Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 22:09

Bem ti krv Gago iako neigra istu poziciju ostaje a Wesley odlazi,sad imamo 26 igrača u ekipi još jednog prodat....
VDV najvjerovatnije.......još smo Inter ojačali pošto nisu imali ni jednog dobrog veznjaka....pametno,pametno :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2009, 22:54

Tata je napisao/la:
Saurman je napisao/la:znam istina boli :D
reci im ciji si ti :mrgreen: (odgovor je tatin) :mrgreen:
Torca sisaj ga Abidalu mozda postanes pametniji :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 23:01

Im your father Luke Skyawlker....by Dart Vader...ti si moj sin.....by Tata

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2009, 23:08

Raul_64 je napisao/la:Im your father Luke Skyawlker....by Dart Vader...ti si moj sin.....by Tata

raul i tata se nadopunjavaju,,, :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2009, 00:20

Drago mi je zbog njih dvojice... :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 01:09

Ovih katalonaca ima ko govana.....ovaj sa silom je posebna priča,svaki njegov komentar oduzme mi dan života..... muči svoje....nebrini se za Real.....i nemoj ostavit komentar opet evo srce me žiga...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2009, 01:13

Ne vjerujem ti. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 02:48

Evo izgleda Sneijder i službeno u Interu :cry: :cry: :cry:
Nemogu vjerovat....Pereza ni Valdano nemože držat pod kontrlom......a Pelegrini se pita...otprilike 0%
Igračina napustila je klub...neka je otišao da mu đaba uništimo karijeru nek postane naj. igrač na svojo poziciji...
Odo iz ovih stopa promjenit potpis....mislio sam da je smješan al mi nije više....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 03:02

Šta je pozitivno u ovome :?:
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 27 avg 2009, 03:06

Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome :?:
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....
sad ce i VDV najvjerovatnije da ostane...e **** ti zar ovaj Perez mora da bas sve kontrolise...hem sto dovodi igrace, nego i odlucuje koji ce da ostane u klubu...nevjerovatno je da je onaj kloc Gago ostao, pa Torres, pa Guti (iako sam znao da ga nece prodat, ipak je on Realovo djete)...hajd mozda sljedeceg ljeta ne bude ovako...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 03:08

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2009, 03:10

Nista mi to ne znaci,kad nema prevoda :mrgreen: de prevedi ziv bio :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 03:12

Na naslovnici piše kkao smo se odnosili prema njemu....kako da kažem ko prema ****....a u uglu piše da je transfer težak €15miliona. ugovor na 5 godina...
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 27 avg 2009, 12:32

Prelazni rok se blizi kraju, a i ne prica se vise o Riberyu. Steta velika, sa njim bi bili 50% jaci i ubojitiji.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2009, 14:24

Bravo Realovici jos jedan odlican potez prodali ste Snidera i Robbena za 1 dan :lol: :lol: kakav malouman potez ,bravo Perez zivio 8-)

Ramos: Barcelona je favorit za sve naslove u Španjolskoj

Bivši trener Real Madrida Juande Ramos vjeruje da bi momčad Barcelone u predstojećoj sezoni trebala biti ništa manje dominantna nego prošle sezone kada je osvojila trostruku krunu (Primera, Kup kralja, Liga prvaka)...

Ramos je imao priliku sjediti na klupi “kraljevskog kluba” nešto više od šest mjeseci, a nakon što je završio kao drugi u Primeri iza Barcelone iz uprave su mu se zahvalili na suradnji.

Ramos se tako prošle sezone imao priliku ogledati s Barcelonom dva puta, i oba je puta teško poražen. I dok je u njegovom debiju na klupi Real na Camp Nouu poražen 2-0, na Santiago Bernabeuu je doživio fijasko, te je katalonski klub slavio s čak 6-2.

- Bez sumnje Barcelona ostaje favorit za osvajanje svega – napisao je Ramos na svojoj internet stranici.

Čak ni brojna pojačanja koja je Real doveo poput Kake i Cristiana Ronalda neće, po Ramosu, biti dovoljna da bi madridski klub svrgnuo Barcelonu s trona.

- Barcelona ima uigranu momčad koja može igrati napamet i to se nije promijenilo niti tijekom ljeta iako je bilo nekoliko promjena unutar momčadi. Međutim, to ne znači da će osvojiti sva natjecanja u kojima će igrati, ali će biti u ulozi favorita.

Na kraju je bivši trener Tottenhama dao savjet svom nasljedniku na klupi Manuelu Pellegriniju.

- Predstoji mu težak posao jer sada mora koordinirati i posložiti momčad. Trebat će mu i malo sreće.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 avg 2009, 15:20

:mrgreen: 8-)
ne kolega, ne s mosta...konopce i o krivu vrbu :lol: :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 27 avg 2009, 15:52

secer je napisao/la:
:mrgreen: 8-)
ne kolega, ne s mosta...konopce i o krivu vrbu :lol: :D
ja opet mislim da ga Real nece prodat...pa AS mijenja pricu svakih pola sata, nisu oni neki dobar izvor...ugl sve dok ga ne vidim u dresu Bayerna necu vjerovat...

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 27 avg 2009, 15:58

REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
Drum 1: Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Milan, Bayern Munich
Drum 3: Olympiacos, O. Marseille, Dynamo Kiev, Stuttgart, Fiorentina, Girondins Bordeaux, Besiktas
Drum 4: Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Urinea Urziceni, Apoel, Debreceni
viđu ovo ja bih volio manču,marsej i wolfsburg
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 27 avg 2009, 16:13

23 KING JAMES je napisao/la:REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
Drum 3: Olympiacos, O. Marseille, Dynamo Kiev, Stuttgart, Fiorentina, Girondins Bordeaux, Besiktas
Drum 4: Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Urinea Urziceni, Apoel, Debreceni
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN
odakle nam 36 u pm :D ...fazon je u tome sto je za Primeru dozvoljeno registrovati samo 25 igraca, a mi imamo 26 ako se ne varam...znaci jedan otpada...ja bih volio da ti bude VDV ili Torres...

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 27 avg 2009, 16:17

nedzad je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
odakle nam 36 u pm :D ...fazon je u tome sto je za Primeru dozvoljeno registrovati samo 25 igraca, a mi imamo 26 ako se ne varam...znaci jedan otpada...ja bih volio da ti bude VDV ili Torres...
26 MOJA GREŠKA JA SE MALO ZAHEBO DOK SAM PISAO :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:MA VDV_PRODAT I TO JE TO
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.