Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
Mozemo li mi kako koji nemamo steam i ta sranja igrat ovu nasu ligu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
možeš...skineš sebi patch sa fmbosnia.com ....i igraš..jedini problem je sto ti nece biti baza potpuna sa novim transferima,ali to je najmanje bitno...slast igranja ostaje istaSarajlijc@ je napisao/la:Mozemo li mi kako koji nemamo steam i ta sranja igrat ovu nasu ligu?

Moj savjet svim igračima Managera, na kraju svake sezone odaberite 15-ak najboljih igrača u ekipi ostale prodajte i dovedite pojačanja
vidim kod ovog momka koji igra sa Sarajevom preko 25 igrača, i svi koji imaju preko 23-24 godine i nisu napravili vise od 5 nastupa isto noga u dupe 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Taktika se čini loša ali vjeruj mi da je odlična. Vratio sam jedno mjesto na zadnjeg veznog i stavio Zrnanovića. Evo u 2 pretkolu sam prošao Brann i izvukao Inter (nije Milanfanatic1991 je napisao/la: nije mi jasno sto ove neke "polovne" igrace ne rasprodas... i ova taktika tesko da ce ti pomoc u evropi kriticno je samo sa 1 veznim igrat...mogao si i Bajramovica dzaba dovesti a vise bi ti koristio od Muslimovica...i ja sam sa Zeljom u prvoj sezoni doveo Muslimovica i Kezmana za 8k....nakon sezonu i po prodao ih za ukupno 800k funti xD

Ovo je od 11. marta na manageru a ja sam sezonu završio i već počeo 12/13. Rasprodao sam šta mi nije trebalo ili im dao free. Ostali su mi:Heller je napisao/la:Moj savjet svim igračima Managera, na kraju svake sezone odaberite 15-ak najboljih igrača u ekipi ostale prodajte i dovedite pojačanjavidim kod ovog momka koji igra sa Sarajevom preko 25 igrača, i svi koji imaju preko 23-24 godine i nisu napravili vise od 5 nastupa isto noga u dupe
Golmani: Hamzić, Pantić i Melher
Odbrana: Benović, Čomor (al i on ode uskoro), Šunjić, Dupovac, Zrnanović
Vezni: Sesar, Husejinović, Suljić, Kojašević, Kenan Handžić, Nuhić i Haris Handžić
Napadači: Obuća, Muslimović, Varea
To je 18 igrača.
Brann - Sarajevo 0:0 (2:3)
Na Koševu sam dobio 3:2 (Husejinović x2 i Muslimović). Sad mi slijedi utakmica sa Interom pa vam prosljeđujem rezultat

Inter iz Finske?? nego daj transfere da vidim
Nullius in verba
Heller je napisao/la:Inter iz Finske?? nego daj transfere da vidim
Jeste Inter Turku. Evo ti slike transfera.

Sezona 2012/13

Sezona 2011/12
- delpiero20
- Kontakt:
Moze li neko postaviti patch za nasu Premier ligu? Pa da igram malo sa Slobodom 

Evo tidelpiero20 je napisao/la:Moze li neko postaviti patch za nasu Premier ligu? Pa da igram malo sa Slobodom
http://www.mediafire.com/download.php?oz16h5747vhdsog" onclick="window.open(this.href);return false;
- delpiero20
- Kontakt:
Hvala carehordas'87 je napisao/la:Evo tidelpiero20 je napisao/la:Moze li neko postaviti patch za nasu Premier ligu? Pa da igram malo sa Slobodom
http://www.mediafire.com/download.php?oz16h5747vhdsog" onclick="window.open(this.href);return false;

E brate i ja ti zahvaljujem .hordas'87 je napisao/la:Evo tidelpiero20 je napisao/la:Moze li neko postaviti patch za nasu Premier ligu? Pa da igram malo sa Slobodom

Valjda je procedura ubacivanja ista k'o i kod sokera.

Barem da mi je Velež virtuelno vratiti na puteve stare slave.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- delpiero20
- Kontakt:
hahaha jako je igrat ovo..uzeo sam Slobodu i imam 65 hiljada za pojacanja i jos slobodnog wagea 1000..
Krpim kraj sa krajem ali opet sam nasao nekih igraca jeftinih, neki lijevi bek iz kluba "Petrovac"
Dobre ocjene i uzmem ga posto nemam niti jednog lijevog beka na igri, uzmem nekog slobodnog napadaca (za nase uvjete odlicnog, rodjen u Holandiji) i uzmem od Zrinjskog Blagu Zadru za 4 hiljade
Produzio Mujkicu,Nikolicu i Okanovicu...
Sad samo jos jednog stopera i odlican sam za cetvrtog mjesta
http://www.ofkpetrovac.com/index.php?nn ... na=Graovac" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo mog lijevog beka hahah
Krpim kraj sa krajem ali opet sam nasao nekih igraca jeftinih, neki lijevi bek iz kluba "Petrovac"

http://www.ofkpetrovac.com/index.php?nn ... na=Graovac" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo mog lijevog beka hahah
delpiero20 je napisao/la:hahaha jako je igrat ovo..uzeo sam Slobodu i imam 65 hiljada za pojacanja i jos slobodnog wagea 1000..
Krpim kraj sa krajem ali opet sam nasao nekih igraca jeftinih, neki lijevi bek iz kluba "Petrovac"Dobre ocjene i uzmem ga posto nemam niti jednog lijevog beka na igri, uzmem nekog slobodnog napadaca (za nase uvjete odlicnog, rodjen u Holandiji) i uzmem od Zrinjskog Blagu Zadru za 4 hiljade
![]()
Ima crnogorac odličan Sofranac Aleksandar CKB Podgorica

Nullius in verba
Prebacis u My Documents -> SI -> Manager 2012 -> editor data (ukoliko nemaš napravi folder)*p!p!t@* je napisao/la: E brate i ja ti zahvaljujem .
Valjda je procedura ubacivanja ista k'o i kod sokera.
Barem da mi je Velež virtuelno vratiti na puteve stare slave.

Slobodni igrači na početku sezone koji su odlični za naše uvjete:
Ramahalwe Mphalele, Mladen Jurcevic, Ruben Maldonado, Luis Mena, Roberto Viduka,Stefan Reljić,Zlatan Bajramovic,Carlos Espinosa , Petar Vukčević ,Tibor Tokody, Dejan Mezga,Feđa Dudic, Alen Škoro(meni bio najbolji) Luka Djordjevic...
Ramahalwe Mphalele, Mladen Jurcevic, Ruben Maldonado, Luis Mena, Roberto Viduka,Stefan Reljić,Zlatan Bajramovic,Carlos Espinosa , Petar Vukčević ,Tibor Tokody, Dejan Mezga,Feđa Dudic, Alen Škoro(meni bio najbolji) Luka Djordjevic...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Dodaj Muslimovića na početku.ipetm je napisao/la:Slobodni igrači na početku sezone koji su odlični za naše uvjete:
Na polusezoni Husejinović Said i Samir Muratović (bar sam ih ja doveo

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakva je vama konf. kompjutera raja ?
Evo ti moja (nigdje veze) :Sarajlijc@ je napisao/la:Kakva je vama konf. kompjutera raja ?
RAM : 1 GB
HDD: 80 GB
Grafička integrisana 64 MB

2.80 GHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kako uspijes pokrenut?
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kako uspijes pokrenut?
Normala, malo sporije al' gura se

Sarajevo u grupnoj fazi EVROPA LIGE !
U Play off-u ispao od Sparte Prag ukupnim rezultatom 3-1 i tako ušao u grupnu fazu Evropa Lige.
Inter Turku - Sarajevo
Strijelac u prvoj utakmici Muslimović.
Sparta Prag - Sarajevo
Strijelac u prvoj utakmici Said Husejinović.
Grupa EL
Grupa : PSV, Bešiktaš, Lokomotiv Moskva.
Grupa mi i nije toliko teška, ovo se može možda lako proći, ako se opustim u prvenstvu. Po meni najlakša grupa ova moja
U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.
U Play off-u ispao od Sparte Prag ukupnim rezultatom 3-1 i tako ušao u grupnu fazu Evropa Lige.

Inter Turku - Sarajevo
Strijelac u prvoj utakmici Muslimović.
Sparta Prag - Sarajevo
Strijelac u prvoj utakmici Said Husejinović.
Grupa EL
Grupa : PSV, Bešiktaš, Lokomotiv Moskva.
Grupa mi i nije toliko teška, ovo se može možda lako proći, ako se opustim u prvenstvu. Po meni najlakša grupa ova moja

U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.