VDV najvjerovatnije.......još smo Inter ojačali pošto nisu imali ni jednog dobrog veznjaka....pametno,pametno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Torca sisaj ga Abidalu mozda postanes pametnijiTata je napisao/la:reci im ciji si tiSaurman je napisao/la:znam istina boli(odgovor je tatin)
Raul_64 je napisao/la:Im your father Luke Skyawlker....by Dart Vader...ti si moj sin.....by Tata
sad ce i VDV najvjerovatnije da ostane...e **** ti zar ovaj Perez mora da bas sve kontrolise...hem sto dovodi igrace, nego i odlucuje koji ce da ostane u klubu...nevjerovatno je da je onaj kloc Gago ostao, pa Torres, pa Guti (iako sam znao da ga nece prodat, ipak je on Realovo djete)...hajd mozda sljedeceg ljeta ne bude ovako...Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome![]()
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....
Nista mi to ne znaci,kad nema prevodaRaul_64 je napisao/la:http://estaticos01.marca.com/multimedia ... /g0827.jpg
Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome![]()
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....
ja opet mislim da ga Real nece prodat...pa AS mijenja pricu svakih pola sata, nisu oni neki dobar izvor...ugl sve dok ga ne vidim u dresu Bayerna necu vjerovat...secer je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome![]()
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....![]()
![]()
ne kolega, ne s mosta...konopce i o krivu vrbu![]()
odakle nam 36 u pm23 KING JAMES je napisao/la:REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
Drum 1: Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Milan, Bayern Munich
Drum 3: Olympiacos, O. Marseille, Dynamo Kiev, Stuttgart, Fiorentina, Girondins Bordeaux, Besiktas
Drum 4: Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Urinea Urziceni, Apoel, Debreceni
viđu ovo ja bih volio manču,marsej i wolfsburg
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN
26 MOJA GREŠKA JA SE MALO ZAHEBO DOK SAM PISAOnedzad je napisao/la:odakle nam 36 u pm23 KING JAMES je napisao/la:REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
Drum 1: Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Milan, Bayern Munich
Drum 3: Olympiacos, O. Marseille, Dynamo Kiev, Stuttgart, Fiorentina, Girondins Bordeaux, Besiktas
Drum 4: Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Urinea Urziceni, Apoel, Debreceni
viđu ovo ja bih volio manču,marsej i wolfsburg
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN...fazon je u tome sto je za Primeru dozvoljeno registrovati samo 25 igraca, a mi imamo 26 ako se ne varam...znaci jedan otpada...ja bih volio da ti bude VDV ili Torres...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.