Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Gorki
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Gorki » 13 mar 2013, 14:38

Bolje on nego Čakir :lol: kaže Turčin sudi hrvatima i srbima :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2013, 15:13

Gorki je napisao/la:Bolje on nego Čakir :lol: kaže Turčin sudi hrvatima i srbima :lol:
Vec je jednom namjestio utakmicu u korist Modrica, mozda ponovi. Iako vjerovatno nece bit potrebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 13 mar 2013, 15:14

Turci opet sude :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 mar 2013, 15:31

Pa kome bi Čakir pomogo, ako ne bi nama :mrgreen:

Solidan je sudija ovaj Holanđanin, imo je grešaka, valjda neće protiv nas, ja sam govorio da bih volio onog Engleza Dena(jel on sudio protiv Bjelorusije?) al eto nije se dalo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 mar 2013, 15:40

pogan je to narod (turci). Jedina mu korist sto bi ostetio Grke :mrgreen: ne vole se plaho :) ja se nadam da ce biti ko Atkinson (cini mi se da je on sudio na BP protiv Bugara). Da nije pokazao crveni, ne bi ih mi dobili da smo igrali jos 90 min.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 mar 2013, 15:42

evo da unaprijed yebem ovom Kuipersu sve po spisku
15.10 - 15.06 ...

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 13 mar 2013, 15:56

[youtube][/youtube]

AJMO MOMCI !

Ja tekmu nažalost neću moći gledati, ali želim vam svu sreću ! Obradujte me momci, ovo vam je možda zadnja šansa !

Sad il' nikad !
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 mar 2013, 16:07

skyisthelimit je napisao/la:evo da unaprijed yebem ovom Kuipersu sve po spisku
Nemoj slutit.Ja se nadam da ce odsuditi posteno.Bez natezanja bilo kome.Pa i nama.Neka odsudi posteno i odmah ce nam pomoci.Mi mozemo pobjediti Grke i tako i tako.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 13 mar 2013, 16:52

Momci se ne smiju osvrtati na eventualna glumatanja grka, na njihove proteste i poritiske na sudije. Nasi trebaju da se samo fokusiraju na teren i na loptu , i sigurnio ćemo pobjediti Grke. SA+amo sa full koncentracijom ući na teren i samo igrati kao preotiv Francuske(po meni najbolja utakmica BiH do sada)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 mar 2013, 16:58

Momci se trebaju ugledati na Grke, trebaju biti kao oni, pravi ratnici- spartani, ginuti za svaku loptu. Ni oni nemaju nekog Pjanica, Dzeku itd pa opet ne placu kao mi kada im se neko povrijedi. Jer oni igraju srcem i mogu svakoga zamijeniti. Sve su im prosjecni igraci ali ostavljajuci krv na terenu puno su uspjeli.

To je nas problem, problem sto nemamo ratnike koji 95 minuta pisaju krv jedan za drugim. Ali to je do mentaliteta oni su to kroz stoljeca ucili.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 mar 2013, 17:03

[youtube][/youtube]

MORATE OVO PRESLUSAT :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 mar 2013, 17:08

brzitesanj je napisao/la:Momci se ne smiju osvrtati na eventualna glumatanja grka, na njihove proteste i poritiske na sudije. Nasi trebaju da se samo fokusiraju na teren i na loptu , i sigurnio ćemo pobjediti Grke. SA+amo sa full koncentracijom ući na teren i samo igrati kao preotiv Francuske(po meni najbolja utakmica BiH do sada)
Ja se bojim da raja na tribinama ne usere-Grci su dole zapalili nasu zastavu,i ako se koji genijalac sjeti da isto uradi sa Grckom zastavom lose nam se pise.Sudija a i Grci bi jedva docekali bilo kakav razlog da se prekine tekma.Koliko nas je sudija peglao na onoj tekmi protiv Litvanije ili Latvije (nisam siguran) za one lasere,gdje je onaj Njemacki Turcin umalo prekinuo tekmu.Dok je na tekmi Spanija Francuska desila se ista stvar i sa puno vise lasera,ali sudiji nije palo na pamet ni da upozori publiku radi toga,a kamoli jos da zaprijeti prekidom.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 13 mar 2013, 17:19

Fata me nervoza neka. Vise sad nekako nego protiv Portugalca ili Francuske.
Ne volim tablete al' bi mogao popiti koju taj dan, ili cu se samo oduzeti.

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 13 mar 2013, 17:25

AzRimiRzA je napisao/la:Fata me nervoza neka. Vise sad nekako nego protiv Portugalca ili Francuske.
Sta ce ti tablete pored ovog ccc

slika
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 13 mar 2013, 17:33

TMovac je napisao/la:
brzitesanj je napisao/la:Momci se ne smiju osvrtati na eventualna glumatanja grka, na njihove proteste i poritiske na sudije. Nasi trebaju da se samo fokusiraju na teren i na loptu , i sigurnio ćemo pobjediti Grke. Samo sa full koncentracijom ući na teren i samo igrati kao preotiv Francuske(po meni najbolja utakmica BiH do sada)
Ja se bojim da raja na tribinama ne usere-Grci su dole zapalili nasu zastavu,i ako se koji genijalac sjeti da isto uradi sa Grckom zastavom lose nam se pise.Sudija a i Grci bi jedva docekali bilo kakav razlog da se prekine tekma.Koliko nas je sudija peglao na onoj tekmi protiv Litvanije ili Latvije (nisam siguran) za one lasere,gdje je onaj Njemacki Turcin umalo prekinuo tekmu.Dok je na tekmi Spanija Francuska desila se ista stvar i sa puno vise lasera,ali sudiji nije palo na pamet ni da upozori publiku radi toga,a kamoli jos da zaprijeti prekidom.
Najavljeno je da će izviždati himnu Grčke zbog zapaljene zastave, ma neće ba valjda napravit neko s*anje pa da prekinu tekmu. To bi bilo pravo glupo da se zbog domaćih navijača prekine meč koji je domaćoj reprezentaci najbitni u kvalifikacijama. A to zbog paljenja zastave nek poslije meča riješe sa grčkim navijačima. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 mar 2013, 17:42

Ma kakva sranja da bi se mogla napraviti, pustite te priče. I već su počele priče za sudiju i teorije zavjere
:roll:

Opustite se ljudi bit će to konačno dugoočekivana pobjeda protiv ''većih'' reprezentacija. 8-)
U prvih 30 minuta zabijamo 100% i onda lagano do kraja, 1:0 8-)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 mar 2013, 19:00

1989 je napisao/la:
AzRimiRzA je napisao/la:Fata me nervoza neka. Vise sad nekako nego protiv Portugalca ili Francuske.
Sta ce ti tablete pored ovog ccc

slika
I to vruća brate 8-) :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 mar 2013, 21:22

Najavljeno je da će izviždati himnu Grčke zbog zapaljene zastave, ma neće ba valjda napravit neko s*anje pa da prekinu tekmu. To bi bilo pravo glupo da se zbog domaćih navijača prekine meč koji je domaćoj reprezentaci najbitni u kvalifikacijama. A to zbog paljenja zastave nek poslije meča riješe sa grčkim navijačima. ;)[/quote]

Nebi trebalo ni himnu izvizdat.Trebamo im pokazati da smo kulturniji od njih.Ma da smo Europa za njih.Jedino sto bi ja uradio je to da bi pozvao Angelu Merkel da bude počasni gost:)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2013, 21:42

Cuj da mi ne zvizdimo tudjoj himni. Pa mi zvizdimo i himni Lihtenstajna :-P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 mar 2013, 21:45

Virtu4l je napisao/la:Cuj da mi ne zvizdimo tudjoj himni. Pa mi zvizdimo i himni Lihtenstajna :-P
E sada si ga vala pretjerao...Nije odavno izvizdana necija himna na BP...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.