Toni Sunjic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Toni Sunjic
Sunjic je odlican stoper za nase uslove. Nista losiji od Bicakcica vidim ga i tik ispred njega jer je dosta sigurniji od njega, i Bico tezi jako ka kiksevima, isto kao i Zukanovic kao sto smo vidjeli tako da nam je odabir na toj poziciji haman pa isti. Sva trojica su "tu negdje".
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 nov 2015, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Toni Sunjic
Generalno, nije problem u kritici, problem je u vrijeđanju i omalovažavanju, to je bitna razlika, a toga na ovom forumu ne manjka. Jedni ne mogu smisliti Begovića a stalno su na njegovoj temi, drugi očima ne mogu Ibiševića iz ovih ili onih razloga pa konstantno pljušte svakakvi pridjevi na njegovom topicu, treći Spahića, Pjanića... Četvrtima opet niko ni u jednoj situaciji nije dobar, pa se pitam da li su ti uopšte Bosanci i Hercegovci. Kritici je podložan svako, i treba biti ali čemu uvrede? Možete nekog simpatizirati ili ne, ali ne znam zbog čega potreba to toliko javno prikazivati. To što ćete vi napisati da je Begović rupa, ili Ibišević panj, ili neko treći taraba neće njima odmoći niti ćete natjerati druge da ih gledaju na takav način, ali mnogo toga ćete reći o sebi i svojim frustracijama pa ne znam što vam to treba.
Sad već spinuješ, kao i uvijek kad si na konopcima.
Ostavi se te narcisoidne priče, nemoj da pravim best of tvojih nebuloza za sve ove godine, sve su na ovaj fazon,
Ostavi se te narcisoidne priče, nemoj da pravim best of tvojih nebuloza za sve ove godine, sve su na ovaj fazon,
U to vrijeme si prizivao Mujkića, Ramovića, Burića, itd. Popusti malo, nema na forumu ja, ja i ja, svi griješimo.Za_raju je napisao/la:Neznam zaista sta vi vidite u tom Begovicu?
Jeli stvarno raja zaludzena time sto on turpija nokte na klupi u Premier ligi?
A kada udje u igru 5-6 golova su njegova realnost...
Treba biti posten pa reci da Asmir nema golmanski smek i da djeluje zamisljeno i tromo,uz onakve fizicke predispozicije trebao je razgrtati kao bager u sesnestercu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I jesam li fulao sta????Virtu4l je napisao/la:Sad već spinuješ, kao i uvijek kad si na konopcima.
U to vrijeme si prizivao Mujkića, Ramovića, Burića, itd. Popusti malo, nema na forumu ja, ja i ja, svi griješimo.Za_raju je napisao/la:Neznam zaista sta vi vidite u tom Begovicu?
Treba biti posten pa reci da Asmir nema golmanski smek i da djeluje zamisljeno i tromo,uz onakve fizicke predispozicije trebao je razgrtati kao bager u sesnestercu...
Iza svake ove rijesci stojim i tvrdim da je Buric bolji golman...
Ako cemo posteno Asmir nas je iskarao u repci bezbroj puta...
Ne izmisljaj te neke golmane ja sam uvijek potencirao Burica jer sam frajera pratio redovno...
Sunce ti hebem kako je stao panjina na gol Celzija ekipa koja je slovila za najbolju obrambenu na svijetu se naprimala golova kao da je Vrbanjusa, rekorde im frajer rusi...Negativne naravno...
I ti nasao mojom 100% tacnom procjenom da me kao pronadjes...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Izmišljam?

Mujkić, Ramović, Šehić i Burić bolji golmani od Asmira Begovića, golmana prvaka EngleskeZa_raju je napisao/la:Mi zaista imao 4-5 vrhunskih golmana ali nemogu doci na red on ovih Engleskih drvensuza,recimo jedan Buric svjetska klasa-Panter,pa Mujkic iz Slobode(po meni br 1 u nasoj ligi) pa i Sehic,Ramovica da ne spominjem...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je igracina igrao bi za Hrvatsku. Ovako je solidan igrac i spada medju 3-4 nasa najbolja stopera. Razlika medju njima je minimalna.Captain4 je napisao/la: Ma igračina
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sunjic je spor igraci koji je soldina u skok igri .Nije toliko los solidan solidan je .Trebao je bolje reagovati kod onog gola Irske u Zenici I kod drugog gola protiv Kipra !
Zaboravio si Adilovića iz Čelika Virt hahahahaahahhahahaVirtu4l je napisao/la:Izmišljam?
Mujkić, Ramović, Šehić i Burić bolji golmani od Asmira Begovića, golmana prvaka EngleskeZa_raju je napisao/la:Mi zaista imao 4-5 vrhunskih golmana ali nemogu doci na red on ovih Engleskih drvensuza,recimo jedan Buric svjetska klasa-Panter,pa Mujkic iz Slobode(po meni br 1 u nasoj ligi) pa i Sehic,Ramovica da ne spominjem...![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Mene najvise nervira kod njega i ponekad kod Dzeke jer sto su visoki a nekako ih lako gurnuti..yebemu majku vise idi u teretanu ili nedaj se.
Sunjic je za nas solidan jer nemamo bolje ali sa loptom je najgori od nasi stopera, nezna ustopati loptu fino ili je fino dodati stanlo izgubim zivce kad ga gledam.
Sunjic je za nas solidan jer nemamo bolje ali sa loptom je najgori od nasi stopera, nezna ustopati loptu fino ili je fino dodati stanlo izgubim zivce kad ga gledam.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Pa baš se ne bih složio da je Džeku lako gurnuti ..Adnan89 je napisao/la:Mene najvise nervira kod njega i ponekad kod Dzeke jer sto su visoki a nekako ih lako gurnuti..yebemu majku vise idi u teretanu ili nedaj se.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sunjic je dobar stoper, i prestanite bespotrebno kritikovati momka. Je li stvarno mislite da jedan stoper moze da spasi oronuli Stuttgart? Igrao je primili 2 gola, izasao je opet primili toliko. Klub se skoro svake godine bori za opstanak i takav klub tesko da bi spasili i mnogo bolji od Sunjica. Jedan igrac se ne moze kritikovati za poraze nekog kluba.
Osim Spahica niti jedan nas stoper nije kvalitetniji od Sunjica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne kazem da je stanlo lako Dzeku gurnuti nego nekad pogotovo kad je igrao u Cityu jer pratim BPL sjecam se yang-mbwia ga gurno a ista visina ibrahimovica ili fellainia nema sanse. Sunjic i Dzeko su visoki i nikad nece bii brzi igraci ali onda bar idi u teretanu nabildaj se da te niko ne zayebava ili mozda je to isto sto nisu agresivni igraci.
....Manchester United fan since 1993....
- Goalgetter
- Kontakt:
I Rüdiger je izgledao smjesan u onakvom Stuttgartu dosta puta, pa evo ga zavrsio u Romi. Tesko je u ovom Stuttgartu izdrzati, igraju izuzetno dobro napadacki, ali uspjevaju promasiti sve i jednu sansu sto sebi stvore.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 22 nov 2015, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mislis na repku ili??Fidelis je napisao/la:Ako cemo iskreno,Šunjić je do sada u ovih svojih 15-20 utakmica napravio vise krupnih gresaka nego sto je Spahic u citavoj svojoj reprezentativnoj karijeri.
Ali solidan je,tu je po meni malo iza Bičakčića i Zukanovića kvalitetom ali zbog visine tu negdje s njima.
Uglavnom,jadna nam je majka budemo li pogresno odabrali i pogresne forsirali.Spahic skoro sigurno vise nece igrati,ostat ce rupa velika kao ona u veznom redu odlaskom Misimovica.
Samo,to cemo,kao i sve drugo inace,spoznati sa debelim zakasnjem,tzv.kasnim paljenjem.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zavisi sta podrazumijevas pod "dobar stoper", mozda je bolji od mene jer sam igrao amaterski. Nijedan nas stoper nije za velika djela. Zukanovic me najvise razocarao, iskreno sam vjerovao da je bolji igrac nego sto je pokazao i kao bek i kao stoper. Sunjic je sukrivac za mnogo golova koje primimo, uvijek je tu negdje ali ne reaguje. Nemozes pratit covjeka do prve stative kao kod drugog gola kipra i onda gledatu kad on ugura loptu u mrezu. Sto neko rece prije od njih trojice treba najmanje zlo izabrati, tu su negdje svi. Ja da biram bi izabrai Bicakcica kao desnog stopera i Zukanovica kao lijevog, nekog drugi bi mozda Sunjica i Zukanovica, treci Cocalica i Sunjica.emir79 je napisao/la:Sunjic je dobar stoper, i prestanite bespotrebno kritikovati momka. Je li stvarno mislite da jedan stoper moze da spasi oronuli Stuttgart? Igrao je primili 2 gola, izasao je opet primili toliko. Klub se skoro svake godine bori za opstanak i takav klub tesko da bi spasili i mnogo bolji od Sunjica. Jedan igrac se ne moze kritikovati za poraze nekog kluba.
Kad smo vec kod stopera sta bi sa onoga iz Belgije sto se govorilo da samo ceka poziv?
Ja Boga mi mislio da se ti salis Husika .ebo te Buric, cuj bolji od Begovica a brani u yebenoj poljskoj ligi i zaradi za godinu kao Begovic za mjesec. Jeste da se pretjeralo sa Begovicem ali mi smo takvi, prvo nekoga dignemo a jos brze ka tresnemo nazad. Begovic je prosjecan golaman u okviru Engleske lige ali je za nase ostale golmane Lav Jasin.Husika je napisao/la:I jesam li fulao sta????Virtu4l je napisao/la:Sad već spinuješ, kao i uvijek kad si na konopcima.
Iza svake ove rijesci stojim i tvrdim da je Buric bolji golman...
Ako cemo posteno Asmir nas je iskarao u repci bezbroj puta...
Ne izmisljaj te neke golmane ja sam uvijek potencirao Burica jer sam frajera pratio redovno...
Sunce ti hebem kako je stao panjina na gol Celzija ekipa koja je slovila za najbolju obrambenu na svijetu se naprimala golova kao da je Vrbanjusa, rekorde im frajer rusi...Negativne naravno...
I ti nasao mojom 100% tacnom procjenom da me kao pronadjes...
Po nekom mom misljenju on nista nije slabiji od Zukanovica ni Bicakcica, sve je to tu negdje. Bico je kriv za oba gola protiv recimo Argentine, Zukanovic se izblamirao protiv Amerike itd. Za sve njih mozes naci neku utakmicu, ali sve u svemu Sunjic je bar za mene odmah iza Spahica.Ferdinand je napisao/la: Zavisi sta podrazumijevas pod "dobar stoper", mozda je bolji od mene jer sam igrao amaterski. Nijedan nas stoper nije za velika djela. Zukanovic me najvise razocarao, iskreno sam vjerovao da je bolji igrac nego sto je pokazao i kao bek i kao stoper. Sunjic je sukrivac za mnogo golova koje primimo, uvijek je tu negdje ali ne reaguje. Nemozes pratit covjeka do prve stative kao kod drugog gola kipra i onda gledatu kad on ugura loptu u mrezu. Sto neko rece prije od njih trojice treba najmanje zlo izabrati, tu su negdje svi. Ja da biram bi izabrai Bicakcica kao desnog stopera i Zukanovica kao lijevog, nekog drugi bi mozda Sunjica i Zukanovica, treci Cocalica i Sunjica.
Kad smo vec kod stopera sta bi sa onoga iz Belgije sto se govorilo da samo ceka poziv?
Pa obzirom da nam selektor ne smiruje i toliko putuje po Evropi zacudim se da nije niti jednog igraca sa stranim drzavljanstvom privolio da igra za BIH, pa tako ni Arslanagica (vjerovatno mislis na njeg).
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ma dobro i ja sam rekao da je to u pet deka, ali nayebali smo kako god okrenes kada ode Spaha. A cudi me to za toga Arslana, malo sam procesljo historiju foruma, pa on se nejcesce spominjao kao dokaz nerada bivseg selektora. Da i Tankovic, sta je sa njim je li makar njega ova putnin nenamjernik posjetio? Haman sa on docopa djaboloha pa sa onim svojim Vrancuzom tumara po svijetu. Nesto su mi sumnjivi njih dvoica, ko sipka ibubanj su.emir79 je napisao/la:Po nekom mom misljenju on nista nije slabiji od Zukanovica ni Bicakcica, sve je to tu negdje. Bico je kriv za oba gola protiv recimo Argentine, Zukanovic se izblamirao protiv Amerike itd. Za sve njih mozes naci neku utakmicu, ali sve u svemu Sunjic je bar za mene odmah iza Spahica.Ferdinand je napisao/la: Zavisi sta podrazumijevas pod "dobar stoper", mozda je bolji od mene jer sam igrao amaterski. Nijedan nas stoper nije za velika djela. Zukanovic me najvise razocarao, iskreno sam vjerovao da je bolji igrac nego sto je pokazao i kao bek i kao stoper. Sunjic je sukrivac za mnogo golova koje primimo, uvijek je tu negdje ali ne reaguje. Nemozes pratit covjeka do prve stative kao kod drugog gola kipra i onda gledatu kad on ugura loptu u mrezu. Sto neko rece prije od njih trojice treba najmanje zlo izabrati, tu su negdje svi. Ja da biram bi izabrai Bicakcica kao desnog stopera i Zukanovica kao lijevog, nekog drugi bi mozda Sunjica i Zukanovica, treci Cocalica i Sunjica.
Pa obzirom da nam selektor ne smiruje i toliko putuje po Evropi zacudim se da nije niti jednog igraca sa stranim drzavljanstvom privolio da igra za BIH, pa tako ni Arslanagica (vjerovatno mislis na njeg).
A je li to Spahic stoper za velika djela?Ferdinand je napisao/la:Zavisi sta podrazumijevas pod "dobar stoper", mozda je bolji od mene jer sam igrao amaterski. Nijedan nas stoper nije za velika djela. Zukanovic me najvise razocarao, iskreno sam vjerovao da je bolji igrac nego sto je pokazao i kao bek i kao stoper. Sunjic je sukrivac za mnogo golova koje primimo, uvijek je tu negdje ali ne reaguje. Nemozes pratit covjeka do prve stative kao kod drugog gola kipra i onda gledatu kad on ugura loptu u mrezu. Sto neko rece prije od njih trojice treba najmanje zlo izabrati, tu su negdje svi. Ja da biram bi izabrai Bicakcica kao desnog stopera i Zukanovica kao lijevog, nekog drugi bi mozda Sunjica i Zukanovica, treci Cocalica i Sunjica.emir79 je napisao/la:Sunjic je dobar stoper, i prestanite bespotrebno kritikovati momka. Je li stvarno mislite da jedan stoper moze da spasi oronuli Stuttgart? Igrao je primili 2 gola, izasao je opet primili toliko. Klub se skoro svake godine bori za opstanak i takav klub tesko da bi spasili i mnogo bolji od Sunjica. Jedan igrac se ne moze kritikovati za poraze nekog kluba.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Spahić je uvijek pored Šunjića izgledao mnogo bolje, to ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi. Svaki put kad je bio u paru sa nekim drugim stoperom, pravio je amaterske greške.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, izdzezveubrazil, jasmin10, L-Train i 23 gosta.