Adnan Zahirović

hroni
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la hroni » 31 avg 2013, 14:36

uso Zaha rodila ga majka,,,hajmo mustuluk

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 14:40

odmah okrenuse otkako od udje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 14:41

hroni je napisao/la:uso Zaha rodila ga majka,,,hajmo mustuluk
I za 6 minuta preokrenuse od 1-2 na 3-2.Rezultat trenutni je tome dokaz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2013, 14:44

evo 4:2, sta radi Zaha aman aman
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 31 avg 2013, 14:47

Covjek bar nafaku donosi :D. Dok on igra a BiH ne gubi dobro je pa makar po ocjenama ,,strucnjaka'' bio neprimjecen...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 avg 2013, 15:01

Hajde neka je barem malo igrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 avg 2013, 19:37

I kako je igrao onako objektivno? Je li gledao iko tekmu?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 02:11

sve mogu shvatiti,ali i dalje mi ne ide glavu kako je fraer koji igra u prosjecnom klubu druge ruske lige igra u prvih 11 za 13 rep svijeta :? a sto se tice iducih utakmica ne pozivat ga dat sansu besicu ne moze bit gori od njega nikako,ako nista covjek je u takmicarskoj formi.Zahirovic nije odigro 90 minuta mislim da se ni on ne sjeca kad ,jos je sporedni igrac u drugoj njemackoj klupi.Sto neko rece mislim da bi se njegovim pozivnjaem poigravalo sa inteligencijom navijaca ove reprezentacije.
=\_1921_/=

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 05 sep 2013, 02:43

invincible1921 je napisao/la:sve mogu shvatiti,ali i dalje mi ne ide glavu kako je fraer koji igra u prosjecnom klubu druge ruske lige igra u prvih 11 za 13 rep svijeta :? a sto se tice iducih utakmica ne pozivat ga dat sansu besicu ne moze bit gori od njega nikako,ako nista covjek je u takmicarskoj formi.Zahirovic nije odigro 90 minuta mislim da se ni on ne sjeca kad ,jos je sporedni igrac u drugoj njemackoj klupi.Sto neko rece mislim da bi se njegovim pozivnjaem poigravalo sa inteligencijom navijaca ove reprezentacije.
Od kad je Bochum u drugoj ruskoj ligi??

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 02:57

brzi21 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:sve mogu shvatiti,ali i dalje mi ne ide glavu kako je fraer koji igra u prosjecnom klubu druge ruske lige igra u prvih 11 za 13 rep svijeta :? a sto se tice iducih utakmica ne pozivat ga dat sansu besicu ne moze bit gori od njega nikako,ako nista covjek je u takmicarskoj formi.Zahirovic nije odigro 90 minuta mislim da se ni on ne sjeca kad ,jos je sporedni igrac u drugoj njemackoj klupi.Sto neko rece mislim da bi se njegovim pozivnjaem poigravalo sa inteligencijom navijaca ove reprezentacije.
jest spartak nalcik ili kako se vec zove taj gdje igro nemoj trazit dlaku u jajetu znas sta sam htio rec ;)
=\_1921_/=

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 sep 2013, 07:27

Tek je dosao u klub,treba malo sacekati da udje u formu,da stekne rutinu i da mu se vrati samopouzdanje pa samim tim da bude bolji igrac i da bude standardan u Bochumu.
Njemacka 2. liga isto ispadne kao vecina ostalih euro prvih liga.
Nije toliko ni propao,sve je do njega, i ako se bude trudio i pruzao dobre partije,pa i ako odemo na to svjetsko i zavisno od daljeg ucinka,i on moze zavrsiti u boljem klubu.
Isto tako i vecina nasih igraca koji igraju po nekim zabitima.
Keep walking.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2013, 16:57

invincible1921 je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:
jest spartak nalcik ili kako se vec zove taj gdje igro nemoj trazit dlaku u jajetu znas sta sam htio rec ;)
Cuj dlaku u jajetu, pa nije to mali detalj igra li u drugoj ligi Rusije ili u drugoj ligi Njemacke. To je yebena perika u jajetu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 sep 2013, 17:01

:mrgreen: :lol:
Da ne bude spamm, nadam se da će Zaha dokazati svojim radom da zaslužuje mjesto u prvih 11 i početi igrati redovno, to mu je najbitnije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 sep 2013, 17:05

zizu1991 je napisao/la::mrgreen: :lol:
Da ne bude spamm, nadam se da će Zaha dokazati svojim radom da zaslužuje mjesto u prvih 11 i početi igrati redovno, to mu je najbitnije.
Zelim mu svu srecu u Bochumu, ali sto se tice prvih 11 reprezentacije, on tu nema sta traziti jer brate mili nije on za toga. Jednostavno nema kvalitet za to, a tesko da ce ikad i imati.
Volio bih da grijesim jer nam treba zadnji vezni al..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 sep 2013, 17:06

Cuj nemoj trazit dlaku u jajetu, a lik ful'o kompletnu zemlju gdje ado igra :lol: ee grdna rano :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2013, 17:08

Papastathopoulos je napisao/la:Cuj nemoj trazit dlaku u jajetu, a lik ful'o kompletnu zemlju gdje ado igra :lol: ee grdna rano :lol:
Ma hajde, Njemacka, Rusija sve je to tu negdje.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 sep 2013, 17:10

Ja sam procitao jos i "sporedni igrac u drugoj Njemackoj klupi" ma sta god to znacilo :mrgreen:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 sep 2013, 22:27

invincible1921 je napisao/la:2. mislio sam na to da nije bio standardan ni u spartaku dok je bio a tad je poceo da igra za repku dakle kad je doso u repku igro je u drugoj ruskoj ligi
Da, ali si rekao da igra u ruskom Nalčiku a u prvih 11 13. reprezentacije na svijetu. Prošlost i sadašnjost u jednoj rečenici.

I ljudino, posjeti kad grad pa javi jel ti bilo lijepo, vjeruj da ćeš doživjeti suprotno od onog što misli tvoj iskompleksirani ego. Pozdrav.
Čelik Zenica 1945

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 sep 2013, 22:54

imamo mi igraca koji igraju u drugoj turskoj ligi a njemacka druga liga je za njih bundes liga zato smisli bolji post pa se javi :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 sep 2013, 08:28

Invincible1921 je na odmoru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.