Treba li ti Riberi,Gago,logo Grcke,Hondurasa ?soxx je napisao/la:Nudim: Samaras, Bryan Ruiz(costarika), Palacios i Bengston(honduras),Shoajei (iran)i Gholami(alzir)
Trazim sljedece: Vrsajevic, Misimovic, Lloris,Logo francuske,Rui Patricio,Meireles.
Tj ovi imaju prednost a mogu i drugi.
Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Panini Online Sticker Album
Rudar Kakanj !!!
MOZe Gago, jesil u nekoj grupi?? Ako jesi daj ID i pwGK1996 je napisao/la:Treba li ti Riberi,Gago,logo Grcke,Hondurasa ?soxx je napisao/la:Nudim: Samaras, Bryan Ruiz(costarika), Palacios i Bengston(honduras),Shoajei (iran)i Gholami(alzir)
Trazim sljedece: Vrsajevic, Misimovic, Lloris,Logo francuske,Rui Patricio,Meireles.

- Cautinho
- Kontakt:
Nudim:
Gervinho ( Obala Slonovače)
Andranik Teymourian (Iran)
Sunday Mba (Nigerija)
Evo grupa za razmjenu,ako ste zainteresirani :
ID: 44159
pass: 123xxx
Gervinho ( Obala Slonovače)
Andranik Teymourian (Iran)
Sunday Mba (Nigerija)
Evo grupa za razmjenu,ako ste zainteresirani :
ID: 44159
pass: 123xxx
Keep walking.
- emirrrTM87
- Kontakt:
riberi za birajGK1996 je napisao/la:Treba li ti Riberi,Gago,logo Grcke,Hondurasa ?soxx je napisao/la:Nudim: Samaras, Bryan Ruiz(costarika), Palacios i Bengston(honduras),Shoajei (iran)i Gholami(alzir)
xavi,van der wart,offical ball,helas logo,zlatna obala bjelokosti,wilshare,lichstaneir,inler,misimovic,portugal zlatna,inkoom,hazard
daj grupu
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !
Pašel ti sta od ovih mojih gore za Misketa?emirrrTM87 je napisao/la:riberi za birajGK1996 je napisao/la:Treba li ti Riberi,Gago,logo Grcke,Hondurasa ?soxx je napisao/la:Nudim: Samaras, Bryan Ruiz(costarika), Palacios i Bengston(honduras),Shoajei (iran)i Gholami(alzir)
xavi,van der wart,offical ball,helas logo,zlatna obala bjelokosti,wilshare,lichstaneir,inler,misimovic,portugal zlatna,inkoom,hazard
daj grupu
Jbg poslao bi da nisam ukucao sve odma prvi dan, nisam znao da ih necu moci iskoristiti...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- trofej wc,- guardado(mex)- makoun(Cam)- kennedy(aus)-bresciano(aus)- umana(crc)- stocker(swi)—paredes(ekv) x2,Ghoochannejhad(irn)- gana logo, - asamoah(ghn),muntari(ghn), howard(usa)-anyukov(rus)
id:35246
pass:12345
idemo rajada sta mjenjamo,online sam do 19h
e nije mi jasno kako se moze otvoriti vise od 5 paketica dnevno, bas sam guglao sad, ne mogu nac nista
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
pa ne moze vise od 5 odjednom..ali nekad stavi manje sati da odbrojava..mozda je to razlog da neko otvori 2x po 5 dnevno
Puno jarane, htio bih trofej a imas par postova prije sta ti mogu ponudit samo sto je Samaras otisao.budzak je napisao/la:- trofej wc,- guardado(mex)- makoun(Cam)- kennedy(aus)-bresciano(aus)- umana(crc)- stocker(swi)—paredes(ekv) x2,Ghoochannejhad(irn)- gana logo, - asamoah(ghn),muntari(ghn), howard(usa)-anyukov(rus)
soxx probaj sad uci..od tvojih nemam samo ovog irana..saljem ponudu
-
- Kontakt:
stavljeno na javno 

samo 3 duple dosle

samo 3 duple dosle
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Jel neko primjetio da samo Engleski Grb stoji Horizontalno, a ovi svi ostali Vertikalno ?
-
- Kontakt:
jesam ja preksinoc i kontam da mi se prividaBelminM23 je napisao/la:Jel neko primjetio da samo Engleski Grb stoji Horizontalno, a ovi svi ostali Vertikalno ?

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Ostali za razmjenu: Bryan Ruiz - Kostarika, Bengston i Palacios - Honduras, Ghoulami - Alzir
Trazim lulica i sunjica ko god ima nek se javi
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Dobio Pjanica na global razmjeni

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam popunio nase za 3 dana i to sve dobijao na golabl razmjenamaOtelo je napisao/la:Dobio Pjanica na global razmjeni![]()

SAMO ČELIK !
E jbo Pjanketa. Ja dobio Riberya,Hazarda,Ronalda, citavu njemacku preko globalaOtelo je napisao/la:Dobio Pjanica na global razmjeni![]()

Ma meni cudnije sto sam ga mjenjao za nekog levata, nikad cuo za njega.
Jutros sam za Marcela dobio grb nas. Nastaviti lagano ovako pa mozda i skupim nase.
Jutros sam za Marcela dobio grb nas. Nastaviti lagano ovako pa mozda i skupim nase.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.