VDV najvjerovatnije.......još smo Inter ojačali pošto nisu imali ni jednog dobrog veznjaka....pametno,pametno
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bem ti krv Gago iako neigra istu poziciju ostaje a Wesley odlazi,sad imamo 26 igrača u ekipi još jednog prodat....
VDV najvjerovatnije.......još smo Inter ojačali pošto nisu imali ni jednog dobrog veznjaka....pametno,pametno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Torca sisaj ga Abidalu mozda postanes pametnijiTata je napisao/la:reci im ciji si tiSaurman je napisao/la:znam istina boli(odgovor je tatin)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Im your father Luke Skyawlker....by Dart Vader...ti si moj sin.....by Tata
Raul_64 je napisao/la:Im your father Luke Skyawlker....by Dart Vader...ti si moj sin.....by Tata
raul i tata se nadopunjavaju,,,
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- alan_kardec
- Kontakt:
Drago mi je zbog njih dvojice... 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovih katalonaca ima ko govana.....ovaj sa silom je posebna priča,svaki njegov komentar oduzme mi dan života..... muči svoje....nebrini se za Real.....i nemoj ostavit komentar opet evo srce me žiga...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne vjerujem ti. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo izgleda Sneijder i službeno u Interu
Nemogu vjerovat....Pereza ni Valdano nemože držat pod kontrlom......a Pelegrini se pita...otprilike 0%
Igračina napustila je klub...neka je otišao da mu đaba uništimo karijeru nek postane naj. igrač na svojo poziciji...
Odo iz ovih stopa promjenit potpis....mislio sam da je smješan al mi nije više....
Nemogu vjerovat....Pereza ni Valdano nemože držat pod kontrlom......a Pelegrini se pita...otprilike 0%
Igračina napustila je klub...neka je otišao da mu đaba uništimo karijeru nek postane naj. igrač na svojo poziciji...
Odo iz ovih stopa promjenit potpis....mislio sam da je smješan al mi nije više....
Šta je pozitivno u ovome
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....
sad ce i VDV najvjerovatnije da ostane...e **** ti zar ovaj Perez mora da bas sve kontrolise...hem sto dovodi igrace, nego i odlucuje koji ce da ostane u klubu...nevjerovatno je da je onaj kloc Gago ostao, pa Torres, pa Guti (iako sam znao da ga nece prodat, ipak je on Realovo djete)...hajd mozda sljedeceg ljeta ne bude ovako...Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome![]()
Nista mi to ne znaci,kad nema prevodaRaul_64 je napisao/la:http://estaticos01.marca.com/multimedia ... /g0827.jpg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na naslovnici piše kkao smo se odnosili prema njemu....kako da kažem ko prema ****....a u uglu piše da je transfer težak €15miliona. ugovor na 5 godina...
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
Prelazni rok se blizi kraju, a i ne prica se vise o Riberyu. Steta velika, sa njim bi bili 50% jaci i ubojitiji.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Bravo Realovici jos jedan odlican potez prodali ste Snidera i Robbena za 1 dan
kakav malouman potez ,bravo Perez zivio
Ramos: Barcelona je favorit za sve naslove u Španjolskoj
Bivši trener Real Madrida Juande Ramos vjeruje da bi momčad Barcelone u predstojećoj sezoni trebala biti ništa manje dominantna nego prošle sezone kada je osvojila trostruku krunu (Primera, Kup kralja, Liga prvaka)...
Ramos je imao priliku sjediti na klupi “kraljevskog kluba” nešto više od šest mjeseci, a nakon što je završio kao drugi u Primeri iza Barcelone iz uprave su mu se zahvalili na suradnji.
Ramos se tako prošle sezone imao priliku ogledati s Barcelonom dva puta, i oba je puta teško poražen. I dok je u njegovom debiju na klupi Real na Camp Nouu poražen 2-0, na Santiago Bernabeuu je doživio fijasko, te je katalonski klub slavio s čak 6-2.
- Bez sumnje Barcelona ostaje favorit za osvajanje svega – napisao je Ramos na svojoj internet stranici.
Čak ni brojna pojačanja koja je Real doveo poput Kake i Cristiana Ronalda neće, po Ramosu, biti dovoljna da bi madridski klub svrgnuo Barcelonu s trona.
- Barcelona ima uigranu momčad koja može igrati napamet i to se nije promijenilo niti tijekom ljeta iako je bilo nekoliko promjena unutar momčadi. Međutim, to ne znači da će osvojiti sva natjecanja u kojima će igrati, ali će biti u ulozi favorita.
Na kraju je bivši trener Tottenhama dao savjet svom nasljedniku na klupi Manuelu Pellegriniju.
- Predstoji mu težak posao jer sada mora koordinirati i posložiti momčad. Trebat će mu i malo sreće.
Ramos: Barcelona je favorit za sve naslove u Španjolskoj
Bivši trener Real Madrida Juande Ramos vjeruje da bi momčad Barcelone u predstojećoj sezoni trebala biti ništa manje dominantna nego prošle sezone kada je osvojila trostruku krunu (Primera, Kup kralja, Liga prvaka)...
Ramos je imao priliku sjediti na klupi “kraljevskog kluba” nešto više od šest mjeseci, a nakon što je završio kao drugi u Primeri iza Barcelone iz uprave su mu se zahvalili na suradnji.
Ramos se tako prošle sezone imao priliku ogledati s Barcelonom dva puta, i oba je puta teško poražen. I dok je u njegovom debiju na klupi Real na Camp Nouu poražen 2-0, na Santiago Bernabeuu je doživio fijasko, te je katalonski klub slavio s čak 6-2.
- Bez sumnje Barcelona ostaje favorit za osvajanje svega – napisao je Ramos na svojoj internet stranici.
Čak ni brojna pojačanja koja je Real doveo poput Kake i Cristiana Ronalda neće, po Ramosu, biti dovoljna da bi madridski klub svrgnuo Barcelonu s trona.
- Barcelona ima uigranu momčad koja može igrati napamet i to se nije promijenilo niti tijekom ljeta iako je bilo nekoliko promjena unutar momčadi. Međutim, to ne znači da će osvojiti sva natjecanja u kojima će igrati, ali će biti u ulozi favorita.
Na kraju je bivši trener Tottenhama dao savjet svom nasljedniku na klupi Manuelu Pellegriniju.
- Predstoji mu težak posao jer sada mora koordinirati i posložiti momčad. Trebat će mu i malo sreće.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome![]()
ne kolega, ne s mosta...konopce i o krivu vrbu
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ja opet mislim da ga Real nece prodat...pa AS mijenja pricu svakih pola sata, nisu oni neki dobar izvor...ugl sve dok ga ne vidim u dresu Bayerna necu vjerovat...secer je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Šta je pozitivno u ovome![]()
osim pišljivih €15miliona(doveli ga za €27milion)čito sam ako on ode da če Robben najvjerovatnije ostati...lično bolji i draži mi je Robben...a u sredini imamo 11igrača...eto nešto pozitivno....odo se sad bacit s mosta....![]()
![]()
ne kolega, ne s mosta...konopce i o krivu vrbu![]()
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
Drum 1: Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Milan, Bayern Munich
Drum 3: Olympiacos, O. Marseille, Dynamo Kiev, Stuttgart, Fiorentina, Girondins Bordeaux, Besiktas
Drum 4: Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Urinea Urziceni, Apoel, Debreceni
viđu ovo ja bih volio manču,marsej i wolfsburg
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN
Drum 3: Olympiacos, O. Marseille, Dynamo Kiev, Stuttgart, Fiorentina, Girondins Bordeaux, Besiktas
Drum 4: Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Urinea Urziceni, Apoel, Debreceni
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
odakle nam 36 u pm23 KING JAMES je napisao/la:REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
26 MOJA GREŠKA JA SE MALO ZAHEBO DOK SAM PISAOnedzad je napisao/la:odakle nam 36 u pm23 KING JAMES je napisao/la:REAL MADRID'S POSSIBLE OPPONENTS:
EDIT:I ŠTA VIŠE SVI SERU DA NEKOG PRODAMO PA IMAMO 36 IGRAČA U EKIPI PO MENI TAMAN...fazon je u tome sto je za Primeru dozvoljeno registrovati samo 25 igraca, a mi imamo 26 ako se ne varam...znaci jedan otpada...ja bih volio da ti bude VDV ili Torres...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.