru,korteo..sve me nekako podsjeca na Novalju,odmah sve rjesiti u prvoj tekmi
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Cibalia - Slaven Belupo 2-2
0-1 Ozobic 14.min.
1-1 Puljic 52.min.
1-2 Ozobic 73.min.
2-2 Fustar(autogol) 76.min.
Nazalost ne stigoh pogledat, mada ne znam jel se igdje i prenosilo, po izvjestajima bila je dosta dobra utakmica. Volio bi da Slaven ostane, jos sam se malo razocarao u posjetu, bilo 2500 ljudi, ocekivao sam bar 6-7 tisuca, ipak je najbitnija utakmica sezone.
0-1 Ozobic 14.min.
1-1 Puljic 52.min.
1-2 Ozobic 73.min.
Nazalost ne stigoh pogledat, mada ne znam jel se igdje i prenosilo, po izvjestajima bila je dosta dobra utakmica. Volio bi da Slaven ostane, jos sam se malo razocarao u posjetu, bilo 2500 ljudi, ocekivao sam bar 6-7 tisuca, ipak je najbitnija utakmica sezone.
Wisla otpala iz utrke za trece mjesto.
. Teplice takodjer
. Oostende se plasirao u finale play offa u Belgiji, ali nemaju licence, nece ni igrat, pa ce Zulte Waregem u EL
Ostaje nam jos jedna sansa i jedina nada zvana Debrecen. Kolo prije kraja imaju 3 boda viska i treba im samo bod na domacem terenu protiv Honveda koji je u uzasnoj formi, a pored tog su opstanak obezbijedili pa ce ovo Debrecenu bit laganica
Dakle, Rijeka nositelj u trecem pretkolu EL
Moglo bi se vrlo lako desit da Hrvatska ima tri kluba u play offu EL i LP, jer su Dinamo, Rijeka i Hajduk nositelji u prva tri pretkola. Dinamo bi ispadanjem u trecem pretkolu LP isao u play off EL i tamo bi 100% bio nositelj, Rijeka i Hajduk trebaju veliki odljev favorita da bi bili nositelji u play offu.
Split ce biti nositelj u prvom, u drugom nece, a u trecem oce ako izbaci nekog s jacim koeficijentom u drugom pretkolu. Najbolji bi im zdrijeb mozda bili Omonia ili Dinamo Bukurest koji je u dugovima do grla, cak nije sigurno ni ocel nastupat, a i ako budu to ce bit sa tko zna kakvom momcadi, mozda se budu dali izbaciti.
Ostaje nam jos jedna sansa i jedina nada zvana Debrecen. Kolo prije kraja imaju 3 boda viska i treba im samo bod na domacem terenu protiv Honveda koji je u uzasnoj formi, a pored tog su opstanak obezbijedili pa ce ovo Debrecenu bit laganica
Dakle, Rijeka nositelj u trecem pretkolu EL
Moglo bi se vrlo lako desit da Hrvatska ima tri kluba u play offu EL i LP, jer su Dinamo, Rijeka i Hajduk nositelji u prva tri pretkola. Dinamo bi ispadanjem u trecem pretkolu LP isao u play off EL i tamo bi 100% bio nositelj, Rijeka i Hajduk trebaju veliki odljev favorita da bi bili nositelji u play offu.
Split ce biti nositelj u prvom, u drugom nece, a u trecem oce ako izbaci nekog s jacim koeficijentom u drugom pretkolu. Najbolji bi im zdrijeb mozda bili Omonia ili Dinamo Bukurest koji je u dugovima do grla, cak nije sigurno ni ocel nastupat, a i ako budu to ce bit sa tko zna kakvom momcadi, mozda se budu dali izbaciti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dugo se priča da Cibalia sigurno gubi jer nemaju novca za Prvu ligu. To je vjerojatno razlog.Signore je napisao/la:Cibalia - Slaven Belupo 2-2
0-1 Ozobic 14.min.
1-1 Puljic 52.min.
1-2 Ozobic 73.min.
Hayley <3
- gerdmuller
- Kontakt:
Zadnja 4 mjeseca igraci nisu dobili placu,nedavno su protiv Zapresica tekmu zapoceli strajkom...badblueboylivno je napisao/la:Dugo se priča da Cibalia sigurno gubi jer nemaju novca za Prvu ligu. To je vjerojatno razlog.Signore je napisao/la:Cibalia - Slaven Belupo 2-2
0-1 Ozobic 14.min.
1-1 Puljic 52.min.
1-2 Ozobic 73.min.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5511_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5373_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 2139_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Klinci cijelu tekmu navijali a vrhunac je bio kad su Plavoj Brigadi na skandiranje Slaven Belupo odgovorili skandiranjem ime vam glupo
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Belupo dobio u uzvratu 2-1. Ispunila mi se zelja, a Cibaliji se nadam dogodine
Zagubio sam tekst, al danas je odrzana sjednica IO HNS-a i odluceno je da se finale Kupa igra samo jedna utakmica. Stadion ce se odredit ranije neovisno finalistima. Mogu samo rec da je bilo i vrijeme 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.