A trener ce da mu bude Claude Puel, ljubitelji Pjanica i Lyona, ce ga se rado prisjetiti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Goalgetter je napisao/la:Ode Stila izgleda u Nizzu, kad uzmes da se prije spominjao Gladbach i tako to, nije ovo nesto impresivan transfer, Nizza se u prosloj sezoni borila za opstanak, mislim da daleko su od toga da zaigraju u Europi, ali je ipak presao u bolju ligu (ako je ovo istina) .
A trener ce da mu bude Claude Puel, ljubitelji Pjanica i Lyona, ce ga se rado prisjetiti
Naravno, pogotovo Gourcuffazizu1991 je napisao/la:Kako da nećemo, svi znamo da Puel obožava spore centralne i ofanzivne veznjakeGoalgetter je napisao/la:Ode Stila izgleda u Nizzu, kad uzmes da se prije spominjao Gladbach i tako to, nije ovo nesto impresivan transfer, Nizza se u prosloj sezoni borila za opstanak, mislim da daleko su od toga da zaigraju u Europi, ali je ipak presao u bolju ligu (ako je ovo istina) .
A trener ce da mu bude Claude Puel, ljubitelji Pjanica i Lyona, ce ga se rado prisjetiti![]()
![]()
Goalgetter je napisao/la:Naravno, pogotovo Gourcuffazizu1991 je napisao/la:Kako da nećemo, svi znamo da Puel obožava spore centralne i ofanzivne veznjakeGoalgetter je napisao/la:Ode Stila izgleda u Nizzu, kad uzmes da se prije spominjao Gladbach i tako to, nije ovo nesto impresivan transfer, Nizza se u prosloj sezoni borila za opstanak, mislim da daleko su od toga da zaigraju u Europi, ali je ipak presao u bolju ligu (ako je ovo istina) .
A trener ce da mu bude Claude Puel, ljubitelji Pjanica i Lyona, ce ga se rado prisjetiti![]()
![]()
![]()
ma ja ti mu garant kroz noge probacivoBlagoje Bratić je napisao/la:Hoću i ja kod Puela još mogu odmah igrati,a Štila mora 6 utakmica sjedit na klupi kako tip upropasti karijeru,i brži sam od njega.
Kakav Stilic prvo neka pola godine trci od Hadzica do Trnova preko Igmana i Bjelasnice pa da bude od njega nesto...Saurman je napisao/la:Šta je sa ovim Štilićem i dalje se ne zna gdje će nastaviti karijeru.
Štila bez sumnje posjeduje kvalitet da zaigra za neki od klubova lige petice ali izgleda ima blesavog menadžera.gringobih je napisao/la:Kakav Stilic prvo neka pola godine trci od Hadzica do Trnova preko Igmana i Bjelasnice pa da bude od njega nesto...Saurman je napisao/la:Šta je sa ovim Štilićem i dalje se ne zna gdje će nastaviti karijeru.
Cisto sumnjam da on mora pauzirat. Gluposti novinara. Suarez nije mora kad je presao iz Holandije u Englesku na primjer. A tek je poceo transferski rod, smirite se.zgembo89 je napisao/la:Još slobodan igrač i ništa,a d atragedij da bude veća gdje god ode 6 kola mora pauzirat..Nije jedini i Medunjanin je bez kluba,Papac bez kluba,a reprezentativci..
Ja sam ovo isto pisao na drugoj temi..Nek potpise ugovor uz klauzulu da moze otici u inostranstvo bez naknade ili tako nesto..Bilo bi dobro i Zelji i StilicuSaurman je napisao/la:Za Štilića je najbolja varijanta povratak u Želju.
Pored Zebe mozete biti sigurni da bi grijao klupu i u ZeljiRios je napisao/la:Ja sam ovo isto pisao na drugoj temi..Nek potpise ugovor uz klauzulu da moze otici u inostranstvo bez naknade ili tako nesto..Bilo bi dobro i Zelji i StilicuSaurman je napisao/la:Za Štilića je najbolja varijanta povratak u Želju.
Stoji to da bi onda imali 3 vrlo slicna igraca..Al eto..Ionako se to nece desitigringobih je napisao/la:Pored Zebe mozete biti sigurni da bi grijao klupu i u ZeljiRios je napisao/la:Ja sam ovo isto pisao na drugoj temi..Nek potpise ugovor uz klauzulu da moze otici u inostranstvo bez naknade ili tako nesto..Bilo bi dobro i Zelji i StilicuSaurman je napisao/la:Za Štilića je najbolja varijanta povratak u Želju.
+Saurman je napisao/la:Za Štilića je najbolja varijanta povratak u Želju.
Gluposti, bolje mu je u Zelji sto neko rece jer lakse ce iz BH sampiona otici u Azerbejdzan ili u Bjelorusiju nego iz nekog prosjecnog belgijskog kluba kome niko ne zna ime! A i nas Pandza toliko vremena tamo, a ne moze potpisati za neki bolji klub u toj ligi, tugabagrcavi je napisao/la:Ispade da će Štila završiti sa Dialibom i Pandžom u Mechelenu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.