21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
lijeva strana je kriminalna, ovo je cirkus, ono je bilo brukanje .. daj čovječe Kolašinca, ne eskperimentiši jeb'o te hljeb, Pape vrli taktičar, **** moja
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tesko je sve ovo skontat
Odbrana ocekivano
ali napad, pa daj izadji sam ili igraj i trci 
Odbrana ocekivano
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Susic i njegova igra bez ljevog beka nas unistise a i stojimo veoma daleko od igraca tako da veoma lako primaju lopte i prosljedjuju ih dalje.
Veoma lose stojimo na terenu nigdje nikakvog pritiska.
Veoma lose stojimo na terenu nigdje nikakvog pritiska.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Spahic je u svakoj bitnoj tekmi kiksao, sudije ne bih komentarisao, sve se vidjelo. Susićeva formacija je goli kur.. sa Misimovicem na krilu, ne pomaze Lulicu i pojedose nas po nasoj lijevoj strani. Ovoj postavi se niko nije nadao, ali Susic je tu da je izmisli, pametnica naša.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 22 jun 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Je80 te tvoj SpahicCartman je napisao/la:Najvazniji igraci nas ukopase, Dzeko kriminalan Spaha jos gori. Samo nas cudo moze spasit.
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Sent from my Home using fingers
gledati ili ne gledati nastavak , pitanje je sad 
Ma **** te,mrzim ovo plakanje,kmecanje ,prozivanje. Kao prvo ispali su svjetski prvak i jedna Engleska. Sta mi seremo ovdje. Prvo poluvrijeme samo dali regularan gol,a oni nama neregularan. Drugo, kad napadas logicno je da ces imat manje igraca u odbrani,zato ima prostora ovako. Napadamo,igramo,**** ga. Trece,jesu li dobili priliku i Kolasinac i Bicakcic. Jel Bicakcic promasio loptu,a drugi sam sebi dao gol. Jel Bicakci skrsio Besica kod drugo gola Mesija. Prema tome,zacepite i dajte malo podrske. A ne prozivanje,J*** vas ja. Prvi put smo ovdje,osteceni smo kao niko na prvenstvu. Pa J*** mu majku i vi kad ste prvi put guzili u zivotu,znojili ste se ko trudnica kad radja,a kamoli ovo.Daj malo vjere,a ne tako.cccBABADZO je napisao/la:sekretar je napisao/la:Volio bih da okrenemo ovo,samo da vas placipi*ke cujem onda.
KO TO NE BI VOLIO DA OKRENEMO SVIJUTI ?!?!?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Spahicu kapitenu hvala za ocajne pasove i za valjanje. Umjesto da zaustavis covjeka ti simuliras faul. Treba nam neko brzi na ovoj lijevoj strani.
Sudiji sam se vec prisjetio cijele familije, tako da necu ovdje na forumu
Sudiji sam se vec prisjetio cijele familije, tako da necu ovdje na forumu
010 ISN'T JUST A CODE
Da je igrao Salihovic Beka a Lulic Krilo nebi bio propuh na lijevoj strani. Isto tako Medunjanin je bolje odigrao od Misimovica. I trebao je on igrati ako se gleda cisto igracki.komax je napisao/la:Na lijevom beku je takva propuha da se to granici sa fantastikom, a nama ne trebaju izgovori u vidu sudija treba nam igra koje nemamo
Odlicno, treba sacuvati ovaj rezultat, ja bi jos samo ubacio Susica mladjeg da vidimo na kojem bi mjestu mogao igrati, da mu se nadje pozicija u buducnosti......klan Dzeko,Spaha odlicni, jedan hoda po terenu, drugi dodaje lopte Nigerima, ja repke i qurca 
Nasi kao da su od porcelana, niko ne ide u duel...... spaha kao i protiv francuske pravi budalastine.
A nasa lijecva strana totalni desaster. Dzeko cim dobije loptu odma je skerne kao da igra sa djecom na igralistu. Ovo je sramno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A nasa lijecva strana totalni desaster. Dzeko cim dobije loptu odma je skerne kao da igra sa djecom na igralistu. Ovo je sramno.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Pisaj nam usta Spaha
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Lijeva strana propuh, nemamo kvalitetan posjed lopte zbog prespore veze. Ljudi nas kontriraju, postavio je takvu igru da ako neko izgubi loptu primamo gol itd. Spaha opet u svaom francuskom fazonu, misli da je pametan, koštao nas je milion puta. Sudije ne bih komentarisao, mislim da smo većim dijelom sami krivi, sad se ispostavilo da Sušićeva akrobacija je goli k*.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 22 jun 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Re: Sv: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
**** te Hrvatska da te jeblaKevin je napisao/la:nigerija prelagano prolazi igrače bih
igra za ****
rugali se pojedini hrvatskoj i evo zadesi ih isto, i gore..
ipak mislim da je bih bolja i da će pobjediti do kraja
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Susic je direktni krivac za katastrofalnu igru..
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Bismillahi rrahmani rrahim
El-Hamdu lillahi rrabil-alemin
Er-rahmanir-rahim
Maliki jevmid-din
ijjake n'abudu ve ijjake neste'in
ihdines-siratel mustekim
siratallezine en'amte alejhim gajril-magdubi'alejhim veled-dallin!
AMIN!
El-Hamdu lillahi rrabil-alemin
Er-rahmanir-rahim
Maliki jevmid-din
ijjake n'abudu ve ijjake neste'in
ihdines-siratel mustekim
siratallezine en'amte alejhim gajril-magdubi'alejhim veled-dallin!
AMIN!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Ovo gubimo 2/3-0 ....ovo je uzasno bgm
te nemamo snage, te setkaju se, te medunjanin svaki napad zaustavlja, dzeki vaznije ponjeti slike iz brazila.... Uzas smo, bicemo zadnji u ovako lahkoj grupi.....ej boze boze
- fanatic1991
- Kontakt:
Ne pamtim kad sam se ovako izivcirao.... Znaci ivi je sve zbog naseg lako cemo.... Neki danas sanjaju o prvom mjestu..... Nadam se da ce letva susic neke izmjene na pocetku... Al znajuci njega nema sanse...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Spaha veoma los, prelos. Sunjic odlican.
Postava je ofanzivna, mozda i malo neizbalansirana, ali debelo smo zakinuti. Ko onom čobanskom saboru preda cast da sudi ovaku utakmicu
Miske maestralan, glavni, pa lik je fenomen. Medo dobar, Pjana, Izo, taj kreativni dio do Dzeke funkcionise. Nadam se da ce Edin proraditi. Ali kako naivno neki igraci grijese u nekim situacijama, prije svih defanzivno. Pa ova Nigerija je cirkus i grehota ce biti ako ovdje ispustimo pobjedu.
Postava je ofanzivna, mozda i malo neizbalansirana, ali debelo smo zakinuti. Ko onom čobanskom saboru preda cast da sudi ovaku utakmicu
Miske maestralan, glavni, pa lik je fenomen. Medo dobar, Pjana, Izo, taj kreativni dio do Dzeke funkcionise. Nadam se da ce Edin proraditi. Ali kako naivno neki igraci grijese u nekim situacijama, prije svih defanzivno. Pa ova Nigerija je cirkus i grehota ce biti ako ovdje ispustimo pobjedu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Re: Odg: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
zasto? realan post i ima pravo + koliko vidim momak uopste nije nacionalista.NoName je napisao/la:**** ti bog mater naći ću te i osunetiti majmune još jednu ako pisnesKevin je napisao/la:nigerija prelagano prolazi igrače bih
igra za ****
rugali se pojedini hrvatskoj i evo zadesi ih isto, i gore..
ipak mislim da je bih bolja i da će pobjediti do kraja
@kevin
BOZE POMOZI
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.