Dokle god igraci budu mogli igrati na svoju ruku nema nama napretka. Za bilo kakvo zadrzavanje lopte igrac treba da se kazni, a pogotovo zadnji igrac da to radi19TM87 je napisao/la:hehehehe ta situacija sa cocom na centru sto je najgore nije poso biciklo da radi vec roling ala zizu hehehehehehe
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
jos gore ja sam samo vidio kako ga lik izofira,pitam kako izgubi loptu kaze haver biciklo19TM87 je napisao/la:hehehehe ta situacija sa cocom na centru sto je najgore nije poso biciklo da radi vec roling ala zizu hehehehehehe
coca je zinedine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a hoce u neki veci klubbistrikboy je napisao/la:jos gore ja sam samo vidio kako ga lik izofira,pitam kako izgubi loptu kaze haver biciklo19TM87 je napisao/la:hehehehe ta situacija sa cocom na centru sto je najgore nije poso biciklo da radi vec roling ala zizu hehehehehehe![]()
coca je zinedine...![]()
![]()
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Mislim da Coca pokazuje vrlo neodgovorno ponasanje prema grbu Zeljeznicara u ovoj polusezoni. Propao mu ino angazman i sad on ko da je prevaziso zelju pa se nesto pravi maneken po terenu. A zaboravio je kad je dobio najvecu podrsku kluba i navijaca, i kad je dobio kapitensku traku. Slican slucaj ko sa Vladavicem kad se ucrnjacio kad su mu propali transferi u Italiju, Spaniju,...
- bistrikboy
- Kontakt:
Željezničar - Laktaši (15 h)
Sudac: Danijel Pajić (Bijeljina)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
To je onaj sto nam je sudio u Tuzli ?Ako je taj,treba ga "malo pocastiti",posvetit mu koju pjesmicu......bistrikboy je napisao/la:Željezničar - Laktaši (15 h)
sutra ocekujem pobjedu,puno golova i dobru igru....vrijeme je vise da pobjedimo sa vise golova razlike,dosta je bilo pobjeda sa 1-0 razlike vrijeme je da igraci pokazu snagu i kvalitet a laktasi su idealan protivnik....
Ma ne znam jel to razlog al Coca je uvijek bio rupa,sjecam se njegove igre iz mlade reprezentacije i ovo sto u Želji igra kao da nije isti igrac,tonu golova su nam zabili igraci koje on cuva tj, preko njega.Ma forsira se on i njegova igra i izvikali su ga kao nekog jakog igraca, da je to tako vec bi ga ovi pokupilli na polusezoni.Kemo je napisao/la:Mislim da Coca pokazuje vrlo neodgovorno ponasanje prema grbu Zeljeznicara u ovoj polusezoni. Propao mu ino angazman i sad on ko da je prevaziso zelju pa se nesto pravi maneken po terenu. A zaboravio je kad je dobio najvecu podrsku kluba i navijaca, i kad je dobio kapitensku traku. Slican slucaj ko sa Vladavicem kad se ucrnjacio kad su mu propali transferi u Italiju, Spaniju,...
Samo da zazelim puno sportske srece igracima i navijacima Zelje, da Laktasi budu "razvaljeni", jer ZELJO mora da pocne igrati kako se to od njega ocekuje, i na kraju krajeva, kako odlikuje tom grbu, bojama i imenu!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ej ljudi znateli sta je pisalo danas nesto Vratite nam osmijeh na lice, nesposobne izdajice to je dole pisalo a gore nesto veze nemam ni ja sta pise znali iko
- bistrikboy
- Kontakt:
o utakmici neznam sta da napisem,mi se ko fol nesto trudili,ali sve je to bezidejno,neplanski...
ja mislim pored gola imali smo jos dvije 100% sanse,ostalo fuj,fuj,fuj...
slika govori vise od 1000 rijeci...

ja mislim pored gola imali smo jos dvije 100% sanse,ostalo fuj,fuj,fuj...
slika govori vise od 1000 rijeci...

stvarno bezveze situacija u kojoj se nalazi Zeljo, pa dokle ovo sve vodi, da se hoce zeljo privatizirati valjalo i ali nez imali ista od toga, imali ikakve sanse da se zeljo privatizuje

mB!
Jedva danas ove Dodikove seljake dobismo. Bruka i sramota da se jedan Željo pati u ovoj seljačkoj ligi. Onaj golman je čini mi se u nas branio jedno vrijeme.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
losa igra jucer,nemogu da vjerujem da je to to,da nemamo kvaliteta da jedne laktase pobjedimo sa 3-4 gola razlike nevjerovatno!ako su na utakmicama protiv veleza i laktasa pokazali svoju istinsku snagu i kvalitet,onda mi nemamo sta traziti!
VRATITE NAM OSMIJEH NA LICE,NESPOSOBNE IZDAJICE!!!
VRATITE NAM OSMIJEH NA LICE,NESPOSOBNE IZDAJICE!!!
Kako je zeljo ''dobro'' odigrao, bar za mene, govori cinjenica da sam tek nocas nekada dosao sa utakmice..ccc
Nesto me tako stislo doslo mi je da puknem vise,pa su ''nastradali''litri piva i konobari koji su morali do jutra ostajat sa nama.....od jada i muke,tuge,ne znam sta reci vise...
TM 87 dobar,ja svim ljudima koji dolaze i kao i ja odlaze sjebani poslije svake tekme,a ipak se trude i tu su non stop.skidam kapu do poda...i opet kad se dobro ispusem kazem kao i mi svi...
Ma idemo dalje...
Nesto me tako stislo doslo mi je da puknem vise,pa su ''nastradali''litri piva i konobari koji su morali do jutra ostajat sa nama.....od jada i muke,tuge,ne znam sta reci vise...
TM 87 dobar,ja svim ljudima koji dolaze i kao i ja odlaze sjebani poslije svake tekme,a ipak se trude i tu su non stop.skidam kapu do poda...i opet kad se dobro ispusem kazem kao i mi svi...
Ma idemo dalje...
AMAR OSIM!!!
Ja stvarno ne mogu da vjerujem, ni svojim očima, ni svojom dušom, šta se dešava sa našim Željom. Pa bože dragi ova utakmica protiv Laktaša je po ko zna koji put pokazala svu nemoč igrača, trenera, uprave.
Svake subote ili nedelje izgubim po dvije godine života radi Želje....
Dok sam gledao onako anemičnu, jalovu utakmicu nisam mogao sebi da dođem
.
Pa vidi li uprava ovog kluba kakva je situacija, ne znam stvarno jesu li ti ljudi toliko zasljepljeni ili...
Pa pogledajte samo realizacije naših napadača, a toliko se dovodilo nazovi pojačanja u tom redu, ljudi gola ne mogu zabiti, pa šta treniraju..........
Nadam se da se večina Manijaka slaže samnom i da shvata moju isfrustriranost i bijes
Izgleda od želje ostalo samo ime i stara slava, kad se samo sjetim........
Svake subote ili nedelje izgubim po dvije godine života radi Želje....
Dok sam gledao onako anemičnu, jalovu utakmicu nisam mogao sebi da dođem
Pa vidi li uprava ovog kluba kakva je situacija, ne znam stvarno jesu li ti ljudi toliko zasljepljeni ili...
Pa pogledajte samo realizacije naših napadača, a toliko se dovodilo nazovi pojačanja u tom redu, ljudi gola ne mogu zabiti, pa šta treniraju..........
Nadam se da se večina Manijaka slaže samnom i da shvata moju isfrustriranost i bijes
Izgleda od želje ostalo samo ime i stara slava, kad se samo sjetim........
SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Kao sto je i csh rekao idemo dalje,sad lagano idemo u Gradacac a u Posusje ja licno necu zbog ispita ali idemo i tamo,za Želju se ne navija Željo se voli...
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
pslije tekme sam se osjeco koda smo izgubili...ja ne znam ljud ali ovo vise ovako ne moze...pa kod nas samo batina moze nesto promjeniti...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Evo uprava sastanči...........pa da vidimo šta če izaći iz toga.......
SAMO ŽELJO
hehehe ja ne znam kako ih nije stid...oni sad sastance...trebalo se sastanciti jos prije 5 godina...a ni ovi sastanci nece donjet nista dobro...ovo je samo mazanje ociju ljudima 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Giba87, Google Adsense [Bot], ibz, Kajkutenjoyer, knoa, Napapijri, soe i 74 gosta.